sizden kaptım baaayaaan..
Venüsss , yorum yaptım cnm , bomba gibi devam ediyorsun, 1 temmuza taş oluyorsun !![]()
Ay inşallah bebeğim düşünmesi bile çok mutlu ediyooor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizden kaptım baaayaaan..
Venüsss , yorum yaptım cnm , bomba gibi devam ediyorsun, 1 temmuza taş oluyorsun !![]()
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım 300 gr artıdayım zaten motivasyonum düşük moralim çok bozuldu![]()
tamam canım biz takımda en az 2 litre su içiyoruz kural gibi bişi oldu artık çünkü bn suyu fazla içtiğimde bildiğin kilo verişim hızlanıo tabi sporda çok önmli
ayşecim moralini bozma lütfen şişkinliğin vardır devam et yarın eksi çıkcaksın bak gör![]()
Kızlar günaydın, şimdi ofisteyim. Bugün biraz yoğun olacak. Geçmişe bakıyorum, döneceğim. Ayrıca dün akşam eve gidince 45 dakika plates yaptım, kaçamak da yapmadım. Bu benim için büyük bir başarı. hihih![]()
var mısın bugün 3 litre suyaaaa![]()
teşekkürler kızlar
şimdi dr a gidiyorum,sonuçlarım çıkmış. sonra da alışveriş yapacağız akşam geç gelirim.
venüscüm yorum yaptım çok iyi olmuşsun devam bu şekilde![]()
Teşekkür ederim canım benim, 1 Temmuz'da sizlerle birlikte ulaşmış olacağım hedefime inşallahvenüscüm yorum yaptım çok iyi olmuşsun devam bu şekilde![]()
Darısı benim başıma.Kaçamaksız 1 gün geçirsem aylarca banamısın demem bi daha..![]()
teşekkürler kızlar
şimdi dr a gidiyorum,sonuçlarım çıkmış. sonra da alışveriş yapacağız akşam geç gelirim.
venüscüm yorum yaptım çok iyi olmuşsun devam bu şekilde![]()
Ben 88,3 dün sabah 87,5 bu sabah çıktımSon gelenler hızlı gidecek anlaşılan.Sakın moralini bozma moral bizim için çok önemli biliyorsun.
2 Lt için kendimi şartlayayım bende bakalım ne kadar hız katacak ivmeme..
Darısı benim başıma.Kaçamaksız 1 gün geçirsem aylarca banamısın demem bi daha..![]()
kız sabahtan beri 1,3 içtim, en son midem bulanıyordu... 3ü bulabilir miyim bilmem... denerim ama şeker neden olmasın![]()
Teşekkür ederim canım benim, 1 Temmuz'da sizlerle birlikte ulaşmış olacağım hedefime inşallah
Kaçamaklı olunca bir ileri bir geri oluyor. 1 Temmuz'a kadar kaçamak yooook!![]()
Teşekkür ederim canım benim, 1 Temmuz'da sizlerle birlikte ulaşmış olacağım hedefime inşallah
Kaçamaklı olunca bir ileri bir geri oluyor. 1 Temmuz'a kadar kaçamak yooook!![]()
2 yle başla sonra 2.5 olcak o hilalcim
bende 1.3 ü bldum ama içim yanıooooo cerennnn
Evet kaçamak yokAllahım zayıf günlerin geri gelmesine bişeycik kalmadı aslında
Şimdiden 1 e yaklaştım içecekler hariç.Yalnız bi problem var karnım acıkmadı
Sütle geçiştirmelimiyim yeniden tavuk mu almalıyım bilemedim![]()
ya ben de içiyorum ama artık hep tuvaletim var gibi geliyor :) insan içtikçe içesi geliyor, ağzı kuruyor ama içince de tuvaletten çıkamıyorum yaa... 1,8e yaklaştım, az kaldı...
bi de şunu farkettim, çok su içmek elleri kurutuyor kızlarneden, nasıl, saçmalama demeyin, şöyle ki, çok su içinde 20-30dkda bir tuvalete gidiyorsun, her gittiğinde el yıkanıyor haliyle, eee bi de şirkette kullanılan sıvı sabunlar dandik
ellerim kurudu yaaaa.....
ya ben de içiyorum ama artık hep tuvaletim var gibi geliyor :) insan içtikçe içesi geliyor, ağzı kuruyor ama içince de tuvaletten çıkamıyorum yaa... 1,8e yaklaştım, az kaldı...
bi de şunu farkettim, çok su içmek elleri kurutuyor kızlarneden, nasıl, saçmalama demeyin, şöyle ki, çok su içinde 20-30dkda bir tuvalete gidiyorsun, her gittiğinde el yıkanıyor haliyle, eee bi de şirkette kullanılan sıvı sabunlar dandik
ellerim kurudu yaaaa.....
heeeeeeeeeeeeee unutmadan beden yaşım 45Ne kadar yazık ediyoruz kendimize yiyerek bir anlasa şu kuş beynimiz
![]()
evet venüs kaçamakkkk yokkkk hadi bakalım![]()
Evet yaaa ben mesela kaç yıl önceki kiloma düştüm, yapabilirim ya yapabiliriz kızlaaaarEvet kaçamak yokAllahım zayıf günlerin geri gelmesine bişeycik kalmadı aslında
![]()
Ne analizi o yahu ben kaçırdımYemek saatinde gidip analizimi vs yaptırdım kızlar..Kızlara 103 ten düştüğümü söyleyince burda ne işin var der gibi baktılar bana
Göbeğimin yağlarını eritin dedim ama galiba biraz tuzluya geliyor.O kadar para vermek yerine biraz daha dişimi sıksam daha iyi olacak galiba :104::104::104::104:![]()
Ay güzelim yıllar dombili dombili geçiyor yaaheeeeeeeeeeeeee unutmadan beden yaşım 45Ne kadar yazık ediyoruz kendimize yiyerek bir anlasa şu kuş beynimiz
![]()
7.5.13
Sabah (06:30 - 07:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 fındık
1 orta boy sarı elma
Öğle (13:30 - 14:00)
1 porsiyon mevsim salata
1 kutu yoğurt (%60 az yağlı)
1 porsiyon zeytinyağlı brokoli yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
Ara (16:00 - 16:30)