• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Liste doğru canımkilo veren herkesi tebrik ederim ama bu hafta olmadı:50::50:
Haftaya bomba düşsün buraya bak küserim yoksa:52::52:

Son düzenleme:
200 gr aslında fark ama izinden döndüğüm için 3e bölünüyo

anladım kuzum

Liste doğru canımkilo veren herkesi tebrik ederim ama bu hafta olmadı:50::50:
Haftaya bomba düşsün buraya bak küserim yoksa:52::52:

evet hilal hırs yaptım ama sınavlarım başlıo o yüzden yemeği azaltmam lazım çnkü spor çok yapamıcam sanırım yada gece yarılarına kadar spor yapıcam bilmiorum :50:

canım + odan değil 2 gün önce kaçamak yaptığımı yazmıştım ondan ve wc problemimden dolayı oldu.yeterli miktarda hakiki zeytin yağı ve tere yağı tüketiyorum bunların dışında yağ kullanmıyorum. ilk defa + çıktım şişkinlikte oldu sinir bozucu.

kahvaltımı yaptım

2 yumurta
az peynir
1 domates
yedim şimdi çıkmam lazım kpss başvurmu yapacağım 5 yıl aradan sonra.yalnız resmen soygun 120 tl sınav mı olur arkadaş.

Evet o kaçamağa bende yetiştim:19::19: ama ben öyle şaka olsun diye takıldım senin yağlara:54::54:

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.9 (3.5.13)
Bugün: 73.0 (10.5.13)
Skor: -900 gr
Hedef: 50 kg

tebrik ederim canim. dikkatimi cektide bir sen 100-200gr öndesin bir ben. bu ikimizinde sürekli verdigi anlama geldigi icin cok güzel :32::32:
tebrikler canim :54:

günaydın Kızlaaarrr,

haberler kötü, -100-200 arasında gidip geldim ama -100de karar kıldı tartım... :43::43::43::43::43::43::43::43:
hala regl olmadım, onun etkisi diye umuyorum, perişanım :43::43::43::43::43::43:

başlangıç:78,6
geçen hafta: 74,8
bu hafta: 74,7
fark: -100gr
%lik: 0,13 :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Kızlar canım çok sıkkın yaa, walla moralim bozuldu... hem hala hastalanamadım, hem 100grcık eksi, bu nee yaa, pööff.. walla enerjim düştü... şimdi de 2-3 saat toplantım var.. aman beee...:43::43::43::43::43:

canim eger kacamak yapmadiysan dedigin gibi siskinliktir o regl öncesi normal üzülme canim :54:

Kilo bidlirimi:

Geçen hafta:81
Bu hafta: 80.4

Ben kaçıyorum kızlar,geç kaldım :1:

tebrik ederim canim :54:

hmmm çok mantıklı bir ceza olmuş.Pasta ve Lokumu yedikten sonra eminim sende çok pişman olmuşsundur.Minnacık şeylerin seni alt etmesine üzülmedim deme sakın.Bugün artık daha fazla su içip biraz daha fazla hareket etmen gerektiğini sakın unutma suracım.Yeniden kaçamak yaparsan da seni hep beraber kınarızz:52::52:

Serre canım ben senin problemini bilmedğim için nasıl yorum yapacağımıda bilemiyorum.Umarım öyle ömür boyu sürecek bir sıkıntı değildir.
Boy meselesini anlatınca çok merak uyandırdın bende:53::53: bir anda nerde yaşıyorsun onu da çok merak ettim:51:
Tatil meselesine gelince de nereye gidiyosun kızzz karşılaşmayalım:52::52::52::52: Ben bu yaz kemerdeyim.Aynı yerde tatil yapıp sonradan öğrenmeyelim.Çünkü benim de çıkışım 3 haziran.Ayrıca regl da çakışmasın diye dua ediyorum.Geçen hafta regl dönemimdi işte.4-5 Mayısta bitti.Geri attığınıda düşünürsek gitmeden bitmesi lazım ama belli mi olur:41::41::41::43::43:

Genelde dışardan gelenler alışverişi burda yaparlar.Kız yoksa çinde mi yaşıyosun sen herşey ucuz:52::52::52:

ben almanyada yasiyorum canim. almanlarin boyu genel olarak uzundur hele bacak boyu türklere göre daha uzundur ama ona göree kalcasizlar :9::9::9: biz bodruma gidecegiz insallah canim. yani sizde bizde öyle ayarlamisizki regl konusunda süpheye düstük :9::9:

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün:14:
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim

olsun canim benim. ben gecen hafta 300gr azdim diye üzüldüm ertesi gün birden kilom 600gr kadar düsmüstü yanlis hatirlamiyorsasm.

günaydın kuzucuklarım :) dün biz tam taşınacağız yağmur başladı geceye kadar sürdü taşınma işi bugüne sarktı sinirlerim bozuldu stresliydim dün akşam 7 gibi 2 lahmacun yedim sabahtan akşama kadar neredeyse hiçbişey yiyemedim yani bu taşınma bana hiç yaramadı
:( diyet gitti unutuldu cumartesi tam gaz devam :) bi kimler napmış ne kadar vermiş bakayım çıkmam lazım tekrar :)

ay canim benim ya evet normal sinirlerin bozulmasi. insallah bugü n rahatlikla tasinirsiniz kacamakta olmadan :54:

çok güzel bi cezaymış ya ama bundan daha dikkatli ol canım takımdan sonra kendin için :16:

iyi gözüküo canım :52:

çok teşkkür ederim canım valla hepsinde gözüm var :D

allah kavuştrsun canım :50:

ceren bi doktora git bak hamile fiilan mısın kız sen

canım mz kabız yapar bide meyveler accuk geç olmş

sende yne 100 gr bende o da yok :43:

tebrikler canım :46:

tebrikler canım her hafta olcaksın böle emin ol :46::46:

tebrikler :46::46:

sporun süperrrr :52::52:

deme öle emoş taşınma telaşı ne yicen boşver sen toparlarsın :52::52:

bravo zelişimmmm :46::46::46:

tesekkür ederim canim.:54:

hepsinde gözün olmasina sevindim :9::9:

geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

:43::43::43::43::43::43:

olabilir canim ya kacamak yaptin yada cok spor yapiyorsun yanlis hatirlamiyorsam ondandir canim düzelir.
ama artida dglsin en azindan. tebrikler canim :54:

evet emoş düzenlemeyi yaptım sadece sabah 1 dilim ekmk makarna pilav yok kaçamak yapmadım ama kaçamak yok bide az yicem artık dahada azzz

tebrikler nurcummmm :46::46::46:

tesekkür ederim canim :54:

kızlar listeyi kontrol eder misiniz? acele yazzdığım için hata olmasın

benimki dogru canim

tebrik ederim canim. dikkatimi cektide bir sen 100-200gr öndesin bir ben. bu ikimizinde sürekli verdigi anlama geldigi icin cok güzel :32::32:
tebrikler canim :54:

canim eger kacamak yapmadiysan dedigin gibi siskinliktir o regl öncesi normal üzülme canim :54:

ben almanyada yasiyorum canim. almanlarin boyu genel olarak uzundur hele bacak boyu türklere göre daha uzundur ama ona göree kalcasizlar :9::9::9: biz bodruma gidecegiz insallah canim. yani sizde bizde öyle ayarlamisizki regl konusunda süpheye düstük :9::9:

olsun canim benim. ben gecen hafta 300gr azdim diye üzüldüm ertesi gün birden kilom 600gr kadar düsmüstü yanlis hatirlamiyorsasm.

ay canim benim ya evet normal sinirlerin bozulmasi. insallah bugü n rahatlikla tasinirsiniz kacamakta olmadan :54:

çok güzel bi cezaymış ya ama bundan daha dikkatli ol canım takımdan sonra kendin için :16:

iyi gözüküo canım :52:

tesekkür ederim canim.:54:

hepsinde gözün olmasina sevindim :9::9:

olabilir canim ya kacamak yaptin yada cok spor yapiyorsun yanlis hatirlamiyorsam ondandir canim düzelir.
ama artida dglsin en azindan. tebrikler canim :54:

tesekkür ederim canim :54:

benimki dogru canim

canım kaçamak yok sadece spor fazla olabilir ama onuda zaten azaltıorum artık sınavlarım başlıo

kizlar suan cok uykusuzum.
hemen tickerimi zevkle degistitrirp devam uyuyacagim.

ben yolculuk yapmadigim sirf bekledigim halde sarhos gibiyim, sevdicegim ne haldedir kimbilir :50:
uyaninca ögrencez artik insallah :9:

buyur uyku sersemi hedef kilosuna 56 yazdi:9::9:
ilk hedef 59 sonra 56 ve daha asagi olacak duruma göre.
ben sunu bidaha düzeltip döneyim :9:

Canım seni 74,7 yazıyorum o zaman değil mi:26:

evet cnm.:43::43:
100grcık farkım var, sabah başlangıç-geçen hafta-bu hafta- yüzelik hepsini yazmıştım, oradan da kontrol edebilirsin..

günaydın kızlar takımın yüz karası geldi 300 gr + dayım hala

68,7 geçen hafta
69,0 bugün:14:
wc problemimde de var 2 gündür uzun zamandır olmuyordu bugün form çayı falan içeceğim

anladım cnm, kaçamak yüzünden heralde :( wc de etkiler haliyle.. haftaya dönüşümüz muhteşem olsun..

ceren bi doktora git bak hamile fiilan mısın kız sen

canım mz kabız yapar bide meyveler accuk geç olmş

sende yne 100 gr bende o da yok :43:

yok cnm, bugün başlayacak, işaret verdi.. ama hem gecikti diye, hem kilo olayına moralim bozuk walla...
kızz o kadar tatlılar mezeler vardı ki, o meyveleri yemem lazımdı :52::52::52: zaten çok az ...

geçen hafta:66.9

bu hafta: 66.9

fark : 0

yüzde : 0

:43::43::43::43::43::43:

olsun Burcuumm, haftaya verirsin, sen çok verdin ya, artık ufacık kaçamaklar etkiler cnm...

kaçamak yapmadım cnm yaa, şişkinlik evet bence de.. görücez 3-4 güne... :43::43::43:

kızlar, kilo veren herkesi kutluyorum , veremeyenler ya da çokk azcık artıda olanlar da aynen devam.. haftaya düzeliyoruz.. moralim çok bozuk kızlar, çok yazamıcam bugün.. bu regl olayı heralde hormanlarımı dağıttı, öyle düşük ki enerjim.. toparlanmam lazım.. ama bozgun bi şey yok yani merak etmeyin...

100grcık farkım var, sabah başlangıç-geçen hafta-bu hafta- yüzelik hepsini yazmıştım, oradan da kontrol edebilirsin..

anladım cnm, kaçamak yüzünden heralde :( wc de etkiler haliyle.. haftaya dönüşümüz muhteşem olsun..

yok cnm, bugün başlayacak, işaret verdi.. ama hem gecikti diye, hem kilo olayına moralim bozuk walla...
kızz o kadar tatlılar mezeler vardı ki, o meyveleri yemem lazımdı :52::52::52: zaten çok az ...

olsun Burcuumm, haftaya verirsin, sen çok verdin ya, artık ufacık kaçamaklar etkiler cnm...

kaçamak yapmadım cnm yaa, şişkinlik evet bence de.. görücez 3-4 güne... :43::43::43:

kaçamak yapmadım ceren ya :43: ama haftaya dönüşüm iyi olcak inşallah :52:

kas yapmaya sevinmemem lazım ya çünkü hala fazla kilom var :51:

olsun canim cok uzun süre yapmadin, bundan sonrada azaltacakmissin zaten bisey olmaz :29:

üzülme canim görceksin reglden sonra daha cok vermis olacaksin :34:
tabi eger hamile degilsen gercekten :29:

Back
X