• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar.
Uyutamadım bugün bu kızı yahu:26: Ağlıyor bilgisayar için kavga ediyor benle gelemedim bi türlü:52::52::52::52:
Bugün aklıa gelmeyen bişey başıma geldi ama kusurları affola kızlar..Et tavuk yumurta derken midoşum bulandı artık sonunda çıkardım:50::50:
Mide biraz rahatlasın diye azıcık tuzlu krakerle bir parça ekmek yedim.Yediklerimin üstünede bir güzel uyudum:14::14::14::14:
İyi başlaıştım aslında güne sabah yumurta ve hindi füme
öğle Haşlanış bir parça tavuk ve yoğurt...
Ara kraker ekmek
Akşamada yemem heralde midem rahatlamazsa..Menümü gece yazıcam inşallah:53:
Kaçamak saymazsınız inşallah benim krakerleri:50::50:

senin saglıgın daha önemli.. sonucta cokta yememişsin..
şimdi nasılsın iyimisin

Geldim melek abla yettim :9: menümü yazıp kaçıcam ama ders çalışayim biraz :)

Ya kızlar,agzımda yara cıktı,1 haftadır cok sızı yapıyor.
Ne yaptıysam geçmedi :50:

Bildiğiniz bi yöntem var mı?

ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün :(

kizlar bu arada cikmadan, ben dün resim ekledim.
benim gibi merakli olanlar bakabilir :9::9::9:

ben yorum yapmıştım ama şimdi göremedim, okumuştun di mi Nur'cum...

Merhaba kızlar.
Uyutamadım bugün bu kızı yahu:26: Ağlıyor bilgisayar için kavga ediyor benle gelemedim bi türlü:52::52::52::52:
Bugün aklıa gelmeyen bişey başıma geldi ama kusurları affola kızlar..Et tavuk yumurta derken midoşum bulandı artık sonunda çıkardım:50::50:
Mide biraz rahatlasın diye azıcık tuzlu krakerle bir parça ekmek yedim.Yediklerimin üstünede bir güzel uyudum:14::14::14::14:
İyi başlaıştım aslında güne sabah yumurta ve hindi füme
öğle Haşlanış bir parça tavuk ve yoğurt...
Ara kraker ekmek
Akşamada yemem heralde midem rahatlamazsa..Menümü gece yazıcam inşallah:53:
Kaçamak saymazsınız inşallah benim krakerleri:50::50:

yok yok, çıkarmışsın madem kaçamak sayılmaz cnm.. akşama ne yiyeceksin? neden kustun ki acaba?

ahududu-kızılcık-dut gibi reçel-marmelat iyi gelir derlerdi... bir de ben bir keresinde tuz basmıştım, çok yandı ama geçti.. önce marmelatı dene istersen cnm, genelde işe yarardı bende, olmazsa tuzu düşün :(
Tuz bastım,karbonatta denedim geçmedi ama:50:

Sprey vardı,onunla gargara yaptım yine olmadı.Çenemi açamıyorum ya..

kızlaaaarrrr, nerdesiniiiizzz?
:43::43::43::43::43:

geldim geldim, oglumla top oynuyorduk :9:

Menüm

sabah 10.30
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
domates
salatalık

öğlen 15:30
1 kase domates çorbası
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam 19:30
1 kase special k
1 dilim ekmek
1 kk peynir

şimdi çıkıyorum kimse yok zaten ders çalışamadim arkadaşım geldi kaçıyorum kızlar görüşürüz:3:

Menüm

sabah 10.30
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
domates
salatalık

1 kase domates çorbası
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

1 kase special k
1 dilim ekmek
1 kk peynir

şimdi çıkıyorum kimse yok zaten ders çalışamadim arkadaşım geldi kaçıyorum kızlar görüşürüz:3:

Zeliş'çim su-spor detaylarını yazmamışsın cnm.. bir de üçgen peynir yağlı olabilir, bir kontrol et cnm, üzerinde yazıyordur..akşam da special k yanında ekmek yemeseydin daha iyiydi cnm ama yine de güzel..

Menüm

sabah 10.30
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
domates
salatalık

1 kase domates çorbası
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

1 kase special k
1 dilim ekmek
1 kk peynir

afiyet olsun... biz burdayız ya kız :1:
sen dersini çalış :9:
Emoşş da bilg.müh.çok teknolojik bir takımız yani :52::52::52::52:

:9: evet ya...

ok canim bende biseyler uydururum. dün senin dedigin videoyu yaptim birde 2 hareket daha ekledim linkide yazdim. simdilik onlari yaparim.

bende aliskanlik oldu sabah aksam tartiliyorum:9: ama o sudandir bence. bugün daha tartilmadim. yeni kalktim gece yine buradan ciktiktan sonra gec yattik olamaz böyle bisey :27:

günaydin burcu ve günaydin kaptancim :29:

tesekkür ederim canim dün aksam hemen basladim harekete :8::9:

bundan sonra begernerek geciricez insallah.
tesekkür ederim canim, bizi yan yana yabaci insanlar gördüklerindede ayni seyi söylemistiler cok tatlisiniz birbirinize cok yakisiyorsunuz, yeni mi evlisiniz demislerdi :9:
Allah yakistirinca kulda yakistiriyor demek ki :32:
Sizde insallah cok tatli olursunuz o'nunla :32:

evet acilimi budur, ben en iyisi hep kisaltamadan yazayim daha sonrasinda daha cok yazmam gerekecek :9::9::9:

bence tartılma moralin bozulur :16:

Hadi bakalım inşallah sonunda güzel bir rakam görürsün.
Size yararım olmuyor diye düşünüyorum Burcu'cum. Ama maşallahı var takımımızın. Hepiniz çok başarılısınız. Her dakika öpüyorum zaten prensesi. :9: Sizin yerinizede öperim :16:

Sorma Ceren'cim dün akşam farkettim ama sanırım çabuk atlatacağım. Doktor sütün yetmiyor dedikten sonra psikopata bağladım. Sürekli çocuğun yediği içtiğiyle meşgulüm. Mama başladım ama içimden hiç gelmiyor mama vermek. En çok bu etkiledi beni. Akşamda farkettim ki kötüye gidiyorum şimdi takmamaya çalışıyorum. İnşallah biran önce normale dönerim.

Geçmiş olsun canım. Umarım önemli bir sorun yoktur dişle ilgili.

Amin canım çok teşekkürler. :16: Bende özledim sizleri:16:

Günaydın. Alıntıyı sabah yaptım, cevap yazana kadar akşam oldu :9:

Sana da günaydın canım.

öle düşünme kaptancım üzülürüm :14:

süpersin venüssssssss tebrik ederm kaçamakların olmasa kimbilir nasıl verecektin :29::29::54:

olsun ceren azda olsa veriyorsun üzülme hem senin troid vardı sanırım şişkinliğinde varmış iyi yinede:23:

tebrikler melek abla:46::46:

saıdan cumaya 1.8 m:53::53::52::52::52::52: tebrik ederi :42:

ayşe abla senin menülerin herzaman süper oluyo bencede şişkinliktendir üzülme devam et:31::31:

teşekkürler emoşumm:17::17::17:

teşekkürler melek abla :21: :17:

makarna mı pilav mı burcuuu idollerimdendin sen ya yapılır mı bu :22: şaka ya ben inanıyorum bu hafta çok iyi toparlarsın sen :54:

nur tebrik ederimmmm :46::46:

ehehehe utandım şimdi sağol venüs :17:

canım şişkinlik varmış yarın tartıda görcem farkı bugün tartılmadım pilav işi filan değil bu bence yüzüğüm filan elimi sıkıo :50:

kızlaaaarrrr, nerdesiniiiizzz?
:43::43::43::43::43:

yettim cerennnnnn :35:

Menüm

sabah 10.30
2 dilim ekmek
2 üçgen peynir
domates
salatalık

1 kase domates çorbası
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

1 kase special k
1 dilim ekmek
1 kk peynir

canım üçgen peynir yağlıdır dikkat et su ve spor yazmamışsın ama menü sağlıklı gibi akşam ki ekmek hariç :52:

ayyy kızlarrrrrrr bugün çok yoruldum gezdik top filan oynadık koştuk yorulduk ayyy ama kendime 38 beden pantolon denedim gçbeğim az daha erirse tamam bel filan oldu ama göbeğim az simit yaptı sıkınca çok mutlu oldum

sabah(10:00)

1 dilim tam bugday a yarım kk ile yağsız tost

4 çeri domates

öğle akşam birlikte(16:30)

4 derisi alınmış kanat

2 derisi alınmış kçk but

1.5 derisi alınmış pirzola

3 dilim kızarmış kepek ekmeği

kızlar spor koştuk filan ama şimdi 40 dk karın basen egzersizi yapıcam

55 squats

3 lt su

10 kçk bardak yani 1500 ml şekersiz çay :42::42::42:

yettim cerennnnnn :35:

ayyy kızlarrrrrrr bugün çok yoruldum gezdik top filan oynadık koştuk yorulduk ayyy ama kendime 38 beden pantolon denedim gçbeğim az daha erirse tamam bel filan oldu ama göbeğim az simit yaptı sıkınca çok mutlu oldum

Burcuuuu, hoşgeldiiinnn cnmm... gözüm sayfanın altında üye isimlerindeydi sürekli :52::52::52::52::52:

bravo sana tatlım, yakında sana 38 büyük gelecek :52::52::52::52:

sabah(10:00)

1 dilim tam bugday a yarım kk ile yağsız tost

4 çeri domates

öğle akşam birlikte(16:30)

4 derisi alınmış kanat

2 derisi alınmış kçk but

1.5 derisi alınmış pirzola

3 dilim kızarmış kepek ekmeği

kızlar spor koştuk filan ama şimdi 40 dk karın basen egzersizi yapıcam

55 squats

3 lt su

10 kçk bardak yani 1500 ml şekersiz çay :42::42::42:

güzel olmuş cnm, afiyet olsun..
o çaylar ne kızzz, dibine vurmuşsun.. :52::52::52: afiyet şeker bal olsun... :46::46:

Back
X