• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm:

Sabah:
2 dilim tam tahılli ekmek
1 sahanda yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates,salatalık,çay

Öğle:
Yoğurtlu tavuk çorbası

Akşam:
1 dilim ekmek
Çoban salata az peynir

3 lt su + 30 dk zumba

akşam canım yemek yemek istemedi.salata yaptım yedim :-)

canım umarım yumurta yağsızdır yada az tereyağlıdır :52: güzel menüüüüü :52:

Akşamı geçiştirdim gibi oldu ama evde sebze kalmamış,baklagilde yemek istemedim.Yumurtada çok az yağ vardı Burcu.

o açlık krizlerimde yavaş yavaş gidiyor çok şükür.en azından dayanabiliyorum :9:

Ceren , dün Burcu bana demişti yoğurt ye diye,sende öyle yap istersen

Akşamı geçiştirdim gibi oldu ama evde sebze kalmamış,baklagilde yemek istemedim.Yumurtada çok az yağ vardı Burcu.

o açlık krizlerimde yavaş yavaş gidiyor çok şükür.en azından dayanabiliyorum :9:

Ceren , dün Burcu bana demişti yoğurt ye diye,sende öyle yap istersen

bu iyi haber ben acıktığımı hissetmiyorum ya yemeğin başına oturana kadr :52:

kızlar menüye bi ekleme daha doğrusu kaçamak eklicem unutmuşum öğlen 12 gibi kek yedim bi dilimden daha az ama dayanmadım :43: umarım tartıya yansımz hoş zannetmiorum ama yarın görcem:50:

Son düzenleme:
o zamanda midem bulanıyor :-D oyalanacak birşeyler buluyorum açlığimi unatayim diye :-)

kızlar menüye bi ekleme daha doğrusu kaçamak eklicem unutmuşum öğlen 12 gibi kek yedim bi dilimden daha az ama dayanmadım :43: umarım tartıya yansımz hoş zannetmiorum ama yarın görcem:50:

hmm, yemeseydin daha iyiydi ama hareketli bi gün olmuş cnm.. bol da protein yemişsin.. yansımaz inşallah.. ne diyelim afiyet olsun Burcuuu'cuumm :34:

hmm, yemeseydin daha iyiydi ama hareketli bi gün olmuş cnm.. bol da protein yemişsin.. yansımaz inşallah.. ne diyelim afiyet olsun Burcuuu'cuumm :34:

ceren bi bakıon yarın sabah tartıda bi fark var ve mutlu etcek bişi olcak hissediorum bunu :D bide haftada bi acı yiyorum artık 3 ögün metabolizma hızlanıo bnce :52:

Ya bu lokmalik kaçamakları çok abartmamak gerekir diye düşünüyorum ben.ne kadar çok kafaya takılırsa,o kadar yansır.Kaldığın yerden devam etmişsin,bozmamissin sonuçta.Bence dert etme

ceren bi bakıon yarın sabah tartıda bi fark var ve mutlu etcek bişi olcak hissediorum bunu :D bide haftada bi acı yiyorum artık 3 ögün metabolizma hızlanıo bnce :52:

hadi inşallah cnm... bi de bakıyorsun 65i görmüşsün :32::32::32:
ayy ben de hem acıyı seviyorum, hem de yiyorum walla.. haftada 2-3 kez yiyorum ama 1 öğünde...

hadi inşallah cnm... bi de bakıyorsun 65i görmüşsün :32::32::32:
ayy ben de hem acıyı seviyorum, hem de yiyorum walla.. haftada 2-3 kez yiyorum ama 1 öğünde...

anım bnde kabızlık var ya fazla abartmadan yiyorum gün içinde yemekler valla barsaklar trtemiz oluo :52:

Back
X