Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bundn sonra beni hergün 1 saat walk at home yapmak için zorluuosunuz tamam mı? hatta kızın bağırın küfredin filan yani o kadar ciddiyim :kkk::94::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

menüm

kahvalti 12:00
1 yumurta
1kk beyaz peynir 45%yag
1/6 dilim tam bugday ekmegi (yani 1 dilimin 6da biri kadarcik. ekmek kalmamisti da :D )
1 domates
4 zeytin

16:00
2 tane hurma

20:00
döner eti (dana galiba koyu renkti)
salata
1 ayran

2 saat yürüyüs
5dk göbek ve popo egzersizleri
2lt su
3bardak yesil cay
afiyet olsun
kizlar bu arada dün ve önceki günki "kacamaklar" (yediklerim yaninda bu kelime az bile kalir!)
sonrasinda baya sismistim hatta tartida 1,5kg gibi arti görüyordum.
cok sükür bugün 73.3kg geldim, yani cuma gününden 200 gr daha fazla.
cuma gününe kadar insallah ekside olmak icin su son 3gün cok dikkatli olacagim.
hem yiyip hemde moralimi bozmustum, insallah birdaha ayni seyleri yasamam.

cuma günü ve cumartesi günü kutlamalar olacak bol yemekli pastali.
bir sekilde kendimi tutmak zorundayim, en azindan az yemeye dikkat etmeliyim
veya öncesinde bi hayli spor yapmaliyim.

yaza az kaldi ve ben kacamak yapiyorum kendime inanamiyorum cok kiziyorum.
insallah önceki iradem yine geri gelir.

hayirli geceler kizlar
gecmisi yarin okuyacagim insallah.

inş. cumaya kadar eksiye inmiş olursun nurcum

Ayşe'cim,bende zumba videoları var ama nerden indirdiğimi hiç hatırlamıyorum :50:
İstersen sana msn den atabilirim ama uzun sürer... msn de kalktı gerçi skype oldu :1:

Burcu her gün dediğin sporu yapıyorsun bak, yoksa çok fena olacak :22:

Ayşe'cim,bende zumba videoları var ama nerden indirdiğimi hiç hatırlamıyorum :50:
İstersen sana msn den atabilirim ama uzun sürer... msn de kalktı gerçi skype oldu :1:

Burcu her gün dediğin sporu yapıyorsun bak, yoksa çok fena olacak :22:

bugün yaptım melekcim bundan sonra her gün kafama vuruosunuz yapıorum yoksa dierleri işe yaramıo bana tek yarayan yürüyüş :52:

melekcim biraz daha araştırayım ama gelmez belli gb üstünü göndermiyor msn:14:

menüm

sabah

kepekli roll ekmek arası peynir,domates marul

öğlen
4 incir ceviz

akşam

patlıcan çorbası

kıymalı pırasa

3 lt su

karatay montignac karışım yaptım

Son düzenleme:

menüm

sabah

öğlen
4 incir ceviz

akşam

patlıcan çorbası

kıymalı pırasa

3 lt su

bnde dicektim bu kız karataydan kopru gidio :52:

sabah(07:30)
tam bugday roll ekmek arasına küçük boy yumurta
yarım kk peynir

öğle(14:00)
2 yumurta yeşil soğan marul ile piyaz
5 zeytin
1 kk peynir

akşam(19:00)
1.5 ızgara alabalık
közlenmiş soğan domates biber

3 lt su
1 saat walk at home
40 dk karın basen egzersizi
70 squats
1lt yeşilçay

KIZLAR İLAVE OLURSA YAZARIM BACAK BASEN DAHA YAPMADIM AMA YAPICAM YAPMAZSAM YAZARIM

:42::42:

hellooo, ben geldiiimm kızlaaarrr,

BENDE BALIK ALDIM BALIK YAPCAM :52: yarına Allah kerim cerennnn

ayy ben menüyü değiştirdim Burcuuu :52::52::52::52::52::52:
enginarı sonraya bıraktım... mantarların son kullanımı yrn bitiyormuş, öyle olunca vok içine az z.yağı koydum (2 kaşık kadar)
2 domates,4-5biber,soğan, azıcık salçayla mantar sote yaptım :52::52::52::52::52:
ekmeksiz onu yedim walla :33::33::33::33::33:

enginarı sonraya bıraktım... mantarların son kullanımı yrn bitiyormuş, öyle olunca vok içine az z.yağı koydum (2 kaşık kadar)
2 domates,4-5biber,soğan, azıcık salçayla mantar sote yaptım :52::52::52::52::52:

farketmez kuzum yeterki sağlıklı olsun :52:

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

merhaba canım, öncelikle kaçamak yapmana üzüldüm.. inşallah bir daha olmaz ama seni ayrıca tebrik etmek istiyorum , 20 kilo vermişsin, harikasın :46::46::46::46: 20 kilo düşünsene bir .... yolun çoğunu gelmişsin, az bir şey kalmış.. bu kadar emeğini boşa çıkarmayıp devam edeceğine eminim ben.. moralimiz bozulunca çoğumuz yiyeceklere saldırıyoruz malesef.. o zaman ne yapıyoruuuzz, moral bozmamaya çalışıyoruuzzz.. üstelik bir yaramazlık yaptıysak da bu dünyanın sonu değil, kaldığımız yerden devam etmeli, hatamızı telafi etmeliyiiiizzz....:34::34::34::34::34:

seni pişmanlık yasasından hükümsüz yargılamaya karar verdik :52::52::52: lütfen bize arada gelişmeleri bildir, be bir süre sonra de kii,
" Heeeyyy kızlaarrr, ben vereceğim kiloları verdim, çıtır oldum, fıstık oldum, sizden nabeerrr??"

bekliyoruuuuzzzz:54::54::54::54::54:

menüm

sabah

öğlen
4 incir ceviz

akşam

patlıcan çorbası

kıymalı pırasa

3 lt su

kız, Burcu sana da mı bulaştırdı roll ekmek sevdasını?:52::52::52: afiyet olsun cnm..

yarım kk peynir

5 zeytin
1 kk peynir

1.5 ızgara alabalık

3 lt su
1 saat walk at home
70 squats
1lt yeşilçay

KIZLAR İLAVE OLURSA YAZARIM BACAK BASEN DAHA YAPMADIM AMA YAPICAM YAPMAZSAM YAZARIM

güzel olmuş Burcuuu:46::46::46:

bugün yaptım melekcim bundan sonra her gün kafama vuruosunuz yapıorum yoksa dierleri işe yaramıo bana tek yarayan yürüyüş :52:
ne iyi geliyorsa onu yap burcucum..

menüm

sabah

öğlen
4 incir ceviz

akşam

patlıcan çorbası

kıymalı pırasa

3 lt su

afiyet olsun ayşecim..
yarım kk peynir

5 zeytin
1 kk peynir

1.5 ızgara alabalık

3 lt su
1 saat walk at home
70 squats
1lt yeşilçay

afiyet olsun burcu... protein agırlıklı gidiyorsun, bu hafta kesin verirsin

mantar soteye bayılırım :56: afiyet olsun

afiyet olsun burcu... protein agırlıklı gidiyorsun, bu hafta kesin verirsin

mantar soteye bayılırım :56: afiyet olsun

hadi Burcum, bu hafta duraklamayı duraklat :52::52::52:

ay walla lezzetli olmuştu mantar sotem, zaten mantara bayılırım :52::52::52:

yrn tartılıcam bakalım, kafayı bozdum hergün tartılıyorum, bu hafta süper oldu süpeerrr :52::52: aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

hadi Burcum, bu hafta duraklamayı duraklat :52::52::52:

ay walla lezzetli olmuştu mantar sotem, zaten mantara bayılırım :52::52::52:

yrn tartılıcam bakalım, kafayı bozdum hergün tartılıyorum, bu hafta süper oldu süpeerrr :52::52: aman nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

canım bak noldu anlatıyım sana şimdi cuma 66.9 çıktım ya pazar tartıldım 65.4 çıktım yani 1.5 kg fark ama dün sabah 300 gr fark vardı yani 66.6 sende bu ne :43:

canım bak noldu anlatıyım sana şimdi cuma 66.9 çıktım ya pazar tartıldım 65.4 çıktım yani 1.5 kg fark ama dün sabah 300 gr fark vardı yani 66.6 sende bu ne :43:

Yediklerinle alakalı olabilir...
Bende pazar günü 79.8 cıktım,ertesi gün 80.2 ...

Cok takma kafana..
ve hergün tartılmayın.. vücut ister istemez kilo veremiyorum diye alarma geciyor..

canım bende de oluyooorr, geçen hafta ptesi miydi salı mıydı neydi 74,4 görmüştüm, cuma 74,7 oldu.. bir gün önce tuz almış olabilirsin, vücudun su tutmuş olabilir, ne biliyim tuvaletle ilgili bi şey olabilir.. değişiklik oluyor yani.. takma kafana, sonuçta arada artılar olacak, önemli olan genel ilerleyiş.. kızım 10 kilo verdin, harika gidiyorsun...azıcık duraklama olabilir, normal bunlar... aynen devam Burcu, her şey çokk güzel olacak :32::32::32::32::32::32:

Yediklerinle alakalı olabilir...
Bende pazar günü 79.8 cıktım,ertesi gün 80.2 ...

Cok takma kafana..
ve hergün tartılmayın.. vücut ister istemez kilo veremiyorum diye alarma geciyor..

ay ben her gün tartılmadan dayanamıyorum, duramıyorum kiii.. hatta zilim çalar benim , 5 dk ertelerim, kocişe sarılır uyurum, sonra kalkarım ama artık çalınca hemen kalbim küt küt atmaya başlıyor, aaaayyyy kalkiyim de tartılıyım bakiim verdim mi diyorum:52::52:
kafayı mı yiyorum ya kızlaarrr:27::27::27::27:

Back
X