Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cerencim hoşbulduk, benim de adım Özlem memnun oldum. Endüstri mühendisiyim ben de, şu an yeni iş arıyorum, boş zamanın da tadını çıkarıyorum. Spor salonuna daha sık uğrayıp, sıkı bi diyet uygulayarak bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum. Bebiş için bol şans kuzucum. Kaç kilo vermek istiyorsun? ben şu an 71 kiloyum hedefim 55 olmak. Ticker oluşturucam birazdan takip edersiniz. :79:

Tekrar hoşgeldin cnm, benim ilk hedefim aslında 65 olmak, Haziran sonuna kadar zaman verdi eşim :52::52: sonrasına karışmam diyor.. bebiş çalışmaları sırasında da diyete devam edeceğim.. başarabilirsem 60, maksimum 57-58e kadar yolu var... ama bebiş gelirse, o noktada ara veririm.. sonra yine takımımla devam edeceğim inşallah..
65 ya da daha azla başlayabilirsem hamileliğe süper olacak benim için..:52:

Bu saate kadar nerelerde bu kız dediniz mi bilmiyorum ama sabah hastaneye gittim.Zaten geçen hafta randevu almıştım biliyosunuz tahliller için.hem onları yaptırdım hemde malum problem için:25::25::25::25:
Öğleden sonra alıcam bakalım ne diycek doktor.Galiba yediklerim yüzünde olmamışım ben böyle.Ortalıkta bir salgın varmış zaten ona yakalandık heralde...:50::50::50:

ay cnm geçmiş olsun yaa, serum falan verdilerse çabuk toparlıyorsun.... :ssz:

Hoşbulduk güzelcim, çok memnun oldum. Başarılar şimdiden KPSSde. Bu arada 1. ağustosa kadar 10 kilo verme konusunda iddiaya girdik bi arkadaşımla. Ne diyosunuz kızlar başarabilir miyim?
2,5 ay var neredeyse, 10 kilo verebilirsin.. takımda en en en yavaş veren benim, her hafta 300-500 gr veriyorum (geçen hafta kendi rekorumu kırdım ve bireyselde 1. oldum ama genel durumum bu), ben bile 9 haftada (tam 2 ay oluyor) 6,3 kilo verdim...
şöyle diyim,normalde benim 1,5-2 katım verirsin :52::52:

kizlar bugün cok kötüyüm. moralim cok bozuk.
aglamak istiyorumm:50:

nooldu ki Nur'cum?

okudum anladım teşekkürler :126: :)

sen de ekibe geldin cnm? :52::52::52: kaptan ya da emoş mu davet etti?

Tekrar hoşgeldin cnm, benim ilk hedefim aslında 65 olmak, Haziran sonuna kadar zaman verdi eşim :52::52: sonrasına karışmam diyor.. bebiş çalışmaları sırasında da diyete devam edeceğim.. başarabilirsem 60, maksimum 57-58e kadar yolu var... ama bebiş gelirse, o noktada ara veririm.. sonra yine takımımla devam edeceğim inşallah..
65 ya da daha azla başlayabilirsem hamileliğe süper olacak benim için..:52:

2,5 ay var neredeyse, 10 kilo verebilirsin.. takımda en en en yavaş veren benim, her hafta 300-500 gr veriyorum (geçen hafta kendi rekorumu kırdım ve bireyselde 1. oldum ama genel durumum bu), ben bile 9 haftada (tam 2 ay oluyor) 6,3 kilo verdim...
şöyle diyim,normalde benim 1,5-2 katım verirsin :52::52:

nooldu ki Nur'cum?

sen de ekibe geldin cnm? :52::52::52: kaptan ya da emoş mu davet etti?

hayır fakat ekibinize katılmayı çok istiyorum 2.5 aydır rejimdeyim 8.5 kilo verdim 57z kiloyum 50 kilo olmak istiyorum sizlerinde desteği ve motivasyonu ile inşallah tabi izin verirseniz :26:

hilalcim geçmiş olsun

netimde problem var çok yavaş dünden beri çok geç açıyor bazen açmıyor:50:
Saol bebişim geçti geçti..
hilalcim ben kaçamk yaptın da öyle yedin sandım :9: geçmiş olsun canım iyisindir inşallah :)

Bugün iyiyim canım teşekkür ederim.

Emoşcummm ne kadar şeker mi şeker bişisin. çok moral oldu söylediklerin. 2,5 ayda 14 kilo vermen büyük başarı. çok tebrik ediyorum seni. o zaman kesinlikle doğru ellerdeyim diyorum önerilerin neler canım bekliyorum:126:
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.Başarılar dilerim.
kizlar bugün cok kötüyüm. moralim cok bozuk.
aglamak istiyorumm:50:
oyyyyyyy kıyamam.Anlat diycem ama sen nasıl olsa istediğin zaman anlatırsın:37:

Gemiş olsun fıstıkımmm:21:

Saol bebişimmmm..
Doktor yabancı değildi istemem dedim.Ben hallederim dedim tamam dedi.
Serumda insanın dengesini bozuyor gibi geliyor bana:26::26: Geçti gibi amöa benim diyet bi tuhaf oldu:9::9:
Leblebi,patates :40::40:
Bugün sadece yoğurtla salata yedim.:52::52::52:İnşallah önceki yediklerimi telafi edebilmişimdir.

vayyyyyyyyyyyyyy.Bu ne kadar sıcak.:95::95::95::95::95::95:
İki gündür halsizlik zaten çok rahatsız ediciydi birde sıcak yandım.Burda ohhh püfür püfür klimalar anlamıyorum sıcağı tabi.Çıkınca beynim kaynadı:ssz::ssz::ssz:
Sporda yapmıyorum haliyle:50:
Bakalım ne bulabilirim kendime göre spor :26:

Bugün çok dışarı çıktım biraz fazla çalışmam lazım beni merak etmeyin çıkmadan uğrarım yeniden..

Son düzenleme:
vayyyyyyyyyyyyyy.Bu ne kadar sıcak.:95::95::95::95::95::95:
İki gündür halsizlik zaten çok rahatsız ediciydi birde sıcak yandım.Burda ohhh püfür püfür klimalar anlamıyorum sıcağı tabi.Çıkınca beynim kaynadı:ssz::ssz::ssz:
Sporda yapmıyorum haliyle:50:
Bakalım ne bulabilirim kendime göre spor :26:

Bugün çok dışarı çıktım biraz fazla çalışmam lazım beni merak etmeyin çıkmadan uğrarım yeniden..

Ay evet ben de yollarda harap oldum ama sporumu yaptım. Güzel güzel yüzdüm. Sen de bir yolunu bulursun fıstık. Buralardayım ben:12:

biri katilmis aramiza hosgeldin cnm.

kizlar ben kafami dagitmaliyim, cikip yürümek istiyorum tek basima :50::50:

nurcum hayırdır canım neyin var?

hayır fakat ekibinize katılmayı çok istiyorum 2.5 aydır rejimdeyim 8.5 kilo verdim 57z kiloyum 50 kilo olmak istiyorum sizlerinde desteği ve motivasyonu ile inşallah tabi izin verirseniz :26:

bende beklerim o vakit 13. takımı temsil etmekten mutluluk duyarım her gün yazacağım cuma zayıflama yarışması sayfasına :126: davetiniz dört gözle bekliyor olacağım :42:

canım takım kontenjanımız dolu malesef :( inşallah başka bir takımdan davet alırsın. zayıflama yolunda başarılar
diliyorum canım :16:

canım takım kontenjanımız dolu malesef :( inşallah başka bir takımdan davet alırsın. zayıflama yolunda başarılar
diliyorum canım :16:[/QUOTE]

tamam teşekkürlerimi sunarım sağolun :126:

bende beklerim o vakit 13. takımı temsil etmekten mutluluk duyarım her gün yazacağım cuma zayıflama yarışması sayfasına :126: davetiniz dört gözle bekliyor olacağım :42:

nurcum hayırdır canım neyin var?

diliyorum canım :16:

Aaa kötü oldu bu ama olsun, ata29 diğer takımlar da en az bizim kadar azimli. Diğer takımlardan biri ile de mutlu ve motive olmuş bir şekilde zayıflayacağına eminim. Koskocaman başarılar dilerim sana
:16:

Aaa kötü oldu bu ama olsun, ata29 diğer takımlar da en az bizim kadar azimli. Diğer takımlardan biri ile de mutlu ve motive olmuş bir şekilde zayıflayacağına eminim. Koskocaman başarılar dilerim sana
:16:

evet canım ya dolu malesef takımızın maşallahı var :) başka gelen olursa direk yönlendirin ben giremezsem falan boşuna beklemesinler

Son düzenleme:

Ay evet ben de yollarda harap oldum ama sporumu yaptım. Güzel güzel yüzdüm. Sen de bir yolunu bulursun fıstık. Buralardayım ben:12:

Bu aralar bişey bulmak lazım.Sabah yürümeye halim yok bi kaç gündür.İş kalabalık burdada spor yapamadım.jillian a başlıcam ama tatil dönüşü olarak planladım.30 gün olanı aralıksız yapmak gerekiyormuş.
Yada belki yarın iyi hissedersem yürürüm sabah:46::46::46::46:

ohhhh çok çalıştım ama size hoşçakal demeden gitmek istemedim.
İyi akşamlar kızlar hoşçakalın.Sabah görüşürüz inşallah.
Gerçi yarında evrak işim biraz kalabalık ama bir iki günlük yoğunluk çabuk geçer.Evde de bilgisayar çok yavaşladı demiştim biliyorsunuz yenisini almam lazım en kısa zamanda açmak bile gelmiyor içimden:26::26::26::26:
öptüm sizi şap şup:27::27::27::27:

evet canım ya dolu malesef takımızın maşallahı var :) başka gelen olursa direk yönlendirin ben giremezsem falan boşuna beklemesinler
:nazar::nazar: Aman aman... Tamam canım ben görürsem ben de yönlendiririm.
Bu aralar bişey bulmak lazım.Sabah yürümeye halim yok bi kaç gündür.İş kalabalık burdada spor yapamadım.jillian a başlıcam ama tatil dönüşü olarak planladım.30 gün olanı aralıksız yapmak gerekiyormuş.
Yada belki yarın iyi hissedersem yürürüm sabah:46::46::46::46:

ohhhh çok çalıştım ama size hoşçakal demeden gitmek istemedim.
İyi akşamlar kızlar hoşçakalın.Sabah görüşürüz inşallah.
Gerçi yarında evrak işim biraz kalabalık ama bir iki günlük yoğunluk çabuk geçer.Evde de bilgisayar çok yavaşladı demiştim biliyorsunuz yenisini almam lazım en kısa zamanda açmak bile gelmiyor içimden:26::26::26::26:
öptüm sizi şap şup:27::27::27::27:
İyi akşamlar fıstıkcım ozaman.:16: Gelince bana şu Jillian'ın ne olduğunu anlatırsın:23:

Back
X