Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlaaar,
ay bugün geçmek bilmedi.. bir huysuzum, bir mutsuzum, bir tatsızım anlatamam... neyse akşam oldu, bakayım neler olmuş ben sıkkın-bıkkın-bezgin çalışırken :52:

neyin var kuzucum senin

tatlım topladım kalorisini hepsinin 780 kcal ediyo zaten sonuydu dil peyniri yazık olmasın dedim su içmem lazım ama kahve çay içiyorum ama suyun yeri başka:54:

canım kalori hesaplamaktan çok sağlıklı beslenmeye bak öyle daha mantıklı kalori hesabı bana çok sağlıklı gelmiyor

süper vermişsin, bu şekilde devam edersen verebileceğine eminim cnm :)

sana da cnm :)

anladım Hilal'cim.. ben zehirlendiğimde vermişlerdi, çok iyi geliyordu, 3 gün haftanede kaldım, serum veriyorlardı sürekli değişim zamanı 15dk falan dinlendiriyorlardı, 10.dkdan sonra enerjim düşüyordu walla :52::52::52:

ay acaba az mı yedin diicem ama havadan da olabilir, bugün bi garip..

güzel olmuş cnm, benim de canım akşam bi şey yemek istemedi yaa...

güzel olmuş Venüs'cüm..

cnm, dil peyniri yağlı, onu sabah da yazmıştım, sonra öğlen ve akşam arası hem 2 ara meyve olmş hem de araları az .. sonra burçak da masum gibi görünse de yağlı ve şekerli :50::50::50:
daha iyi menülerin olacak :34::34::34:

ne bilim bebegm ya ay bnde bi tuhafım sınavlardan herhalde ya bnm ya:50:

Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler:16:

Burcucum bugün ben diyetten sınıfta kaldım, meyve akşama doğru yenince kilo yapıyomuş hiç bilmiyodum. ne güzel öğreniyoruz birbirimizden baya bişiler:16:

zaten birbirimizden bişiler öğrenmek ve destek olmak için varız ama menülerinde mutlaka protein olsun canım özellikleri sabahları bi yumurta mesela evde kahvaltı yapabiliosan teflonu kızdır yagsız yap çılbır biliosan onu yap haşla bi çok seçenek var yani :52:

zaten birbirimizden bişiler öğrenmek ve destek olmak için varız ama menülerinde mutlaka protein olsun canım özellikleri sabahları bi yumurta mesela evde kahvaltı yapabiliosan teflonu kızdır yagsız yap çılbır biliosan onu yap haşla bi çok seçenek var yani :52:

dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor. :8::8:

dukan mı yapsam napsam.. belli bi diyet listesine uymayınca az yiyeyim herşeyden yiyeyim mantığıyla bu kadar oluyor. :8::8:

canım dukan yapmak biraz cesaret işi çünkü hiç taviz verdirmeyen bi diyet hilal arkadaşımız yapıo mesela ayşe arkadaşımızda karatay yapıo bana o daha mantıklı gelio mesela ama hiç ekmek yemeden de olmuo bnde öğrenci olduğum için sandviç oluo anca ama bi kaç gün böle olursun sonra hepimiz menü paylaştığımız için bi düzen oturtursun herşeyden az az yemekten kastın umarım sağlıklı olan şeylerdendir mesela biz grupça patates yiyeni dövüyoruz filan diomuşum yani patates bezelye glisemik indeksi yüksek olduğu için direk yağ olarak depolanıo filan mesela ben dün yedim patates ama 2 buçuk aydır yemiodum. emoş un yoğun olması nedeniyle kraliçe seçimi yapamadık işte haftalık su spor kraliçesi seçioduk emoşum gelir gelmez devam etcez diye umuyorum :16:

kızlar 2 haftanın mesaj sayılarını düzenledim. düzenli göndermeye çalışın mesaj sayılarınızı
$rsz_yeni_bit_eşlem_resmi.webp

Back
X