Merhaba kızlar, 13.takıma alındım, aranızda olmak ne güzel sonunda
Bu sabah diyetimde 1 dilim ekmek, 1 dilim dil peyniri, maydonoz nane, çay vardı.
öpüyorum hepinizi canlarım, günün sonunda tartıda herkesin 1 kilo vermesi dileğiyle![]()
merhaba canım bende burcu hemşireik öğrencisiyim 21 yaşımdayım sözlüyüm ankaradan katılıyorum yaklaşık 2.5 aydır bu takımlayım yaklaşık 10 kilo verdim hoşgeldin aramıza

ohh, yüzmeye tam gaz başladın Venüs, bravoo, iyi yüzmeler cnm
başarılar kuşuumm
selam cnm, hoş geldin, kendini tanıtır mısın biraz bize.. bir de menüleri bizim yazdığımız gibi yazar mısın, örnekleri görürsün zaten 2-3 sayfa bakınca..
bu arada dil peyniri yağlıdır, ilk günden kızmayalım sana ama bilgin olsun..
bu arada, ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (temmuzda 3 yıl bitiyor) , bilgisayar mühendisiyim, 8 yıldır çalışıyorum...
hedeflediğim kiloya inince bebiş çalışmalarına başlayacağız kısmetse![]()
Bazen gördüğüm herşeyi yemek istiyorum.O halimden nefret ediyorum içinmden bir canavar çıkıyor sanki.Aslında mide ne yapsın bunca zaman yemişşş yemişşşş....
Yalnız olmamana sevindim.Malum burası türkiye insanın hevesini kursağında bırakıyorlar..Mükemmel bir anı olacaktır eminim.Heyyyyyyy gidi gençliğim heyyyyyyyyyyy
O patates ne patatesssssssssss..Veremiyorum diyosun patates yiyosun.Isırırım seni bak şimdi
Sabah şeftali ve kayısı olmasaydı da arada yoğurt yerine bunlar olsaydı.O aradaki yoğurt ta madımakla beraber olsaydı süperdi.
Evetttttt Nur.Hep sonu pişmanlık ama yinede yenik düşüveriyor insan arada.
Hemde uzun zamandır 7 hasretiyle yanıp tutuşuyorken.Bu kadar yakınım hala inemedim
Geç kalkınca daha mı az yiyor insan nedir.
Bende ilk defa ramazanda diyet yapıcam.Merak ettiğim sorulardan biri.Ramazanda da dukan yapıyorlar ama bilmiyorum ki ben dayanabilirmiyim meyve sebze olmadan..:44::44::44:
Semiz salataya devam o zaman..Ama 10.000 adım için söz veremem
Kaçamak yaptım diye yemedim ki eminecim.Bağırsaklar yüzünden yedimBugün daha iyiyim sanki.
Bende bilemedim ama dün pek su içememiştim çok kötü oldum:18::18::18::18:
Bugün yoğurt ve bol su içeyim diycem ama açımmmmmmmmmmmmmmm...
Bazen banada oluyor bol su yeşil çay ve yoğurtla hallediyorum canım..
Tostuda pek severim ama oda cısss.Sonraki günlerde ekmeğe pek yüklenme canım istersen...Sonra canın daha çok ister...
canım valla yemeseydim durduramıcaktım kendimi şkür geçti bugün daha iyiym

günaydın tatlım ödem tutmuşsundur canım 1-2 güne düzelir canım merak etme :)
ekmekler yine çok olmuş cerencim ama spor günleri böyle oluyo senin
kolay gellsin bebeişim
hoş geldin canım ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım ismim emine(emoş) bilgisayar mühendisliği okuyorum 2,5 aydır 13. takımlayım ve yaklaşık 14 kilo verdim takımımlainşallah sende bizlerle hedefine ulaşırsın canım :)
şimdi yapman gereken bazı şeyler var birazdan onları yazıcam :)
hilalcim ben kaçamk yaptın da öyle yedin sandımgeçmiş olsun canım iyisindir inşallah :)
verirsin canım azim kararlılık olunca mutlaka verirsin. 2,5 ayda 14 kilo veren biri olarak yapabilirsin diyorum :)
sağol emoşummmm