Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geldim cnm ama cok sinirliyim benden bu gün iyi performans beklemeyin msj anlaminda:50:

Nur'cum evet okudum yazdıklarını.. çok üzüldüm cnm.. yani ne diyebiliriz ki , biraz ilgisiz davranmış gerçekten.. seni gerçekten seven önemseyen biri kesinlikle böyle davranmamalıydı.. aranızdaki konu neydi önceden bilmiyorum ama çok da önemi yok aslında.. ne olursa olsun, seviyorsan birini, ölümüne kavga bile etsen, zor zamanında yanında olursun.. hakkınızda hayırlısı cnm...:26::26::26:

Nur'cum evet okudum yazdıklarını.. çok üzüldüm cnm.. yani ne diyebiliriz ki , biraz ilgisiz davranmış gerçekten.. seni gerçekten seven önemseyen biri kesinlikle böyle davranmamalıydı.. aranızdaki konu neydi önceden bilmiyorum ama çok da önemi yok aslında.. ne olursa olsun, seviyorsan birini, ölümüne kavga bile etsen, zor zamanında yanında olursun.. hakkınızda hayırlısı cnm...:26::26::26:

ayni fikirdeyim canim.
okadar sinir bozucu ki bu sessizlik.
tamam bitsin bile demedi

Nur, yazdıklarını okudum ama problemin ana kaynagı nedir?
Yani ne olduda böyle oldu birden?

Kendi fikrimi söyleyeyim,etkilemek istemem.
Ama neden yalan söylüyor, belim agrıyor deyipte, göbek atmaya gidiyor bu adam?
Böyle pervasızlık olurmu ya? :47:

Sonuçta onu sen tanıyorsun biz degil ama en ufak bişeyde seni yazlnız bırakan birinden bahsediyoruz burda..
Üstelik faceye de senin bakacagını bile bile resim atmış, hemde şifre değişilmiş !!!

Ben demiştim demek istemiyorum ama yaş farkından falan bahsetmiştik hatırlarsan...
Hakkında hayırlısı olsun inş.

Nur, yazdıklarını okudum ama problemin ana kaynagı nedir?
Yani ne olduda böyle oldu birden?

Kendi fikrimi söyleyeyim,etkilemek istemem.
Ama neden yalan söylüyor, belim agrıyor deyipte, göbek atmaya gidiyor bu adam?
Böyle pervasızlık olurmu ya? :47:

Sonuçta onu sen tanıyorsun biz degil ama en ufak bişeyde seni yazlnız bırakan birinden bahsediyoruz burda..
Üstelik faceye de senin bakacagını bile bile resim atmış, hemde şifre değişilmiş !!!

Ben demiştim demek istemiyorum ama yaş farkından falan bahsetmiştik hatırlarsan...
Hakkında hayırlısı olsun inş.

gelecege dair plan yapiyordum biz olmamiza dair. onada yazdim.
duraklamaya basladi pek yazmadi.
bende gelecekte bizimle ilgili plan yapiyorum diye mi susuyorsun,
yani istemiyor imasinda bulununca sinirlendi.
telde görüstük öyle düsünme dedi,
sen beni 5 yil boyunca tnimamissan ben ne yapabilirim,
eger ciddi degilim diyorsan bir 5 yil daha bekliyemem inanman icin dedi.
ozaman niye sustun dedim gelecek planlarindan bahsedince.
mesajlarina yetismeye alisiyorum. dedi
bende sinirlendim ne demek calisiyorsun sanki ok mesaj yaziyorum oda cok cvp yaziyorda yetismeye calisiyorum diyor.
yaziyorum iste dedi.
bende yazma böyle yazacaksan hic yazma dedim.
kapattik.
kendisi gurulu ve inatcidir o gün bu gündür hastanede bile yazmadi.
diger yerleri anlattim canim olay bu iste sacmalik.

bu arada resimleri kendi paylasmadi,
yerel bir haber siteleri var onlarin resim paylasanlari var orada gördüm.
cok oynamis ki terliydi.
ben burada üzülüyorum sinirleniyor, beyfendi egleniyor ne güzel.

Son düzenleme:
kizlar dünkü menüm

10:00
2 yumurta
1 dilim tam bugday ekmedi
2 kk beyaz peynir

15
tavuk budu 2 tane

19
2 tavuk budu

1 yesil cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüs

kızlar bi uğradım napıyosunuz diye :)

nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü

bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.

nur sayende bende derdimi anlattım :9:

kizlar dünkü menüm

2 yumurta
2 kk beyaz peynir

15
tavuk budu 2 tane

19
2 tavuk budu

1 yesil cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüs

simdi cikiyorum artik.
grsk kizlar

menü fena değil Nur'cum... öğlen akşam ekmek yememişsin, sabah kahvaltıda 2 yumurta 2 peynir fazla gibi ama sonra dengelemişsin sanki, ekmek de az, protein ağırlıklı olmuş.. suyunu biraz daha artırırsan süper olacak..

görüşürüz cnm.. canını sıkma, rahatlamaya çalış elinden geldiğinde..

nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü

bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.

Ayy Emooşş, çok can sıkıcı haklısın cnm... erkekler çoğu zaman çekiniyor heralde ailelerine tanıştırma konusunda... ben yaşamadım ama çevremde çok gördüm.. bir düşündükleri var ama biz kadın milleti anlayamıyoruz heralde :52::52::52:

neyse, sen şimdi tez falan derken stresli bir dönemdesin.. olayları olduğundan daha kötü görüyor olabilirsin.. biraz zaman ver.. yıpratma ne kendini ne onu ne de ilişkini tatlım... bu kadar zaman gül gibi geçindiyseniz eğer bunları da atlatabilirsiniz.. biraz zamana bırak bakalım.. bu arada aile istediği kadar kız olayına girsin, önemli olan onun tavrı değil mi? :52::52::52: anladığım kadarıyla o umursamıyor bile bu durumu, şimdilik rahat olabilirsin, sana anlatması bile güzel.. ya anlatmasaydı :53::53::53:

Ayy Emooşş, çok can sıkıcı haklısın cnm... erkekler çoğu zaman çekiniyor heralde ailelerine tanıştırma konusunda... ben yaşamadım ama çevremde çok gördüm.. bir düşündükleri var ama biz kadın milleti anlayamıyoruz heralde :52::52::52:

neyse, sen şimdi tez falan derken stresli bir dönemdesin.. olayları olduğundan daha kötü görüyor olabilirsin.. biraz zaman ver.. yıpratma ne kendini ne onu ne de ilişkini tatlım... bu kadar zaman gül gibi geçindiyseniz eğer bunları da atlatabilirsiniz.. biraz zamana bırak bakalım.. bu arada aile istediği kadar kız olayına girsin, önemli olan onun tavrı değil mi? :52::52::52: anladığım kadarıyla o umursamıyor bile bu durumu, şimdilik rahat olabilirsin, sana anlatması bile güzel.. ya anlatmasaydı :53::53::53:

bende bu kadar yılın hatrına sabrediyorum canım :) bi de onun kadar dürüstünü bulamam diye düşünüyorum :) 4 gün sonra 3 yılımız doluyo onun öncesinde bu sıkıntıları çekmek de can sıkıcı. şu okul dertlerim bitsin rahatlıycam her türlü. bizim tek sıkıntımız ayrı kalmak. ayrı şehirlerde olunca yaşıyoruz bunu. hayırlısı diyorum artık :)

anlamadım zuzuuu, burda biz varız diye mi yazdın yoksa, cidden yanında bir arkadaşın mı varr :44::44::44: :52::52:

arkadaşım var kuzucum yanımda :52: uzun zamandır görüşmedik de :52:

kizlar dünkü menüm

2 yumurta
2 kk beyaz peynir

15
tavuk budu 2 tane

19
2 tavuk budu

1 yesil cay
2 lt su
1,5 saat yürüyüs

fena değil bebeğim canım bu kadar ilgisiz davranması bence saçma gerçekten kopusunuz sanırım çok üzüldm kuzum ya :50:

canım emoşum bu çok saçma bi neden ya gerçekten sen yapabiliosan oda yapmalı bizde kötü gibiyiz bi kaç gündür ya bilmiyorum ama çok tuhaf davranıo bazen çok iyi bazen çok kötü ama biz böle geçiş dönemleri yaşıoruz umarım sizinde böle bi geçiş dönemidir :54:

Kızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş :52::52::52:
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim :33::33::33::33::33:

bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr :54::54::54:

Kızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş :52::52::52:
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim :33::33::33::33::33:

bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr :54::54::54:

BİZİM Kİ BENİM çenemden kaynaklı ya :52: hadi kolay gelsin fıstığım :52:

ay duşumu yaptım ama dışarı çıkmaktan vazgeçtim kızlaarr :52::52::52: kestirmicem, belki uzatırım fikrine kapıldım.. önce karar veriim sonra aksiyon aliim :33::33::33::33:

sabah(10:00)
1.5 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepekli roll ekmek
domates salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(13:30)
4 tane kayısı

öğle(15:00)
1 kase yulaf kepekli yoğurt

akşam(18:30)
döner
salata
1 dilim ekmek
közlenmiş mantar

2.5 litre su
30 dk jillian
30 dk karın basen egzersizi
500 ml kayısılı form çayı

:42::42::42::42:

sabah(10:00)
1.5 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepekli roll ekmek
domates salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(13:30)
4 tane kayısı

öğle(15:00)
1 kase yulaf kepekli yoğurt

akşam(18:30)
döner
salata
1 dilim ekmek
közlenmiş mantar

2.5 litre su
30 dk jillian
30 dk karın basen egzersizi
500 ml kayısılı form çayı

:42::42::42::42:

başarılı bir menü olmuş cnm, ama hem kayısı, hem kayısılı form çayı çok gelmez mi tatlım? sonra tuvaletten çıkamazsın hee :33::33:

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
2 yumurta ve beyaz peynirden (1 kkdan az) yapılmış omlet (tavanın dibine 2-3damla yağ koydum o kadar)
light sütlü neskafe (250ml)
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara(16:00)
1/2 paket eti form + ananaslı activia

ara(18:00)
1/2 paket eti form

akşam(19:30)
1 tabak bamya yemeği
ve bolca cacık (çok sulu yaptım ki ekmeksiz şişeyim :52:)

şimdiye kadar 2 kupa yeşil çay içtim, 1 kupa daha içerim --> 3 kupa yeşil çay
spor yok.
2LT su içtim, 2,5LT yapacağım...:52:

:42::42::42::42::42::42::42::42:

bugünkü menüm:

sabah(11:30)
2 yumurta ve beyaz peynirden (1 kkdan az) yapılmış omlet (tavanın dibine 2-3damla yağ koydum o kadar)
light sütlü neskafe (250ml)
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara(16:00)
1/2 paket eti form + ananaslı activia

ara(18:00)
1/2 paket eti form

akşam(19:30)
1 tabak bamya yemeği
ve bolca cacık (çok sulu yaptım ki ekmeksiz şişeyim :52:)

şimdiye kadar 2 kupa yeşil çay içtim, 1 kupa daha içerim --> 3 kupa yeşil çay
spor yok.
2LT su içtim, 2,5LT yapacağım...:52:

:42::42::42::42::42::42::42::42:

güzel güzel dünya ahiret kankamsın :nazar::nazar: :52::52:

Back
X