Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün tartıldım. Kilom 80.4 cıktı. :27:

Bende kalori sepetine girdim. Bir ay sonra 76 olmayı hedefledim.
Bana günlük 1300 küsür kalori verdi.
Buna ek 30 dk. spor yapsam belki 72 ye inebilirim...:32:

Eşime de dedim " Bana 1 ay kilodan bahsetme.1 ay sonra veremezsem istediğini söylersin" :9:
Kilomla ilgili konuşunca motivasyonum düşüyor, tamam dedi. :1:

Bu sefer bi program hazırladım,kararlıyım inş. vericem.
Bu haftada 79 u görücem :47::47:

işte takımda görmek istediğimiz melek yürü beaaaaaa :52:

bugün eşya toplayacağım kızlar.evim tafilata girecek bittikten sonra da karşı daireye taşınacağım.tadilat başlasın 15 gün annemlere kaçacağım.gelince de hoop evi taşırız.kafam o kadar meşgul ki,yapılacak çok iş var

kolay gelsin cnm:51:

Ceren çok takma,geç yemiş olabilirsin, şişkinlik yapacak bişeyler yemiş olabilirsin, tuzu fazla almış olabilirsin...
Takma bence, hergünde tartılma :20:

Kolay gelsin, ev taşımak çok zor ya...
Allah yardım etsin.. :50:

ayy her gün tartılmak bir yana bazen günde 2-3 kez tartılıyorum... dayanamıyoruuumm :52::52::52::52:

ay inş. hilalim yaaaaaa :52:

tey te tey yaparız inş. inş. :64::64::64::64::64:
İnşallah bebişim.
hani şu sabahan akşama kadar hoca hoca gezdiğim uygulama sınavı vardı ya kızlarrrr 93 almışım bak nası mutluyum ya herşey normale dönüooooooo :52::52:
Bir sınavdan 93 almak ne demek kuzum.Sevin tabiki sonuna kadar hakkın.
Kızlar ben geldim, yeniden sizinle olmak çok güzel :54:
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:3::3::3::3:
Hilal'cim, güncelledim senin mesaj sayını, Kızlar yine paylaşayım mı mesajları? hilal cuma-ctesi yolladı..
naapıım?

bu arada dün gördüğüm 71,4 , bugün 72,1 oldu yine yaw :53::53::53::53:
Bak bak şu hilalin yaptığı işlere :27::27::27::27:
Bak tarduda bunların yaşanması normal diye hep tartılmayın diyorlar ama bende aynıyım her sabah baskülün tepesinde:118::118::118::118:

ohh gün senin günün olmuş Hilal...
mantarsız bi tarif yokmu burcu :60:

pikniğe gitseydim iyiydi ama seminerede gitmicem galiba :9:
4 te bitiyor,kararsızım.. gitsem mi gitmesem mi diye...

inş.. bi sorun olmaz...

ohhh :64: :64: tey tey.. ti lil li li çekeriz...
Halay başını ben cekecem ona göre :9:
Vallahi bebişim gün benimmiydi başkalarınınmıydı bilmem:ssz::ssz: Çok yoruldum bütün hazırlığı ben yaptım vs.Ordan getirdiklerimide temizleyip kaldıramadım.Bugün herşeyi gidipo halletmem lazım:52::26::26::18::18:

İnşallah bebişim.

Bir sınavdan 93 almak ne demek kuzum.Sevin tabiki sonuna kadar hakkın.

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn:3::3::3::3:

Bak bak şu hilalin yaptığı işlere :27::27::27::27:
Bak tarduda bunların yaşanması normal diye hep tartılmayın diyorlar ama bende aynıyım her sabah baskülün tepesinde:118::118::118::118:

Vallahi bebişim gün benimmiydi başkalarınınmıydı bilmem:ssz::ssz: Çok yoruldum bütün hazırlığı ben yaptım vs.Ordan getirdiklerimide temizleyip kaldıramadım.Bugün herşeyi gidipo halletmem lazım:52::26::26::18::18:

bide böle uygulama sınavı ilkyardım tek hata kabul etmio maketler canlı insan gibi kanıo kalbi duruo filan :52:

kızlar venüsün finalleri varmış bu nedenle nete giremiyormuş haberiniz ola

venüsü bende merak ettim kızlar kaç gündür yok. neyse ben iş başı yapayım.öğünlerimi 3 e çıkardım sabaları k fleks yiyorum 1 kase. bakalım bu cuma iyi bir yüzde ile gelmek istiyorum

bugün eşya toplayacağım kızlar.evim tafilata girecek bittikten sonra da karşı daireye taşınacağım.tadilat başlasın 15 gün annemlere kaçacağım.gelince de hoop evi taşırız.kafam o kadar meşgul ki,yapılacak çok iş var
Taşınmak mııııııııııııııııııııııı :53::53::53::53: Zor iş canımcım allah kolaylık versin.İnşallah bende ilk ve son defa hayalimdeki gibi bir eve taşınırım:16::16::16::16::16:
teşekkürler kızlar.hilalcim tatilin tadını çıkar ne güzell
Sizin yerinizede eğlenicem bebişler.Ama oteldeki mamaları görünce bakalım napıcam:32::32:
bide böle uygulama sınavı ilkyardım tek hata kabul etmio maketler canlı insan gibi kanıo kalbi duruo filan :52:
eneeeeeeeeeeeeee kız öyle maketlerle çalıştırıyolar sizi demekkkkkkkkkkkkkkkkkk.ne güzellllllllllllll..

kızlar venüsün finalleri varmış bu nedenle nete giremiyormuş haberiniz ola
Bende diyorum arkadaşlarıyla çıktı da yollara :27::27::27::27::27: Kaçırdılar mı bizim kızı töbe töbe:31::31: Akılam kötü kötü şeyler geldi.:47::47:

Taşınmak mııııııııııııııııııııııı :53::53::53::53: Zor iş canımcım allah kolaylık versin.İnşallah bende ilk ve son defa hayalimdeki gibi bir eve taşınırım:16::16::16::16::16:

Sizin yerinizede eğlenicem bebişler.Ama oteldeki mamaları görünce bakalım napıcam:32::32:

eneeeeeeeeeeeeee kız öyle maketlerle çalıştırıyolar sizi demekkkkkkkkkkkkkkkkkk.ne güzellllllllllllll..

Bende diyorum arkadaşlarıyla çıktı da yollara :27::27::27::27::27: Kaçırdılar mı bizim kızı töbe töbe:31::31: Akılam kötü kötü şeyler geldi.:47::47:

ahahahah recep ivedik gibiii nerDe kaldı bu kız yaeee :) - YouTube ahahha :52:

Merhaba kızlar :3:

takımda emoş venüs nur ortalarda görünmüyo ben bile onlardan daha aktifim nerde bu kızlar :21:

Iyim burcum ben annem aynı ders ve ev işleriyle vakit geçiriyorum işte :)

çıkıyorum ben burcu kendine iyi bak canım yine uğruycam :)

:1: öyle oluyor hep ya.. önceden annelerimizle giderdik herşeyi onlar hallederdi :1:
şimdi iş başa düşüyor...
Merhaba kızlar :3:

takımda emoş venüs nur ortalarda görünmüyo ben bile onlardan daha aktifim nerde bu kızlar :21:

merhaba zeliş hoşgeldin...

Kızlar canım çıktı iş yapmaktan ya ... :52:
Ben bittim,işler hala bitmedi :1:

Kitaplık almıştık,onları düzenledim.Çatıdaydı kitaplar.Merdivenleri in çık falan bayagı yoruldum,spor yapamam bugün artık :9:
Yazlık kışlık faslı devam ediyor hala :1: bi yazlıklarım ütülenecek şimdi...

Yerler silinip,süpürülecek.. sonra otururum ancak :1:

Back
X