sen yap,ii olursa bende yaparım
2 lt yagsız ayrana koyulacak.. ayrıca bugday degil bulgur olacak :44:
Günaydın Ceren
Nasılsın?
Günaydın Melek, ay buğday'ı kaçırmışım ben, Nuuurrr, bulgur olacak evet cnm

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Ceren
Nasılsın?
Ne güzel günlermiş o günler.Kıymetini bilememişim vallahi Melek.
öyle oluyor hep ya.. önceden annelerimizle giderdik herşeyi onlar hallederdi
şimdi iş başa düşüyor...
merhaba zeliş hoşgeldin...
Bebişim ben o öğle yemeğine küçük bir itirazda bulunmak isterim.Çorba+Izgara iyi olmuş ama çorba varken ekmek fazla geldi bana nedense :)))))))))))))))) Böyle gözüme batıverdi.Yoğurt için de cırlayacaltım ama ayran içti kabul et dedim kendi kendimebugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
200ml light süt
ara(11:00)
2 tane etiform çikolatalı biskuvi
öğlen(12:30)
1/2 kase tavuk suyuna çorba
ızgara köfte
yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ara(15:30)
1/2 şişe soda (arkadaşımla paylaştım :) )
10 badem
akşam(18:10)
4 kaşık bamya yemeği ve yoğurt
1 Kupa yeşil Çay (spor dönüşü, belki 2 olur, haber veririm)
2 saate yapın spor (yürüyüş + bodypump)
2.8LT su (tamamlayacağım)
Bende yardımcı olurdum ama bu hafta işleri toparlamaya çalışıyorum diye zorlanırım.Zahmet olmuyorsa sen devam et canım.Kızlaarr, bu arada mesaj sayılarını ne yapalım? bu hafta da bana atın isterseniz... Emoş'un işi var gibi daha.. ne dersiniz? ben yaparım diyen varsa, verebilirim de yani...
Burcu olacak bu iş vallahi.Çok iyi gidiyorsun.sabah(10:30)
yarım kk peynirle 1 yumurtayı çırptım tam bugday roll ekmeği ikiye ayırıp karışımı döktüm fırında kızarttım
5 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:30)
1/2 dukan krep
5 zeytin
domates
akşam(19:30)
1 tabaktan biraz az bamya
1/2 ızgara gögüs
közlenmiş mantar biber domates
salata
3.6 litre su
500 ml yeşilçay
500 ml kayısılı form çayı
30 dk jilian
![]()
Krakerler başa bela.Bende de var bugün aynı problemMenüm:
Sabah:9.00
1 dilim peynirli salçalı tost
1 bardak ayran
Ara:
1 avuç leblebi
1 avuç kiraz
Öğle:13.00
2 tavuk incik
1 kase cacık
Ara:
1 paket special k kraker
1 bardak şekersiz limonata
Akşam: 19.00
1 dilim ekmek
2 kaşık taz fasülye
Bol çoban salata
3 lt. su
Sporumda bol bol ev temizlemek oldu
Bende ne bileyim işte.İnsan ne kadar yorulursa yorulsun sevdiceği aklına geldimi yorgunluk kalmaz gibi hissediyorum.İnşallah sen haklısındır Nur'cum.ne müsadesi ben burada bisey paylasiyorsam herkes yorum yapabilir.
benim tek anlamadigim tüm sene süper bana karsi cok ilgili sürekli düzel seyler yazar ama TRye tatile gittiginde ilgisizlesiyor.
Gecen senede trdeyken ilgisizliginden yakinmistim, o da izindeyim ama calisiyorum diyor yöresel kuruyemis tarlalarinda topluyordu, kisa anne babasi icin odun hazirliyordu, tarlanin dikenlerini vs. biciyordu.
calistigi icin firsat buldukca yaziyorum ama yruluyorum diyordu.
gezmeye gittiklerindede kalabalik oluyorlardi erkek arkadaslariyla ondan neyse diyordum.
bu yilda yine odun tasimis vs. isleri vardi ama yinede bende ilgi bekliyorum en az oduna gösterdigi kadar :2
Dünki menüm
11:00
1 yumurta
2kk beyaz peynir 45% yag
salatalik domates
6 zeytin
1 tam bugday ekmegi
14:00
1 tabak köfteli yemek
1 kase yogurt
16:00
3 kayisi kuru
20:00
yarim tabak köfteli yemek
2 kasik yogurt
2 lt su
45 dk yürüyüs
1 bardak yesil cay
bugünki menüm
10:00
1 yumruta ile yagsiz omlet
2 kk beyaz peynir 45%yag
6 zeytin
1 d. tam bugday e.
domates
salatalik
12:00
3 kuru kayisi
16:00
2 balik filet
salata + 1tk zeytin yagi
20:00
1 tabak köfteli yemek
1 kase cacik
2lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
kizlar herzamanki gibi yememe ragmen
dünden beri tartida 1,5kg artidayim.
reglim yakin oldugu icin saniyorum ve umuyorum.
cuma günü arti cikmak istemiyorum![]()
kizlar tartida 1,5kg regl dönemim yakin oldugu icin düsündügüm artiyi eksiye cevirmek icin
yarin ayran detoksu yapmayi planliyorum.
gerekli malzemeleri bugün aldim.
nohutlar suda bekliyor.
emin olmak icin tekrar size sormak istiyorum
su yazacaklarim dogrumudur?
2 gün üst üste yapilacak.
2 günde kahvalti ayni olacak:
1 haslanmis yumurta = ben cilbir yapmayi düsünüyorum
1 dilim kepekli ekmek= kepekli ekmek olmadigindan cavdar veya tam bugday ekmegi düsünüyorum
domates, salatalik.
az yagli beyaz peynir.
yesil cay su serbest
ayran detoksu
2lt ayran mi? 2 lt yogurt mu?
sanirim 2 lt ayran icine
2 salatalik rendesi = burada kisa salatalik olmadigindan uzun salataliktan bir tane koyacagim ve rende yapmayip ince ince cacik gibi dograyacagim
4 kasik haslanmis nohut = nohutu suya koydum
4 kasik bugday = pakedin üzerinde asurelik bugday yaziyor umarim dogrudur baska yoktu; bugdayida simdi aklima geldi sanirim buda suya konulacak. nette bakip ona göre koycam birazdan.
4 kasik yesil mercimek haslanmis
bu karisim gün boyu 2 saatte bir kase miktari icilecek.
kizlar dogrumudur bu?
birde wc problemi diyenler olmustu nasil oluyor o?
anlamiyorum bende normalde böyle degil, ama trye gidince bi ilgilsizlesiyor.
ablasi eve kiz cagiriyor kizda geliyor yok artik öyle kiz gelin diye alinmazki zaten sen olmasan dahi rezillige bak ya sinirlendim simdi.
yok eger kizin haberi yoksa ablasinin yaptigi hic etik dgl cok ayip gercekten ne demek kardesin evdeyken eve kiz cagirmak tanistirmak icin hemde.
sevgilin konusuna gelirsek cok gevsek davraniyor neden tanistirmak istemiyor seni?
insallah canim
evet cok sacma
Allah iyiligini versin
haklisin canim ama gönül ferman dinlemiyor iste
olsun canim gecmis gecmiste kaldi önemli olan kendine ders cikarman, nsan yasayarak ögreniyor bazi seyleri. bu nedenle zararin neresinden dönülse kardir.
insallah canim.
tabiki canim ne müsaadesi ben burada bisey paylasiyorsam herkes yorum yapabilir.
benim tek anlamadigim tüm sene süper bana karsi cok ilgili sürekli düzel seyler yazar ama TRye tatile gittiginde ilgisizlesiyor.
Gecen senede trdeyken ilgisizliginden yakinmistim, o da izindeyim ama calisiyorum diyor yöresel kuruyemis tarlalarinda topluyordu, kisa anne babasi icin odun hazirliyordu, tarlanin dikenlerini vs. biciyordu.
calistigi icin firsat buldukca yaziyorum ama yruluyorum diyordu.
gezmeye gittiklerindede kalabalik oluyorlardi erkek arkadaslariyla ondan neyse diyordum.
bu yilda yine odun tasimis vs. isleri vardi ama yinede bende ilgi bekliyorum en az oduna gösterdigi kadar :2
ben senin mantarlari unuttum bir ara yapmaliyim.
insallah canim azim en önemlisi.
canim sadece pazar günü yoktum.
oda moralim bozuk oldugu icin birde izin günü oldugu icin kendime zaman ayirayim dedim.
yigenimle oynadim stres attim biraz.
masallah canim tebrikler.
bakicam simdi resimlere merak ettim
günaydın kızlaaarrrr![]()
Ne güzel günlermiş o günler.Kıymetini bilememişim vallahi Melek.
Bebişim ben o öğle yemeğine küçük bir itirazda bulunmak isterim.Çorba+Izgara iyi olmuş ama çorba varken ekmek fazla geldi bana nedense :)))))))))))))))) Böyle gözüme batıverdi.Yoğurt için de cırlayacaltım ama ayran içti kabul et dedim kendi kendime
Bende yardımcı olurdum ama bu hafta işleri toparlamaya çalışıyorum diye zorlanırım.Zahmet olmuyorsa sen devam et canım.
Burcu olacak bu iş vallahi.Çok iyi gidiyorsun.
Krakerler başa bela.Bende de var bugün aynı problem
Bende ne bileyim işte.İnsan ne kadar yorulursa yorulsun sevdiceği aklına geldimi yorgunluk kalmaz gibi hissediyorum.İnşallah sen haklısındır Nur'cum.![]()
27.05.2013
Menüm
Sabah
Yağsız süt ile nescafe.
Öğle
(%9,2 yağ oranı) tavuk döner (iznimiz %10 a kadar)
Ara 15.15
2 bardak yağsız tuzsuz ayran
Akşam
Peynirli çubuk kraker
Dondurma
Üstelik su 0,75 ml
spor yok
Dondurmayla kraker yiyince şiştim bilenurcum isteyince oluomuş bak
ayyy sen doydun mu ya![]()
evet kızlarrrrrr sabah tartıldım ve sonuç muhteşem umarım değişmez cumaya kadarrrr
5.6 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sağol canım inş. cumaya güzel bi sonuç alırımDondurmayla kraker yiyince şiştim bile
Afferin kız sana.Maşallah tütütütütütütütütüt![]()
gelsin gelsin cumaya hafif çıkarsın en azındanNe kadar karışık bir gün
Sabah kahvemi içtim yine afiyetle.Öğlen içinde döner be ayranım hazır yazğsız mağsız
Karnımda dehşet sancıyor.Oldu galiba bu iş kızlar benimki geliyor![]()
ay yazdım ama çok mu erken oldu Burcuumm, uyuyorsun heraldeaslında 06:30da tartıldım da 2 saat bekledim mesaj yazmak için
alınmaz cnm heralde dikkat edilirse,ben de diyetin başında yapmıştım, hala veriyorum...
yağsız yoğurt da bana ekstra tuzsuz geliyor yaa.. çok tatsız bi şey ama naapalım, yappcaz..
evet cnm Burcu link atmış diye detay yazmadım ben..
en güzeli çarş-perş yapmak.. cumayı çok pozitif etkiliyor
Nur'cum menüler güzel.. ama akşam yemekleri biraz geç olmuş.. gerçi sen gece geç yatıyorsun ama onları bir tık öne çekebilirsen süper olur... arada şişlikler olabiliyor cnm, bol su, yeşil çay, sabahları maydonoz ye, inecektir... hepimizde oluyor, benim geçen haftamı hatırlatırım, tartıda +200 çıktım ki o hafta başı +1000di, anca indi üstelik diyette lokma bozmamıştım...
ayran detoksu için Burcu link vermiş, daha oraya detaylı bakmadım ama hatırladığım kuruysa 2şer kaşık, ıslanıp şiştikten sonra 4 kaşık alıyorsun malzemelerden cnm.. onun dışında yazdıkların doğru gibi geldi bana..
hadi hayırlısı bakalım, sonucu bildirirsin bize![]()
nurcum isteyince oluomuş bak
canım bugday değil bulgurrrrr
canım bnce seninkide problemli seni biliyorrlarsa böle bişi yapmamalılar yaptırmamalı
günaydın kuzucum ben mesajını atınca gördüm ama uykulu şimdi saçma bişiler yazmıyım dedim
sağol kuzum benm
ayyy sen doydun mu ya![]()
evet kızlarrrrrr sabah tartıldım ve sonuç muhteşem umarım değişmez cumaya kadarrrr
65.6 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
burcum tebrik ederim tatlım
nurcum buğdayla da oluyor canım bişey olmaz
kızlar 3 te bi sınavım inş. son sınavım ona giricem birazdan çıkarım okulda biraz daha bakarım 5 ten sonra evde olurum gezmeye gitmezsem benm için dua edinnnn
hilallllll resimlerime bakın mı????![]()
27.05.2013
Menüm
Sabah
Yağsız süt ile nescafe.
Öğle
(%9,2 yağ oranı) tavuk döner (iznimiz %10 a kadar)
Ara 15.15
2 bardak yağsız tuzsuz ayran
Akşam
Peynirli çubuk kraker
Dondurma
Üstelik su 0,75 ml
spor yok
65.6 çıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Ne kadar karışık bir gün
Sabah kahvemi içtim yine afiyetle.Öğlen içinde döner be ayranım hazır yazğsız mağsız
Karnımda dehşet sancıyor.Oldu galiba bu iş kızlar benimki geliyor![]()
kızlar 3 te bi sınavım inş. son sınavım ona giricem birazdan çıkarım okulda biraz daha bakarım 5 ten sonra evde olurum gezmeye gitmezsem benm için dua edinnnn
hilallllll resimlerime bakın mı????![]()
kizlar saat geldigi icin ocaktan aldim, nohut biraz cig kaldi.
bu arada ablam bunun icindekiler hic zayiflatan seylere benzemiyor kilo alma sakin dedi.
kafam iyce karisti.
birde aldigim 1,5kg yarisindan cogu gitti
simdi 72.2kg'yum. yani gectigimiz cumadan 700gr fazla.
insallah bu ayran detoksu ise yararda cuma ekside cikarim