Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu cuma bildiriminde kaç kilo olmak istediğinizi yazın. yeni uygulamamız bu hedef kilonun %80ine ulaşamayan diğer takımlara gider pişmanlığını belirtir :) hadi bakalım yeni kuralımız hayırlı olsun :16:

kızlar ben bi 1.5 saatliğine kaçıyorum temizlik yapmam lazım mutfak tezgahında 10 kişilk ailenin kadar bulaşığı var makineye yerleşcek ve silincek filannn ohhhh çok iş var hadi öptüm hepiniziii bu arada +300 nedendir bilmiyorum ama kas şişkinliği mi ki diye bugün jillian yapmıcam :14:

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışveriş
inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

kızlar ben bi 1.5 saatliğine kaçıyorum temizlik yapmam lazım mutfak tezgahında 10 kişilk ailenin kadar bulaşığı var makineye yerleşcek ve silincek filannn ohhhh çok iş var hadi öptüm hepiniziii bu arada +300 nedendir bilmiyorum ama kas şişkinliği mi ki diye bugün jillian yapmıcam :14:

kolay gelsin kuzucummm :16:

bu hafta emoşa atıomuşuz kuzucummm :52: gerçekten o kaaa iyi kondisyonun var spora başlasan daha da kilo vercen demek ki :52:
Tamam bebeğim. Ay sorma sorma:9:
kızlar bu cuma bildiriminde kaç kilo olmak istediğinizi yazın. yeni uygulamamız bu hedef kilonun %80ine ulaşamayan diğer takımlara gider pişmanlığını belirtir :) hadi bakalım yeni kuralımız hayırlı olsun :16:
Ay süper ozaman.
Ben 9 Haziran'da yeniden diyete başladım,
16 Haziran'da 70 kilo olmak istiyorum.
14 Haziran Cuma günü ise 70.5 kg olurum.

Tamam canım kolay gelsin, kas şişkinliği yada ödemdir üzülme.:7:

yeni gelenler için kendimi tanıtayım :)

ben limonlubrokoli emoş(emine) takımın kaptan yardımcısıyım. 23 yaşındayım 15 gün sonra 24 olucam inşallah :16:
27 şubattan beri diyet yapıyorum 76 kiloyla başladım diyete. 13. takıma da 74 le başladım şu an 61.1 kiloyum yani toplamda 15 kiloya yakın verdim :)
bilgisayar mühendisliği okuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var inşallah okulum bitince de kısmetse söz nişan düğün diye gidecek :)

hepinize 13. takıma hoşgeldiniz diyorum :) inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflayacağız :16:

ben limonlubrokoli emoş(emine) takımın kaptan yardımcısıyım. 23 yaşındayım 15 gün sonra 24 olucam inşallah :16:
27 şubattan beri diyet yapıyorum 76 kiloyla başladım diyete. 13. takıma da 74 le başladım şu an 61.1 kiloyum yani toplamda 15 kiloya yakın verdim :)
bilgisayar mühendisliği okuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var inşallah okulum bitince de kısmetse söz nişan düğün diye gidecek :)

hepinize 13. takıma hoşgeldiniz diyorum :) inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflayacağız :16:
Alkış başkanım diye bağırasım geldi.:9::9::9:Evet yeni gelenler hoş geldi, sefa getirdi.
:16:

Kuralları okudum.Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışırım arkadaşlar;)

Hoşbulduk memnun oldum bende 0zlem.24,5 yaşındayım.evliyim.1tanene bebişim var.zayıflama yarışmasında 3 haftam.25 mayısta 7.takıma katıldım.ozaman 75.200 dü kilom.7 haziranda 72.500 :)) umarım hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
tebrikler 3 ayda çok güzel kilo vermişsin.ilişkinde Allah tamamını erdirir inşallah ;)

Son düzenleme:
Hoşbulduk memnun oldum bende 0zlem.24,5 yaşındayım.evliyim.1tanene bebişim var.zayıflama yarışmasında 3 haftam.25 mayısta 7.takıma katıldım.ozaman 75.200 dü kilom.7 haziranda 72.500 :)) umarım hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
tebrikler 3 ayda çok güzel kilo vermişsin.ilişkinde Allah tamamını erdirir inşallah ;)

ben sana soraraken sen yazmışsın bile :9: memnun oldum özlemcim :) sen de güzel vermişsin 3 haftada :) devamı gelir inşallah güzelce kilolarımızdan kurtuluruz :) çalışıyo musun canım?

İşler fena halde yoğun o sebeple çok sık giremiyorum…

Ama bu guruptan diskalifiye olmakta istemiyorum, meraklanmayın kısa sürede toplar bunu da düzene koyarım inşallah…

Cuma günü menümle işe başlayım;

08:00 kahvaltılık gevrek + süt

12:30 pide (sakın kızmayın onu yedikten sonra grupta olduğumu öğrendim. Bi daha yoook 60 göresiye kadar yok.. )

16:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)

19:00 salata, 4 ad yaprak sarma 

2 lt su

Cumartesi günü

09:00 açma + şekersiz çay

12:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)

15:00 çeyrek ekmekten biraz fazla tost az yağlı

20:00 1 kşk kısır, patates salatası 1 ad poğaça (misafirlikte anca bu kadar kısabiliyom )

2,5 lt su

Pazar günü

11:00 domates, peynir maydonoz, 4 dilim patates kızartması+ 2 dilim ekmek

18:00 taze fasülye + salata 1 dilim ekmek

Kızım sağolsun akşam uyutmadığı için gece yarısı kızıma mam hazırlarken unutarak yediğim 1 adet bebe bisküvisini görmezden gelsek. Ben kendime çok çok kızdım..

2 lt su

Çalışmıyorum.19 aylık bebişim var bütün gün onunla ilgileniyorum:) kilo verirken spor yaptınmı 3 ay boyunca.Sürekli diyetmi yaptın? bende eski kiloma kavuşmayı çok istiyorum.Bazen imkansız gibi geliyor ama üstesinden gelecez inşallah:16:

Son düzenleme:
inş. özlemcim ya ben bugün +300 çıktım tartıda ya :14:
burcucum aslında çok normal öyle çıkman +500de çıkabilirsin.Sonuçta sindirim sistemimiz hergün aynı şekilde çalışmayabilir:34: onunda etkisi büyük bence.:))

Ama bu guruptan diskalifiye olmakta istemiyorum, meraklanmayın kısa sürede toplar bunu da düzene koyarım inşallah…

12:30 pide (sakın kızmayın onu yedikten sonra grupta olduğumu öğrendim. Bi daha yoook 60 göresiye kadar yok.. )

2 lt su

Cumartesi günü

20:00 1 kşk kısır, patates salatası 1 ad poğaça (misafirlikte anca bu kadar kısabiliyom )

2,5 lt su

Pazar günü

Kızım sağolsun akşam uyutmadığı için gece yarısı kızıma mam hazırlarken unutarak yediğim 1 adet bebe bisküvisini görmezden gelsek. Ben kendime çok çok kızdım..

2 lt su

tatlım misafirlikte olduğu kadar kıs o yediğin poğaça bile sana kilo olarak dönebilir sabah açma yemektense evden 2 dilim tahıllı ekmeeğe 2 dk tost bas çık emin ol hem bünyen hemde cebin rahatlıcak kendimden biliyorum :D düzelcek düzelcek hepimiz böle başladık :16:

Hoş buldum :)

15 kilo maşallah maşallah... Umarım hep beraber hedeflediğimiz kiloya düşeriz.

2 lt su

Cumartesi günü

2,5 lt su

Pazar günü

2 lt su

hoşgeldin canım :)
menülerin yeni başladığın için pek diyet menüsü değil ama zamanla düzene girecekler :) 1. tavsiyem patates kızartmasından uzak dur hatta patates yememeye çalış. 2. tavsiyem açma yerine tam buğday yada kepekli ekmeği kızarmış olarak tüketebilirsin kahvaltıda hayat kurtarır :)

1-2 sayfa önce takım kurallarını paylaştım. onu okuyup onaylaman gerekli. bir de günlük yazdığın mesajları mesaj atman gerekiyo sen daha atamıyosun o yüzden gece çıkmadan önce bugünkü mesaj sayım şu diye belirt. başka aklıma gelen olursa yazarım canım tekrar hoşgeldin aramıza :)

tatlım misafirlikte olduğu kadar kıs o yediğin poğaça bile sana kilo olarak dönebilir sabah açma yemektense evden 2 dilim tahıllı ekmeeğe 2 dk tost bas çık emin ol hem bünyen hemde cebin rahatlıcak kendimden biliyorum :D düzelcek düzelcek hepimiz böle başladık :16:

Yazınca inasanın gözüne baya baya batıyomuş yapılan hatalar. Sevdim ben bu işi :) Yerden göge kadar haklısın hem mideme zarar hem keseme..

ayy kızlar kendimden bi utandım resmen mutfak batmış ya gören evde hiç kadın yaşamıo zannetcek haaa o kadar mı pis olur ama şimdi çamaşır suyu kokuo

kızlar bu arada bi arkadaşım bana sende temizlik hastalığı olmuş dedi
:53: ev kızı sendromuna mı yakalıandım ne ahahahahah annem postayı koyduktan sonra evlenene kadar her iş sende dedi sanki bende değildi de kimdeydi bazen diorum tek çocuk olmak zor anasını satıyım diyorum neyse kızlar akşama ne yemek yapım ya :52:

çok fena kızlar çok şimdi duşakabini filan ciflicem valla daha temizliğe girişemedim bugün baya işim var neyse spor yerine geçerrr işte bugünnn hadi öptüm hepinizi :54:

bu arada ceren şirket dışı aktivitedeymiş akşama kadar giremeyecekmiş kızlarrrrr haberiniz ola
:52:

Back
X