Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bi 1.5 saatliğine kaçıyorum temizlik yapmam lazım mutfak tezgahında 10 kişilk ailenin kadar bulaşığı var makineye yerleşcek ve silincek filannn ohhhh çok iş var hadi öptüm hepiniziii bu arada +300 nedendir bilmiyorum ama kas şişkinliği mi ki diye bugün jillian yapmıcam![]()
Tamam bebeğim. Ay sorma sormabu hafta emoşa atıomuşuz kuzucummmgerçekten o kaaa iyi kondisyonun var spora başlasan daha da kilo vercen demek ki
![]()
Ay süper ozaman.kızlar bu cuma bildiriminde kaç kilo olmak istediğinizi yazın. yeni uygulamamız bu hedef kilonun %80ine ulaşamayan diğer takımlara gider pişmanlığını belirtir :) hadi bakalım yeni kuralımız hayırlı olsun![]()
Tamam canım kolay gelsin, kas şişkinliği yada ödemdir üzülme.kızlar ben bi 1.5 saatliğine kaçıyorum temizlik yapmam lazım mutfak tezgahında 10 kişilk ailenin kadar bulaşığı var makineye yerleşcek ve silincek filannn ohhhh çok iş var hadi öptüm hepiniziii bu arada +300 nedendir bilmiyorum ama kas şişkinliği mi ki diye bugün jillian yapmıcam![]()
Alkış başkanım diye bağırasım geldi.yeni gelenler için kendimi tanıtayım :)
ben limonlubrokoli emoş(emine) takımın kaptan yardımcısıyım. 23 yaşındayım 15 gün sonra 24 olucam inşallah![]()
27 şubattan beri diyet yapıyorum 76 kiloyla başladım diyete. 13. takıma da 74 le başladım şu an 61.1 kiloyum yani toplamda 15 kiloya yakın verdim :)
bilgisayar mühendisliği okuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var inşallah okulum bitince de kısmetse söz nişan düğün diye gidecek :)
hepinize 13. takıma hoşgeldiniz diyorum :) inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflayacağız![]()
yeni gelenler için kendimi tanıtayım :)
ben limonlubrokoli emoş(emine) takımın kaptan yardımcısıyım. 23 yaşındayım 15 gün sonra 24 olucam inşallah![]()
27 şubattan beri diyet yapıyorum 76 kiloyla başladım diyete. 13. takıma da 74 le başladım şu an 61.1 kiloyum yani toplamda 15 kiloya yakın verdim :)
bilgisayar mühendisliği okuyorum. 3 yıllık bi ilişkim var inşallah okulum bitince de kısmetse söz nişan düğün diye gidecek :)
hepinize 13. takıma hoşgeldiniz diyorum :) inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde zayıflayacağız![]()
Kuralları okudum.Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışırım arkadaşlar![]()
Hoşbulduk memnun oldum bende 0zlem.24,5 yaşındayım.evliyim.1tanene bebişim var.zayıflama yarışmasında 3 haftam.25 mayısta 7.takıma katıldım.ozaman 75.200 dü kilom.7 haziranda 72.500 :)) umarım hep birlikte kilolarımızdan kurtuluruz.
tebrikler 3 ayda çok güzel kilo vermişsin.ilişkinde Allah tamamını erdirir inşallah![]()
burcucum aslında çok normal öyle çıkman +500de çıkabilirsin.Sonuçta sindirim sistemimiz hergün aynı şekilde çalışmayabilirinş. özlemcim ya ben bugün +300 çıktım tartıda ya![]()
İşler fena halde yoğun o sebeple çok sık giremiyorum
Ama bu guruptan diskalifiye olmakta istemiyorum, meraklanmayın kısa sürede toplar bunu da düzene koyarım inşallah
Cuma günü menümle işe başlayım;
08:00 kahvaltılık gevrek + süt
12:30 pide (sakın kızmayın onu yedikten sonra grupta olduğumu öğrendim. Bi daha yoook 60 göresiye kadar yok.. )
16:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)
19:00 salata, 4 ad yaprak sarma 
2 lt su
Cumartesi günü
09:00 açma + şekersiz çay
12:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)
15:00 çeyrek ekmekten biraz fazla tost az yağlı
20:00 1 kşk kısır, patates salatası 1 ad poğaça (misafirlikte anca bu kadar kısabiliyom )
2,5 lt su
Pazar günü
11:00 domates, peynir maydonoz, 4 dilim patates kızartması+ 2 dilim ekmek
18:00 taze fasülye + salata 1 dilim ekmek
Kızım sağolsun akşam uyutmadığı için gece yarısı kızıma mam hazırlarken unutarak yediğim 1 adet bebe bisküvisini görmezden gelsek. Ben kendime çok çok kızdım..
2 lt su
yeni gelenler için kendimi tanıtayım :)
İşler fena halde yoğun o sebeple çok sık giremiyorum
Ama bu guruptan diskalifiye olmakta istemiyorum, meraklanmayın kısa sürede toplar bunu da düzene koyarım inşallah
Cuma günü menümle işe başlayım;
08:00 kahvaltılık gevrek + süt
12:30 pide (sakın kızmayın onu yedikten sonra grupta olduğumu öğrendim. Bi daha yoook 60 göresiye kadar yok.. )
16:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)
19:00 salata, 4 ad yaprak sarma 
2 lt su
Cumartesi günü
09:00 açma + şekersiz çay
12:00 yoğurt (tarçın, zencefil, zerdeçal ile)
15:00 çeyrek ekmekten biraz fazla tost az yağlı
20:00 1 kşk kısır, patates salatası 1 ad poğaça (misafirlikte anca bu kadar kısabiliyom )
2,5 lt su
Pazar günü
11:00 domates, peynir maydonoz, 4 dilim patates kızartması+ 2 dilim ekmek
18:00 taze fasülye + salata 1 dilim ekmek
Kızım sağolsun akşam uyutmadığı için gece yarısı kızıma mam hazırlarken unutarak yediğim 1 adet bebe bisküvisini görmezden gelsek. Ben kendime çok çok kızdım..
2 lt su
tatlım misafirlikte olduğu kadar kıs o yediğin poğaça bile sana kilo olarak dönebilir sabah açma yemektense evden 2 dilim tahıllı ekmeeğe 2 dk tost bas çık emin ol hem bünyen hemde cebin rahatlıcak kendimden biliyorumdüzelcek düzelcek hepimiz böle başladık
![]()