Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama çok birikmiş yarın büroda okuyup alıntılamak daha mantikli sanırım. pazar iniz nasıl geçiyor. ben bugün niyetliyim. biraz temizlik yaptım erzak dolabımi düzenledim . oğlan da babası ile parka gitti size bir bakmak istedim. gelmişken dünkü menümü de yazayim

sabah 9.15
1peynirli sandviç

ara 10.30
1nescafe şekersiz

akşam 17 30
1tabak kuru fasulye
1dilim kepekli ekmek

su 2.5 litre
yürüyüş sabah 15 dk
akşam
25dk

yine uzun süre aç kaldım malesef ama kaçamak yapmadim hiç.
Hoş geldin canım. Sanırım telefondan geliyorsun zor oluyordur. Menün gayet güzel. Sandviçi nasıl yapıyorsun? Hangi ekmekle? İçinde ne var? Kolay gelsin bu arada. Benimde iş yapmam gerekiyor ama şuan bütün ev halkı uyuyor. Sessiz yapabileceğim bir iş bulamadım :52:

kaptan Tlf dan girdim oğlan babası ile parkta da fırsattan gptgdaddd bakayım dedim ama geçmiş çok birikmiş yarın bürodan okurum artık böyle karınca yazısı gibi zor oluyor

sadece peynir kaptan. aslında domates de koyuyorum ama büroya gidene kadar sulamiyor . o gün annemlerde ne ekmek varsa ondan yapıyorum kaptan genelde esmer yuvarlak ekmek alıyorlar

bu arada yemekten sonra da 3-4tane ceviz yedim.
kızlar bu akşam iftara lahmacun yaptıralim diyor bizimkiler. sizce yiyebilir mıyım, kaç tane? yada kendime başka bişeyler mi ayarlayim çorba salata falan idare ederim

Aslında hiç yemesen iyi olur ama oruç oruç canı çeker insanın. Tam hatırlamıyorum ama diyetin bir tanesi bir tane lahmacuna izin veriyor. Sanırım Karatay' dı yanlış hatırlamıyorsam. Lahmacun fındık lahmacun mu? Eğer büyükse yarısını, orta boysa bir tanesini yok fındık lahmacunsa iki tane yiyebilirsin. Yanında bol yeşillik ve ayran iyi gider. İstersen 1 kasede çorba olabilir.

eşim supurge sesinden rahatsız olmuyor allahtan. oğlum da 6buçukta kalkiyor. birlikte yaptık temizliği de :-)

buradakiler orta boy yuvarlak. öyleyse 1lahmacun ayran salata öncesinde de çorba yiyeyim. çorba yerine 2tane yesem olmaz ol acaba :-)

kaptan Tlf dan girdim oğlan babası ile parkta da fırsattan gptgdaddd bakayım dedim ama geçmiş çok birikmiş yarın bürodan okurum artık böyle karınca yazısı gibi zor oluyor
Aynen canım telefondan girmeyi bende sevmiyorum. Dert etme okursun yarın. Ama çok birikti geçmiş. Bizim gibi geveze hatunlar bir araya gelince böyle oluyor :9:

sadece peynir kaptan. aslında domates de koyuyorum ama büroya gidene kadar sulamiyor . o gün annemlerde ne ekmek varsa ondan yapıyorum kaptan genelde esmer yuvarlak ekmek alıyorlar
Önemli olan ekmek zaten. Nasıl ekmek tüketmemiz gerektiğini sen bilirsin. Sorun yok o zaman. :34:

eşim supurge sesinden rahatsız olmuyor allahtan. oğlum da 6buçukta kalkiyor. birlikte yaptık temizliği de :-)
Ne güzel. Eşimin haftada bir gün tatili var. Uyusun istedim biraz rahatsız olmasın diye. O da rahatsız olmaz ama kıyamadım işte :16:

neyse belkide hiç yaptırmazlar belli olmaz akşam a çok var daha. 1tane ile kalamam diye korkuyorum da inşallah vazgeçerler :-) ben yine ugramaya calisirim oğlan gelene kadar biraz şekerleme yapacağım 6buçuktan beri ayaktayım da inşallah:-)akşam a kaçamak yok kızlar söz size

yok kaptan uzun süredir beyaz ekmek tüketimi yorum yani diyete başladıktan sonra. uzun süre dediğim. annemler in karsida fırın var. envaiçeşit ekmek çıkıyor o açıdan babam in hangi ekmeği alacağı belli olmuyor :-)

neyse belkide hiç yaptırmazlar belli olmaz akşam a çok var daha. 1tane ile kalamam diye korkuyorum da inşallah vazgeçerler :-) ben yine ugramaya calisirim oğlan gelene kadar biraz şekerleme yapacağım 6buçuktan beri ayaktayım da inşallah:-)akşam a kaçamak yok kızlar söz size
Tamam canım. Kaçamak yok söz verdin. Ama kilo vermek istiyorsan yememen lazım. Ona göre dikkat et kendine. İyi dinlenmeler. Bende kaçıyorum şimdi. Şu işlerimi bitireyim. :3:

kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık :53::53::53:

eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm :54:

Bak bunu bilmiyordum canım. Ezan okunduktan sonra hiç bişey yiyip içmiyorum. Ezan erken mi okunuyor?

Bunu anlamadım canım yaaa ne demek istedin?

Az yemişsin ama kaçamak yapmadığın için kutluyorum seni. :46:Menünü yazmamışsın. :34:

Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü. :46:İnşallah bu hafta senden güzel bir sonuç gelecek. :34:
Ben normalde de aralarda çok su içerim canım. Yemeğe başlarken mutlaka bir bardak içerim. Yemek arasında sonrasında su içmeden duramam. :9:Bende zararlı olduğunu duydum ama öyle istiyor bünyem bende zorlamıyorum.

Bence menün gayet güzel canım. Nerelisin bu arada? Yağ konusuna karşı değilim bence istenildiği kadar tüketilebilir. Hele ki zeytinyağı. Sanırım ekmeği de annen yaptı. Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.

Aydınlıyım Kaptan.Aydın'da yaşamıyoruz kaptan ama zeytinyağımız oradan geliyor. ^^ Zeytinyağını herşeyde tüketen, ilaç diye yaralara sürenlerin memleketi. :52: Yara konusunda ciddiyim kaptan babaannem kekikli zeytinyağını yaralara sürer. Dezenfekte ediyor sanırım. :52:
Evet kaptan ekmeği de annem yaptı. Kilo vermek istiyor olmasam ekmeğin yarısını yiyebilirdim.
Benimde misafirlerim geldi. İftardan sonra çaya. Yeni gittiler. Ortalığı toparladım size bakayım dedim. Hemen menümü yazayım.

Menüm

Sahur (03:45)

1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
1-2 tane zeytin
Domates, salatalık
2 tane hurma
Şekersiz bir fincan çay

Yarı uyur durumda olduğum için ne yediğimi tam hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda tabağımdakilerin çoğunun durduğunu gördüm. Ezan okunmasına 5 dk olduğu için apar topar atıştırdım.

İftar (20:22)

2 tane hurma
2 servis kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
Yarım bardak ayran (cacığın yanına hangi akla hizmet ayran yaptığımı bilmiyorum :52:)

3 fincan çay
1 fincan sütlü şekersiz nescafe

2,5 lt su. Spor yok.
Afiyet olsun kaptan cacıkla ayran çok yakışmıştır birbirine. :52:

Kızlarrrrrr
Yarın oruca baslıyoruuummm, cok heyecanlı ve cok mutluyuuuummmm

Simdi sahura kadar uyumayayım dedim , blkona oturdum Kuran okuyorum, bi hatim indireyim ramazanda... Bakalım ilk oruc gunum masıl gecicek...

Yarın kayınvalidem bizi bi restorana goturcekmiiş, ne yapıcam?
Allah kabul etsin canım. eminim ilk oruç günün güzel geçecek. :34: Yemek konusunu da zaten söylemişler zaten. ^_^

benimde hep aklımdan 1 kilo vermek geçio kaptiş bu hafta inşallah vercem kabız olmazsam ki olmamak için ne var ne yok yiyorum acı biber kayısı filan :52:
İşe yarıyor mu burcu??
Bugunku menum

Sabah 10:00
Yarım yumurta (tereyaglı, kızımın artan yumurtası)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir

oglen 14:30
1 kase Patlıcan kebabı , kofteli( kızartma filan degil)
Bir kac catal semizotu salatası

17:00
10 tane fındık
1 kuru incir

18:30
2 hurma

Aksam 20:40
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
3 yemek kadıgı sebzeli tavuk yemegi
1 y kasıgı fasulye
Salata
3 y kasıgı yogurtlu kabak
Kızımın kalan ceyrek dilim tatlısı

Su
2 lt

Spor
25 dk jillian
1 saat park gezintisi cocuklarla
Afiyet olsun canım.

evet cnm ama geç geldim ya, yemek yemek istemedim, bir activia yanında 3 etiform yedim.. birazdan menümü yazarım kızlar...

afiyet olsun kaptiş, çok güzel olmuş :46::46::46:

hadi Burcu, süşünce gücü hııııımmmmmmm :52::52::52::52:

cnm pilav ve az da olsa tatlı var :50::50::50: daha iyilerini bekliyoruz :52::52:

ay duurr, ben dünü göndercem...

hahhaa, bak ben geldim ama yoksunuz :52::52::52:

görüşürüz cnm... :54:
Peki canım afiyet olsun.

dünkü menüm:

sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime :52: )
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe

öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola

akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)

spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt :17:
Afiyet olsun canım.Normalde o etiformlar pek iyi değil ama sen öğleyin yemeğini yiyememiştin.

bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9 :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Tartılmayı sevenlerin takımı 13. takım!! :52: Tebrikler canım. :34:

kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık :53::53::53:

Herhalde artık işten çıkmışsındır canım. Çok uzamış.

Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Hakikaten tartılmayı sevenlerin takımı burası. :34:

Dünkü mesaj sayım:
13 temmuz: 6

Dün suyu 2.5 litreye tamamladım. ^^ Bugün hedefim 3 lt. Ama sonraki gün azalır. Pzt çalışacağım için sahura kadar oturamam bugün. Suyu da ancak sahura kadar oturursam içebiliyorum.

Geçmiş olsun kuzucum. Kötü oldu bu çalışma sana. Neden böyle tuhaf bir zaman seçtiler ki anlamadım. :44:

Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Allahım yaa tartılmasan olmaz dimi. Ben perşembe iftara kadar tartılmayacağım. Sonrada tartıda çok iyi bir rakam göreceğim. :21:Bugün nedense benim midem bir tuhaf. Bulanıyor. Başım dönüyor. İnşallah akşamı ederim. :26:Etmek zorundayım zaten :9:

Aydınlıyım Kaptan.Aydın'da yaşamıyoruz kaptan ama zeytinyağımız oradan geliyor. ^^ Zeytinyağını herşeyde tüketen, ilaç diye yaralara sürenlerin memleketi. :52: Yara konusunda ciddiyim kaptan babaannem kekikli zeytinyağını yaralara sürer. Dezenfekte ediyor sanırım. :52:
Evet kaptan ekmeği de annem yaptı. Kilo vermek istiyor olmasam ekmeğin yarısını yiyebilirdim.

Afiyet olsun kaptan cacıkla ayran çok yakışmıştır birbirine. :52:
Bu yıl benim zeytinyağımda Aydın' dan. Burda çok yakın bir arkadaşım var. Aydınlı. Annesi yapmış zeytinyağını sağolsun ondan aldım. Gerçekten müthiş bir tadı var. Benim eşimde İzmir Tire' li. Kayınvalidem yapıyor ekmeği. O yüzden sordum anladım Ege li olduğunu. Afiyet olsun canım. Az yemekle iyi etmişsin. :9:Ayranla cacık konusunu hiç sorma, açlık insana neler yaptırıyor :52:

Dünkü mesaj sayım:
13 temmuz: 6

Dün suyu 2.5 litreye tamamladım. ^^ Bugün hedefim 3 lt. Ama sonraki gün azalır. Pzt çalışacağım için sahura kadar oturamam bugün. Suyu da ancak sahura kadar oturursam içebiliyorum.
Tebrik ederim canım. Su konusunda gayet iyi gidiyorsun. Ama paylaşımların çok az Ayşenur' cum. Biraz daha çoğalsın istiyorum. :34:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
beril77
Nasil ama

merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)

mehaba canım önce çorba yersen biraz tutar bir tanede lahmacun tersen birşeycikler olmaz

Back
X