Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)

Sahur (03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir, 5 tane siyah zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:22)

2 tane hurma
1 tane kızarmış çipura (Yağda kızarmış)
Sadece böyle sevdiğim için kızarttım. Ama ben diyette yağı kısmıyorum zaten:34:
Bol salata

2,5 litre su
Yaklaşık 3 saatten fazla Konya' daki bütün alışveriş merkezlerini gezdik.
Eve geldiğimde ölüyorum sandım O derece spor yapmış oldum. Resmen ayaklarıma kara sular indi. Oruç oruç imkanı yok ben bir daha dışarı çıkmam. Çıkınca da boş durmuyorsun ki dünya bir para harcıyorsun. :52::20:

dünki menümle başlayım
sabah
bir ince dilim ekmek
haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates,salatalık,yeşil sivribiber
akşam
bir parça tavuk haşlama
yogurt
salata
suyum 1,5 lt spor yok ama 1-2 saat ev işleri yaptım

canım böle kilo veremezsin çünkü geçiştiriosun metabolizman zayıflıyor ve erimiyorsun :50:

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama çok birikmiş yarın büroda okuyup alıntılamak daha mantikli sanırım. pazar iniz nasıl geçiyor. ben bugün niyetliyim. biraz temizlik yaptım erzak dolabımi düzenledim . oğlan da babası ile parka gitti size bir bakmak istedim. gelmişken dünkü menümü de yazayim

sabah 9.15
1peynirli sandviç

ara 10.30
1nescafe şekersiz

akşam 17 30
1tabak kuru fasulye
1dilim kepekli ekmek

su 2.5 litre
yürüyüş sabah 15 dk
akşam
25dk

yine uzun süre aç kaldım malesef ama kaçamak yapmadim hiç.
canım ben beğendim afiyet bal şeker olsun :16:

kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık :53::53::53:

eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm :54:

ayyy kıyamam canım ben sana ya :14:

merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)

merhaba canım ben burcu 21 yaşındayım 13 marttan beri burdayım 13 kilo verdim sözlüyüm hemşirelik öğrencisiyim :27:

Dünkü menüm

03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su

Egzersizler

20 dakika yürüdüm

afiyet olsun canım :nazar:

Kızlar biz hazırlandık birazdan bizi almaya gelicekler bugun daha gelemem herhalde.. Yarın gorusuruz insallah, oruclu olanların oruclarını Allah kabul etsin:)
Hayırlı iftarlaaarrr

sağol canım görüşürüzzz :51::3:

ismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı

canım öleler çok biraz baksan diğer takımlara insanlar neler vermişler inan bizimlebu yolda daha hızlı ilerleyeceksin :16:

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

2 tane hurma
Bol salata

2,5 litre su
Eve geldiğimde ölüyorum sandım O derece spor yapmış oldum. Resmen ayaklarıma kara sular indi. Oruç oruç imkanı yok ben bir daha dışarı çıkmam. Çıkınca da boş durmuyorsun ki dünya bir para harcıyorsun. :52::20:

afiyet olsun kaptiş efsane dönüşünü yaptın valla :32::52:

afiyet olsun kaptiş efsane dönüşünü yaptın valla :32::52:
Teşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.:9:

sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı

iftar(20:30)
1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 su bardağı kadar mercimek çorba
1 bardak ayran
salata

ara(22:00)
3 tane kayısı

2 lt su
regl oldum spor yok kızlar

:42::42:

ismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı
Ben yeniyim canım buralarda ama muhakkak vardır. Sen de verirsin. Birbirimize destek olacağız güzelce. Tekrar hoşgeldin 13. takıma. :34:

Hoş geldin canım. Sana kuralları yazayım diyecektim ki Ayşenur yazmış zaten. Zamanla çözersin siteyi. Merak etme. :34:

Banu' cum oruç tutmadığın halde öğle yemeklerini geçiştiriyorsun. Öğün atlaman iyi bişey değil. Menün çok güzel ama mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalış. Diyet yaptığın sürece sabahları erken kalk ki metabolizman erken çalışmaya başlasın ve güne üç öğün sığsın. Su konusunu söylemişsin zaten. Mutlaka artırman lazım. En az 2 litre. Ev işi yapmak bu sıcakta en iyi spor. Tavsiye ederim herkese :9:Bide mesajlara cevap verirken dikkatimi çekti tek tek yazıyorsun. Sanırım yeni olduğun için çoklu alıntıyı yapamıyorsun. Bir ara anlatayım çünkü alıntısız yaptığın yorumlar tam anlaşılmıyor. :34:

Aynen canım tam bir İzmir aşığıyım. Egenin her şeyini çok seviyorum. :16:

Oyyy kuzum benim çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık çok iyi etmişsin. İşte bizim takımada senin gibi üyeler lazım. Çok hoşuma gitti bu davranışın. :16:

Şimdi anladım canım. Ama ben hep normal yollardan ve sağlıklı bir şekilde giden kilolardan yanayım. Safra taşına iyi gelmesi de bana biraz zor gibi göründü canım. Çünkü safra taşı ilginç bişey. Önemli olan kanala düşmemesi. Ama dene bakalım belki sende güzel bir etki yapar. Ezan konusunda da biz öyle gördük canım ne bileyim çocukluğumdan beri hep ezandan sonrasında hiç bişey yemedim içmedim. Alışkanlık sanırım. Peki neden bu kadar erken okuyorlar ezanı?

Özlem' cim demek oruk yemişsin :52: Oruk diyorlardı dimi :44: Çok lezzetli bişey yemeseydin keşke ama yemişsin. Su az olmuş. Yürüyüşlerde azaldı. Bu hafta birinciliği kaptırmayasın. Bu aralar görünmez oldun canım. Nerelerdesin? Bu kadar boşlama artık burayı. Gözümüz yollarda kalıyor. :34:

Yukarıda da yazdım. Suyu mutlaka çoğaltmanız lazım. Çünkü su çok önemli. :52:

Geçmiş olsun canım ya. Umarım şimdi daha iyisindir. Yarın sayarsın sorun yok mesajlarını. Kendine iyi bak meraklandırma bizi. Topkeklere bi cevap vermedin hala? Yedin mi?:52:

Sevgi' cim yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Ben daha önceki mezuniyetimde 24 kiloya yakın verdim. Eminim sende gerçekten istersen verirsin. Şimdi yine burdayım çünkü hedefe ulaştıktan sonra hamile kaldım. Şuan 3 aylık bir bebişim var. Ve yeni aldığım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. Umarım bu seni biraz daha hırslandırır, motive eder. :34:
Ben de teşekkür ederim kaptan.
Kaptan kısmen izmirli sayılabileceğimi söylemiş miydim? :52: Doğum yerim orası, sekiz yıl önce oradan ayrıldık.

MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

2 tane hurma
Bol salata

2,5 litre su

Afiyet olsun Kaptan. Normalde kızartmalar sağlıksız ama balık için farklı bir durum var. Eğer kullanılan yağ zeytinyağı ise omega-3 almış oluyoruz. Başka yağlarla kızartma yapınca omega-3 diye bir şey olmuyor.
En iyi spor alışveriş kaptan. :52:

Umarım pazar gününüz iyi geçmiştir. :34: Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. :52: Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek

iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
roka, reyhan, salatalık >>> yazmayı unutmuşum sonradan ekledim. :34:
1 bardak ayran
2 hurma

22:30
1 bardak çay ve 2tane kuru kayısı >>buna da 2 tane yazmayı unutmuşum :52:

Su konusunda bugün rekorumu kırdım. 3.5 litre!! :34:

Son düzenleme:
Umarım pazar gününüz iyi geçmiştir. :34: Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. :52: Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek

iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
1 bardak ayran
2 hurma

1 bardak çay ve tane kuru kayısı

afiyet olsun canım menün harikaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar: :52::52::52::52:

Teşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.:9:

Gitsin kaptan gitsin. :34: Ama kaptan balıktan ceza mı olur? :52:

1 haşlanmış yumurta
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı

1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 bardak ayran
salata

3 tane kayısı

2 lt su

Afiyet olsun canım. :34:
afiyet olsun canım menün harikaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar: :52::52::52::52:
ehehe idolüm böyle söyleyince daha bi mutlu oldum. :34:

günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...

nasılsınız bakalım?

Günaydın kızlarr nasılsınız bakalım görüşmeyeli?Geçmiş 18 sayfa birikmiş hepsini okudum.Zaten ara ara bakıyordum telefondan ama alıntı yapması çok çok zor olduğu için kalıyordu.Neyse şimdi alıntı yaptım.Minnoşuma kahvaltı ettirim alıntıları cevaplayıp paylaşırım hemen.:34:
Bu arada herkes top kekleri merak etmiş.Ogün yemedim ama..
Neyse cevaplıyacam zaten:17:
Herkese az kalorili,bol sporlu sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...:16::16:

13 temmuz mesaj sayım: 6

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kuzucum. Kötü oldu bu çalışma sana. Neden böyle tuhaf bir zaman seçtiler ki anlamadım. :44:

kaptiş bizde bütün değişiklikler gece yapılıyor.. bir çok teknoloji şirketinde böyle aslında.. bir sorun olursa müşteriler en az şekilde etkilensin diye.. :34::34::34:

1 haşlanmış yumurta
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı

1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 bardak ayran
salata

3 tane kayısı

2 lt su

süper tatlım, proteinin de bol.. suyu sanki biraz artırabilirsin.. regl de olduysan şişlik varsa inecektir...

Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek

iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
1 bardak ayran
2 hurma

süpersin cnm, su için ayrıca tebrik ediyorum, gözümedn kaçmadı, harika bir ilerleme kaydettin :46::46::46:

Kızlar tekrar alıntı yapıyordum bu defa bağlantım gitti..:-(((
Aklımda kalanları telefondan cevaplayim ve menümü paylaşım..

Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/

Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.

Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D

Burcuuu senin şu karalahana sarmasını merak ettim.bildiğimiz mor lahanadan mı?

Son düzenleme:
cuma gecesi uykusuz kaldim sanırım,dunde gec geldik eve.baş ağrısı ve halsizlikle uyandım bu sabah.sağolun kızlar yine var agrım ama daha iyiyim;-)

Evet balkonda yapıyorlar ben suan içerdeyim.fırsatım varken size yazmak istedim.:-D

Bu arada evet köfte kızartma.1 tane yedim zaten küçük.çeşit vardı ama yiyesim gelmedi.:-/
geçmiş olsun özlemcim
hoşgeldin sevgi. ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir bebeğpim var. eskişehirde yaşıyorum. 2 haftadır takımdyım. 29 kılo verenler hatta daha çok verenler bile vardır. başarı hıkayelerini okumanı tavsiye ederim
MENÜM

1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay

2 tane hurma
Bol salata

2,5 litre su
afiyet olsun kaptan gayet iyi.

evet ilk cezayı yerine getirmişsin :1:
1 haşlanmış yumurta
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı

1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 bardak ayran
salata

3 tane kayısı

2 lt su

güzel menü canım afiyet olsun su az olmuş azcık. yanı normalde 3,5 4 lt içerdin ya ondan dedim
Ben yeniyim canım buralarda ama muhakkak vardır. Sen de verirsin. Birbirimize destek olacağız güzelce. Tekrar hoşgeldin 13. takıma. :34:

Ben de teşekkür ederim kaptan.
Kaptan kısmen izmirli sayılabileceğimi söylemiş miydim? :52: Doğum yerim orası, sekiz yıl önce oradan ayrıldık.

Afiyet olsun Kaptan. Normalde kızartmalar sağlıksız ama balık için farklı bir durum var. Eğer kullanılan yağ zeytinyağı ise omega-3 almış oluyoruz. Başka yağlarla kızartma yapınca omega-3 diye bir şey olmuyor.
En iyi spor alışveriş kaptan. :52:
aaa ben bu bilgiyi bilmiyordum.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek

iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
1 bardak ayran
2 hurma

menülerin süper gelişme kaydetti canım. özellikle de sudakı artış konusunda tebrik ediyorum:46:
günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...

nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz sen nasılsın ?
Kızlar tekrar alıntı yapıyordum bu defa bağlantım gitti..:-(((
Aklımda kalanları telefondan cevaplayim ve menümü paylaşım..

Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/

Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.

Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D

Burcuuu senin şu karalahana sarmasını merak ettim.bildiğimiz mor lahanadan mı?

kayınvalıdem harika yapar :56: karalahana sarması bursada çok meşhurdur. kelem de derler

Dünkü menüm

03:00
1 kase nesfit+süt

08:10
Sucuklu,kaşarlı yumurta
(3 yumurta yapmıstım 3 kişi bitiremedik.)

Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

21:00
2 sade soda

23:00
Bikarbonatlı sade soda

2,5 litre su

Egzersizler
21:30
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.

sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)

iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası

iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)

suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.

bu arada tüm temizlik yaptım oldukça uzun sürdü.
birde cumartesi günü adım sayar aldım. dükkan dükkan gezdim kaç yere sordum.en sonunda buldum bi tane. ama hatun beni keklemiş adımsayar diye kronometre vermiş. bende geri iade ettim. zaten 15 tl vermiştim. aynı paraya netten sipariş vereceğim kargosuyla aynı hesaba geliyor.

merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.

sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)

iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası

iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)

suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.

Genel olarak güzel menü bence afiyet olsun.süt tok tutar diye biliyorum cnm.

Back
X