Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...

nasılsınız bakalım?

iyiyzz kuzucummm :16:

kaptiş bizde bütün değişiklikler gece yapılıyor.. bir çok teknoloji şirketinde böyle aslında.. bir sorun olursa müşteriler en az şekilde etkilensin diye.. :34::34::34:

süper tatlım, proteinin de bol.. suyu sanki biraz artırabilirsin.. regl de olduysan şişlik varsa inecektir...

süpersin cnm, su için ayrıca tebrik ediyorum, gözümedn kaçmadı, harika bir ilerleme kaydettin :46::46::46:

canım sahura kadar oturmadığım içi suyum az oldu yoksa rahat 3 olurdu. bugün 3 4 5 olur kesin dışarılara gidicem çnkü :52:

Kızlar tekrar alıntı yapıyordum bu defa bağlantım gitti..:-(((
Aklımda kalanları telefondan cevaplayim ve menümü paylaşım..

Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/

Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.

Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D

Burcuuu senin şu karalahana sarmasını merak ettim.bildiğimiz mor lahanadan mı?

hayır canım mor lahana değil kara lahanaya biz pancar deriz. şeker pancarına benzer aynı

http://intfarming.com/image/data/St...mu, lahana yetiştiriciliği, lahana tohumu.jpg

geçmiş olsun özlemcim

hoşgeldin sevgi. ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir bebeğpim var. eskişehirde yaşıyorum. 2 haftadır takımdyım. 29 kılo verenler hatta daha çok verenler bile vardır. başarı hıkayelerini okumanı tavsiye ederim

afiyet olsun kaptan gayet iyi.

evet ilk cezayı yerine getirmişsin :1:

güzel menü canım afiyet olsun su az olmuş azcık. yanı normalde 3,5 4 lt içerdin ya ondan dedim

aaa ben bu bilgiyi bilmiyordum.

menülerin süper gelişme kaydetti canım. özellikle de sudakı artış konusunda tebrik ediyorum:46:

biz iyiyiz sen nasılsın ?

kayınvalıdem harika yapar :56: karalahana sarması bursada çok meşhurdur. kelem de derler

biz beyaz lahanaya kelem dioruz canım kara lahana bizde pancarrr

Dünkü menüm

03:00
1 kase nesfit+süt

08:10
Sucuklu,kaşarlı yumurta
(3 yumurta yapmıstım 3 kişi bitiremedik.)

Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

21:00
2 sade soda

23:00
Bikarbonatlı sade soda

2,5 litre su

Egzersizler
21:30
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş

afiyet olsun cnm :nazar:

merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.

sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)

iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası

iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)

suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.

canım lahmacuna karatay izin verio ama çok ince ve normalden küçük olmak şartıyla ama afiyet olsun geneli iyi bir menü

bu arada tüm temizlik yaptım oldukça uzun sürdü.
birde cumartesi günü adım sayar aldım. dükkan dükkan gezdim kaç yere sordum.en sonunda buldum bi tane. ama hatun beni keklemiş adımsayar diye kronometre vermiş. bende geri iade ettim. zaten 15 tl vermiştim. aynı paraya netten sipariş vereceğim kargosuyla aynı hesaba geliyor.

ahahah kronometre mi internet daha mantıklı oluyor canım spor aletleri konusunda

merhaba kızlar bugün biraz geç kaldım kahvaltı işler di derken bide internet bağlanmadı anca geldim
dünki menümden başlayım
sabah

peynirli omlet
domates,salatalık
4 zeytin
1 ince dilim ekmek

arda ingiliz tuzu içtim

akşam
1 küçük kase yogurtlu makarna
bu sabah
haşlama yumurta
domates,salatalık
biraz peynir
5 zeytin
1 ince dilim ek mek akşamda kabaklı çorba ve salata
banucum kahvaltın gayet iyi öğleyi yıne atlamışsın akşam sadece makarna var ve çok az. su ve spor yazmıyor. menülerin saaatleri de yazmıyor. istersen menüleri biraz daha düzenli yaz canım. böyle çok iç içe girmiş yazdıkların
Kızlar , oglen 12:30 da cocukları parka goturdum 1 saat oynadılar, geldim 25 dk jillian yaptım, son 10 dk cocuklarala olunca yapamadım, bu kadarını bile yapabilecegmi beklemiyordum, haftasonu herkes evde ve uyanıkken yine iyi vakit ayırabildim..
Sonra dusumu aldım kızımı uyuttum, simdi banada bi agırlık cöktü..

Dunden beri bacaklarımdaki ve bir cok yerimdeki butun kaslarım agrıyor deli gibî, oturup kalkarken yanıyor:) ve bu benim cok hosuma gidiyor, :)) alıstıkca bu hareketlere agrı da kalmaz , daha kolay yapmaya da baslarım;)
brovo tubacım yakında alışırsın iyice spora.
Ay bu arada duştan sonra tartıldım 70 in altına dusmusum cok sukur.. 69.5 filan...

Merhaba arkadaşlar.Ben bu sabah tartıldığımda +300 gr.almış gözüküyordum tekrar 80.2 e gelmişim.79.9 dan diyetime de uyduğum halde tekrar 80'lere geldim offf ..Bunun sebzelerden kaynaklanan bir durum olduğunu bilmeme rağmen moralim bozuldu çok :((((

Sabah bende de aynısı oldu ama tartılırsam heralde daha da fazla çıkıp kafayı yerim :)))) Sana da tebrikler yarın daha da eksi görürsün inşallah :)
kızlar her gün tartılmayın yaw insanın psikolojısı bozulur öyle :1:
kaptancım ben aylık iğne vurunuyorum korunmak için onun için gittim bir sorun yok.benim 2 tane oğlum var biri 5,5 digeri 3 yaşında
banucum ben şuan yasmin kullnıyorum ama aslında iğneyi ben de düşünüyorum. sen memnunmusun? sağlıkçı arkadaşlar siz tavsiye ediyormusunuz aylık iğneyi?? kılo yapma iştah arttırma gibi yan etkileri oluyor mu?
dolmayı pişirdim kızlar iftara hazır bi kendi yemeğim ve salata kaldı ama bugün çok çalıştım sanırım çok susadım :14:
ellerine sağlık:56:
kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorum :37:ben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum:53::53::53: peki sizlerrr:56:
ben de öyle hissediyorum. birde yüklenince şişiyo insan haliyle
SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve

İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)

böle bi liste buldum kızlar düşünceleriniz nelerdir :44:
iftarda hem çorba hem süt mü içecekmişisz? bence bunla rçok. yanı ben bunlardan daha az yıyorum ama patlayacak gibi oluyorum.
benim çok alışkanlığım yoktur ama iftardan sonra kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi o nedenle bi meyve yiyebilirim tabi eve meyve alırlarsa bugün :52:
ben tatlı için zor tutuyorum. ama ramazan başından beri tatlı olarak sadece güllaç yedim
ben gittim aldım kaptiş çünkü bizimkiler eve tatlı almışlar babamla konuştum dedim bei katmayın kendinize göre alı meyve aldım kendime bende
iradeye bak yaa :46:
Suya doyamıyorum canım zaten.. Hele bugün acaip susadım. :52: Bide şunu okuyun bakalım. Ben korktum şimdi. :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/oruc-zayiflama-yontemi-veya-diyet-degildir-47221.html
ramazanda kilo almamak öncelikli hedefim. çünkü ben her ramazan mutlaka kilo alırım. bu ramazan istisna olacak
sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmek
1 tatlı kaşığı tereyağ

iftar(20:30)
1 sb mercimek çorba
2 yk fırın fasulye
1/2 gögüs ızgara
2 tane kara lahana sarması(bulgurlu)
salata
1 bardak erik komposto(şekersiz)

ara(21:30)

1 şeftali

2.5 litre su
spor bilmiyorum yoruldum bugün

:42::42:
afiyet olsun canım güzel olmuş
Sahur:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 dilim ekmek
domates salatalık
2 hurma

İftar:
1 kase soğanlı bilmem bir şey çorbası ( çok garip bir ismi vardı aklımda kalmamış :52:)
3 kaşık patlıcan yemeği
1 kase sarımsak ağartmalı turşu
1 dilim ekmek (annem bugün yapmış dayanamadım :17: )
1 hurma

21:30'da 1 şişe maden suyu

Su 2 litre olmak üzere. 2.5 yapmaya çalışacağım yaparım inşallah :42:

Bir de Sarımsak ağartmalı turşu ne diyecek olursanız;
Aslında içindeki zeytinyağı oranı çok yüksek olduğu için o benim utanç kaynağım (yarım bardak kadar var). Yapılışını anlatayım sarımsaklar(2 baş) tuz ile dövülür. Daha sonra içerisine damla damla zeytinyağı eklenir ve bu karışım çırpılır. Bunun sonrasında ise ekşi eklenir (biz 2 limon kullandık) yine çırpılır. Daha sonra bu karışım sulandırılır. İçerisine ne koyup yerseniz işte öyle yersiniz. :52: Bizimkisinde haşlanmış sebze vardı. Tabi bu ölçüde epey çıkıyor. 5-6 kase kadar.

Bildiğiniz tarif verdim. :52:
canım valla o turşu hakkında yorum yapamayacağım :44:
Benimde misafirlerim geldi. İftardan sonra çaya. Yeni gittiler. Ortalığı toparladım size bakayım dedim. Hemen menümü yazayım.

Menüm

Sahur (03:45)

1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
1-2 tane zeytin
Domates, salatalık
2 tane hurma
Şekersiz bir fincan çay

Yarı uyur durumda olduğum için ne yediğimi tam hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda tabağımdakilerin çoğunun durduğunu gördüm. Ezan okunmasına 5 dk olduğu için apar topar atıştırdım.

İftar (20:22)

2 tane hurma
2 servis kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
Yarım bardak ayran (cacığın yanına hangi akla hizmet ayran yaptığımı bilmiyorum :52:)

3 fincan çay
1 fincan sütlü şekersiz nescafe

2,5 lt su. Spor yok.
menü gayet iyi. cacıkla ayran da süper olmuş :1:
Kızlarrrrrr
Yarın oruca baslıyoruuummm, cok heyecanlı ve cok mutluyuuuummmm

Simdi sahura kadar uyumayayım dedim , blkona oturdum Kuran okuyorum, bi hatim indireyim ramazanda... Bakalım ilk oruc gunum masıl gecicek...

Yarın kayınvalidem bizi bi restorana goturcekmiiş, ne yapıcam?
allah kabul etsin canım. balkon keyfi güzel olur.
Sende benim gibi düşün Burcu. Düşünce gücü diyette çok ama çok önemli. Hatta birçok konuda hayatımızda yeri var ama biz farkında değiliz. Mesela ben hep çok şanslıyım çok şanslıyım derim ve gerçekten de her konuda çok şanslıyımdır. Tam anlatamadım sanırım ama ne düşünürsen başına o geliyor. Hatta aklıma gelen başıma geldi diye bir söz var yaaa. İşte öyle iyi düşünürsen iyi olur, kötü düşünürsen kötü olur. Hep iyi düşün. :34: Bak mesela ben bu hafta 1 kg vereceğim. Hep aklımdan bu geçiyor. Cuma günü göreceğiz sonucu. :51:

kesinlikle düşünce gücüne çok inanıyorum. ama benimki hep olumsuz yönde oluyor karamsarım azcık
Ben bugün okuduğum yazıda iki tanesinin bir porsiyon olduğunu okudum. O yüzden dedim. Ama iki tanesi 4 taneye göre daha mantıklı. Çünkü hurma çok şekerli bir meyve. Fındık aslında çok yararlı ama dozunda bırakmak lazım. Yağlı tohumlar diyorlar yaaa. Miktarına dikkat edildiği sürece bence sağlıklı. Ama başlayınca durmakta zor :9:
hurmaya da fındığa da bayılırım:16:
kaptiş valla babam yürüyen bi dev sana günlük yediklerii saysam sen 3 4 günde filan yersin öle yani. şimdi ben zayıfladım ya arada gaza gelio bende zayıflıcam dio akşama kadar çok güzel gelio akşam dünyayı yiyip kalkıo durduramıyoruzzz. ama ben diyete girdiğimden beri porsiyonlar küçüldü annem kilo verioda babam çok zor :9:
eşim de yürüyen dev mertebesine yaklaşıyor. o nasıl yemek yemektir ya. kardeşim dün takılıyor enişte bir de oruçlu olsaymişsın hiç durduramıyacakmısız seni diye :1:
selam kızlaaarr,
kimse var mı bakayım? ben işe geldim :52::52::52::52: bugün biraz değişik geçecek.. heralde siz kalktığınızda ben eve giderim.. bakalım zaman ne gösterecek? :54::54::54:

hadi size iyi uykulaarrr, ben buralardayım içiniz rahat olsun :52::52::52::52::52:
kolay gelsin canım ya
dünkü menüm:

sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime :52: )
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe

öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola

akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)

spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt :17:
kahvaltıda nescafe mi içtin :44: kola da var menüde ve akşam çok az olmuş
günaydın canlar :16: en 1 saate filan çıkcam akşama geç gelicem malumm gencay ın son izin günü bugünbi kaç ziyaret gerçekleştirmemiz gerekio adam durdu durdu son güne bıraktı ya:47: neyse akşamda bi arkadaşına iftara davetliyiz:56: merak etmeyin kaçamak yokkkkkk olmıcak :kkk: ben zaten bide herkesin yemeğini beğenmem 1 yıllık evliler ilk evlendiklerinde bi çigköfte partisi için gitmiştik kızz ne bilim beğemedim bea yemekleri tatlıları filannn :50:
iyi gezmeler sana kaçamak olmayacağına eminiz zaten :34:
mehaba canım önce çorba yersen biraz tutar bir tanede lahmacun tersen birşeycikler olmaz
1,5 yedim :17:
dünki menümle başlayım
sabah
bir ince dilim ekmek
haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates,salatalık,yeşil sivribiber
akşam
bir parça tavuk haşlama
yogurt
salata
suyum 1,5 lt spor yok ama 1-2 saat ev işleri yaptım
su çok az olmuş banucum . öğle yine yok:20:
kaptancım ezan okununca yenmez diye bir şart yok.ezan 03,35 de okunuyor.ingiliz tuzuna gelince ben araştırdım gerçek tı adlı bir kitap var yazarı dr.aidin salih isimli bayan orda diyorki o kan grupları hergün kullanmamalı diger kan grupları her gün kullanabilir diyor bir sakıncası yokmuş ayrıca safra ksesi taşınada iyi geliyormuş
ben de ezan okununca yemeği bırakırım. hatta ezan okunduğunda uyandım diye 2 gün oruç tutamadım :14:
Dünkü menüm

Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su

Egzersizler

20 dakika yürüdüm

akşam içli köfte yemişsin ama bence 1 taneden bişey olmaz zaten başka da bişey yememişsin.

banucum kahvaltın gayet iyi öğleyi yıne atlamışsın akşam sadece makarna var ve çok az. su ve spor yazmıyor. menülerin saaatleri de yazmıyor. istersen menüleri biraz daha düzenli yaz canım. böyle çok iç içe girmiş yazdıkların

brovo tubacım yakında alışırsın iyice spora.

kızlar her gün tartılmayın yaw insanın psikolojısı bozulur öyle :1:

banucum ben şuan yasmin kullnıyorum ama aslında iğneyi ben de düşünüyorum. sen memnunmusun? sağlıkçı arkadaşlar siz tavsiye ediyormusunuz aylık iğneyi?? kılo yapma iştah arttırma gibi yan etkileri oluyor mu?

ellerine sağlık:56:

ben de öyle hissediyorum. birde yüklenince şişiyo insan haliyle

iftarda hem çorba hem süt mü içecekmişisz? bence bunla rçok. yanı ben bunlardan daha az yıyorum ama patlayacak gibi oluyorum.

ben tatlı için zor tutuyorum. ama ramazan başından beri tatlı olarak sadece güllaç yedim

iradeye bak yaa :46:

ramazanda kilo almamak öncelikli hedefim. çünkü ben her ramazan mutlaka kilo alırım. bu ramazan istisna olacak

afiyet olsun canım güzel olmuş

canım valla o turşu hakkında yorum yapamayacağım :44:

menü gayet iyi. cacıkla ayran da süper olmuş :1:

allah kabul etsin canım. balkon keyfi güzel olur.

kesinlikle düşünce gücüne çok inanıyorum. ama benimki hep olumsuz yönde oluyor karamsarım azcık

hurmaya da fındığa da bayılırım:16:

eşim de yürüyen dev mertebesine yaklaşıyor. o nasıl yemek yemektir ya. kardeşim dün takılıyor enişte bir de oruçlu olsaymişsın hiç durduramıyacakmısız seni diye :1:

kolay gelsin canım ya

iyi gezmeler sana kaçamak olmayacağına eminiz zaten :34:

1,5 yedim :17:

su çok az olmuş banucum . öğle yine yok:20:

ben de ezan okununca yemeği bırakırım. hatta ezan okunduğunda uyandım diye 2 gün oruç tutamadım :14:

akşam içli köfte yemişsin ama bence 1 taneden bişey olmaz zaten başka da bişey yememişsin.

caım valla her gittiğim yerde tatlı zor duruyorum bide regl oldum ki sorma halimi meyvelere sarıyorummmm :52:

Dünkü menüm

1 kase nesfit+süt

Sucuklu,kaşarlı yumurta

Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

2 sade soda

Bikarbonatlı sade soda

2,5 litre su

Egzersizler
. ben de akşamalrı kahvaltı yapmayı çok severim . tahin helvasına bayılırım hatta ama diyette sakıncalı diye daha kutusunu açmadım. yürüyüş de güzel olmuş
iyiyzz kuzucummm :16:

canım sahura kadar oturmadığım içi suyum az oldu yoksa rahat 3 olurdu. bugün 3 4 5 olur kesin dışarılara gidicem çnkü :52:

hayır canım mor lahana değil kara lahanaya biz pancar deriz. şeker pancarına benzer aynı

http://intfarming.com/image/data/St...mu, lahana yetiştiriciliği, lahana tohumu.jpg

biz beyaz lahanaya kelem dioruz canım kara lahana bizde pancarrr

afiyet olsun cnm :nazar:

canım lahmacuna karatay izin verio ama çok ince ve normalden küçük olmak şartıyla ama afiyet olsun geneli iyi bir menü

ahahah kronometre mi internet daha mantıklı oluyor canım spor aletleri konusunda
aa evet beyaz lahana kelemdi :1: lahmacun azcık fazla oldu ama cidden o kokuya dayanamıyor insan.
evet canım ya kronometre verdi bana adımsayar diye

. ben de akşamalrı kahvaltı yapmayı çok severim . tahin helvasına bayılırım hatta ama diyette sakıncalı diye daha kutusunu açmadım. yürüyüş de güzel olmuş

aa evet beyaz lahana kelemdi :1: lahmacun azcık fazla oldu ama cidden o kokuya dayanamıyor insan.
evet canım ya kronometre verdi bana adımsayar diye

lahmacuna bende dayanamam ama bayadırda yemedim bak. şu fındık lahmacular var meze olarak filan gelio kebap yediğin yerlerde onlr tam diyetlik işte :52:

oku oku bitmedi ya 22 sayfa okudum

baya kaynatılmış o zamannnn :52:

kızlar ben gidiyorummm önce araştırmam için hastaneye gitcem daha sonra kuzenimle sbs için tercih yapcaz:52:

lahmacuna bende dayanamam ama bayadırda yemedim bak. şu fındık lahmacular var meze olarak filan gelio kebap yediğin yerlerde onlr tam diyetlik işte :52:

baya kaynatılmış o zamannnn :52:
ben onlarla doymam ki :17:
kızlar ben gidiyorummm önce araştırmam için hastaneye gitcem daha sonra kuzenimle sbs için tercih yapcaz:52:

kolay gelsin canım görüşürüz

sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı

iftar(20:30)
1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 su bardağı kadar mercimek çorba
1 bardak ayran
salata

ara(22:00)
3 tane kayısı

2 lt su
regl oldum spor yok kızlar

:42::42:
Su az olmuş ama açıklamasını yapmışsın. Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.

Ben yeniyim canım buralarda ama muhakkak vardır. Sen de verirsin. Birbirimize destek olacağız güzelce. Tekrar hoşgeldin 13. takıma. :34:

Ben de teşekkür ederim kaptan.
Kaptan kısmen izmirli sayılabileceğimi söylemiş miydim? :52: Doğum yerim orası, sekiz yıl önce oradan ayrıldık.

Afiyet olsun Kaptan. Normalde kızartmalar sağlıksız ama balık için farklı bir durum var. Eğer kullanılan yağ zeytinyağı ise omega-3 almış oluyoruz. Başka yağlarla kızartma yapınca omega-3 diye bir şey olmuyor.
En iyi spor alışveriş kaptan. :52:
Aslında en iyi omega 3 kaynağı semiz otu kızlar. Balıktaki omega üç derinlerde yaşayan ve yosunla beslenen balıklarda daha çok oluyor. Yani balıkta sandığımız kadar omega 3 yok. Omega 3 için bol bol semizotu yemek lazım. Ben bayılırım. :16:

Umarım pazar gününüz iyi geçmiştir. :34: Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. :52: Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek

iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
roka, reyhan, salatalık >>> yazmayı unutmuşum sonradan ekledim. :34:
1 bardak ayran
2 hurma

22:30
1 bardak çay ve 2tane kuru kayısı >>buna da 2 tane yazmayı unutmuşum :52:

Su konusunda bugün rekorumu kırdım. 3.5 litre!! :34:
Süpersin canım. Hem menün hem suyun harika. Spor göremedim ama :9:

günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...

nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım? :16:

kaptiş bizde bütün değişiklikler gece yapılıyor.. bir çok teknoloji şirketinde böyle aslında.. bir sorun olursa müşteriler en az şekilde etkilensin diye.. :34::34::34:

süper tatlım, proteinin de bol.. suyu sanki biraz artırabilirsin.. regl de olduysan şişlik varsa inecektir...

süpersin cnm, su için ayrıca tebrik ediyorum, gözümedn kaçmadı, harika bir ilerleme kaydettin :46::46::46:
Hımm şimdi anladım. Zor o zaman işiniz. Allah kolaylık versin. :16:

Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/

Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.

Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D

Özlemmmmmmmm Özlemmmmmmmm noldu sana. Yoldan çıktın iyice kendine gel. Kızıcam artık sana bide pişman değilim diyor. Kızlar Özlem' in cezasını size bırakıyorum. İsteyen istediği cezayı verebilir. Bundan sonra yenmemesi gereken yiyeceklerde bu ceza sistemini uygulayacağız. Bende işe yaradı eminim takıma yararı olacaktır.

Dünkü menüm

1 kase nesfit+süt

Sucuklu,kaşarlı yumurta

Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

2 sade soda

Bikarbonatlı sade soda

2,5 litre su

Egzersizler
Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Oruçta tutuyorsun sonra hasta olma sakın. Ben beğenmedim menünü. Hem sucuk hem kaşar. Oooooo coştu bizim Özlem :52:

merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.

sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar

iftar(20.35)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası

Kızlar menülerde kaşar görmek istemiyorum artık. Hiç bir yararı olmayan + diyete zararı olan bir yiyecek. Lahmacunun yarısını fazladan götürmüşsün. Onun haricinde güzel bir menü. Bence süt içmende bir sakınca yok ama Burcu geçen gün onunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Laktozun direkt depo edildiği hakkında. İçmezsen sanki daha iyi olur gibi. :26:

bu arada tüm temizlik yaptım oldukça uzun sürdü.
birde cumartesi günü adım sayar aldım. dükkan dükkan gezdim kaç yere sordum.en sonunda buldum bi tane. ama hatun beni keklemiş adımsayar diye kronometre vermiş. bende geri iade ettim. zaten 15 tl vermiştim. aynı paraya netten sipariş vereceğim kargosuyla aynı hesaba geliyor.
Allahım yaaaa ayırt edememiştir adımsayarla kronometreyi. :9: Bende alacağım en kısa zamanda bir adımsayar.

Hadi bakalım kolay gelsin sana. İnşallah kuzeninde istediği okul gelir. :16:

herkez nerdeee??? hadi gelin artık
Ben geldim canım ama bende birazdan çıkarım. Saat 14:00 de minişimin doktor randevusu var. Kızlar bu arada bebeği olanlar rota virüsü aşısı yaptırdı mı? Biz bugün yaptıracağız. Önce bir ilaç deposundan bulduk bir tanıdık vasıtasıyla uygun fiyata 115 lira, sonra bizim doktor bizim hastanede de yapılıyor biz yapalım demiş. Aşının ücreti 120 lira hastanede. Ama birde muayene ücreti çıkarttılar. Her gittiğimizde 32 tl veriyoruz. Sizce aşıyı alıp sağlık ocağında mı yaptırmalıyım yoksa doktoruna mı yaptırmalıyım? Kararsız kaldım. :26:

Su az olmuş ama açıklamasını yapmışsın. Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.

Aslında en iyi omega 3 kaynağı semiz otu kızlar. Balıktaki omega üç derinlerde yaşayan ve yosunla beslenen balıklarda daha çok oluyor. Yani balıkta sandığımız kadar omega 3 yok. Omega 3 için bol bol semizotu yemek lazım. Ben bayılırım. :16:

Süpersin canım. Hem menün hem suyun harika. Spor göremedim ama :9:

Biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım? :16:

Hımm şimdi anladım. Zor o zaman işiniz. Allah kolaylık versin. :16:

Özlemmmmmmmm Özlemmmmmmmm noldu sana. Yoldan çıktın iyice kendine gel. Kızıcam artık sana bide pişman değilim diyor. Kızlar Özlem' in cezasını size bırakıyorum. İsteyen istediği cezayı verebilir. Bundan sonra yenmemesi gereken yiyeceklerde bu ceza sistemini uygulayacağız. Bende işe yaradı eminim takıma yararı olacaktır.

Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Oruçta tutuyorsun sonra hasta olma sakın. Ben beğenmedim menünü. Hem sucuk hem kaşar. Oooooo coştu bizim Özlem :52:

Kızlar menülerde kaşar görmek istemiyorum artık. Hiç bir yararı olmayan + diyete zararı olan bir yiyecek. Lahmacunun yarısını fazladan götürmüşsün. Onun haricinde güzel bir menü. Bence süt içmende bir sakınca yok ama Burcu geçen gün onunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Laktozun direkt depo edildiği hakkında. İçmezsen sanki daha iyi olur gibi. :26:

Allahım yaaaa ayırt edememiştir adımsayarla kronometreyi. :9: Bende alacağım en kısa zamanda bir adımsayar.

Hadi bakalım kolay gelsin sana. İnşallah kuzeninde istediği okul gelir. :16:

ben de severim semizotunu. ama aldığın gibi yapmak lazım yoksa pörsüyo hemen benim dolapta. yoğurtlu semizotu alatası süper olur. da o yaprakları tek tek ayıklamak zor :1: siz saplarını da yıyormusunuz?

özlemin cezası da balık olsun :1:

evet ya niye yıyoruz kı o kaşarı. kocam hazırlamıştı sahuru beyaz peynir yerine kaşar koymuş. beyaz peynir istedim onu çıkarana kadr biraz hüpletmişim :1: bu arada bu hafta sahurlar kocişten. ama iftarda evde olamayacak yanlız yapıcam iftarımı :14:

Ben geldim canım ama bende birazdan çıkarım. Saat 14:00 de minişimin doktor randevusu var. Kızlar bu arada bebeği olanlar rota virüsü aşısı yaptırdı mı? Biz bugün yaptıracağız. Önce bir ilaç deposundan bulduk bir tanıdık vasıtasıyla uygun fiyata 115 lira, sonra bizim doktor bizim hastanede de yapılıyor biz yapalım demiş. Aşının ücreti 120 lira hastanede. Ama birde muayene ücreti çıkarttılar. Her gittiğimizde 32 tl veriyoruz. Sizce aşıyı alıp sağlık ocağında mı yaptırmalıyım yoksa doktoruna mı yaptırmalıyım? Kararsız kaldım. :26:

ben yaptrımadım ama daha sonra bizim ocak anneleri grubunda rota virüsü kapan çocuklar oldu yaptırmakta fayda var. bence aşıyı alıp sağlık ocağında yaptır. hem aşı takvimine de işlerler.

ben de severim semizotunu. ama aldığın gibi yapmak lazım yoksa pörsüyo hemen benim dolapta. yoğurtlu semizotu alatası süper olur. da o yaprakları tek tek ayıklamak zor :1: siz saplarını da yıyormusunuz?

özlemin cezası da balık olsun :1:

evet ya niye yıyoruz kı o kaşarı. kocam hazırlamıştı sahuru beyaz peynir yerine kaşar koymuş. beyaz peynir istedim onu çıkarana kadr biraz hüpletmişim :1: bu arada bu hafta sahurlar kocişten. ama iftarda evde olamayacak yanlız yapıcam iftarımı :14:
Bende geçen gün aldım pazardan. Bir kısmını yedim. Bir kısmını da yıkayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırdım. İlk defa koyuyorum bakalım çıkarttığımda aynı lezzeti verecek mi? Az önce baktım ilk günkü gibi taze duruyor. Olmazsa yarın denerim. Eğer sonuç güzel olursa yazdan alır atarım dolaba. Çünkü çok lezzetli. Diyette de çok iyi gidiyor.

ben yaptrımadım ama daha sonra bizim ocak anneleri grubunda rota virüsü kapan çocuklar oldu yaptırmakta fayda var. bence aşıyı alıp sağlık ocağında yaptır. hem aşı takvimine de işlerler.
Hallettik canım az önce meseleyi. Özel hastanelerde 10 gün içindeki muayeneler ücretsiz. Ayın 6 sında normal kontrolüne götürmüştüm. Bu gittiğimizde para ödemeyeceğiz. İyi oldu böyle. Kurtulduk 32 liradan :9:Açıkcası doktorun kendisinin yapması daha iyi olur diye düşünmüştüm. O yüzden güvenemedim sağlık ocağına.

Dünkü menum
Sabah 9.00 1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
Ogle 14.00 1 kase yogurt corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam 1 kase sehriye corbasi
2 kasik pilav
4 kasik kara lahana salatasi
1 dilim karpuz

Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum

Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bu konuda bilgisi olan varmi

Canım ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım bir problem olmuyor sende öyle yapabilirsin..

merhaba kızlarrr :) davetiniz için çoookkk teşekkür ederim :) bu hafta çookkk istekliyim :) haftaya 74 ile başladım ve 70 ile kapattım inşallah bu haftada öyle olacak :) sizinle birlikte daha çoook ve keyifli kilo vereceğime inanıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)

ayy Özlem, çok güldüm, öyle bir yazmışsın ki, sanki kekleri bilincin yerinde değilken yemişsin gibi :52::52::52::52:
neyse, yedin madem afiyet olsun, ama bir daha yeme bence :34::34::34:

Dünkü menüm

1 kase nesfit+süt

Sucuklu,kaşarlı yumurta

Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay

2 sade soda

Bikarbonatlı sade soda

2,5 litre su

Egzersizler

bu menü pek sağlıklı görünmedi cnm bana yaa...daha dikkat edebilirsin bence...

sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar

iftar(20.35)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası

lahmacun da 1 olaymış süpermiş ama spor yaptın sonrasında madem, kabul ediyoruz :52::52: afiyet olsun cnm...

ay ben kahvaltıda bayılırım sütlü neskafeye...:52::52::52: evet kola da içtim ama dışardaydık aç da kalınca :17:

kolay gelsin Burcu'mm , görüşürüüzzz....

Dünkü menum
Sabah 9.00 1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
Ogle 14.00 1 kase yogurt corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam 1 kase sehriye corbasi
2 kasik pilav
4 kasik kara lahana salatasi
1 dilim karpuz

Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum

Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bu konuda bilgisi olan varmi

cnm pilav yememelisin diyetteyken.. istersen arada bulgur pilavı olabilir ama beyaz pirinç sakıncalı diyetteyken..
spor yap da nasıl yaparsan yap ama yemekten hemen sonra ve saatlerce aç kaldığında yapmamalıymışsın...
en iyisi yemekten 3-4 saat sonra mesela...

cevabım senin için biraz geç olacak.:50:
Biz yaptırdık cnm zaten ağızdan yapılıyordu bu aşı yanlış hatırlamıyorsam tabi 2 doz şeklinde.Zaten hemşireler yapıyor doktor değil.:44:Sizin orda ne şekilde olur bilemem tabi.:44:
Farkeden birşey yok zaten.Yakın zamanda gitmedinizmi kontrole neden birdaha para istiyorlar.

ilerleyen aylarda su çiçeği aşısıda var.onuda parayla yaptırdık.Şu an devlet karşılıyor olabilir doktorumuz bir kaç ay içinde devlet karşılayacak demişti o zaman.:34:

Son düzenleme:
ben geldim..haftasonu annemlere geçtik yiğenimde geldi iki velet azdılar iyi oldu.Diyetimin dışına çıkmadım.Sıfır kaçamak gönlüm rahat tartıda da 79.4 gördüm çokçaaa mutluyum.Geçmişe biraz bakındım ama çok kaynatmışsınız başım döndü okurken :52::52:

Back
X