banucum kahvaltın gayet iyi öğleyi yıne atlamışsın akşam sadece makarna var ve çok az. su ve spor yazmıyor. menülerin saaatleri de yazmıyor. istersen menüleri biraz daha düzenli yaz canım. böyle çok iç içe girmiş yazdıkların
brovo tubacım yakında alışırsın iyice spora.
kızlar her gün tartılmayın yaw insanın psikolojısı bozulur öyle
banucum ben şuan yasmin kullnıyorum ama aslında iğneyi ben de düşünüyorum. sen memnunmusun? sağlıkçı arkadaşlar siz tavsiye ediyormusunuz aylık iğneyi?? kılo yapma iştah arttırma gibi yan etkileri oluyor mu?
ellerine sağlık
ben de öyle hissediyorum. birde yüklenince şişiyo insan haliyle
iftarda hem çorba hem süt mü içecekmişisz? bence bunla rçok. yanı ben bunlardan daha az yıyorum ama patlayacak gibi oluyorum.
ben tatlı için zor tutuyorum. ama ramazan başından beri tatlı olarak sadece güllaç yedim
iradeye bak yaa
ramazanda kilo almamak öncelikli hedefim. çünkü ben her ramazan mutlaka kilo alırım. bu ramazan istisna olacak
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım valla o turşu hakkında yorum yapamayacağım :44:
menü gayet iyi. cacıkla ayran da süper olmuş
allah kabul etsin canım. balkon keyfi güzel olur.
kesinlikle düşünce gücüne çok inanıyorum. ama benimki hep olumsuz yönde oluyor karamsarım azcık
hurmaya da fındığa da bayılırım
eşim de yürüyen dev mertebesine yaklaşıyor. o nasıl yemek yemektir ya. kardeşim dün takılıyor enişte bir de oruçlu olsaymişsın hiç durduramıyacakmısız seni diye
kolay gelsin canım ya
kahvaltıda nescafe mi içtin :44: kola da var menüde ve akşam çok az olmuş
iyi gezmeler sana kaçamak olmayacağına eminiz zaten
1,5 yedim
su çok az olmuş banucum . öğle yine yok
ben de ezan okununca yemeği bırakırım. hatta ezan okunduğunda uyandım diye 2 gün oruç tutamadım
akşam içli köfte yemişsin ama bence 1 taneden bişey olmaz zaten başka da bişey yememişsin.