Düşününce ben bile burada hahaha diye güldüm.o zamana kadar daha verirsin de zaten.
Tamam canım hoşçakal.
çatlatcam herksiii ayşegül bak dicem nerde şişman burcu dicem gör dicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşününce ben bile burada hahaha diye güldüm.o zamana kadar daha verirsin de zaten.
Tamam canım hoşçakal.
Olur inşallah canım.![]()
Nerde he nerde o burcuuu nerde???çatlatcam herksiii ayşegül bak dicem nerde şişman burcu dicem gör dicem![]()
Ay inşallah ben de veririm canım.hele sıcakta hiç olmuyor yaaaa ne eziyet çekmişim zamanında diorum![]()
Nerde he nerde o burcuuu nerde???
Ay inşallah ben de veririm canım.
burcunun içinden bi burcu çıktı gitti dicem beaaaa bikinimi giycem salıncam plajdaa böleeeee ohh dicem ya senelerdir giyemedim denizzz gör beni dicem![]()
yok o eski Burcu
![]()
Kızlar yaaa bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli bir uyku hali var üzerimde. Hiç bişey yapamadım. Arada size baktım ama benim ufaklık izin vermedi. Akşama gelirim ama dehşet birikmiştir geçmiş. Şimdi oku oku bitmez. Merak etmeyin diye yazdım. Şimdi iftar için bişeyler hazırlamam lazım. Gelirim yine boş kalırsam.![]()
vay beaaaaaaaa hepimiz öle olcazzzzz en çıtır en taşşş en dönüp bakılası biz olcazzz beaaaaa![]()
Taş gibi hatunlar 13. takım geliyor!
Burcu çok fena taktım sefertası alacağımRamazandan sonra öğle yemeklerini ne yapacağım yoksa? Japonların bento diye bir şeyi vardı, yıllardır özenip duruyordum. Ben de yemeklerimi süsleyeceğim. Yemekle oynama derdi herhalde büyüklerimiz ama hakikaten çok güzeller.
görsellerde arayıp bak istersen. Fotoğraf paylaşmayı denedim olmadı.
![]()
Kızlar yaaa bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli bir uyku hali var üzerimde. Hiç bişey yapamadım. Arada size baktım ama benim ufaklık izin vermedi. Akşama gelirim ama dehşet birikmiştir geçmiş. Şimdi oku oku bitmez. Merak etmeyin diye yazdım. Şimdi iftar için bişeyler hazırlamam lazım. Gelirim yine boş kalırsam.![]()
ayyy çok şekermiş bunlar yaaa
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...rMWJ0skek4J7go9At48yAwf226PqEQPbl8uvW_me5kWTg
bunu çok beğendim yaaaa![]()
http://perfectpandas.com/wp-content/uploads/2007/11/bento-panda-3.jpg
çok sevimli değil mi? Bir ara kafayı bento yla bozmuştum.![]()
İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla.kaptiş bende meslek olsun dedim aslında ama öle bi çocuk ki hiç bişiye gelmio sıkılıo filan önce sağlık istedi anlattım bak böle böle hemen tiksindi vazgeçti. başka mesleklerede hiç yanaşmıo anaokulu dedim çocuk sesinden hazetmez filan o yüzden direk düz lise ama burdaki en iyi dil kursna yazdırcam dilini geliştircem büyük ihtimalde dil gelliştirince inglizce öğretmenliği blümü filan okumak isticektir öle kurtarcam onu. dayımla annesi doğar doğmaz ayrıldılar çocuğu annesinden kopardılar bekar tyzemle dayım büyüttü bunu cam fanusta yaşamış çocuk biz daha nası diyim ankraya geleli çok olmadı anca iletişime geçebildik ama ben onu açacam merak etmeyin siz
özlem zaten sporunu yapıyor kaptan cumaya 3 gün var özlem 2 gün leslie 2 mil yapsın veya 2 gün zilli jilian yapsın
tubaya gelince şu an 3 gü full 1 saat spor yapmalı şimdi eğer kilo artışı varsa jillian yapmasın kasları şişer o yüzden 3 gün leslie 5 mil yapsın
benim fikrim böle![]()
Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diyeYok sakın aklının ucundan bile geçirmeHep birlikte kurtulacağız inşallah o yağlardan.
Aman sakın ben sıkılırım o teyzeden..
Öğlen hafif bişeyler yiyebilseydin ve biraz sporr olsaydı çook çok çokk daha iyi olurdu bence. Afiyet olsun cnm.
Hadi inşallahh.
Yok cnm asıl hedefe daha çok var ama ilk hedefime az kaldı.Başlamak bitirmenin yarısıdır derler.İnşallah bizdede öyle olur
Merhaba melek hoş geldin.Bizler çok şükür iyiyiz seni sormalı?umarım iyisindir..
Menünü çok beğendim cnm afiyet olsun.Sporda olsaydı 10 numara olurmuş.
Yulaf kepekli ekmeğinin tarifini alabilirmiyim.Umarım içinde fazla yumurta yoktur.:44:
Sahur güzelde iftar olmamış tubaacım.Suda çok az.Sporda yok..
yok cnm leslie teyze kalsın bence ben sıkılırım onla birlikte
Bende çiğ tüketiyorum.hiç yemeğini denemedim.
ya kaptan napim dayanamıyorum.Hem fazlamız varsa ona göre cumaya hazırlık yaparız..![]()
Hurmalar çok olmuş canım. Kek içinde oruç tuttuğun için ve sadece tadına baktığın için bişey demiyorum. Ama ramazandan sonra onu affetmem haberin olaMenümü yazayım.
Sahur:
1 yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 hurma
İftar:
1 kase zerdeçal bilmem bir şey çorbası
5 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 hurma
1 şişe maden suyu
şuanda da çay içiyorum. Annem kek yapmış. Az önce bir çatal alıp tadına baktım.
Su bugün çok az. 2ltÇok uzun süre aç kalınca iftarda biraz coştum.
![]()
Bugünkü menüm
03:00
1 parça ekmek arası peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay
20:10
1.5 domates,2 biber,çok az peynir ve 1 yumurtadan oluşan menemen
(hepsini yiyemedim.)
1 parça ekmek
1 fincan şekersiz çay
2,5 litre su
1 soda
EGZERSİZLER
22:00
1 saat 10 dakika sahilde tempolu yürüyüş
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir.Ama benim fazlam yok eksiğim varrr.normalde üşenmem burcucum biliyorsun 1 günde 4 defa jillian yaptığım bile vardır.ama iftardan sonra çok geç oluyor.Minnoşu uyutması,eşimin evde olması:44:
selam kızlar, gecmişe simdi bakamıyorum ama insallah musait olunca bakıcam, alıntılamıstım birazını telefondan, insallah silinmez de cevaplarımı yazarım bende.. kızlar simdilik gidiyorum, annemlerdeyim, ortam durulunca gelicem insallah.. gorusuruzzzz![]()
İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla.
Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diyeBen böyle yazdıkça yeni şeyler şekilleniyor aklımda. Uygun bir zamanda bunları kurallara ekleyelim. 13. takım ceza kanunu yapacağız hep birlikte
Hurmalar çok olmuş canım. Kek içinde oruç tuttuğun için ve sadece tadına baktığın için bişey demiyorum. Ama ramazandan sonra onu affetmem haberin olaSu az ama senin için yine süper. Afiyet olsun.
Menü, su ve spor harika Özlem' cim. Tebrik ediyorum seni.
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir.Ama kaçamak yapan herkes ceza alacak kurtuluş yok.
Ben çıkıyorum. Birazdan işten çıkacağım. Akşam girerim tekrar. Hoşçakalın akşama görüşürüz.
Bir de bugün sayfalarca konuştum da konuştum hepsini bir anda okuyacaklar okurken çok sinirlenmezler umarım.![]()
![]()
![]()