Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(11:00)
yarım dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
şekersiz çay

öğle(13:15)
1 porsiyon et döner
yoğurt
salata
(aslında iskendere gittik ama tanıdık yerdi
rica ettik bana ekmeksiz iskender yaptılar)
maden suyu

akşam(18:15)
5-6 yemek kaşığı taza fasulye
yoğurt
2 cin biber

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok
:50:

:42::42:

Günaydın kızlar, öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Ben bu takımın eski mezunlarındanım. Bir göz atayım dedim kimler var kimler yok diye ama eskilerden pek kimseyi göremedim.
Ebru cum nasılsın? Senin prensesler ne alemde? Takıma girdin mi yoksa.. Vallahi iradene ve hızına hayranım daha sunun surasında 3 aylık bebegin var ama kendinide ihmal etmiyorsun umarım bende senin gibi olabilirim.
Bende kendimden haberler vereyim sana; kilomu 55 e sabitledim uzun zamandır 55 kiloyum fakat ramazan girince araya bir kac kilo daha verdim ama cok cirkinlestim kesinlikle bu halimden memnun degilim.
Birde telefonum bozuldu degistirmek zorunda kaldım numaralar sim kartta kayıtlı degilmis tüm numaralar silindi hayliyle seninkide öyle.. Konya'ya geldim gelmeden venüs e burdan mesaj attım facebook adresinden ulasabilirim verebilir misin dedim yanlıs hatırlamıyorsam ondan alabilirsiniz demistin , ama sagolsun o da hic cevap bile vermedi. Senide takip ettim uzun süre girmedin kk ya. Dolayısıyla ulasamadım sana.
Ecem' cim canım çok özlettin kendini. :16:Seni yeniden gördüğüme sevindim. Geçenlerde özelden yazayım dedim sana ama mesaj kutun doluymuş. Az önce mesaj attım ama burdanda yazayım dedim çok üzüldüm görüşemediğimize. Bence çirkinleşmemişsindir sana öyle geliyordur. Etrafındakilerde baskı kuruyordur çok zayıfladın diye. Sen kimseye bakma gayet güzelsin bence böyle. Düğüne de az kaldı. Düğün deyince aklıma Betül geldi. O da uzun zamandır yok ortalıklarda. Onun düğünü oldu sanırım. Aaaaaaaa ben unuttum yaaa Hazirandaydı onun düğün. Aklıma gelmişken iftardan sonra arayayım. Ama eğer yine yolun düşerse Konya' ya beklerim mutlaka görüşelim. Ben eğer gelirsem İstanbul' a mutlaka ararım. :16:

Ben de katılmak istiyorum, kuralları okudum kabul ediyorum.
Şu anki kilom:63,9
hedef kilom :55
Çağırmışlar canım zaten başka bir takıma. Hayırlı uğurlu olsun sana:16:

öğleyi geçiştirmişsin burcucum ama seni anlıyorum oruçlu insanların yanında yemek yemek olmuyor.

çok üzüldüm hastana. allah rahmet eylesin. kuzenin için de hakkında hayırlısı olsun. dil çok önemli

ben de oğluma 5 yaş civarında kursa göndermek istiyorum. ama kuran öğrenmesini de çok istıyorum. önce kuranı kerim öğrensin onu birdaha öğrenemez. sonra dil öğrensin inşallah. ben kuranı öğreteyim de gelecekte okuyup okumamak ona kalmış. ama umarım okumayı seçer.

vayy hamarat hatun :10:

günler çok uzun canım nasıl dayanacaksın?

brov canım ama lütfen artık tartılma cumaya sürprizi kalmayacak

güzel bilgiler sağol canım

manün çok güzel canım. çok iyi gidiyorsun.

tuba bu menü ne böyle. çok kötü canım ya. diyette baklavanın ne işi var? hem de iki dilim. ayrıca pilav var. börek var. sahurda krep var. suyun çok az spor yok. tubaa ramazan sana yaramadı :20:

kaptan biizm ocak anneleri grubunda da bebeği kilo alamayan anneler vardı. okdar yıprattılar kendilerini ama sonuç değşmedi. önemli olan sağlıklı olması . sağlıklı ise kılo alımını hiç takma lütfen. kız çocukları narin olur zaten. obez bir çocuk olmasına gerek yok. sonra bizim gibi kılo vereceğim diye harap eder kendini. önemli olan zeka gelişimi.
mama olarak sma dene bence çok iyi. pirinç unu bebeği sadece şişirir. ek gıdalara geçince daha iyi kilo alır merak etme

canım hurmaları çok abartmışsın. ayrıca hem çorba hem 2dilim ekmek olmaz. ya çorbayı içme yada 1 dilim ekmek ye.

afiyet olsun güzel ve hafif olmuş

günaydın özlemcıimm

hoşgeldin .
Aynen dediğin gibi canım takmıyorum artık. Doktorda napalım bu bebişte böyle kilo alacak dedi. Sağlığında sorun yok allaha şükür. Gelişimi gayet normal. İştahıda yerinde demek ki bünye meselesi. Teşekkürler cevabın için. :16:

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
dünkü menümü yazayım

sahur(2,45)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı kadar tereyağ
2 dilim kızarmış ekmek
1 bardak ılık süt

iftar(20,35)
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase yoğurt

bunu oğlumla birlilkte yedik.

yemekten sonra ( 21.15 gibi)
1 şekersiz nescafe
3 küçük kare bitter çikolata ( etinin %70 kakao oranı olanından)

çikolata için kızmayın lütfen sırf çıkolata yıyebilmek için akşamı az tuttum. sonra da kahve ve su ile şiştim zaten acıkmadım. demekki az da yesem doyuyormuşum. gözüm doymuyormuş :1:

su:2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk
öğle: 5km
iş çıkışı: 25 dk
Çikolataya kılıf uydurma hemen. Bence olmamış. Burcu içinde ceza istiyorum kızlar. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Bitterde olsa hedefe ulaşana kadar çikolata yok. Zaten belli bir süre yemezsen eğer tadınıda unutuyorsun vücut istemiyor artık. Onların haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.

Gunaydın arkadaşlar dünkü menüm
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
,salatalık biber
1 tane sigara böreği( bunu yememem gerekiyordu biliyorum ama dayanmadım)

öğle
1 kase mercimek çorbası
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık sebze yemeği
1 keçpe cacık
Sigara böreği olmamış canım. Senin içinde ceza istiyorum. Ayrıca böyle arada bir gelip ceee demekle olmuyor. Seni daha sık görmek istiyorum takımda. Bunların haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

günaydııınnn kızlarrr :3: bugün sahurda sadece ufak bi yufka parçasıyla 1 tane biber yedim ve 1 lt ye yakın su içtimmm :21:ayyyy zayıflayacaaammmm :16:
Tatlım sana kurallarımızı yazayım. Kuralları sana yazmadık. Kaynadı. Öncelikle kuralları oku ve uyabileceksen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Ayrıca yediklerin çok sağlıksız. Böyle kilo veremezsin. Bu şekilde beslenmeye devam edersen de maalesef ki seni takıma alamam.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

meleğimmmm ve kızlarrrr merhabalar:16:

14/07/2013tarihiyle 14. takımı yeniden açtık:46:ben denizde takım kaptanı olarak, desteğini esirgemeyen meleğime ve sizlere bir selam vereyim dedim:16:

Hoş geldin canım. Cevabım biraz geç oldu ama kusura bakma. Bugün kötü bir gündü benim için. Ayrıca bizim takıma gelmene de çok sevindim. Arada böyle uğrarsan çok mutlu olurum. :16:

Son düzenleme:
Ecem' cim canım çok özlettin kendini. :16:Seni yeniden gördüğüme sevindim. Geçenlerde özelden yazayım dedim sana ama mesaj kutun doluymuş. Az önce mesaj attım ama burdanda yazayım dedim çok üzüldüm görüşemediğimize. Bence çirkinleşmemişsindir sana öyle geliyordur. Etrafındakilerde baskı kuruyordur çok zayıfladın diye. Sen kimseye bakma gayet güzelsin bence böyle. Düğüne de az kaldı. Düğün deyince aklıma Betül geldi. O da uzun zamandır yok ortalıklarda. Onun düğünü oldu sanırım. Aaaaaaaa ben unuttum yaaa Hazirandaydı onun düğün. Aklıma gelmişken iftardan sonra arayayım. Ama eğer yine yolun düşerse Konya' ya beklerim mutlaka görüşelim. Ben eğer gelirsem İstanbul' a mutlaka ararım. :16:

Çağırmışlar canım zaten başka bir takıma. Hayırlı uğurlu olsun sana:16:

Aynen dediğin gibi canım takmıyorum artık. Doktorda napalım bu bebişte böyle kilo alacak dedi. Sağlığında sorun yok allaha şükür. Gelişimi gayet normal. İştahıda yerinde demek ki bünye meselesi. Teşekkürler cevabın için. :16:

Çikolataya kılıf uydurma hemen. Bence olmamış. Burcu içinde ceza istiyorum kızlar. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Bitterde olsa hedefe ulaşana kadar çikolata yok. Zaten belli bir süre yemezsen eğer tadınıda unutuyorsun vücut istemiyor artık. Onların haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.

Sigara böreği olmamış canım. Senin içinde ceza istiyorum. Ayrıca böyle arada bir gelip ceee demekle olmuyor. Seni daha sık görmek istiyorum takımda. Bunların haricinde güzel bir menü afiyet olsun.

Tatlım sana kurallarımızı yazayım. Kuralları sana yazmadık. Kaynadı. Öncelikle kuralları oku ve uyabileceksen eğer okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım. Ayrıca yediklerin çok sağlıksız. Böyle kilo veremezsin. Bu şekilde beslenmeye devam edersen de maalesef ki seni takıma alamam.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Hoş geldin canım. Cevabım biraz geç oldu ama kusura bakma. Bugün kötü bir gündü benim için. Ayrıca bizim takıma gelmene de çok sevindim. Arada böyle uğrarsan çok mutlu olurum. :16:

burcu ve sevgi için ceza düşünüyorum kaptiş :27:

Burcu bu yazdığımız mesajların rengini falan nasıl düzenliyoruz?
Tatlım yukarıda nickimizin yanında kullanıcı kontrol paneli yazan bir yer var. Orayı tıkla. Açılınca sol tarafta seçenekleri düzenle diye bir şık var. Orayı tıkla çıkan sayfayı aşağıya doğru kaydır orda mesaj editörü yazan yerde gelişmiş düzenleyiciyi seç kaydet ve çık. Şimdi mesaj yazdığın yerin üstünde çeşitli ifadeler göreceksin. Artık geresini sen çözersin. :34: Yapamazsan tekrar sor. Yardım ederim.

kızlar geçen ay çok severek aldığım 40 beden pantolonum bol geliyor yawwww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :ssz:
Çok güzel bir haber sevin bence sevin. Ayrıca bi sürede alışveriş yapma. İdare et eskilerle. Hedefe ulaşınca daha müthiş şeyler alacaksın kendine. Sabret. :34:

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim tam tahıllı tost ekmeği arasına beyaz peynirli sandviç
şekersiz çay

öğle(12:00)
2 köfte kadar ızgara tavuk,ayran,1/2dilim kepek ekmeği

ara(1:00)
3 kayısı

akşam(19:30)
5 kaşık kuru fasulye+1 dilim tam tahıllı ekmek+2 kaşık yoğurt

2,2Lt su
Ekmekler biraz fazla olmuş canım. Onun haricinde süper bir menü. Afiyet olsun.

merhaba hanımlar dünki menüm
sahur 3:20

haşlama yumurta
domates,salatalık
bira peynir,5 zeytin
yarım dilim ekmek
1 bardak yeşil çay,2 kayısı,1 hurma

iftar 20:26
1 hurma,1 kase mercimek çorbası
2-3 y.k yeşil fasulye
salata,yogurt

su 2 lt spor 20 dk yürüyüş
Menünü çok beğendim canım. Harikasın afiyet olsun.

valla hiç ölçmedim canım benim ama en son 44 bedenden taşıyordum artık 44 beden pantolonda bile sıktığı için yanlarım çıkıyordu korse kullndığım halde toparlamıyordu artık:53: :50::14:
Burcu düşünsene ben evli ve çocuklu bir kadın olarak en son 44 bedeni gördüm. Boyumda 172 ve nerdeyse senden 9-10 yaş büyüğüm. Kendine ne yaptığının farkına daha iyi varırsın diye yazıyorum. Sen genç ve bekar bir kız olarak sana hiç yakıştıramadım canım 44 bedeni. Veee yeniden tebrik ediyorum bu kararı alıp zayıfladığın için. İnan bana çok mutlu oldum senin adına. :16:

kızlar bi yemek yedim bide aşkım bana polo yaka tişört aldı hemde kendine aldığının aynısı :52:uzun zamandır istiyordum vee en son gömlekte 42 bady tişörtte large giyiyordum ondada her yerim çıkıyordu bazen x-large alıyordum şimdi gömlekte 38 bady tişört medium giyiyorummmm:69::69::66::65::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64:
İşte buuu yaaaaaaaaaaaa Sen böyle yazdıkça ben mutlu oluyorum. Emin ol çok ama çok iyi anlıyorum seni. :16:

kızlar, bu arada ben hala hastalanmadım :44::44::44::44:
test yapıcam bugün :44::44::44::44:
Allahım allahım geliyor mu yoksa küçük bir Ceren :16:

Kızlar eşim akşam yemeğinin yanında pirinç pilavı istedi.ARtık 1-2 kaşık yerim duruma göre.
patlıcanlı etli güveç yapicam.salata,ayran ve pirinç pilavı.:56::56:
Bence yeme Özlem. 1-2 kaşık yemişsin yememişsin ne farkederki. Hem öyle canının çekeceği kadar leziz bişey değil bence pilav.

yok canım göbüşüm kalmadı gibi gibi az var ama oda artık pantolonlar gizlio yani eskisi gibi abla dur sıkıştık burda diyip kendini kemerin üstünden dışarı atmıo :52: benim tek sorunum basenlerim sıkılaşmıo canım eskisi gibi değiller ama etim çok gevşek o nedenle kilo verme işi bitince sıkılaşmak için bişiler yapcam artık belkide 55 e düşünce hiç kalmaz diorum :44:
Bence de doğru düşünmüşsün canım. Kilo verme işi bitince spor yaparsın sıkılaşmak için olmadı bir spor salonuna yazılırsın. Hoca eşliğinde daha doğru sıkılaşırsın.

ben var ya az mantığım kesse hemen evlenince çocuk yapcam ama oda çok mümkün olmuyor atamam filan olur olmaz olayı o nedenle atama olana kadar ertelicem evlenince :52: ben şimdi agustos 20 de tatile gitcem inş. o zaman teyzemin surat ifadesini merak ediyorum diyete başladığımda ankaraya gelmişti aman ne olmuş sana fıçı gibi olmuşsun diodu veremezsin kilo dedi filan şimdi gitcem bak dicem gör dicem kapak olsun dicem :52:
Burcu şimdi teyzenin yüzünü çok merak ettim. Şok olacak resmen :9:

http://perfectpandas.com/wp-content/uploads/2007/11/bento-panda-3.jpg
çok sevimli değil mi? Bir ara kafayı bento yla bozmuştum. :52:
Kızlar bencede çok şekerler ama çocukların daha çok hoşuna gider bunlar. Hem size yemeklerin şirin değil itici gelmesi lazım tamam mı :9:

Son düzenleme:
tamam o zaman anlaştık konuşalım oluşturalım kuralları :52: benim kabulüm :52: verilen ceza listesini ben tutarım kaptiş yardımcın olarak :52:
Tamam canım müsait olduğumuz en kısa zamanda bu kuralları yeniden oluşturalım. Ceza sistemi bence çok işe yarayacak.

Ben çıkıyorum. Birazdan işten çıkacağım. Akşam girerim tekrar. Hoşçakalın akşama görüşürüz. :34:
Bir de bugün sayfalarca konuştum da konuştum hepsini bir anda okuyacaklar okurken çok sinirlenmezler umarım. :52: :52: :52:
Merak etme canım sen yeter ki konuş biz okuruz :9:

1 kk peynir
şekersiz çay

1 porsiyon et döner
yoğurt
salata
maden suyu

yoğurt
2 cin biber

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok

Spor haricinde harika bir menü. Tebrik ederim Burcu' cum.
Düşün canım. Ayrıca spor dışında Özlem' inde bir cezası var. Tuba' yı da unutma onunda cezası var. Vermedik daha. :34:

Nihayet bitirdim geçmişi okumayı. Ohh beee :52:

ben var ya az mantığım kesse hemen evlenince çocuk yapcam ama oda çok mümkün olmuyor atamam filan olur olmaz olayı o nedenle atama olana kadar ertelicem evlenince :52: ben şimdi agustos 20 de tatile gitcem inş. o zaman teyzemin surat ifadesini merak ediyorum diyete başladığımda ankaraya gelmişti aman ne olmuş sana fıçı gibi olmuşsun diodu veremezsin kilo dedi filan şimdi gitcem bak dicem gör dicem kapak olsun dicem :52:

ayyy, düşündüm de çok güldüm Burcuuu'mm...:52::52::52::52::52:
ordaymış gibi yaşadım olayı :52::52::52::52:

çatlatcam herksiii ayşegül bak dicem nerde şişman burcu dicem gör dicem :52:
:34::34::34::34::34:

Eki Görüntüle 756966

kaptişşş senin prensesde böle mi düşünüyor acaba :52:
ahhahhhh :52::52::52:

Kızlar yaaa bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Sürekli bir uyku hali var üzerimde. Hiç bişey yapamadım. Arada size baktım ama benim ufaklık izin vermedi. Akşama gelirim ama dehşet birikmiştir geçmiş. Şimdi oku oku bitmez. Merak etmeyin diye yazdım. Şimdi iftar için bişeyler hazırlamam lazım. Gelirim yine boş kalırsam. :16:
tamam kaptiş, kolay gelsin...

Kızlaarrrrrr,

ben bilmeden kaçak yarışmacı sokmuşum bizim takıma:52::52::52::52::52:

hamileyiimmmmmmm :30::30::30::30::30::30::30::30:

kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...
cuma doktora gidicem bakalım, test yaptım 3435 çıktı...
çok da tecrübesizim yaa...

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Tatlım yukarıda nickimizin yanında kullanıcı kontrol paneli yazan bir yer var. Orayı tıkla. Açılınca sol tarafta seçenekleri düzenle diye bir şık var. Orayı tıkla çıkan sayfayı aşağıya doğru kaydır orda mesaj editörü yazan yerde gelişmiş düzenleyiciyi seç kaydet ve çık. Şimdi mesaj yazdığın yerin üstünde çeşitli ifadeler göreceksin. Artık geresini sen çözersin. :34: Yapamazsan tekrar sor. Yardım ederim.

Çok güzel bir haber sevin bence sevin. Ayrıca bi sürede alışveriş yapma. İdare et eskilerle. Hedefe ulaşınca daha müthiş şeyler alacaksın kendine. Sabret. :34:

Burcu düşünsene ben evli ve çocuklu bir kadın olarak en son 44 bedeni gördüm. Boyumda 172 ve nerdeyse senden 9-10 yaş büyüğüm. Kendine ne yaptığının farkına daha iyi varırsın diye yazıyorum. Sen genç ve bekar bir kız olarak sana hiç yakıştıramadım canım 44 bedeni. Veee yeniden tebrik ediyorum bu kararı alıp zayıfladığın için. İnan bana çok mutlu oldum senin adına. :16:

İşte buuu yaaaaaaaaaaaa Sen böyle yazdıkça ben mutlu oluyorum. Emin ol çok ama çok iyi anlıyorum seni. :16:

Bence yeme Özlem. 1-2 kaşık yemişsin yememişsin ne farkederki. Hem öyle canının çekeceği kadar leziz bişey değil bence pilav.

Bence de doğru düşünmüşsün canım. Kilo verme işi bitince spor yaparsın sıkılaşmak için olmadı bir spor salonuna yazılırsın. Hoca eşliğinde daha doğru sıkılaşırsın.

Kızlar bencede çok şekerler ama çocukların daha çok hoşuna gider bunlar. Hem size yemeklerin şirin değil itici gelmesi lazım tamam mı :9:

Tamam canım müsait olduğumuz en kısa zamanda bu kuralları yeniden oluşturalım. Ceza sistemi bence çok işe yarayacak.

Düşün canım. Ayrıca spor dışında Özlem' inde bir cezası var. Tuba' yı da unutma onunda cezası var. Vermedik daha. :34:

ayyy kaptiş ya gerçekten çok kötüymüşüm ya 3 çocuklu ana gibi doğurmuşum gibi yaşlı hantal duruyormuşum ya :50: şimdi çok çıtırım ahahahha :52:
ayyy, düşündüm de çok güldüm Burcuuu'mm...:52::52::52::52::52:
ordaymış gibi yaşadım olayı :52::52::52::52:

:34::34::34::34::34:

ahhahhhh :52::52::52:

tamam kaptiş, kolay gelsin...

Kızlaarrrrrr,

kaptişşş, noolcak şimdi, ayrılmam mı lazım? 3 ay devam edemez miyim? sağlıklı besleniyoruz ne de olsa...

ceren hamile ceren hamile ceren hamileeeeeeeeee :64::64::64::62::62::62::118::118::118::118:

Kızlaarrrrrr,

Benim içime doğdu zaten canım. Bugün sen hala hastalanmadım deyince anladım:9::9: Ayyy çok mutlu oldum yaaaaaaaaaa :16::16: Çok şanslısın canım benim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Allah olmayanlarada versin. Zaten ilk üç ay az kilo alman lazım. Ama kilo vermemen lazım. Seni bu hafta ayırırız listeden ama takımda kalırsın. Yediklerine içtiklerine yine dikkat edersin. Ama listede olamazsın çünkü kilo alman gerekiyor vermen değil. :34:

Son düzenleme:
Benim içime doğdu zaten canım. Bugün sen hala hastalanmadım deyince anladım:9::9: Ayyy çok mutlu oldum yaaaaaaaaaa :16::16: Çok şanslısın canım benim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Allah olmayanlarada versin. Zaten ilk üç ay az kilo alman lazım. Ama kilo vermemen lazım. Seni bu hafta ayırırız listeden ama takımda kalırsın. Yediklerine içtiklerine yine dikkat edersin. Ama listede olamazsın çünkü kilo alman gerekiyor vermen değil. :34:

saol kaptişim...
Allah'ım hayırlısıyla kucağıma alayım inşallah..
olmayan herkese de en kısa zamanda en hayırlısından evlat nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de pazar günü çok şüphelendim aslında, şirkette süt aldım minik kutu, içtim bozuk,attım, bir kutu daha aldım o da bozuk... allah dedim, arkadaşa verdim, yoo gayet güzel dedi, hepsini içti.. ahaaa dedim, ptesi bekledim ama dedim olmayacak, bugün test yaptım işte :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya ama karnım ağrıyor her gün, normal mi? değerim 3435, cuma doktora gidicem, kese görünür di miii? kalp atışı ne zaman görünür, onun hcgyle ilgisi var mı? haftaya tatile gidicem ya, sorun olmaz di miii? sen tecrübelisin, anlat kaptişşş...

gördüğünüz gibi durumum fena.. hem çok mutluyum, hem de aklımda onlarca soru var...

ay ben hamileyim yaa :49::nazar::49::nazar::49::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlaarrrrrr,

aaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn canımmmm.....:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn...
darısı bana olur inş... hamilenin duası kabul olurmuş bana et olurr muu:17:

saol kaptişim...
olmayan herkese de en kısa zamanda en hayırlısından evlat nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de pazar günü çok şüphelendim aslında, şirkette süt aldım minik kutu, içtim bozuk,attım, bir kutu daha aldım o da bozuk... allah dedim, arkadaşa verdim, yoo gayet güzel dedi, hepsini içti.. ahaaa dedim, ptesi bekledim ama dedim olmayacak, bugün test yaptım işte :52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya ama karnım ağrıyor her gün, normal mi? değerim 3435, cuma doktora gidicem, kese görünür di miii? kalp atışı ne zaman görünür, onun hcgyle ilgisi var mı? haftaya tatile gidicem ya, sorun olmaz di miii? sen tecrübelisin, anlat kaptişşş...

gördüğünüz gibi durumum fena.. hem çok mutluyum, hem de aklımda onlarca soru var...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım 6-8 hafta arası kalp atışı duyulur ve kese görülür 18 hafralıkken hareket etmeye başlar hcg hormonun bi süre yüksek kalıcak sonra düşmeye başlayıp yerini progestron alacak filan ooo öğreneksin bunları çünkü 9 ay boyunca duycaksn ayyy çok güzel yaaa
:52::52::52::52::52:

iştah açıyor bence olabilir yani :52:
Evet öyle bir etkisi var gibi :34:

İnşallah hakkında en doğru kararı verirsiniz. Ne olursa olsun bence çocuk annesinden hiç bir şekilde ayrılmamalı. :26: Umarım bundan sonraki hayatı çok ama çok iyi olur. Özlem' e ve bundan sonraki kaçamak yapan herkese diğer grup üyeleri istedikleri cezayı verebilirler. Ortak karar olmayacak. Mesela Ceren bana balık ye dedi yedim. Kimdi bana o 4 gün leslie veren Tuba dimi. Onu da yapacağım. Mesela sen kaçamak yaptın Burcu ben ve diğer üyeler ayrı ayrı cezalar verebilir. Ceza konusunda anlaştık dimi. Herkesin bir ceza hakkı var ama abartmamak şartıyla. :34:

Ben sana güzel bir ceza vermek istiyorum da henüz güzel bir ceza bulamadım. Böyle düşünme kaçamağın her türlüsüne ceza var. Kilo versen de vermesen de kaçamak yapıldığında ceza olayı var artık. Kaçamağın yapıldığı gün dahil iki gün içinde ceza veren olmazsa eğer cezadan kurtuluyoruz. Bu ilk deneme olacak. Bundan sonra ben not alıyorum kaçamakları ve cezaları kaçış yok kaçamak yapan herkes alacak cezayı. Bide kaçamak listesi oluşturacağız. Yenmesi sakıncalılar diye :34: Ben böyle yazdıkça yeni şeyler şekilleniyor aklımda. Uygun bir zamanda bunları kurallara ekleyelim. 13. takım ceza kanunu yapacağız hep birlikte :60::60::60:

Hurmalar çok olmuş canım. Kek içinde oruç tuttuğun için ve sadece tadına baktığın için bişey demiyorum. Ama ramazandan sonra onu affetmem haberin ola :9: Su az ama senin için yine süper. Afiyet olsun.

Menü, su ve spor harika Özlem' cim. Tebrik ediyorum seni. :46:
İllaki cezayı spor olarak düşünmeyin. Her türlü ceza olabilir. :ssz: Ama kaçamak yapan herkes ceza alacak kurtuluş yok. :9:

Peki Kaptan! :34:

tamam o zaman anlaştık konuşalım oluşturalım kuralları :52: benim kabulüm :52: verilen ceza listesini ben tutarım kaptiş yardımcın olarak :52:
Hoşuna gidiyor değil mi Burcu ceza vermek falan :52:

1 kk peynir
şekersiz çay

1 porsiyon et döner
yoğurt
salata
maden suyu

yoğurt
2 cin biber

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok

Afiyet olsun canım :34:

Hakikaten hoşuna gidiyor cezalar senin :52: Burcun ne Burcu? :52:

Tamam kaptan teşekkürler. :34:
Kaptan snein bu söylediklerini annem hep söylüyor bana. Haklı da. 60 olmasına son bir kaç yıl kaldı, 4 doğum yaptı. Buna rağmen aynı kilodayız. Böyle gidersem ki gitmeyeceğim ama gidersem annemin yaşına geldiğimde bir sürü sağlık problemim olur. :17:

Tamam kaptan konusurum ben daha. :52: :52: :52:
Aslında ceza iyi olur hakikaten kaptan. :34:
Kızlaarrrrrr,

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah sağlıklı, güzel sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.

Not:
Hamilesin! Hamilesin! Hamilesin! :52: :52: :52: :49: :49: :49:

saol kaptişim...

Amin canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına. Değerin gayet yüksek. Daha önce gebelik geçirmiş miydin? Düşük, kürtaj, dış gebelik gibi? Büyük ihtimal 5. haftandaysan kese görünür. Görünmezse zaten takibe alırlar. Ama benimkisi 5. haftada görünmüştü. Kalp atışları 8.-9. haftada oluyor. Ona daha çok var. Tatile gidebilirsin bence bi sakıncası olmaz. Sen öncelikle bu mutlu anın tadını çıkart. Tamda evlilik yıldönümünüze denk geldi. Ne mutlu size. Eşin nasıl karşıladı? Uçmuştur sevinçten havalara :9:

Evet öyle bir etkisi var gibi :34:

Peki Kaptan! :34:

Hoşuna gidiyor değil mi Burcu ceza vermek falan :52:

Afiyet olsun canım :34:

Hakikaten hoşuna gidiyor cezalar senin :52: Burcun ne Burcu? :52:

Tamam kaptan teşekkürler. :34:
Kaptan snein bu söylediklerini annem hep söylüyor bana. Haklı da. 60 olmasına son bir kaç yıl kaldı, 4 doğum yaptı. Buna rağmen aynı kilodayız. Böyle gidersem ki gitmeyeceğim ama gidersem annemin yaşına geldiğimde bir sürü sağlık problemim olur. :17:

Tamam kaptan konusurum ben daha. :52: :52: :52:
Aslında ceza iyi olur hakikaten kaptan. :34:

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İnşallah sağlıklı, güzel sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.

Not:
Hamilesin! Hamilesin! Hamilesin! :52: :52: :52: :49: :49: :49:

ceza vermek hoşma gitmio kilo verdiğinizi görmek hoşuma gidio canım burcum boğa canım lider ruhlu obur çalışkan azimli o benm ha yükselenimden dolayı lider ruhluyum oda aslan :52:

Sahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma

İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran

Bugün annemin içine fırıncı kaçmış. :52: eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış. :52:

Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya. :34:

aaa hayırlı uğurlu olsunnnnnn canımmmm.....:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinn...
darısı bana olur inş... hamilenin duası kabul olurmuş bana et olurr muu:17:
Evet canım gerçekten hamilenin duası kabul oluyor. İki kişiye dua ettim hamileyken ikisi de hamile kaldı. Birisi doğum yaptı, birisinin de az kaldı. Hayırlısıyla allah sana da nasip etsin inşallah. :16:

Sahur:
1 yumurta
domates salatalık
2 hurma

İftar:
2 küçük lahmacun
bolca maydonoz
1 bardak ayran

Bugün annemin içine fırıncı kaçmış. :52: eve geldim lahmacun yapıyor. (lahmacunlar küçüktü) Mübarek kadın ramazan pidesi bile yapmış. :52:

Su 2 lt içtim am 2.5 a çıkar kesin. Belki 3 lt de olabilir. Olursa yazarım buraya. :34:
Menün gayet güzel olmuş canım. İki küçük lahmacunla durduysan eğer tebrik ediyorum seni. Bu arada böyle güzel devam edersen eğer bu cuma listeye girebilirsin Ayşenur' cum. Gidişatın gayet güzel. Daha fazla bekletmek istemiyorum seni ama sözde istiyorum hep böyle istekli ve kararlı olacağın konusunda. Paylaşımlarında çok güzel. :46:

MENÜLERİM

Dün

Sahur (03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
3 tane siyah zeytin
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:20)

1 porsiyon tavuk ciğer (soğanlı sote?
Sumaklı soğan salatası, domates