öğleyi geçiştirmişsin burcucum ama seni anlıyorum oruçlu insanların yanında yemek yemek olmuyor.
çok üzüldüm hastana. allah rahmet eylesin. kuzenin için de hakkında hayırlısı olsun. dil çok önemli
ben de oğluma 5 yaş civarında kursa göndermek istiyorum. ama kuran öğrenmesini de çok istıyorum. önce kuranı kerim öğrensin onu birdaha öğrenemez. sonra dil öğrensin inşallah. ben kuranı öğreteyim de gelecekte okuyup okumamak ona kalmış. ama umarım okumayı seçer.
vayy hamarat hatun
günler çok uzun canım nasıl dayanacaksın?
brov canım ama lütfen artık tartılma cumaya sürprizi kalmayacak
güzel bilgiler sağol canım
manün çok güzel canım. çok iyi gidiyorsun.
tuba bu menü ne böyle. çok kötü canım ya. diyette baklavanın ne işi var? hem de iki dilim. ayrıca pilav var. börek var. sahurda krep var. suyun çok az spor yok. tubaa ramazan sana yaramadı
kaptan biizm ocak anneleri grubunda da bebeği kilo alamayan anneler vardı. okdar yıprattılar kendilerini ama sonuç değşmedi. önemli olan sağlıklı olması . sağlıklı ise kılo alımını hiç takma lütfen. kız çocukları narin olur zaten. obez bir çocuk olmasına gerek yok. sonra bizim gibi kılo vereceğim diye harap eder kendini. önemli olan zeka gelişimi.
mama olarak sma dene bence çok iyi. pirinç unu bebeği sadece şişirir. ek gıdalara geçince daha iyi kilo alır merak etme
canım hurmaları çok abartmışsın. ayrıca hem çorba hem 2dilim ekmek olmaz. ya çorbayı içme yada 1 dilim ekmek ye.
afiyet olsun güzel ve hafif olmuş
günaydın özlemcıimm
hoşgeldin .