Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım suyunu arttırmalısın. onun dışında doyuyorsan gayet iyi bir menü. hiç ekmek yok bu güzel:34:

kolay gelsin canım . gerçi bitmiştir artık çoktan :1:

afiyet olsun

karpuz dışında süper canım. zaten o da küçük bir dilimmiş. telafi edersin

afiyet olsun çok istikrarlı gidiyorsun maşallah. bu hafta vereceğimiz kıloyu çok merak ediyorum :8:

:46::46::46:

güllaç dışında iyi bir menü kaptan. ben de severim güllacı az şekerle yapıldıysa. ramazan başlarında yemiştim . ramazan sonuna kadar götürür artık

benim de tuvalet problemim var :14: ben sabah ve akşamkı farkı görmek için sabah tartıldım. çok çıktım :(( bakalım akşam iftar öncesine kadar ne kadar inecek

ay napcaz bu tuvalet işini sabah kayısı yedim üstüne 1 lt su içtim bana mısın demedi yaaa :14:

günaydın kızlar. dünkü menüm şöyle

sahur
1 servis kaşığı sebzeli tavuk sote
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ardından tok tutsun diye 1 bardak süt

iftar(annemde)
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
bir kase yoğurt

malesef ekmeğe çok yüklendim çorbayla 2 dilim fazla. fakat yemekte karışık kızartma ve dolma vardı. onları yemedim hiç. dolayısıyla doymak için ekmeğe yüklendim.

iftardan sonra 1 fincan nescafe

yürüyüş:
sabah 15 dk
iftardan sonra 25 dk.

su:2,5 lt.

sabah tartıldım malesef geçen haftakı kilom 61,4 den fazla çıktım. aşama kadar ineceğini düşünüyorum ama. bir de şu tuvalet sorunum çözülse kesin iner de :((

iftarda sadece 1 dilim eksik yeseymişsin menü güzelmiş canım :16:

burcucum dünkü msj sayımı göndedim. erken çıktığım için dün atamamıştım

tamam canım

herkese günaydın kızlaaaarrr,

ayy cnm Allah korumuş.. iyi ki komşunuz da görmüş... dikkatli olmak lazım, geçmiş olsun...

günaydın Burcu'cuuummm , kayısılar işe yaramıyor demek ki :44: bugün niyetli değilsin di mi? yrn da tutmican, o zaman yrnsabah tartıl ama yrn tutacaksan bugün iftardan önce unutma tatlım...:52::52::52:

dünkü mesaj sayımı atcam sana şimdi :52::52:

yok canım cumartesi anca niyetlenirim daha regl bitmedi hem okula giderken zor oluyor ama kabızlık çok sıkıntı yine. kız ne mesaj sayısı ya deli :9:

Yapılan araştırmalar egzersiz öncesi yeteri kadar C vitamini alanların daha fazla yağ yakabildiklerini gösteriyor. Çünkü C vitamini vücutta karnitin sentezinde rol oynar. Kanda C vitamini seviyesi düşüklüğünün özellikle bel çevresinde toplanan yağ miktarını artırdığı konusunda çalışmalar yapılıyor. Tek seferde 500 mg’dan fazla almamak koşuluyla gün içerisinde bölünmüş olarak en fazla 1000 mg C vitamini alınabilir. Domates, portakal, greyfurt, kivi, karpuz, çilek, yeşilbiber iyi C vitamini kaynaklarındandır.

Somon balığı, ceviz, fındık, semizotu, keten tohumu gibi omega 3 kaynağı besinler yağ depolanmasında etkili olan leptin seviyesini düşürür. Ayrıca kuruyemişlerdeki arginin kas gelişiminde ve yağ miktarının düşürülmesinde yardımcı, kasın vitamin ve mineral ile beslenip gelişimine katkı sağlar. Her gün tüketilen 10-15 adet fındık, badem, ceviz, haftada en az 2 kez tüketilen balık, ayrıca salata, çorba veya yoğurdunuza katabileceğiniz 1-2 tatlı kaşığı kadar keten tohumu yağ kaybınıza destek olacaktır.

Yeşil çay içerisindeki kateşin adlı antioksidan madde sayesinde, metabolizmayı hızlandırmakta ve yağ kaybına katkıda bulunur. Günde 1-2 fincan yeşil çayı limon dilimleri eşliğinde içmeye çalışın.

Çam fıstığı içinde bulunan özel bir tür tekli doymamış yağ asidi olan pinoleik asit sayesinde tokluk hormonu ghrelin seviyesi artar, yağ yakımına destek sağlanır, açlık hissi yatışır. Kahvaltıda müslinizin içine hafif tepeleme bir yemek kaşığı çam fıstığı katın.

sağol kuzucum

GÜNAYDIN KIZLAR

dünkü menüm

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

ara 2 tane küçük elma

öğle
5 kaşık nesfit yağsız sütle

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
1 kase yeşil salata

3 litre su spor yok:(

afiyet olsun canım :nazar:

kaptanım bu arada biz mesaj sayımızı o gün sayan kişiye özel mesajdan mı atacağız benim yazdıklarımı göremedimde yada 3 haftalık deneme sürecinden sonramı bizim ki yazılmaya başlıyor

canım atanı yada braya yazanı yazıyoruz biizde listeyle alakası yok kuzum :16:

kızlar ben geldim okuldan durumlar vahim bende hala çıkış yok bide midem bulanıyor kahvaltım düzensiz oldu biraz :50:

ilk resimle son resim arasında ne kadar çok fark var. tebrikler tekrar. o etek kaç beden?
İlk resimde ki short 44 beden. Pembe çizgili eşofman XL, beyaz çizgili olan siyah eşofman S beden. En sondaki kot etek 38 beden. Resimlerde çok net çıkmamış. Aslında daha inceyim. En son XS tshirt aldığımı biliyorum.

kızlar ben geldim okuldan durumlar vahim bende hala çıkış yok bide midem bulanıyor kahvaltım düzensiz oldu biraz :50:
Tatlım yaaa neden sende bu kadar büyük sorun oluyor anlamıyorum. Tam bir barsak tembelliği var sende. Bi çözümü olmalı. Sürekli kabızsın. :26:

GÜNAYDIN KIZLAR

dünkü menüm

sabah
1 tane haşlanmış yumurta
domates,salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
yeşil çay

ara 2 tane küçük elma

öğle
5 kaşık nesfit yağsız sütle

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurtlu semizotu
1 kase yeşil salata

3 litre su spor yok:(
Afiyet olsun canım.

adımsayar siparişini nihayet verebildim. kaç gündür kart eşime lazımdı. ortak kart kullnıyoruz onda olunca verememiştim. gittigidiyorla sorun yaşamam umarım. bakalım kaç günde gelecek
Hayırlı olsun canım. Ben şimdiye dek bir sorun yaşamadım gittigidiyorda. Bugün evden çıkarken annemin adımsayarını aldım da çıktım, bu daha iyi benimkisinden. Benim adımsayarım sadece adım sayıyor kalori kilometre falan hesaplamıyor. :34:

Senin gurme olman lazım kuzu yaaaa. Ama sadece tadına bakacaksın. Baksana kızdaki hayale. :16:

Hadi bakalım iyi dersler canım. İnşallah yarın çok güzel bir sonuç göreceksin tartıda. Bakalım bugün ben neler göreceğim tartıda. Bende heyecanlanıyorum. :52:

Menün akşamki bir dilim fazla ekmek haricinde çok güzel. Keşke kızlarında söylediği gibi salataya yüklenseydin. Ben aynen öyle yapıyorum. Niye sabah sabah tartıldın ki. İnsanın morali bozuluyor. Geçen haftada ben öyle yapmıştım. :53:

Kuzucum benim sen artık mesaj sayma. Takıma gel yeter. Anlaştık mı? Cici anne :16:

Ramazandan kaynaklanıyordur ama bende allaha şükür bir sorun yok. Takmayın kafaya takarsanız daha kötü oluyor.

Çok güzel bilgiler canım. Ellerine sağlık. Okurken zorlanıyorum ama okumadan da geçemiyorum. Ne takıntılı biriyim yaaa :52:

Menün çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Sporda olsa süper olurmuş. Ben bugün cezalarımdan birini iftardan önce yapmayı düşünüyorum. Hem tartıda daha az çıkarım :9:

Canım senin henüz 100 mesajın olmadığı için özel mesaj atamıyorsun. Sen buraya yazarsın o gün kim yapacaksa listeyi not alır. 100 mesajdan sonra özel mesaj gönderme hakkın oluyor o zaman listeyi kim yapacaksa ona atarsın. :34: Ayrıca deneme süresinde mesaj sayısı çok önemli. Paylaşım ne kadar çok olur, menüler güzel giderse o kadar çabuk girersin listeye. O nedenle çok paylaşım istiyorum.

Ben bunu not aldım canım.

Benim profilimde değişim diye bir albüm var canım. Arkadaş olmasan da görebilirsin. Sadece hamilelik fotoğraflarım eksik. Onları da dün silmiştim. :26: Sonra bi ara yine yükleyince haber veririm sana.

Hadi bakalım sen al. Memnun kalırsan bende alayım. Cep telefonunu sürekli yanımda taşımadığım için sağlıklı olmuyor indirdiğim program.

Tadına bakarım kaptan beğenirsem yapılışını öğrenirim daha sonra yapmak için. :52: :52: bir kaç hafta kalırım oralarda ondan sonra dönerim bu zaman dilimine. O kadar gitmişiz değil mi sonuçta. :52: :52:
Kaptan Çok değişim var. :34:

şöyle bir şey buldum Burcu:

Kabızlık Çayı
Kabızlık probleminiz için bir de bitkisel yöntemleri deneyin.
Malzemeler

• Yarım tatlı kaşığı keten tohumu
  • Yarım tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı melisa
  • 1 tutam sinameki
  • 1 bardak su
Hazırlanışı:
Kaynamış suyun içerisine tüm malzemeleri atarak 1 dakika daha kaynatın. 10 dakika kadar demlendikten sonra süzerek için. Günde 2 defadan fazlası önerilmemektedir.

İlk resimde ki short 44 beden. Pembe çizgili eşofman XL, beyaz çizgili olan siyah eşofman S beden. En sondaki kot etek 38 beden. Resimlerde çok net çıkmamış. Aslında daha inceyim. En son XS tshirt aldığımı biliyorum.

Tatlım yaaa neden sende bu kadar büyük sorun oluyor anlamıyorum. Tam bir barsak tembelliği var sende. Bi çözümü olmalı. Sürekli kabızsın. :26:

kaptan gittim doktora osmolak verio bi süre iyi geliyor sonra yne aynı tam bi gittim bütün derdimi anlattım düzen bozukluğundan filan dedi hep aynı saatte çıkıosun sonra bigün erkekn kalkıosun tüm düzen alt üst oluo filan tarzıymış zaten 3 gün tuvalate çıkamazsan 4. gün kabız deniyor ben bu hafta geçen haftaya göre iyiym

Afiyet olsun canım.

Hayırlı olsun canım. Ben şimdiye dek bir sorun yaşamadım gittigidiyorda. Bugün evden çıkarken annemin adımsayarını aldım da çıktım, bu daha iyi benimkisinden. Benim adımsayarım sadece adım sayıyor kalori kilometre falan hesaplamıyor. :34:

Tadına bakarım kaptan beğenirsem yapılışını öğrenirim daha sonra yapmak için. :52: :52: bir kaç hafta kalırım oralarda ondan sonra dönerim bu zaman dilimine. O kadar gitmişiz değil mi sonuçta. :52: :52:

Kabızlık Çayı
Malzemeler

• 1 tatlı kaşığı melisa
  • 1 tutam sinameki
  • 1 bardak su
Hazırlanışı:
Kaynamış suyun içerisine tüm malzemeleri atarak 1 dakika daha kaynatın. 10 dakika kadar demlendikten sonra süzerek için. Günde 2 defadan fazlası önerilmemektedir.

canım ben içinde sinameeki olanları içemiyorum midemi rahatsız ediyor tek tek denemiştim bi ara hangisi die sinamekiymiş :52:

Afiyet olsun canım.

Kabızlık Çayı
Malzemeler

• 1 tatlı kaşığı melisa
  • 1 tutam sinameki
  • 1 bardak su
Hazırlanışı:

inşallah ben de sorun yaşamam. seninki nasıl bişey ? benim aldığımda da kalori hesaplama yazıyordu ama bakalım.

içinde sinamekı olan şeyleri tavsiye etmıyorlar canım ya alışkanlık ve bağırsak tembelliği yapıyormuş

kaptan gittim doktora osmolak verio bi süre iyi geliyor sonra yne aynı tam bi gittim bütün derdimi anlattım düzen bozukluğundan filan dedi hep aynı saatte çıkıosun sonra bigün erkekn kalkıosun tüm düzen alt üst oluo filan tarzıymış zaten 3 gün tuvalate çıkamazsan 4. gün kabız deniyor ben bu hafta geçen haftaya göre iyiym

canım ben içinde sinameeki olanları içemiyorum midemi rahatsız ediyor tek tek denemiştim bi ara hangisi die sinamekiymiş :52:
Peki canım :34:

inşallah ben de sorun yaşamam. seninki nasıl bişey ? benim aldığımda da kalori hesaplama yazıyordu ama bakalım.

içinde sinamekı olan şeyleri tavsiye etmıyorlar canım ya alışkanlık ve bağırsak tembelliği yapıyormuş

Adım sayıyor sadece benimkisi. Anneminkisi adım sayarken kalori ve kilometre de hesaplıyor. Kaloriye bakınca hırslanıyor insan. O kadar yürü yürü azıcık bir şey gitmiş olunca :52:
Biliyorum canım bağırsak yüzeyindeki o tüy gibi ne deniyorsa o çıkan şaylere zarar veriyormuş ama istisnai durumlarda kullanılabilir diye biliyorum. Mesele düzenli kullanmamak. 3-4 ayda 1 kez kullanınca bir sey olmaz gibi

Vayyyy be oncesisonrasi diye buna denir iste

Tekrardan aramıza hoş geldin canım. Şimdi öncelikle kendini detaylı olarak tanıtıp, şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman gerekiyor. Not alacağım. :34:

Menün gayet güzel ama ekmeği birden kesmiş gibi bir halin var. Proteinin yanıp enerjiye dönüşebilmesi için azda olsa karbonhidrata ihtiyacı var. Tamamen kesmek yerine azaltmak en doğrusu. Ama su az olmuş. Biraz daha içmeye çalış. :34:

Evet canım günlük sayıyoruz. Bugün geçmişteki bir mesajda yayınladım nasıl sayıldığını. Ben haftalık liste yayınlıyorum. Hangi gün kime göndereceksin ordan bakarsın. Liste kaydı olan birisi buraya yazabilir mi?

hoşbuldumm :3:ben mersinde yaşıyorum üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlanırken 15-20 kilo aldım :14:şimdi üniversiteye gitmeden kilolarımı vermek istiyorum:16: boyum 1.53 şuan ki kilom 68.7 hedefim 50 :8:

normaldede ekmeği günde en fazla 1 öğünde 1 dilim yiyorum o yüzden ekmeği kesmek beni etkilemedi :34:
suyu normalde pek fazla içemezdim en fazla 2 bardak su içerdim şimdi 2 lt den fazla içiyorum :8:bu benim için büyük bi gelişme :9: ama daha da arttıracağım :34:
liste kaydını nerden bulabilirm ?

hoşbuldumm :3:ben mersinde yaşıyorum üniversite sınavına girdim bu sene ve hazırlanırken 15-20 kilo aldım :14:şimdi üniversiteye gitmeden kilolarımı vermek istiyorum:16: boyum 1.53 şuan ki kilom 68.7 hedefim 50 :8:

normaldede ekmeği günde en fazla 1 öğünde 1 dilim yiyorum o yüzden ekmeği kesmek beni etkilemedi :34:
suyu normalde pek fazla içemezdim en fazla 2 bardak su içerdim şimdi 2 lt den fazla içiyorum :8:bu benim için büyük bi gelişme :9: ama daha da arttıracağım :34:
liste kaydını nerden bulabilirm ?

10 - 11 Temmuz Ozlem
12 - 13 Temmuz mavera87
15 - 16 Temmuz mid_night_sun
17 - 18 Temmuz burcugncy
19 - 20 Temmuz Ozlem

işte burda canım

günaydın kızlar biraz enerjik bi gün ama biraz tuvalet problemim var acaba yarın kaç çıkıcam meraktan çatlıcam tartılmamak için zor duruyorum hepinize güzel bigü dileyip ben okuluma gidiyorum :10:

Aynen burcu ay ben de cok zor tutuyorum kendimi tartılmamamk için:) iftardan önce tartılıcam cok meerak ediyorum.

Peki canım :34:

Adım sayıyor sadece benimkisi. Anneminkisi adım sayarken kalori ve kilometre de hesaplıyor. Kaloriye bakınca hırslanıyor insan. O kadar yürü yürü azıcık bir şey gitmiş olunca :52:
Biliyorum canım bağırsak yüzeyindeki o tüy gibi ne deniyorsa o çıkan şaylere zarar veriyormuş ama istisnai durumlarda kullanılabilir diye biliyorum. Mesele düzenli kullanmamak. 3-4 ayda 1 kez kullanınca bir sey olmaz gibi

biran önce gelse de saymaya başlasam ben de. bi ara büroda koşu bandı vardı. patron yürüyordu. sonra eve götürdü. bazen bende yürüyordum yürü yürü giden kalori ne kadar az çıkıyordu ya

bu arada 50 dk yürüdüm geldim. bunun on dakikası banka içinde geçmiştir

Selam millet, gece yine kaynatılmıs bakıyorum:))
Ben gece sahurda cok zor dayandım oyle uykusuzdum ki basıma agrılar girdi.. Uykusuzluga hiç dayanamıyorum ya:)

Kızlar ya sahurda karpuz peynir yedim ama uygun mu ki? Nne diyorsunuz, baya baya karnım sisti karpuzdan.. Yemesemiydim ki?

Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))

Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)

He o denediğim bluza gelince, onu kendime almaya karaf verdim , sonra gorumceme hediye edeyim bari dedim ve hediye paketi yaptırıp aldım:)

Selam millet, gece yine kaynatılmıs bakıyorum:))
Ben gece sahurda cok zor dayandım oyle uykusuzdum ki basıma agrılar girdi.. Uykusuzluga hiç dayanamıyorum ya:)

Kızlar ya sahurda karpuz peynir yedim ama uygun mu ki? Nne diyorsunuz, baya baya karnım sisti karpuzdan.. Yemesemiydim ki?
Yaaa Tuba biz kaç gündür bağırıyoruz karpuz yemeyin karpuz yemeyin diye sen gidip birde sahurda yiyorsun :9:İnşallah bugün ki kilonu etkilemez :26:

Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))

Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)
Tebrikler canım ne kadar güzel bir duygu dimi. İnsanın inanası gelmiyor küçük bedene gireceği. En kısa zamanda 38 e inersin inşallah. O daha büyük bir mutluluk. Benim bu kez ki hedefim 36 beden :53::53::52::52:

Back
X