Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyim aysenurcum, hafifledikçe daha da iyiyim:) simdi spor mu yapsam diyprum herkes yattı evde:)
Ay bilmemki cezalarım var yapmam lazım orucluyken yapamam:26:

Kızlar suan evde herkes uyuyor, benimde canım film seyretmek istiyor azıcık, ama nefsime yenilmicem, sporumu yapıp dusumu alıp misler gibi mutlu bir sekilde uyucam gunu sporsuz gecirmemenin verdiği gururla:)) simdi leslie 3 mil cezamın biri silinsin bakalııımmmmm:)))

İyi geceler kızlarrrr öpüyoruummm:51:
Tamam canım. İyi sporlar :27: (Çok saçma bir cümle oldu :1:)

Bugün medaj sayılarını kime yolluyoruz acaba?

Burcu'ya yolluyoruz canım.

Leslie ile 45 dklıksporumu yaptım , ardından 15 dk daha kendim hareketler yaptım , sıcagısıcagına yazayım dedim , simdi duşa gidiyorum kızlar, tabi once bi su içeyim:9:

evet bende enine geniş 1 ltlik plastik şişelerden aldım :1: içiyorum vee zayıflacağııımmm :8:sizinle birlikteee :7::16:

İlk başta ben de o şişelerden kullanıyordum canım ama plastiklerin üstünde üçgen içerisinde kodlar oluyor plastiğin türünü belirten. o şişelerin 1 di sanırım. Bu tip şişeler tek kullanımlıkmış. Bir süre sonra mikrop üremeye başlıyor. Temizlemeye çalışsak da tamamen temizlenmiyormuş. Ben de ondan cam şişe aldım.
bişey sorabilir miyim ? mesaj sayımını günlük mü yapıyoruz?:107:
Evet canım günlük yapıyoruz.

Leslie ile 45 dklıksporumu yaptım , ardından 15 dk daha kendim hareketler yaptım , sıcagısıcagına yazayım dedim , simdi duşa gidiyorum kızlar, tabi once bi su içeyim:9:
Tebrikler :46: :46: :46:

Bugun 5 kasik yedim oglen yagsiz sutle tok tutuyor beni birde kizlar ben aksam yemegimi 8.30 da yiyorum acaba daha erkenmi yesem
Eğer oruç tutmuyorsan canım 20:30 çok geç en geç saat 19:00 da yemeyi kesmelisin. Oruç tutuyorsan sorun yok.

Önceki iphone 4 tü, o arızalanmadı, kızım suya attı ondan bozuldu. Yeni aldıgım sony xperia p
Aldıgımdan beri aynı sorun, servise verdim yenileyip verdiler, ama duzelmedi. Hiç tavsiye etmem yani:(
Aslında sony lerde güzel canım. Bi ara eşim xperia z kullandı. Ama ben Samsungdan vazgeçemiyorum. Benimkisi age ama eşiminki S4 süper bi telefon.

kızlar ben bu gün de erken ciktim bürodan. annemlerde yim yanlız iftar yapmayayim diye bırakmadılar ama pilim bitti artık. az önce oğlumla aşağı indik sebze arabası gelmiş annem patates al dedi. sıra beklerken oğlum bi ara yanımdan ayrılmış farketmedim bile caddeye doğru giderken komsumuz uyardı. aklım gitti ya. nasıl daldım öyle bilmiyorum
Allah korumuş canım yaaaa. Biran önce dinlen kendine gel. :16:Bununla geçmiş olsun.

Afiyet olsun canım. Komşuya vererek iyi yapmışsın :34:

Afiyet olsun :34:

Çok merak ettim Kaptan. Arkadaşlık isteği gönderdim.

Teşekkürler canım. :34:

Afiyet olsun canım. Maden suyunu ben de çok severim. İçine 1 veya 2 dilim limon koyup içiyorum çok güzel oluyor. :34:

Sağol canım. Sebze yemeklerinden sıkıldı mı (hiç sanmam) yoksa benim irademi mi test etmeye çalışıyor anlamadım. :52:

Afiyet olsun canım. İki yemeğin de yeri ayrı olur herhalde. :34:
birazdan yazacağım kaptan.

Ben de buraya yazayım değil mi kaptan?

İki kez bir günlüğüne gitmiştim canım kapadokya'ya. Çok uzun zaman oldu, unuttum. Aklımda kalan tek şey güzel yerler olduğu. :52:

Afiyet olsun canım. Ben müsli yiyorum canım tropikal meyveli. Onu yulafla karıştırıyorum. İstersen öyle dene.
Sorunlu çıktığı zaman o cihazdan bir daha adam olmuyor canım. Benim eski telefonum nokia nın bi modeliydi defalarca servise gitti. Aldığım ilk zamanlarda sorun çıkartmaya başlamıştı. Sonra kurtuldum o telefondan. :52: Htc kullanıyorum şimdi memnunum kendisinden. Ama o benden memnun mu bilmiyorum. :52: :52: :52:

Çok şükür bir şey olmamış canım. Çok yorgun olunca insan ne yaptığını farketmiyor. Bu akşam ne yap ne et iyice dinlen canım.
Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. Mesaj sayılarını da not aldım. Ama bundan sonra lütfen daha düzenli gönderelim mesaj sayılarını. :34:

evet kuralları okudum ve kabul ediyorum ilk gün olduğu için kusuruma bakmayın hayatımda ilk defa diyet yapıyorum nasıl yapacağımı neler yemem gerektiğini bilmiyorum ama kızlar sağolsun çok şey öğrendim :107: artık mutlaka protein almaya çalışıyorum düzenli sporuma dikkat ediyorum :107:
Tekrardan aramıza hoş geldin canım. Şimdi öncelikle kendini detaylı olarak tanıtıp, şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman gerekiyor. Not alacağım. :34:

kızlar bugünkü menümü de yazayım size :107:

sahurdaaa :

1 tane yumurta 2 ufak dilim peynir
3 zeytin ve çay 1 lt den fazla suuu

iftarda

ufak bi kase çorba
yine ufak bi kase yogurt
ve biraz da salata vee yaklaşık 1 lt suuu :16:
Menün gayet güzel ama ekmeği birden kesmiş gibi bir halin var. Proteinin yanıp enerjiye dönüşebilmesi için azda olsa karbonhidrata ihtiyacı var. Tamamen kesmek yerine azaltmak en doğrusu. Ama su az olmuş. Biraz daha içmeye çalış. :34:

Annem geldi sabahtan beri hiç oturmadık walla temizlik halindeyiz ben mola verdim biraz yorgunluktan bittim anacım hala bişeyler yapma peşinde bende biraz okuyup kaçacağım kızlar bugünlük kusuruma bakmayın..
Kolay gelsin canım. Benimde temizlik yapmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum. :30:

Menümü yazayım

Sahur:
1 kase (müsli+süt)
1/3 muz

İftar:
1 kase çorba
7 kaşık kuru börülce yemeği
cacık (ne kadar yediğimi bilmiyorum :17: )
1 tane hurma
Annem dolma yapmış kesin benim irademi ölçmeye çalışıyor. :27: Patlıcan dolmasıyla biber dolmasının dışından yedim biraz Kaşığın ucuyla da içinden yedim 1 kez. Annemden rica ettim bir dahakine pirinçle yapmaması için. :34:

yarım saat sonra annemle çay içeceğiz yanında 3 tane badem yeme planım var.
Muz olmamış canım. Dolmanın da sadece tadına bakmışsın. Ama yine de çok güzel bir menü afiyet olsun. Daha iyilerini yapabilirsin. :34:
sabah(10:30)
1 tatlı kaşığı tereyağ ile 1 yumurtadan sahanda yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin
domates,salatalık
1 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmeği
şekersiz çay

öğle(16:00)
3 yk fırında kıymalı patlıcam yemeği
domates
biber
1 bardak şekersiz erik kompostosu
yarım dilim çavdar

akşam(20:30)
1 kase mercimek çorba
2 dilim karpuz
yarım dilim çavdar
1 yk tavuk sote

3.5 litre su
1 şişe maden suyu
1 saat hafif tempo yürüyüş

bugün biraz düzensiz oldu biliyorum ama misafirlik ve annem evde olunca böle oluyor
:50:

Tatlım karpuz haricinde çok iyi bir menü. Afiyet olsun. :56:

Bugünkü menüm

Saat 12.00
Dukan ekmek
Kaşarlı hindi fümeli omlet
Çay

Saat 17.30
Çevirme tavuk
Ayran
Salata

2 lt su..Doğadan form çay..Spor yerine sabah 10 itibari ile temizlik :) (hala devam)

Bugün temizlik olduğundan menü azlığı var fırsat bulup birşeyler yapamadım hazırda yoktu evde..
Sana da afiyet olsun Mine' cim. Çok iyi gidiyor maşallah dukan. Temizlik en iyi spordur merak etme sen. :34:

Bana gonderilen mesaj sayılarını yazıyorum kaptan ( isimler tam oldugu gibi degil ama artık...)

12 temmuz

Seyyah 24
Ladyline 20
Ozlem 20
Vasthanerada 10
Burcugncy 15
Tatlicadi 13
Midnightsun 10
Mavera 7

13 temmuz

Seyyah 7
Tatlicadi 5
Burcugncy 25
Midnightsun 9
Vasthanerada 6
Mavera 17
Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık. :16:

Kaptancım mesaj sayılarımı suan sayabilmişken yazayım not edebilirmisin?

14 temmuz 14
15 temmuz 7
16 temmuz 4
17 temmuz 19
Seninkileri de not aldım. :34:

bişey sorabilir miyim ? mesaj sayımını günlük mü yapıyoruz?:107:
Evet canım günlük sayıyoruz. Bugün geçmişteki bir mesajda yayınladım nasıl sayıldığını. Ben haftalık liste yayınlıyorum. Hangi gün kime göndereceksin ordan bakarsın. Liste kaydı olan birisi buraya yazabilir mi?

Cezanın 1 tanesini sildim canım. Tebrik ederim. :16:Benimkiler hala duruyor minikten fırsat bulup yapamadım. :26:

Eğer oruç tutmuyorsan canım 20:30 çok geç en geç saat 19:00 da yemeyi kesmelisin. Oruç tutuyorsan sorun yok.

Aslında sony lerde güzel canım. Bi ara eşim xperia z kullandı. Ama ben Samsungdan vazgeçemiyorum. Benimkisi age ama eşiminki S4 süper bi telefon.

Allah korumuş canım yaaaa. Biran önce dinlen kendine gel. :16:Bununla geçmiş olsun.

Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım. Mesaj sayılarını da not aldım. Ama bundan sonra lütfen daha düzenli gönderelim mesaj sayılarını. :34:

Tekrardan aramıza hoş geldin canım. Şimdi öncelikle kendini detaylı olarak tanıtıp, şuanki kilonu, hedef kilonu ve boyunu yazman gerekiyor. Not alacağım. :34:

Menün gayet güzel ama ekmeği birden kesmiş gibi bir halin var. Proteinin yanıp enerjiye dönüşebilmesi için azda olsa karbonhidrata ihtiyacı var. Tamamen kesmek yerine azaltmak en doğrusu. Ama su az olmuş. Biraz daha içmeye çalış. :34:

Kolay gelsin canım. Benimde temizlik yapmam lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum. :30:

Muz olmamış canım. Dolmanın da sadece tadına bakmışsın. Ama yine de çok güzel bir menü afiyet olsun. Daha iyilerini yapabilirsin. :34:
Tatlım karpuz haricinde çok iyi bir menü. Afiyet olsun. :56:

Sana da afiyet olsun Mine' cim. Çok iyi gidiyor maşallah dukan. Temizlik en iyi spordur merak etme sen. :34:

Tamam canım not aldım. Ellerine sağlık. :16:

Seninkileri de not aldım. :34:

Evet canım günlük sayıyoruz. Bugün geçmişteki bir mesajda yayınladım nasıl sayıldığını. Ben haftalık liste yayınlıyorum. Hangi gün kime göndereceksin ordan bakarsın. Liste kaydı olan birisi buraya yazabilir mi?

Cezanın 1 tanesini sildim canım. Tebrik ederim. :16:Benimkiler hala duruyor minikten fırsat bulup yapamadım. :26:

Tamam kaptan. 17 18 ini burcu ya gönderecekmişiz 17sini birazdan göndereceğim. :34:
Fotoğraflara da baktım kaptan. Dün söylediklerimi bugün de söylemek istiyorum. Taş gibi hatunlar 13. takım geliyor. :46::46::46: :16:

Tamam kaptan. 17 18 ini burcu ya gönderecekmişiz 17sini birazdan göndereceğim. :34:
Fotoğraflara da baktım kaptan. Dün söylediklerimi bugün de söylemek istiyorum. Taş gibi hatunlar 13. takım geliyor. :46::46::46: :16:
Teşekkürler canım. Henüz çok yolumuz var. Bakalım hedefe ulaştığımızda nasıl görüneceğiz. :34:

MENÜM

Sahur(03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates, salatalık
İki dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:20)

1 kase mercimek çorbası
1,5 servis kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Salata
1 küçük dilim güllaç ( hayatımda ilk defa güllaç yedim:17:)

01:00 1 fincan şekersiz nescafe
2 tane kiraz

2,5 litre su

Teşekkürler canım. Henüz çok yolumuz var. Bakalım hedefe ulaştığımızda nasıl görüneceğiz. :34:

Evet kaptan çok yolumuz var ama en azından ne yapmamız gerektiğini biliyor ve o yolda ilerliyoruz. :34: Nasıl görüneceğimiz de belli kaptan tabi ki çk güzel görüneceğiz :52: :52: :52:

MENÜM

Sahur(03:00)

1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates, salatalık
İki dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

İftar (20:20)

1 kase mercimek çorbası
1,5 servis kaşığı kabak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
Salata
1 küçük dilim güllaç ( hayatımda ilk defa güllaç yedim:17:)

01:00 1 fincan şekersiz nescafe
2 tane kiraz

2,5 litre su

Afiyet olsun kaptan. İlk defa derken diyet sürecinde değil de hayatta ilk kez mi yedin gerçekten? Ee peki nasıl buldun? Hafif bir tatlı olduğu için rahatsız etmez, az şekerli yapıldıysa ben çok severim. İki gündür rüyalarımı süslüyor kendisi :52:

Son düzenleme:
Evet kaptan çok yolumuz var ama en azından ne yapmamız gerektiğini biliyor ve o yolda ilerliyoruz. :34: Nasıl görüneceğimiz de belli kaptan tabi ki çk güzel görüneceğiz :52: :52: :52:

Afiyet olsun kaptan. İlk defa derken diyet sürecinde değil de hayatta ilk kez mi yedin gerçekten? Ee peki nasıl buldun? Hafif bir tatlı olduğu için rahatsız etmez, az şekerli yapıldıysa ben çok severim. İki gündür rüyalarımı süslüyor kendisi :52:
Çok hoşsun canım yaaa. Gerçekten çok güzel görüneceğiz. :16: Evet canım hayatımda ilk defa bugün yedim Güllaç' ı ve çok beğendim. :56:

Çok hoşsun canım yaaa. Gerçekten çok güzel görüneceğiz. :16: Evet canım hayatımda ilk defa bugün yedim Güllaç' ı ve çok beğendim. :56:

Afiyet olsun kaptan :34: :34:
Aslında eskiden güllaç yapraklarından bir sürü tatlı yapılıyormuş ama zaman içerisinde unutulmuş onlar. Onların tadını merak ediyorum. Zaman makinesi olsa bir koşu gidip yer gelirdim :52: :52 :52:

Back
X