Aynen burcu ay ben de cok zor tutuyorum kendimi tartılmamamk için:) iftardan önce tartılıcam cok meerak ediyorum.
Bu arada gecen avm ye gittiğimde gorumceme hediye aradım dogumgunu için, ona ararken kendim için bi bluz begendim v. 42 sini alıp kıza verdim kabine koyması için, kız " bu 42 beden, 40 ını alalım" dedi, ben de 40 ı kucuk olur bana dedim sonra gectim baska seylere bakıyordum. Sojra neyse bluzu gidip denedim, tam bana goreydi cok b egendim, kız demesin mi ki " o 40 beden ben oburunu yerine koydum"
Ya meger kırk bedeni giymişim ve tam oldu bana, kıza dedim ki sen beni zayıf gordun de kucugunumu verdin:))
Birde yine aynı yerde 1 bucuk ayy once filan gittiğimde bi pantolon denemiştim cok begenip, yandan fermuarı kapanmamıstı, 40 bedendi. Bu gidişimde baktım duruyor hala, denedim veeee kapandı fermuarı cok hosuma gitti, 40 bedene geri dondum, simdigelsin 38 bedenler:)) o pantolonu Almadım aama biraz daha zayıflayım oyle:)
çok güzel bi duygu o yaaaa inş. 38 i de görürsün kuzucummmmmmmm. senin yine az kalmış ben yarın sabah tartılcam