hosgeldin canım. yeniden gel takıma sende![]()
arada uğrarım canım ama bu sefer kilo vermek için değil yardımcı olmak için geleyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verem aşısı ile ilgili bi bilgim yok yapılıyormuymuş hala?
evet canım ben demiştim. tamam az ye güllaç hafif tatlıpilav da yeme ama tamam mı
![]()
hoşbulduk canım :) iyiyim ıspartaya döndüm staj yapıyorum sabah 8 akşam 5 stajdadyım çok zorlanıyorum ama. sürekli bilgisayar başındayım öğle arası dışında hareket durumum yok. kilo almaya başlıycam diye korkuyorum. çok güzel klo vermişsin bu hafta özüne döndün artık sanırım![]()
daha belli olmadı mi kaçıncı olduğumuz merak ediyorum
canım mezun olduğu için 6 ay dönemio
evet vcanım ya geçen hafta hiç veremedim bu hafta hepsini verdim vallayediklerini ona göre düzenlesen canım almazsın aslında
ramazandan dolayı yemekhane kapalı öğlen yemek yiyemiyorum atıştırıp geçiyorum. öyle geçştirince de aşırı açlık oluşuyo bende. oruç tutabilsem yine iyi olcak. 2-3 gün denedim ama böbrek ağrım çok olmaya başladı doktora gittim gün aşırı tut dedi. oruç tuttuğum günler iyi oluyo ama diğer günler her şeye saldırasım geliyo bir çözüm bulcam artık
Ay bende cok merak ediyorum kacıncı oldugumuzu
Emoooşş özlettin kendini,nasılsın? Yeni halinin fotografını koysana merak ettiiiimm:))/
anladım canım ben onu konrtol edebilmek için yanımda salatalık filan taşıyorum mesela dün çok yedim gibi geldi meyveye ve salatalığa saldıryorum yemeğe saldırıca olmuo![]()
ya ben utanıyorum çekiniyorum orda yiyemiyorum herkes oruç tutuyo tutmuyosa bile söylemiyolar aralara çıkıp yiyebilirim belki haftaya deniyim bi
kızlar ben şimdi çıkıyorum iftara gidicez hazırlanmam lazım. öpüyorum hepinizi vaktim oldukça uğrrım görüşürüz![]()
Laptop çok iyi olur canım. Kurtulursun telden yazmaktan. Alıntı yaparsın biraz bize de kolay olurKızlar.hepinizi.tebrik ediyorumtakım.olarak harika.birr hafta oldu yine. Msallah:)
Benim hedefim normalde 62 kiloydu.. Dun esime dedimki 60 olursam sen bana bi laptop al dedim:) o da dediki.55 olursan alıcam hadi bakalım dedi, yalvar.yakar56 ya cıkarabildim:)
Yani sonuc, laptop için 56 ya Yani evlendigim kiloma dönmeliyim:) 53 te de araba alıcakmıs:)))
Dedim ki 60 olunca birlikt. Alısverişe cıkalım dedim, dediki " olmaz, istersen 40 ol yine olmaz":)))
Nefret eder.kendisi alısverişten filan
Bende sağlıkçıyım Burcu' cum.her takıma bir sağlıkçı lazım
hahha eşim de nefret ederozman tıckerini değiştir hedef 56
![]()
Verilebilir canım ben 10 dk da 200 gr alabiliyorsam eğer herşey olabilirKizlar bu arada bisey sorucam dun sabah tartildigimda 87.4 ciktim bugun tartildigimda 86.5 ciktim bir gunde bir kilo veverilirmi ...bide artik kendime soz verdim sadece cuma sabahlari tartilicam
Tatlım ben bunları mazeret olarak kabul edemeyeceğim maalesef çünkü benim henüz 3,5 aylık bir bebişim ve 7 yaşında bir kızım var. Benimde evimin işleri var, ayrıca oruç tutuyorum ama buraya ayıracak vakit buluyorum. Eğer gerçekten zayıflamaya niyetliysen buraya gereken önemi verirsin. Çünkü burda bulduğun motivasyonu başka yerde bulamazsın. Denemeyle kanıtlanmıştır. Karar senin. Paylaşımlarını özellikle takip edeceğim. Listeye ancak bol paylaşım yaptığın zaman girebilirsin.Canım 2,5 yaşında bir oğlum var akşamları hep benle olmak istiyor saat onbir gibi de uyuyunca bende fazla bir paylaşım yapamıyorum açıkçacı ama elimden geldiğince fazla paylaşım yapmaya çalışacağım..Sabahta onu yedir içir kreşe bırak ev işlerini hallet vakit kalmıyorNeyse bir şekilde halledeceğim :) Haftaya girerim inşallah..Bildirim yapmaya da geç kaldım bugün ühüüü
![]()
Çok iyi Burcu yaaaa. Konuşmayı 5 yaşında öğrenen birinin Türkçe öğretmeni olması. Koptum resmen.daha erken diyorsun yani. benim kuzenim okadar geç konuştu ki. söylediklerini anlamaya başladığımızda 4-5 yaşlarındaydı hiç abartmıyorum. liseye giderken bile bazı kelimeleri ağzında yuvarlayıverirdi. mesela keliem içinde geçen 'su' hecesini 'şu ' şekilnde hafif peltek söylerdi. sonra ne oldu biliyor musun? üniversiteyi kazandı hem de türkçe öğretmenliği bölümünütüm akrabaların makara konusu olsu konuşmayı 5 yaşında söken adamdan türkçe öğretmeni mi olur diye. ama oluyormuş. şuan samsunda öğretmenlik yapıyor.
bu bahsettiğim kuzneimin yeğeni de(ablasının kızı) 2,5 yaşında hala çok az kelime kullnıyor. dayısına çekmiş diyorlar. acaba dedim 2. kuşaktan benim oğlum da ona çeker mi
çekmez demi
![]()
Hoş geldin canım. Korumanın en iyi yolu bizim topikten geçiyor. Akşamları gel yine menü yaz. Bak biz senin kilonu nasıl koruyoruz13. takımın güzelleri nasılsınız :) çok özledim sizikoruma dönemim pek parlak gitmiyo mezun olduktan sonra biraz abarttım bu hafta toparlamaya çalıştım ama yine de çok iyi değil sanki.
ebrucum tavsiyelerine ihtiyacım var ne yapsam bilmiyorum :26: bu hafta ki listeye bi bakayım merak ediyorum :)
En kısa zamanda bekliyoruz canım başarı hikayeni ve fotoğraflarını.bende çok özledim canım :) koycam fotoğraf bikaç tane ayarladım ne zamandır vaktim yoktu. daha mezuniyet hikayemi yazıcam oraya da koymayı düşünüyorum fotograf :) koyunca haber veririm size de![]()
Çok iyi bir menü Canım. Afiyet olsun.sabah(11:30)
domates
salatalık
8 zeytin
yarım kk peynir
1 dilim zeytinyağlı tam bugday
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli(annem yapmış tadına baktım normalde sevmem)
ara(14:30)
1 şeftali
akşam(18:00)
4-5 yk taze fasulye
1 közlenmiş kırmızı biber üzerine yoğurt
1 dilim zeytinyağlı tam bugday
3.5 litre su
2.5 saat temizlik
Bence de bence de biran önce al laptopu. Bende fotoğraf makinası için sabırsızlanıyorum. Bu arada amatör olarak fotoğraf çekiyorum kızlar ama iyi bir makinam yok.Kızlar bi bakayım dedim ne allemdesiniz diye, bi de gecmiş.birikmeesin diye:))
Benim yemekler hazır, giyineyim simdi son hazırlıklrı yapayım..
Kaptancım laptop bence de cok iyi, valla baya heveslendim, 56 olabilirim:)