Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine carsamba aksamı tartılsam, ordada tartılıp burcunun dediği gibi iki kilo fazla olarak aynı mı oluyor diye bakıp yazsam olur mu?

istanbulun neresindesin canım? baska istanbulda olan yok galiba? var mı?:44:
Ümraniye'deyim canım ben. Bilmiyorum var mı başkası? Yok galiba şuanda.

çok büyüktü ayşenurum yaaaa :1::ssz:

ahahahahaha çok fena yaaaaaa :52:

Ay Burcu gören olmadı Allahtan. Rezil olurdum çok fena. :52:

arkadaslar cok guzel bi zumba videosu yollayabilirmisiniz bana? annemlere geldim yukleyeyim hemen:52::52:

burcum yaaa gordum fotograflarını harika olmussun, fıstık gibisin fıstıık:) basenler azcık daha gitsin hadi bakalım:52::52:

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine

hmm.. yanımda goturmek zor olur kaptancım yaa, onun yerine carsamba aksamı tartılsam, ordada tartılıp burcunun dediği gibi iki kilo fazla olarak aynı mı oluyor diye bakıp yazsam olur mu?

istanbulun neresindesin canım? baska istanbulda olan yok galiba? var mı?:44:
Tamam o zaman canım. Gitmeden önce kendi tartında tartıl. Oraya gider gitmez o tartıyla tartıl. Aradaki farkı not al. Bildirim yaptığın gün ben gerisini hallederim. Aynı işlemi tatil dönüşü de yapacaksın unutma. Eve giderken.

arkadaslar cok guzel bi zumba videosu yollayabilirmisiniz bana? annemlere geldim yukleyeyim hemen:52::52:
Annenlere gelmişken mesajlarını da say hemen. Çünkü mesaj sayıların yok canım. :34:

Burcu yaaa çok kötü olmuş kütüphanenin kitabının kaybetmen. Allaha şükür benim başıma hiç gelmedi. Bizde de eğer kaybedersen kitabın aynısını vermek zorundasın kütüphaneye. Basenlerde gidecek sen merak etme. Çünkü önceden çok daha fazlaydı şimdi pek bişey kalmamış.

Tamam o zaman canım. Gitmeden önce kendi tartında tartıl. Oraya gider gitmez o tartıyla tartıl. Aradaki farkı not al. Bildirim yaptığın gün ben gerisini hallederim. Aynı işlemi tatil dönüşü de yapacaksın unutma. Eve giderken.

Annenlere gelmişken mesajlarını da say hemen. Çünkü mesaj sayıların yok canım. :34:

Burcu yaaa çok kötü olmuş kütüphanenin kitabının kaybetmen. Allaha şükür benim başıma hiç gelmedi. Bizde de eğer kaybedersen kitabın aynısını vermek zorundasın kütüphaneye. Basenlerde gidecek sen merak etme. Çünkü önceden çok daha fazlaydı şimdi pek bişey kalmamış.

tamam kaptancım:32::32:

Kizlar 30 dakika leslie cezami yaptim geriye 650 mekik 30 dakika leslie kaldi burcucugum bak ben caliskan ogrenciyim diger arkadaslardan hala ses yok cezalarla ilgili kimler cezalarini yapiyor:52:

yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle hepimize kolay gelsin:16:

ebrucum bilgiler ve uyarılar için çok teşekkürler canım benim....bilgileri bir kenara not alıp sık sık hatırlatırım cnm....
bildirim konusunda 2 haftadır zaman zaman sürekli liste yaınladım kilo bildirim örnğ. hesabı bu akşam da son hazırlığımı yapıp yarına hazır ve nazır şekilde burdayız inşallah cnm....
bu arada foto da çok şekersin allah
:nazar::nazar::nazar:' dan saklasın canım....

ebrucum meleğim sen nasılsın; bende tatlı bir telaştır ,heyecandır gidiyor....

kızlar bu arada bir kaç sorum olacak;
1- tfneyll arkadaşımız diskalifiye durumu af olup tekrar aramızda
:21:yarınki listede yarışmaya yeni başlamış olarak işlem yapacağım değilmi....yanına açıklama yapmama gerek varmı:26:

2- hedef kilosuna 2 kg kalan vogue2013 arkadaşımız da geçen süre zarfında kilo verdi bu hafta listede olacak ama hedef kilosuna 2 kg kaldı....

3- bu gün itibariyle 15 yaşında bir miniğimiz aramıza katıldı ,davet etmedeki ilk amacım ablaları olarak kilo sorununa yardımcı olmak....kendisi devamlılığı sağlayabilirse yaş sorun olumu listeye girmesinde....

görüşmek üzere
:emir_bebek::nazar::54:

yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle hepimize kolay gelsin:16:

ebrucum bilgiler ve uyarılar için çok teşekkürler canım benim....bilgileri bir kenara not alıp sık sık hatırlatırım cnm....
bildirim konusunda 2 haftadır zaman zaman sürekli liste yaınladım kilo bildirim örnğ. hesabı bu akşam da son hazırlığımı yapıp yarına hazır ve nazır şekilde burdayız inşallah cnm....
bu arada foto da çok şekersin allah
:nazar::nazar::nazar:' dan saklasın canım....

ebrucum meleğim sen nasılsın; bende tatlı bir telaştır ,heyecandır gidiyor....

kızlar bu arada bir kaç sorum olacak;
1- tfneyll arkadaşımız diskalifiye durumu af olup tekrar aramızda
:21:yarınki listede yarışmaya yeni başlamış olarak işlem yapacağım değilmi....yanına açıklama yapmama gerek varmı:26:

2- hedef kilosuna 2 kg kalan vogue2013 arkadaşımız da geçen süre zarfında kilo verdi bu hafta listede olacak ama hedef kilosuna 2 kg kaldı....

3- bu gün itibariyle 15 yaşında bir miniğimiz aramıza katıldı ,davet etmedeki ilk amacım ablaları olarak kilo sorununa yardımcı olmak....kendisi devamlılığı sağlayabilirse yaş sorun olumu listeye girmesinde....

görüşmek üzere
:emir_bebek::nazar::54:

Amin canım çok teşekkürler. Aynı güzel dilekler senin içinde geçerli.

1. cevap : Yeni üye gibi işlem yapacaksın ama "diskalifiye olan üye hiç bir itiraz gelmediği için geri döndü"diye bir açıklama yaparsan eğer daha iyi olur.

2. cevap: canım hedefine iki kilo kalması bişey ifade etmez. Yine listeye girebilir. İlk mezununuzu verirsiniz böylelikle en kısa sürede.
3. cevap: Bence yaşın hiç bir önemi yok, hatta onun daha çok ihtiyacı var zayıflamaya. Çünkü daha hayatının başında. Umarım devam edip bütün kilolardan kurtulabilir.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım, hoş geldiniz aramıza :16:

Son düzenleme:
Amin canım çok teşekkürler. Aynı güzel dilekler senin içinde geçerli.

1. cevap : Yeni üye gibi işlem yapacaksın ama "diskalifiye olan üye hiç bir itiraz gelmediği için geri döndü"diye bir açıklama yaparsan eğer daha iyi olur.

2. cevap: canım hedefine iki kilo kalması bişey ifade etmez. Yine listeye girebilir. İlk mezununuzu verirsiniz böylelikle en kısa sürede.
3. cevap: Bence yaşın hiç bir önemi yok, hatta onun daha çok ihtiyacı var zayıflamaya. Çünkü daha hayatının başında. Umarım devam edip bütün kilolardan kurtulabilir.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım, hoş geldiniz aramıza :16:

amin canım çok teşekkürler ....:16:

cevapların içinde ayrıca çok teşekkür ederim ebrucum....karar defterini elimden geldiğince hatmettim ama yine de arada böyle gelicem:17::38::16:

Back
X