Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun kaptan

kaptan sen bu soğuk çaylara alıştın iyice . kalorisi nasılmış?
Teşekkürler Burcu' cum. Vallahi hiç sorma dün mangal yaptık. Herkes kola içti ben ayran. Eve geldik içimde acaip bi tatlı ihtiyacı var. Evde en masum bu vardı. Bu aralar tatlı isteğim çok oluyor sanırım şekerim düşüyor oruçtan dolayı. Zaten başka kalmadı evde artık almam. Sadece merak etmiştim nasıl bişey diye. Yaz günleri için güzel bir içecek. Kalorisine hiç bakmadım. :52:

günaydın arkadaşlar nasılsınız? hafta sonu zor geçti malesef. ara verip tekrar oruça başlayınca çok zorlandım. dünden beri geçmeyen bir başağrım var.

hafta sonu kaçamaksız geçti çok şükür.
cumartesi menüm
sahur(2.45)
1 servis kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küp tahin helva
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt

iftar(20.30)
yanlızdım yemek yemek istemedim. oğlumla kahvaltı yaptık
2 yumurtadan peynirli omlet
3-4 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 küçük domates
3 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği

su:2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk

pazar menüm
sahur(2.45)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
1 bardak süt

iftar(20.30)
fırında tavuk (1 butun yarısı)
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran

su 2 lt ancak olmuştur malesef.
yürüyüş yok . kolumu kıpırdatacak halim yoktu zaten

Günaydın canım. Bence baş ağrının sebebi az yemiş olman. Menülerin gayet güzel sadece ilk günkü tahin helva haricinde. İftarların hep az olmuş. İnşallah geçer biran önce baş ağrın. Ben bu yıl harika bir ramazan geçiriyorum allaha şükür. Sadece ilk gün yedim, şimdide sonunda yiyeceğim yani hiç ara vermeden tamamlayacağım. Ara verip başlamak çok zor oluyor.

Gunaydın hanımlar
Bu hafta harika bi hafta olsun insallah.. Kaptan seninde dediğin gibi ramazanda da kilo verdik ya helal bizee:))
Haftasonu kayınvalidemler de cok zayıfladıgımı gordu, az degil ramazan baslayandan beri 5 kilo verdim yaklasık:) ay soylerken bile heyecanlanıyorumm:))

Dunku menum

Sahura kalkamadık malesef

İiftar
Yarım kepce yogurt corbası ( pirinç yerine bulgur koydum ilk defa)
Domatesli peynirli semizotu salatası
Fırında havuclu kabaklı yemegimsi bişey:)
(Gözleme vardı yemedim)

Su 2-2,5 lt
Spor yok

Gunaydın hanımlar
Bu hafta harika bi hafta olsun insallah.. Kaptan seninde dediğin gibi ramazanda da kilo verdik ya helal bizee:))
Haftasonu kayınvalidemler de cok zayıfladıgımı gordu, az degil ramazan baslayandan beri 5 kilo verdim yaklasık:) ay soylerken bile heyecanlanıyorumm:))
Günaydın canım hoş geldin. Kilo meselesini geçen gün farkettim. Ben seni doğuma gitmeden çağırmışım takıma. Ben gittim geldim senin kilo çok bi değişmemiş. Şimdi diyorsun zaten 5 kilosunu ramazanda verdim diye. Söyle bakim sen neden bu kadar az kilo verdin?

Dunku menum

İiftar
(Gözleme vardı yemedim)

Su 2-2,5 lt
Spor yok

Sahur olmaması kötü olmuş. Yoğurt çorbasını keşke buğdayla yapsaydın (biz yarma deriz) öyle daha sağlıklı hem de lifli oluyor. Menün gayet güzel. Gözleme yemediğin içinde tebrik ediyorum seni. Dün gece sahurda bende çikolatayı kokladım :52: Eşime diyorum ki inşallah koklamak kilo aldırmıyordur :9:Ama çok güzel kokuyor yaaaaaa :53:

Cumartesi günkü menum

Sahur
2 servis kasıgı fırında kabaklı havuclu yemegimsi birsey
Peynir

İftar
Kozlenmiş patlıcan salatası
Kabak, kırmızı biber
1,5 kıymalı gözleme :(
Avuc içi kadar künefe ( kaynıvalidem cok heveslenerek kendi yapmaya calıstı, guzelde olmamıstı ama yemek zorunda kaaldım, benim cok sevdiğimi niliyor, yemeseydim begenmedim diye üzülcekti)

Su 1,5-2 lt
Spor yok

Cumartesi günkü menum

Sahur
Peynir

İftar
Kabak, kırmızı biber
Avuc içi kadar künefe ( kaynıvalidem cok heveslenerek kendi yapmaya calıstı, guzelde olmamıstı ama yemek zorunda kaaldım, benim cok sevdiğimi niliyor, yemeseydim begenmedim diye üzülcekti)

Su 1,5-2 lt
Spor yok

Mazeret yok canım ceza istiyorum senin için. Ben kendi cezamı hemen veriyorum. Bugün evdeki bütün tozları alacaksın. Ceza sayesinde millete ev işi yaptırıyorum yaaaa :9:Bu arada peynir ne kadar yedin bilmiyorum ama menünde protein çok az. Keşke yoğurtta ekleseydin sahura. Bu arada bende bayılırım künefeye. Kızlar 60 ı gördüğüm zaman kendime künefe ödülü vereceğim. Şimdiden söyleyeyim daha 8,5 kilo var ama olsun sabırsızlıkla bekleyeceğim o günü :52:

Mazeret yok canım ceza istiyorum senin için. Ben kendi cezamı hemen veriyorum. Bugün evdeki bütün tozları alacaksın. Ceza sayesinde millete ev işi yaptırıyorum yaaaa :9:Bu arada peynir ne kadar yedin bilmiyorum ama menünde protein çok az. Keşke yoğurtta ekleseydin sahura. Bu arada bende bayılırım künefeye. Kızlar 60 ı gördüğüm zaman kendime künefe ödülü vereceğim. Şimdiden söyleyeyim daha 8,5 kilo var ama olsun sabırsızlıkla bekleyeceğim o günü :52:

Kaptancigim musade edersen bende 79.9 da bir pizza 69.9 da bir waffle odulu vermek istiyorum

Günaydın canım hoş geldin. Kilo meselesini geçen gün farkettim. Ben seni doğuma gitmeden çağırmışım takıma. Ben gittim geldim senin kilo çok bi değişmemiş. Şimdi diyorsun zaten 5 kilosunu ramazanda verdim diye. Söyle bakim sen neden bu kadar az kilo verdin?

Sahur olmaması kötü olmuş. Yoğurt çorbasını keşke buğdayla yapsaydın (biz yarma deriz) öyle daha sağlıklı hem de lifli oluyor. Menün gayet güzel. Gözleme yemediğin içinde tebrik ediyorum seni. Dün gece sahurda bende çikolatayı kokladım :52: Eşime diyorum ki inşallah koklamak kilo aldırmıyordur :9:Ama çok güzel kokuyor yaaaaaa :53:

Evet kaptan , ben bir ara telefonum bozulunca izne ayrıldım , ozaman daha buse mezun olmamıstı, izinden dondugumde 2 kilo almıstım, kaptan tam hatırlıyormusun ben burda nezaman girdim takıma diye? Zaman zaman kaydetmişim de kilomu, bakayım size geldiğim tarihte kac kiloymusum, zannediyorum 73 filandım.. İzne ayrılırken 70 ti kilom , döndüğümde 72 idi.. Simdi yazdıklarımabakıyorum ramazanda 5 değil 4 kilo vermişim..
Valla kaptan butun iş kendini bu işe vermekmmiş, sonra orağ sokugu gibi gelîyor gerisi.. Sen varken ben okula gidiyordum sporyapamıyordum , cok paylasımda bulunamıyordum, cunku hem okul hemiki cocuk hemde ev fazlaydı zaten benimiçin.. Gunde 5 saatim yollardageciyordu.. Simdi tatilde bi guzel kendimi size verebildim:) ondan oldu herhalde:)

Kaptancigim musade edersen bende 79.9 da bir pizza 69.9 da bir waffle odulu vermek istiyorum
Tamam canım ama pizza tam bir pizza değil, orta boy pizzanın sadece iki dilimi olsun, waffle için itirazım yok. :34:

Evet kaptan , ben bir ara telefonum bozulunca izne ayrıldım , ozaman daha buse mezun olmamıstı, izinden dondugumde 2 kilo almıstım, kaptan tam hatırlıyormusun ben burda nezaman girdim takıma diye? Zaman zaman kaydetmişim de kilomu, bakayım size geldiğim tarihte kac kiloymusum, zannediyorum 73 filandım.. İzne ayrılırken 70 ti kilom , döndüğümde 72 idi.. Simdi yazdıklarımabakıyorum ramazanda 5 değil 4 kilo vermişim..
Valla kaptan butun iş kendini bu işe vermekmmiş, sonra orağ sokugu gibi gelîyor gerisi.. Sen varken ben okula gidiyordum sporyapamıyordum , cok paylasımda bulunamıyordum, cunku hem okul hemiki cocuk hemde ev fazlaydı zaten benimiçin.. Gunde 5 saatim yollardageciyordu.. Simdi tatilde bi guzel kendimi size verebildim:) ondan oldu herhalde:)
Evet canım hatırladım şimdi okul vardı. Hep yollardan yazıyordun :9:Hemen bakıyorum notlarıma takıma ilk başladığında 19 Mart 2013 tarihinde 72 kiloymuşun. :34: Artık kilo vermenin zevkini tattın. İnşallah aynı düzende hedefe de ulaşırsın. Unutma eğer istersen yapamayacağın hiç bişey yok.

Teşekkürler Burcu' cum. Vallahi hiç sorma dün mangal yaptık. Herkes kola içti ben ayran. Eve geldik içimde acaip bi tatlı ihtiyacı var. Evde en masum bu vardı. Bu aralar tatlı isteğim çok oluyor sanırım şekerim düşüyor oruçtan dolayı. Zaten başka kalmadı evde artık almam. Sadece merak etmiştim nasıl bişey diye. Yaz günleri için güzel bir içecek. Kalorisine hiç bakmadım. :52:
ben de bu aralar çok tatlı ihtıyacı hissedıyorum. zaten genelde de çok severim. ben de bir parça tahin helvası yedim ama çok susattı birdaha yemem.
Günaydın canım. Bence baş ağrının sebebi az yemiş olman. Menülerin gayet güzel sadece ilk günkü tahin helva haricinde. İftarların hep az olmuş. İnşallah geçer biran önce baş ağrın. Ben bu yıl harika bir ramazan geçiriyorum allaha şükür. Sadece ilk gün yedim, şimdide sonunda yiyeceğim yani hiç ara vermeden tamamlayacağım. Ara verip başlamak çok zor oluyor.
iftarlar bana az gelmedi kaptan ya tam tersi tıkabasa doydum. belki de su şişirmiştir.
Gunaydın hanımlar
ben çok az verdim ya. gerçi hep alırdım şimdi az da olsa verdim ama yeterli değil tabi. oysa diyete ilk başlandığında çok kılo verilir.
Dunku menum

İiftar
(Gözleme vardı yemedim)

Su 2-2,5 lt
Spor yok
afiyet olsun . sahursuz tutmak kötü olmuş ama yapcak bişey yok
Cumartesi günkü menum

Sahur
Peynir

İftar
Kabak, kırmızı biber

Su 1,5-2 lt
Spor yok
hem gözleme hem künefe olmamış tuba :( ben aşığım künefeye. kebapçıya gittiğimizde kebap falan yemem asla lahmacun gibi hafif şeyler yerim ki künefeye yer kalsın.
ayy ne güzel olur bu ödül konusu. ben de çikolata ve künefe ödülleri istiyorum . ama 55 olunca. 6 kilo kaldı milim milim gitmese şu kilolar nolur yaaa

Tamam canım ama pizza tam bir pizza değil, orta boy pizzanın sadece iki dilimi olsun, waffle için itirazım yok. :34:

Evet canım hatırladım şimdi okul vardı. Hep yollardan yazıyordun :9:Hemen bakıyorum notlarıma takıma ilk başladığında 19 Mart 2013 tarihinde 72 kiloymuşun. :34: Artık kilo vermenin zevkini tattın. İnşallah aynı düzende hedefe de ulaşırsın. Unutma eğer istersen yapamayacağın hiç bişey yok.

Evet evet hep yollardan yaZıyordum bide kutuphaneden, kutuphaneye calısmaya gidiyordum burda gecmiş okumaktan calısmaya vaktim kalmıyordu:))
Yani onun için birdaha ki doneme kadar bu iş bitmeli, yine okul zamanı olunca şimdiki gibi aktif olamicam, mezun olmasam bile yaklasmalıyım hedefe... Eylul ortası baslıyor galiba okullar, 1,5 ayınız var beni zayıflatmanız için , hadi bakayım:) göreyim sizi:))

ayy ne güzel olur bu ödül konusu. ben de çikolata ve künefe ödülleri istiyorum . ama 55 olunca. 6 kilo kaldı milim milim gitmese şu kilolar nolur yaaa
Biraz daha çaba sarf edersen milim milim gitmez canım. Hadi bakalım şöyle silkelen iyice, sofraya her oturduğunda 55 olduğunu hayal ev ve ona göre ye. Eminim en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Hedefe ulaştığında ödül olarak yersin çikolata ve künefeyi :34:

Kızlar aşağıdaki linkten başlayarak son mesaja kadar okumanızı istiyorum. Lütfen arada ben uyarı yapmadan da paylaşım alanını okuyunuz. Okuduğunuz zaman geri bildirim istiyorum, okuduğunuza dair :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-901.html#post31356175

okudum kaptan. ceza durumlarıyla ilgili açıklamalar yapılmıiş. biz zaten bolca ceza uygulaması yapan bir takımız :1:

bayramda bildirim olmaması da ayrıca güzel olmuş. üstelik bir sonraki hafta kılolar bölünmeyecek.
böylece tubanın yanında tartı taşımasına gerek kalmayacak :8:

okudum kaptan. ceza durumlarıyla ilgili açıklamalar yapılmıiş. biz zaten bolca ceza uygulaması yapan bir takımız :1:

bayramda bildirim olmaması da ayrıca güzel olmuş. üstelik bir sonraki hafta kılolar bölünmeyecek.
böylece tubanın yanında tartı taşımasına gerek kalmayacak :8:
Teşekkürler canım okuduğun için, arada yeni mesaj gördüğünüz zaman okursanız sevinirim. Aslında buraya kopy yapacaktım o mesajı ama sizlerde yerinde okuyun ve orayı takibe alışın diye özellikle söyledim okuyun diye. Evet yaaaa ben düşünmemiştim Tuba nın tartı meselesini. Çok dikkatlisin maşallah. Tuba ne zaman gidiyordun Ankara' ya?

Biraz daha çaba sarf edersen milim milim gitmez canım. Hadi bakalım şöyle silkelen iyice, sofraya her oturduğunda 55 olduğunu hayal ev ve ona göre ye. Eminim en kısa zamanda hedefe ulaşırsın. Hedefe ulaştığında ödül olarak yersin çikolata ve künefeyi :34:

evet kaptan hedefim 55 zaten. ozmana kadar yemıyeceğim tabiki. hem bu sıcakta künefe mı yenirmiş hıhhh :37:

kaptan ben akşamları erken uyuyorum oğlan uyuduktan sonra ben de yatıyorum acaba oyuzden mı kilo gitmıyor.
mesela geçen hafta tuba ve ayşenurun menüleri de pek iç açıcı değildi o onlar kılo verdi maşallah:nazar: bense 100 gr bile veremedim. tuvalet sorunum da var tabi. cuma çıktım en son.
bakalım bu hafta ne olacak

tuba ne zaman gidecek bilmıyorum da biz maraşa 6sı akşam gideceğiz. 7sinde ordayız inşallah. dönüşte de 9unda bineriz diyor eşim. cumartesi evimde olurum inşallah.

bu arada bayramda şöyle bir güzellik olacak. maraşta bayramlarda tatlı ikram etmiyorlar. çörek dedikleri hazır kurabıyemsi bişey var onlardan veriyorlar. tadı da hiç güzel değil. böylece tatlı görmeyen gözüm tatlı istemeyecek. ama maraş dondurması yerim :56:

O zaman sıkı dur cezanı açıklıyorum :9: Evdeki bütün camları sileceksin :27::52:

tamamdır kaptiş bahane olur oda :52:
Gunaydin kizlar
Dunku menum

Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
Domates salatalikyesillik biber
1 dilim peynir
2 zeytin

Ogle 14.30
Yagsiz sutle 1 kase nesfit

Aksam
18.30
1 kase mercimek corbasi
Az salata
Kiprit kutusu kadar haslanmis tavuk

3,5 litre su spor yok

ben beğendim canım afiyet olsun :52:

günaydın arkadaşlar nasılsınız? hafta sonu zor geçti malesef. ara verip tekrar oruça başlayınca çok zorlandım. dünden beri geçmeyen bir başağrım var.

hafta sonu kaçamaksız geçti çok şükür.
cumartesi menüm
sahur(2.45)
1 servis kaşığı kıymalı sebze yemeği
1 dilim peynir
1 küp tahin helva
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt

iftar(20.30)
yanlızdım yemek yemek istemedim. oğlumla kahvaltı yaptık
2 yumurtadan peynirli omlet
3-4 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 küçük domates
3 bardak şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeği

su:2,5 lt
yürüyüş: sabah 15 dk

pazar menüm
sahur(2.45)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
1 bardak süt

iftar(20.30)
fırında tavuk (1 butun yarısı)
3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 bardak ayran

su 2 lt ancak olmuştur malesef.
yürüyüş yok . kolumu kıpırdatacak halim yoktu zaten

çok güzel caım geçen haftaya göre ama çok az yiyorsun:50:

Dunku menum

İiftar
(Gözleme vardı yemedim)

Su 2-2,5 lt
Spor yok

Cumartesi günkü menum

Sahur
Peynir

İftar
Kabak, kırmızı biber

Su 1,5-2 lt
Spor yok

tubi sahursuz olmuyor bil bunu afiyet olsun :52:

Back
X