- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
Mekik cezası dünkü hamburger ve kola içindi sanırım. Yada sigara börekleri için tam hatırlamıyorum ama geçerli bir sebebi vardı.
Şuan çok vaktim yok canım liste olayını anlatabilmem için ama hiç olmadı baktınız ben gelmiyorum saat 17:00 ye kadar paylaşım alanındaki diğer kaptanlardan yardım istersiniz ama büyük ihtimal ben geleceğim. Ve en kısa zamanda hepinize liste nasıl hazırlanır, paylaşım alanında nasıl paylaşılır anlatacağım.
Sağlıkçıyım canım. Tam olarak ne iş yaptığımı birazdan özelden yazayım. İsmim belli nerde yaşadığımda belli. Bunu açıklamayayım burdan. Merak edenlere özel mesaj atabilirim. Hastanenin kreş olayı gerçekten çok güzel çünkü bebişim sürekli yanımda olacak ve ne zaman istersem görebileceğim.
Ortalamamız yüzde 30 un altına düşünce sarı kart alıyoruz. Sarı kartı sildirebilmek içinde ilk üçe girmemiz lazım. Kalıcı sarı kart takım için kötü oluyor. Paylaşım alanını okumanızı söylemiştim. Orda yazan sarı kart bu işte. Ara ara boş vaktinizde karar defterini ve paylaşım alanını okuyun lütfen.
Menün çok sağlıksız Özlem' cim. Bu hafta hem paylaşımların hem menülerin çok kötüydü.İp atlama cezanı siliyorum. Jiliandaki gibi atlayabilirsin ama ip alırsan daha iyi olur. Bu arada bayram kakesi ne demek?
Ellerine sağlık Özlem' cim.
Tebrik ediyorum canım. 300 gramlara bile sevinir oldum ki hiç taraftarı olmadığım bir konu. Allahtan ramazan ayındayız ve fazla ses çıkartmıyorum. Ramazandan sonra kimse tutamaz beni haberiniz olsun. Bu hafta sonuçlarımız gerçekten çok kötü gidiyor. Umarım birilerinden iyi bir yüzde gelir. Bu hafta gerçekten çok kötüyüz.![]()
Sen Tuba'ya diyince bence kişisel olarak %30'un altında olduğumuz zaman birşey olacak sandım..

Yoksa okumuşum paylaşım alanını..

Merakettim ne iş yaptığını..:44:
Aslında daha iyi bir sonuç bekliyordum.

Az önce tartıldım o kadar yiyip içmeme rağmen dünkü kilomdan sadece 1 kilo fazla çıktım 68,5..:44:
Bayram kakesi Kömbe'de derler.Kurabiye gibi birşey..uzun süre kalsa bozulmaz,küflenmez.

0.5'ten hesaplamışım kaptan.Düzeltecektim hemen ama bağlantım koptu..***13. TAKIM 320. ETAP ***
burcugncy (61.4///%)
elifimsuyum (85.2///%)
LAydLiNe (68.5///%)
mavera87 (67.3/67/0.3/%0.45)
0zlem (67.8/67.5/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61///%)
VasthaNerada (70.9///%)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Özlem' cim sen yüzdeyi farklı çıkartmışsın. Nasıl buldun o yüzdeyi? Yanlış olmuş çünkü. :26:

Burcucum üzme kendini çoğu gitti azı kaldı. + çıkmandan iyidir sabit olması.İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır..
başlangıç:76 kilo
geçen hafta:61.4
bu hafta:61.4
fark:0
yüzde:0

Son düzenleme: