Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kaçıyorum şimdilik kızlar. Yarından itibaren Ağustosun 11 ine kadar mesaj saymıyoruz. Ama mümkün olduğunca her fırsatta burda olmanızı istiyorum. Özellikle menülerde yoklama yapacağım. Menüleri her gün eksiksiz istiyorum. Bu arada ben bugün ki 200 ip atlama cezamı tamamladım. Güncel ceza listesi aşağıdaki gibi lütfen cezalarımızı biran önce yapalım.

KALAN CEZALAR
Ayşenur : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 35 dk tempolu yürüyüş

Burcu : 1 gün günde 250 tane ip atlama

Özlem : 2 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Tuba : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Seyyah : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Ebru : 5 gün günlük 200 tane ip atlama + 4 gün 3 mil leslie

Tamamlananlar
Burcu : 250 ip atlama + 50 mekik + 250 ip atlama

Özlem : 250 ip atlama

Ebru : 200 ip atlama

Kızlar hepinize merhaba,

Beni hatırlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. Adım Seda, tam bir sene önce bu takımdaydım.. Evlenmeden önce kilo vermek istiyordum. İşimin yoğunluğu düğün telaşı derken pek fazla paylaşım yapamamaya başladım ve ayrıldım..

Tekrar aranıza katılıyorum, hedefimden çok çok çok geriye düşmüş olarak...

26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.. Şu an 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra tam 15 kilo alarak 83 kiloya ulaştım :(

Bu sefer mezun olmadan gitmek yok..:1:

CUMA zayiflama YARIŞMASI 258. ETAP SONUÇ LİSTESİ
18-25 Mayıs 2012

Takım Dereceleri
1.) 13. Takım :65::65::65::46::nazar:
2.) 5. Takım :65::65::46::nazar:
3.) 3. Takım :65::46::nazar:

Bireysel Dereceler

1.) 13. Takımdan '' eski_bir_masal'' % 5.56 :65::65::65::46::nazar:
2.) 13. Takımdan '' gurbet_dmr'' % 4.41 :65::65::46::nazar:
3.) 13. Takımdan '' angelic2'' % 2.86 :65::46::nazar:

Kızlar baksanıza bir zamanlar takımımızın durumuna. eski_bir_masal benden önceki kaptan. Mezun olacağı hafta yüzdesi süperdi. İlk üçte 13. takım. Şöyle geçmiş sonuç listelerine bir baktım da çok badireler atlatmışız bir yılın içinde. Bi hatırlayan ben varım. :9:

vayyyy çok iyiymiş kaptiş yaaaaa 5.56 filan dio yaaaa :52:

***13. TAKIM 301. ETAP *** etap 2. si :65::65::46::nazar:

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

Burcu buda senin ilk girişin takıma. Hatta Tuba ve Ceren le birlikte başlamışsınız.

aaaa evetttt kaptişim :52: ilk tartıya çıktığım günler ve kendimden nefret ediyordum :50:

Kızlar hepinize merhaba,

Beni hatırlayan var mıdır aranızda bilmiyorum. Adım Seda, tam bir sene önce bu takımdaydım.. Evlenmeden önce kilo vermek istiyordum. İşimin yoğunluğu düğün telaşı derken pek fazla paylaşım yapamamaya başladım ve ayrıldım..

26 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum.. Şu an 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra tam 15 kilo alarak 83 kiloya ulaştım :(

canım hoşgeldin eskielrden bi kaptan ebru var gerçekten istikrarlıysan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabikiii :52:

canım hoşgeldin eskielrden bi kaptan ebru var gerçekten istikrarlıysan seni aramızda görmekten mutluluk duyarız tabikiii :52:

Merhaba,

Ebru benim kaptanımdı. Mesajlaştık bu akşam, aranıza tekrar katılıp katılamayacağımı sordum. Elimden geldiğince çok paylaşım yapacağıma söz verdim, kabul etti ssağolsun :)

kızlar ben cuma günü kendime cicişler aldım bu arada bi tane kumaş kapri pantolon aldım defactodan gri ama 40 beden 38 de çok zorlandım giyerken bide düğmesi kapanmadı :50: bide bluz aldım oda biraz bol kesim sanırım small u tam oldu altınad ya siyah babet yada bordo babetlerimi giycem bluzum lacivert önünde baykuş var bordo beyaz karışık ama çok güzel bulsaydım atcaktım resimlerini ama şimdiye kadar hiç öle pantolonlr almamıştım daha doğrusu alamıyordum çirkin duruyordu şimdi ise fıstık gibiyim iyi ki varsınızzzz :52:

Merhaba,

Ebru benim kaptanımdı. Mesajlaştık bu akşam, aranıza tekrar katılıp katılamayacağımı sordum. Elimden geldiğince çok paylaşım yapacağıma söz verdim, kabul etti ssağolsun :)

o zman tekrar hoşgeldin sedacım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım ve 14.6 kilo verdim çok mutluyum ve kaptan yardımcısıyımmm 2. ailem buras benm :52:

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba,

Tekrardan aramıza hoş geldin Seda' cım. İnşallah bu kez mezun olup dönersin. Çünkü burdan ayrıldığında 68,1 kiloymuşsun. Bu kadar kiloyu nasıl aldın anlamadım ama 83 kilo gerçekten çok fazla. Düşünsene ben ikinci bir çocuk doğurdum ve şuan 68,2 kiloyum. Bence biran önce başla bu işe ve zayıfla çünkü zayıflayamazsan eğer daha da fazla alırsın bu da senin için çok kötü olur.

Bu sefer resimli paylaşım yapıyor olacağım...

Az önce tartıldım ve başlangıç kilom...

Eki Görüntüle 771391
Yarın sabah tartıl canım aç karnına. Oruç tutuyorsan eğer yarın iftardan önce tartıl. Bu saatte tartılırsan net bir sonuç alamazsın.

kızlar ben cuma günü kendime cicişler aldım bu arada bi tane kumaş kapri pantolon aldım defactodan gri ama 40 beden 38 de çok zorlandım giyerken bide düğmesi kapanmadı :50: bide bluz aldım oda biraz bol kesim sanırım small u tam oldu altınad ya siyah babet yada bordo babetlerimi giycem bluzum lacivert önünde baykuş var bordo beyaz karışık ama çok güzel bulsaydım atcaktım resimlerini ama şimdiye kadar hiç öle pantolonlr almamıştım daha doğrusu alamıyordum çirkin duruyordu şimdi ise fıstık gibiyim iyi ki varsınızzzz :52:

Pantolonların kalıpları dar olabilir. Defactonun S gömlekleri şuan bol geliyor bana. Resimlerini bulabilseydin iyi olurdu. Merak ettim şimdi. Asıl sen iyi ki varsın. :16:

Kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. Ben özel durumumdan dolayı bişey yapamadım ama bol bol dua ediyorum aklıma geldikçe. Allah hepimizin ibadetlerini ve dualarını kabul etsin inşallah.

Tekrardan aramıza hoş geldin Seda' cım. İnşallah bu kez mezun olup dönersin. Çünkü burdan ayrıldığında 68,1 kiloymuşsun. Bu kadar kiloyu nasıl aldın anlamadım ama 83 kilo gerçekten çok fazla. Düşünsene ben ikinci bir çocuk doğurdum ve şuan 68,2 kiloyum. Bence biran önce başla bu işe ve zayıfla çünkü zayıflayamazsan eğer daha da fazla alırsın bu da senin için çok kötü olur.

Yarın sabah tartıl canım aç karnına. Oruç tutuyorsan eğer yarın iftardan önce tartıl. Bu saatte tartılırsan net bir sonuç alamazsın.

Pantolonların kalıpları dar olabilir. Defactonun S gömlekleri şuan bol geliyor bana. Resimlerini bulabilseydin iyi olurdu. Merak ettim şimdi. Asıl sen iyi ki varsın. :16:

banada bu s bol gelio gibi ama pantolonun içine sokunca güzel duruo çok da klasik almayım dedim üstüne giyeceğim başka şeylerde var sırf bluz 7.99 diye aldım pantolonda 17.99 $DSC_0019.webp üşenmedim resim çektim kptişşş

Hemen bu kadar kilo alma formulumu paylaşıyorum.. Kocama uymak.. Kendisinin 1gr fazlalığı yok ama ağzından abur cubur eksik olmuyor.. Günde en az 2lt kola, bol çikolata, cips, gofret, dondurma.. O yerken ben de yedim, o içince ben de içtim.. Olan bana oldu :50:

[B .!.:
[/B]

Tamamdır, sabah tekrar tartılırımm

Son düzenleme:
banada bu s bol gelio gibi ama pantolonun içine sokunca güzel duruo çok da klasik almayım dedim üstüne giyeceğim başka şeylerde var sırf bluz 7.99 diye aldım pantolonda 17.99 Eki Görüntüle 771476 üşenmedim resim çektim kptişşş
Fiyatları da çok güzel Burcu. Hele renklerine bayıldım. Güle güle giy canım. Darısı XS lere :52:

Fiyatları da çok güzel Burcu. Hele renklerine bayıldım. Güle güle giy canım. Darısı XS lere :52:

ayyyy amin kaptiş yaaa gencay hiç sevmiodu böle pantolonları zayıfladığımdan beri ne istesem alıyor ya tbi kendi kriterleri sışına pek çıkmıyor ama giydim güzel oldu lan dedi yıkıldım zaten ama çok beğenerek aldım yani bende :52:

Hemen bu kadar kilo alma formulumu paylaşıyorum.. Kocama uymak.. Kendisinin 1gr fazlalığı yok ama ağzından abur cubur eksik olmuyor.. Günde en az 2lt kola, bol çikolata, cips, gofret, dondurma.. O yerken ben de yedim, o içince ben de içtim.. Olan bana oldu :50:

Erkeklerin metabolizması çok hızlı çalışıyor. Yaşı da küçüktür, bi de işi gereği hareket ediyorsa sen ona uymakla büyük hata etmişsin. Önemli olan farkına varıp çabalamak. Olan olmuş artık biran önce kurtulmaya bak bu kilolardan. Düşünsene Seda ben 172 boyla doğuma 83 kiloyla gittim. Sen şuan dokuz aylık bir hamile kadar ağırlık taşıyorsun üstünde. Ben ilk diyete başladığımda da 85,5 kiloydum. Hayatım boyunca kendime yaptığım en büyük kötülük bu olmuş. Bir daha imkanı yok yapmam öyle bir kötülük.

ahhhh canım ya bendede ekmek canavarı bi baba vardı artık ben ona uymuyorum sen eşine uyma artık boşver kola filan zaten bizde yasak o saydıklaarın hep yasak yediğin zman cezayı çakıyo kaptancım valla hiç affetmiyoruz :47::47::52::52:

ayyyy amin kaptiş yaaa gencay hiç sevmiodu böle pantolonları zayıfladığımdan beri ne istesem alıyor ya tbi kendi kriterleri sışına pek çıkmıyor ama giydim güzel oldu lan dedi yıkıldım zaten ama çok beğenerek aldım yani bende :52:
Ama Burcu o ilk zamanlardaki fotoğraflarınla şuan kiler arasında dağlar kadar fark var. Gencay büyük ihtimal hala aynı duruyor ama sen bambaşka birisi olmuşsun. Yakında kötü kıskanmaya başlayacak seni haberin olsun :9:Çünkü ne giyersen yakışacak artık. Ben hedefime ulaşır ulaşmaz bi sürü elbise alacağım. Genelde pantolon giyiyorum. Ama elbiselere bayılıyorum hele şöyle efil efil yazlık elbiseler var yaaa. :16:

ahhhh canım ya bendede ekmek canavarı bi baba vardı artık ben ona uymuyorum sen eşine uyma artık boşver kola filan zaten bizde yasak o saydıklaarın hep yasak yediğin zman cezayı çakıyo kaptancım valla hiç affetmiyoruz :47::47::52::52:
:60::60::60: Dimi ama iyi oldu bu cezalar kötü çakıyoruz. Ben bugün 200 ü atlayana kadar öldüm. Bu arada daha önceden en az 500 atlıyordum. Formum çok ama çok düşmüş. :50:

Ama Burcu o ilk zamanlardaki fotoğraflarınla şuan kiler arasında dağlar kadar fark var. Gencay büyük ihtimal hala aynı duruyor ama sen bambaşka birisi olmuşsun. Yakında kötü kıskanmaya başlayacak seni haberin olsun :9:Çünkü ne giyersen yakışacak artık. Ben hedefime ulaşır ulaşmaz bi sürü elbise alacağım. Genelde pantolon giyiyorum. Ama elbiselere bayılıyorum hele şöyle efil efil yazlık elbiseler var yaaa. :16:

:60::60::60: Dimi ama iyi oldu bu cezalar kötü çakıyoruz. Ben bugün 200 ü atlayana kadar öldüm. Bu arada daha önceden en az 500 atlıyordum. Formum çok ama çok düşmüş. :50:

yeterince kıskanç zaten daha ne kadar kıskanabilir :52: bilmiyorum kaptiş ama gencay evlenmeden zayıflama işi çok zor çünkü evde adam gibi yemek pişmio et ürünlerinin çogu kızartma ve felaket ekmek yiyolar o yüzden çok zor nerdeyse çorba çok nadir oluo onlarda düşün :50: bende istiyorum kaptiş onlardan tatile giderken şöle ucuzlardan alcam 2 tane sahilde giycem akşam filan ohh misss :52: kıyafetleri defactonun deposu var burda mağazada 20 ise depoda 13 15 e bulunuo gencay a 10 liraya çok güzel tişörtler alıyoruz her seferinde yani çok uygun oluyor:52: ip konusunda ben baya iyiyim ipe takılmadan 125 i rahat atlııyorum :52:

yeterince kıskanç zaten daha ne kadar kıskanabilir :52: bilmiyorum kaptiş ama gencay evlenmeden zayıflama işi çok zor çünkü evde adam gibi yemek pişmio et ürünlerinin çogu kızartma ve felaket ekmek yiyolar o yüzden çok zor nerdeyse çorba çok nadir oluo onlarda düşün :50: bende istiyorum kaptiş onlardan tatile giderken şöle ucuzlardan alcam 2 tane sahilde giycem akşam filan ohh misss :52: kıyafetleri defactonun deposu var burda mağazada 20 ise depoda 13 15 e bulunuo gencay a 10 liraya çok güzel tişörtler alıyoruz her seferinde yani çok uygun oluyor:52: ip konusunda ben baya iyiyim ipe takılmadan 125 i rahat atlııyorum :52:
Evlendiğiniz zaman oda düzene girer inşallah. Çünkü o zamanlar ipler senin elinde olacak. :34: Bi mesajın içinde amma da farklı konuları konuşmuşuz. :52:Hangisine cevap vereceğimi şaştım :9:

Sen böyle depo felan deyince aklıma geldi. İnşallah en kısa zamanda Ankara' ya gelmeyi düşünüyorum. Kızım Anıtkabir i görmeyi çok istiyor. Aslında alışveriş festivali varken gelmeyi düşünmüştüm ama bebiş henüz çok küçüktü. Ankara ya daha önce gittim ama Anıtkabiri bende görmedim. Bu yaşta görmemiş olmam çok kötü. :47:Ama kızım küçükken görsün oranında başına bi iş gelmeden. Ama hızlı trenle mi gelsek, yoksa arabamızla mı karar veremedim. Sence hangisi daha iyi olur. Tren çok kısa sürede gidiyor ama Ankara içi gezmemiz bebekle zor olur gibi geliyor. Gerçi arabayla gitsek yine bi sürü park sorunu yaşayacağız. :26:

Evlendiğiniz zaman oda düzene girer inşallah. Çünkü o zamanlar ipler senin elinde olacak. :34: Bi mesajın içinde amma da farklı konuları konuşmuşuz. :52:Hangisine cevap vereceğimi şaştım :9:

Sen böyle depo felan deyince aklıma geldi. İnşallah en kısa zamanda Ankara' ya gelmeyi düşünüyorum. Kızım Anıtkabir i görmeyi çok istiyor. Aslında alışveriş festivali varken gelmeyi düşünmüştüm ama bebiş henüz çok küçüktü. Ankara ya daha önce gittim ama Anıtkabiri bende görmedim. Bu yaşta görmemiş olmam çok kötü. :47:Ama kızım küçükken görsün oranında başına bi iş gelmeden. Ama hızlı trenle mi gelsek, yoksa arabamızla mı karar veremedim. Sence hangisi daha iyi olur. Tren çok kısa sürede gidiyor ama Ankara içi gezmemiz bebekle zor olur gibi geliyor. Gerçi arabayla gitsek yine bi sürü park sorunu yaşayacağız. :26:

yani kaptancım trenle gelin çünkü araba tam bir rezillik oluyor park yeri çok sıkıntı insanlar sanki tamamen sokakta çok alaksız bi günde ble gitsen avmler müzelerin parkları dolu ama bebiş küçük sıkıntı olur o nedenle arabayla gelceksiniz mecbur :50: ben her sene özel günlerde gitmeye çalışıyorum anıtkabire ve şahane bi yer ankarad gezilcek yer çok iyi bilen birileri olunca :52:

Bence her ikisininde beyez olması şart değil cnm..güzel ve kullanışlı bişeyler almaya özen göster acele etme.:34:

Merhaba hoşgeldin aramıza.Bende başka takımdan gelmiştim buraya.13.Takım güzel,enerji dolu,istikrarlı,sıcak kanlı arkadaşlardan oluşuyor bence..Eğer kararlıysan doğru yerdesin..:34:

Son zamanlar çok sağlıksız besleniyordun hatta beslenemiyordun aç kalıyordun.:9:Ama bugün güzel olmuş menün afiyet olsun cnm.:56:

Bi dahakine inşallah 1. olacağız kaptan..:16::16:

Geçmiş olsun cnm umarım daha iyisindir şimdi..:16:

Bende bu hafta çok fenaydım..:17: Kilo bildirimi gibi Cuma'dan Cuma'ya paylaşıyorsun mesajları..:42:
Silkelendim kendime geldim:1:
Dünkü menüm
1 el büyüklüğünde peynirli,domatesli tost
1 salatalık
şekersiz çay

19:50
2 küçük hamburger ekmeği
2 köfte
kibrit kutusu büyüklüğünde nugget
domates
700 ml ayran

2,5 litre su
1 sade soda

1,5 saat kadar yürüyüş
ekmek?? :19:

Bence senin sabrını deniyor ama Allahtan ye diye ısrar etmiyor. Demek ki biliyor kadın sen yemezsin diye getirmedim diyorsa eğer senin ne kadar kararlı olduğunun oda farkında. O anlarda şöyle düşün. Hedefe ulaşmışsın tatile gitmişsin en güzel bikiniyi giymişsin ve istediğin her şeyden yiyebilirsin. Diyetten sonra her şeyden yiyebileceğiz ama yine yememiz gerektiği kadar yedikten sonra dengelemeyi öğreneceğiz. Böyle düşünürsen eğer kısa bi süre sonra isteğin geçiyor. Yada benim gibi yap kokla :9:

Mesaj sayılarını hep bu şekilde paylaşıyorduk zaten ama benden sonra nasıl oldu bilmiyorum. Bu arada ben her cuma benden önceki kaptan gibi değerlendirme yapıyordum bireysel olarak bayramdan sonra tekrar başlasam olacak aslında. O da etkili oluyor motivasyon açısından.

Menün olmamış canım. Daha önce yine söylemiştim hamburger ekmeğini hatta bunun için ceza bile almıştın. Tekrar ceza alacağını düşünmedin mi?:47:
Koklasam yemeye kalkabilirim kaptan :1:
kızlar valla haklısınız bende evde ne varsa onu yiyorum bugünlerde sanırım takımın sallantısındanda etkilendim biraz. neyse bugün kendime geldim gibi. ramazandan sonra görün siz benin inşallah :))

canım teşekkür ederim ve hoşbuldum ve aynı zamanda kararlıyım :)) cts bile bu kadar dolu bir takıma girdiğim için kendimi şanslı hissediyorum.

işte bende o yüzden muzu yiyordum sırf hazmı zor olsun acıkmayayım diye. tamamen açlık odaklı düşünmüşüm :))

haklısın kaaptan bende beğenmedim menümü. artık hepberaber bir düzene oturtacağız. ramazanda dehşt kilo alıyorum yaff.
Bayram dönüşü iyi bir performans bekliyoruz o zaman :34:
ben yine markete gittim geldim ana baba günü yav neyse kendime şeftali ve semiz aldım ha bide peynir aldım :52:
Afiyet olsun canım benim.
Ayyyy kızlar kucağımda bebiş size yazıyorum.:9: Önümde kocaman bir temizlik listesi. :52:Yarın akşam iftara yaklaşık 30 kişilik bir davetim var. :30:Tek tek uğraşmayayım diye hepsini bir arada çağırdım. Hem iş yapıyorum hem de arada size bakıyorum. Ayrıca ip atlıyorum ama gördüm ki formdan düşmüşüm. 200 ün hepsini bi arada atlayamadım. Hatta bi ara ipi ters tutmuşum sayı artacağı yerde azaldı. :60::60::60: Sanırım 50 ye yakın fazla atladım. Neyse ben yine işime kaçtım. Ara ara bakarım. :3:
Kolay gelsin kaptancığım

sahur(03:30)
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
5 zeytin
2 yk yoğurt(peynir olmadığı için)
şekersiz çay

iftar(20:10)
1 su bardağı mercimek çorba
1 ızgara gögüs
küçük boy közlenmiş patlıcan(üzerine az zeytinyağı)
1 kase yoğurtlu semiz salata

ara(21:30)
1 şeftali

2.5 litre su

:42::42:
Afiyet olsun canım
Ben kaçıyorum şimdilik kızlar. Yarından itibaren Ağustosun 11 ine kadar mesaj saymıyoruz. Ama mümkün olduğunca her fırsatta burda olmanızı istiyorum. Özellikle menülerde yoklama yapacağım. Menüleri her gün eksiksiz istiyorum. Bu arada ben bugün ki 200 ip atlama cezamı tamamladım. Güncel ceza listesi aşağıdaki gibi lütfen cezalarımızı biran önce yapalım.

KALAN CEZALAR
Ayşenur : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 35 dk tempolu yürüyüş

Burcu : 1 gün günde 250 tane ip atlama

Özlem : 2 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Tuba : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Seyyah : 5 gün günde 250 tane ip atlama + 3 gün günde 50 tane mekik

Ebru : 5 gün günlük 200 tane ip atlama + 4 gün 3 mil leslie

Tamamlananlar
Burcu : 250 ip atlama + 50 mekik + 250 ip atlama

Özlem : 250 ip atlama

Ebru : 200 ip atlama
Bayramda başlayacağım kaptan cezalarımı yapmaya :34:
Kızlar hepinize merhaba,

Hoşgeldin canım. Ben Ayşenur. Memnun oldum. :34

Ay Burcu babam da ardı ardına bir şeyler yiyen tiplerden. Ramazanda kilo almış zaten. :50:
Eh haydi Burcu evlendikten sonra yemek konusunu düzene koyarsın sen. :34:

yani kaptancım trenle gelin çünkü araba tam bir rezillik oluyor park yeri çok sıkıntı insanlar sanki tamamen sokakta çok alaksız bi günde ble gitsen avmler müzelerin parkları dolu ama bebiş küçük sıkıntı olur o nedenle arabayla gelceksiniz mecbur :50: ben her sene özel günlerde gitmeye çalışıyorum anıtkabire ve şahane bi yer ankarad gezilcek yer çok iyi bilen birileri olunca :52:
Ben hiç Ankara'ya gitmedim. Yani öyle gibi. Bir tek Aşti var. :1: Ankara=Aşti en azından benim için öyle:52:

Back
X