Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar kaç kaç gündür telefondan bağlanıyordum.Turkcell'in gönderdiği kullan kullan bitmez 1 TL internet hediyesi bitmiş bulunmakta..:9:

Neyse az önce eşofman giyinmem gerekti yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şubat ayında L beden bir eşofman takımı aldık.o zaman 76 kiloydum sanırım.çok rahat olmasada L beden eşofmanı aldık.Birde şu pantolon tarzı olanlardan esnek değil.Neyse o zaman bile rahat değildi zaten dar geliordu biraz ama çok ciddi bir kampanya vardı ve daha büyük bedeni yoktu.Bu hediye gelmiş oldu.:52:

VEE az önce giyindim tam oldu yani rahat oldu.bol bileee booll.çok şaşırdım.Geçen yıl popomda kalıyordu.(83 kilo olduğum zaman)bu yıl en son ocak ayında minnoşumu iğneye götürürken giyinmek istemiştim.Tayt gibi oldu üzerime yapıştı.Düğmesi kapanmadı doğru düzgün.Hatta ve hatta çatı yırtıldı..:9: şu anda çatı yırtık bunu diktirmem lazım..:32::32:
:118::118::118::118::118:​

Ellerine sağlık canım. Eksik olan arkadaşlar mesaj sayılarını yazarlarsa eğer not alacağım. Lütfen mesajlarımızı zamanda yollayalım.

2 Temmuz---7

3 Temmuz---4

Kaptan bugün bilgisayardan girebildim o yüzden gecikmeli oldu..:34:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar nasılsınız?

dünkü menüm:
sahur
2 dilim kepekli ekmekten peynirli tost

iftar
menemen(eşimle yedik ölçü veremiyorum)
biraz yoğurt
ve pide :(( son kez yedim zaten artık pide yok

dün çok yorucu bir gündü tahmin edersiniz.
tek bir kurumun maaşları kaldı 95 kişi. sürekli arıyorlar maaşlar yatacakmı diye ama para gelmedi hala bugun geldi geldi yoksa bayrama parasız girecekler malesef :( sanırım son dakikaya kadar stres bitmeyecek.

zaten yolculuk stresi had safhada. ilk defa oğlumla maraşa gidiyoruz. artık kocaman oldu bir koltuğa da sığmaz. o çocuk biizm kucağımızda tüm gece nasıl uyuyacak. yatağında bile bi amuda kalkmadığı kalıyo , sürekli dönüyo :(( off dua edin hayırlısıyla gidip gelelim.

bayramda diyetıme gelince ; çok çok bulgur pilavı yerim en çok o yapılıyor evde çünkü :1: sürekli etli şeyler yıyorlar cacık salata eksik olmuyor sofralarından. birde yufka ekmek var tabi ben çok severim. incecik bişey. yani diyetıme zarar gelecek birşeyle karşılacağımı sanmıyorum. hepitopu 2 gece 3 gün kalacağız zaten.

benim internet paketım bitti. aslına bakarsanız konturlarımı patronum arıyor şirket içi arama yaptığım için. ama araya bayram tatili girince almadı . ordayken eşimin tlfundan girer menü yazarım inşallah.

şimdilik bu kadar. fırsat bulunca gelirim yıne öpüyorum hepinizi.

dünkü menüm:
sahur

iftar
biraz yoğurt

tek bir kurumun maaşları kaldı 95 kişi. sürekli arıyorlar maaşlar yatacakmı diye ama para gelmedi hala bugun geldi geldi yoksa bayrama parasız girecekler malesef :( sanırım son dakikaya kadar stres bitmeyecek.

zaten yolculuk stresi had safhada. ilk defa oğlumla maraşa gidiyoruz. artık kocaman oldu bir koltuğa da sığmaz. o çocuk biizm kucağımızda tüm gece nasıl uyuyacak. yatağında bile bi amuda kalkmadığı kalıyo , sürekli dönüyo :(( off dua edin hayırlısıyla gidip gelelim.

bayramda diyetıme gelince ; çok çok bulgur pilavı yerim en çok o yapılıyor evde çünkü :1: sürekli etli şeyler yıyorlar cacık salata eksik olmuyor sofralarından. birde yufka ekmek var tabi ben çok severim. incecik bişey. yani diyetıme zarar gelecek birşeyle karşılacağımı sanmıyorum. hepitopu 2 gece 3 gün kalacağız zaten.

benim internet paketım bitti. aslına bakarsanız konturlarımı patronum arıyor şirket içi arama yaptığım için. ama araya bayram tatili girince almadı . ordayken eşimin tlfundan girer menü yazarım inşallah.

Afiyet olsun cnm..:56:
Kolay gelsin bayram üstü yoğunluğu zor oluyor..:16:
yufka ekmeği bende çok severimm..o kesmez insanı dikkatli tüket bence:34:
senin kucağındaysa uyur rahat rahat,hoşuna gider annesinin kucağında uyumak.:emir_bebek::emir_bebek:

Gunaydin tatlislarrrrrrrr.......

Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
Domates salatalik biber maydonoz
2 zeytin 1 dilim beyz peynir
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane elma

Ogle 14.30
1 kase nesfit yagsiz sutle

Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata
1 tane ceviz 1 dilim peynir

3 litre su spordan sayilmaz ama kizimin pesinde gun boyunca kosturdum

Sahur:

1 kase tavuk çorbası
taze fasulye
salata

İftar:

1 kase havuç çorbası
Börülce yemeği :16::16:
Börülce salatası :1::9::1::9::1:
2 hurma

23:00

1 maden suyu

suyu saymadım 2 lt civarı olmuştur

afiyet olsun canım ben beğendim :nazar:

Maşallah ^^ Kızlar sahurda yediklerimizden sonra direk uyusak o da kilo yappar mı?

Tebrikler :nazar::nazar::nazar:

-
ara: 01:00
1 elma ve 1 kayısı

aradan sonra:
1 lt su

sahur: 03:15
1 bardak ayran
az yağlı 1 pişmiş yumurta içerisinde çok az peynir
domates salatalık biber
1 dlim ekmek

iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav

spor:22:00
240 mekik
yarım saat kültür fizik egzersizleri

spordann gelince:
3 bardk yeşil cay

saat 00.00 a kadar 2 lt su

-------------------------

menün güzel tatlım protein ağırlıklı beslenirsen hiç bişi olmaz kilo yapmaz :16:

canım sıkıntın neyse bilmiyorum ama Rabbim yanınızda olsun

ok kabul edeyim hemen :)

canım barut ağacı kabuğu çok etkili ve güvenilir bağırsak çalıştırıcıymış

ankarada yenimahalledeyim canım pursakalrdakini gördüm sanki ana yoldakiyse eğer.

iyi yolculuklar dileyim sanada, valiz hazırlamaktan ziyade boşaltması daha zor. o yüzden annemlere gitmişsem eğer son gün annem çocuğa bakarken çamaşırları yıkayıp ütülüyorum. sadece yerleştirmesi kalıyor. pratik oluyor.

bence çok güzel menü, aynı bebek arabasıyla yürüyüş sistemiyle ben bu bahar bayağı kilo vermiştim.

cnım mesajım gelmedi sanırım 5 mesajım vardı.

bugün diyetisyene baladım sırf bayramda otokontrolüm güçlü olsun kaçırmayayım diye.

canım menün eksikmi acaba

sahurda en azından 1 dilim ekmek yiyebilirdin canım, aç kalmaman için iyi olurdu.

canım bence menün gayet güzel, metabolizmanı hızlandıracak kadar sporunuda yapmışsın. senin kadar ideal kiloya yaklaşmışken bu kadar azimli olabilirim inşallah

canım sabah 3 dilim çok olmuş, birde tavuk boyutu ne kadar acaba ??kaç gr civarı mesela ideali daha önceki öğünde et yememeişsen 3 köftekadar.

canım bana barut filan fayda etmiyo valla. evet depo yol üstünde yunus filan var yanında

sahur;
5-6 halka sucuk ve 1 yumurta ayrıca yağ konulmadı
2 dilim t.b. ekmeği
1 bardak kefir

iftar;
1 kase mercimek çorbası
5 y.k. mantı
(misafirlikte sadece mantı var sandm o yüzden sonrada gelen tavuk, karnıyarık, pilav patates tabağını geri çevirdim)

ara;2-3 adet fındık
spor maalesef yok
su;1-2 litre

mantı ve sucuk olmamış canım

5 Ağustos menüm
02:00
1 el büyüklüğünde peynirli tost
1 şeftali

19:50
Zeytinyağlı karışık dolma biber,patlıcan,yaprak vardı
(bazıları bulgurlu,bazıları pirinçli)
1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna

20:30
1 bardak sade türk kahvesi

21:30
1 sade soda

1 saat bebek arabasıyla yürüyüş

idare eder özlemcim

Günaydın kızlar kaç kaç gündür telefondan bağlanıyordum.Turkcell'in gönderdiği kullan kullan bitmez 1 TL internet hediyesi bitmiş bulunmakta..:9:

Neyse az önce eşofman giyinmem gerekti yanlış hatırlamıyorsam 2011 Şubat ayında L beden bir eşofman takımı aldık.o zaman 76 kiloydum sanırım.çok rahat olmasada L beden eşofmanı aldık.Birde şu pantolon tarzı olanlardan esnek değil.Neyse o zaman bile rahat değildi zaten dar geliordu biraz ama çok ciddi bir kampanya vardı ve daha büyük bedeni yoktu.Bu hediye gelmiş oldu.:52:

VEE az önce giyindim tam oldu yani rahat oldu.bol bileee booll.çok şaşırdım.Geçen yıl popomda kalıyordu.(83 kilo olduğum zaman)bu yıl en son ocak ayında minnoşumu iğneye götürürken giyinmek istemiştim.Tayt gibi oldu üzerime yapıştı.Düğmesi kapanmadı doğru düzgün.Hatta ve hatta çatı yırtıldı..:9: şu anda çatı yırtık bunu diktirmem lazım..:32::32:

çok iyi tatlım ya

dünkü menüm:
sahur

iftar
biraz yoğurt

canım stres yapmaaaaa sakin ol :52:

Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane elma

Ogle 14.30

Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

süper gidiyorsun tatlım ya

Herkese günaydın kızlar

Sahur:

1 kase tavuk çorbası
taze fasulye
salata

İftar:

1 kase havuç çorbası
Börülce yemeği :16::16:
Börülce salatası :1::9::1::9::1:
2 hurma

23:00

1 maden suyu

suyu saymadım 2 lt civarı olmuştur

Afiyet olsun canımm

-
1 elma ve 1 kayısı

aradan sonra:
1 lt su

1 bardak ayran
domates salatalık biber
1 dlim ekmek

iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav

240 mekik

spordann gelince:
3 bardk yeşil cay

[/B]

Afiyet olsun, spor da yapmışsın

canım sabah 3 dilim çok olmuş, birde tavuk boyutu ne kadar acaba ??kaç gr civarı mesela ideali daha önceki öğünde et yememeişsen 3 köftekadar.

Merhaba, öğlen arasının olmama ihtimali vardı işyerinde, aç kalmayayım diye 1 dilim fazla yedim :) Tavuk da dilimliydi ama toplasam elim kadar diyebilirim

kızlar bugün eski diyetisyenime yeniden gittim sırf şu bayramı kilo almadan atlatabilmek için. birde işe başlamama az kaldı hala tospik tospik geziyorum ortalıkta. oysaki böyle hayal etmemişti. neyse işe başlama durumu umarım beni toparlar.bu aralar yoğunum hem işe gidip geliyorum hem valiz haırlayacağım hem küçük bebek, o yüzden listemi bayramda sakin sakin yazarım.

Moralini bozma, yavaş gitsin kiloların ama yeterki kalıcı gitsin :)

5 Ağustos menüm
1 şeftali

1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna

1 sade soda

Hem makarna hem de dolmalar olmamış mı acaba? :44:

:nazar: İnşallah ben de bugünleri göreceğim. 3 valiz eşya kaldırdım hiçbiri olmuyor diye pijamalarım bile :43:

Son düzenleme:

Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane elma

Ogle 14.30

Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Çok güzel gidiyorsun cnm..:nazar::nazar:
:nazar: İnşallah ben de bugünleri göreceğim. 3 valiz eşya kaldırdım hiçbiri olmuyor diye pijamalarım bile :43:
inşallah cnm:16:ticker yap istersen güncel kilonu takip ederiz:34:
günaydın tatlılarım :52:

Günaydın tatlımm:52:

Maşallah ^^ Kızlar sahurda yediklerimizden sonra direk uyusak o da kilo yappar mı?

Tebrikler :nazar::nazar::nazar:

-
1 elma ve 1 kayısı

aradan sonra:
1 lt su

1 bardak ayran
domates salatalık biber
1 dlim ekmek

iftar menüm:
7-8 kaşık bamya
3-4 kş salata
2 kşk yoğurt
1 kşk pilav

240 mekik

spordann gelince:
3 bardk yeşil cay

Aslında yemekten sonra uyumak iyi değil canım ama ben genelde sahura kadar oturuyorum. Öyle olunca uyumak için iki saatim falan kalıyor sadece. Bu nedenle sahurdan sonra direkt uyuyorum.
canım sıkıntın neyse bilmiyorum ama Rabbim yanınızda olsun

ok kabul edeyim hemen :)

canım barut ağacı kabuğu çok etkili ve güvenilir bağırsak çalıştırıcıymış

ankarada yenimahalledeyim canım pursakalrdakini gördüm sanki ana yoldakiyse eğer.

iyi yolculuklar dileyim sanada, valiz hazırlamaktan ziyade boşaltması daha zor. o yüzden annemlere gitmişsem eğer son gün annem çocuğa bakarken çamaşırları yıkayıp ütülüyorum. sadece yerleştirmesi kalıyor. pratik oluyor.

bence çok güzel menü, aynı bebek arabasıyla yürüyüş sistemiyle ben bu bahar bayağı kilo vermiştim.

cnım mesajım gelmedi sanırım 5 mesajım vardı.

bugün diyetisyene baladım sırf bayramda otokontrolüm güçlü olsun kaçırmayayım diye.

canım menün eksikmi acaba

sahurda en azından 1 dilim ekmek yiyebilirdin canım, aç kalmaman için iyi olurdu.

canım bence menün gayet güzel, metabolizmanı hızlandıracak kadar sporunuda yapmışsın. senin kadar ideal kiloya yaklaşmışken bu kadar azimli olabilirim inşallah

Salata porsiyonum büyüktü canım ondan doydum :56:

sahur;
5-6 halka sucuk ve 1 yumurta ayrıca yağ konulmadı
2 dilim t.b. ekmeği
1 bardak kefir

iftar;
1 kase mercimek çorbası
5 y.k. mantı
(misafirlikte sadece mantı var sandm o yüzden sonrada gelen tavuk, karnıyarık, pilav patates tabağını geri çevirdim)

ara;2-3 adet fındık
spor maalesef yok
su;1-2 litre
Mantı, ekmek, sucuk aynı günde pek olmamış sanki canım :26:

kızlar bugün eski diyetisyenime yeniden gittim sırf şu bayramı kilo almadan atlatabilmek için. birde işe başlamama az kaldı hala tospik tospik geziyorum ortalıkta. oysaki böyle hayal etmemişti. neyse işe başlama durumu umarım beni toparlar.bu aralar yoğunum hem işe gidip geliyorum hem valiz haırlayacağım hem küçük bebek, o yüzden listemi bayramda sakin sakin yazarım.
Tamam canım sen işlerini hallet. Kolay gelsin.
5 Ağustos menüm
1 şeftali

1 kase yoğurt
Çok az kıymalı makarna

1 sade soda

Makarna dolma?? az yemişsindir inşallah canım.

:118::118::118::118::118:
Tebrikler canım :46:

dünkü menüm:
sahur

iftar
biraz yoğurt

Afiyet olsun canım.

Dunku menum
Sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 fincan yesil cay

Ara 1 tane elma

Ogle 14.30

Aksam 20.00
1 kase mercimek corbasi
1 kase salata

Afiyet olsun canım.

Selamlar kızlar

Dün eşimle önce sinemaya gittik, filmi begendim, sonra da yemek yemeye gittik, sonrada yavruları annemden alıp eve geldik.. Gecti bitti 8 yıl.. Şaka gibi...
Şimdi menum gelsin bakalım

Sabah
9:30
Kırmızı biber ve köy biberini tavada biraz yag ile cevirdim, ondan 3 servis kssıgı filan
Beyaz peynir
( ankaradan yeni geldiğimiz için ev boş, onlar vardı bitek, bugun alısveriş yapmam lazım..)

Öğlen 12:30
Yine o biberlerden
Ve beyaz peynir

Aksam 21:00
5 tane sultanahmet köftesi
Ufak bir parca ekmek
Ayran

Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 2 lt

( tatlı almamak için nefsimizle cok mucadele ettik ve almadıık:) )

Ay bu arada ankarada gelinlik yapıyorum dediğimi bi kaptancım dogru anlamıs:) hizmet ediyorum anlamındaa:))) grlinlik dikmek nerdeeee, ama kayınvalidem dikiyor gelinlik, benimkini o dikmişti:)

Sabah
Kırmızı biber ve köy biberini tavada biraz yag ile cevirdim, ondan 3 servis kssıgı filan
Beyaz peynir
( ankaradan yeni geldiğimiz için ev boş, onlar vardı bitek, bugun alısveriş yapmam lazım..)

Yine o biberlerden
Ve beyaz peynir

Ufak bir parca ekmek
Ayran

Su 2 lt

afiyet olsun kuzucummmm :52:

Ay bu arada ankarada gelinlik yapıyorum dediğimi bi kaptancım dogru anlamıs:) hizmet ediyorum anlamındaa:))) grlinlik dikmek nerdeeee, ama kayınvalidem dikiyor gelinlik, benimkini o dikmişti:)

ilahi biz yaaaa hepimiz yanlış anlamışızzzzzzz :52:

kızlar kuzenimin tercihlerini yapmıştım hatırlarsınız sonuçları belli oldu iyice araştırdım bi kaç tıbbı sekreterle görüştürdüm filan memnun kalınca ilk sıraya yazmıştık köpek benim gibi pek ballı çıktı ankaradaki devlet olrak en iyi sağlık meslek lisesinin tıbbı sekreterlik bölümünü kazandı ve gece beni arıyor bi bağırıyor telefonda anlatamam. İnşallah hayırlısı olmuştur

kaptişim sen ne düşünürsün bu konuda
:44:

Sabah
Beyaz peynir

Yine o biberlerden
Ve beyaz peynir

Ufak bir parca ekmek
Ayran

Su 2 lt

Afiyet olsun cnm ve tebrikler nefsinizle mücadele ettiğiniz için..:46:

kızlar kuzenimin tercihlerini yapmıştım hatırlarsınız sonuçları belli oldu iyice araştırdım bi kaç tıbbı sekreterle görüştürdüm filan memnun kalınca ilk sıraya yazmıştık köpek benim gibi pek ballı çıktı ankaradaki devlet olrak en iyi sağlık meslek lisesinin tıbbı sekreterlik bölümünü kazandı ve gece beni arıyor bi bağırıyor telefonda anlatamam. İnşallah hayırlısı olmuştur

kaptişim sen ne düşünürsün bu konuda
:44:
Bende tıbbi sekreterim Burcu' cum :60::60::60::60::9:Özlem e özelden yazmıştım da şimdi yeri gelmiş. Yazayım bari bişey olmaz sanırım. Ama büyük bir tesadüf :34:

Kızlar bu akşam yola çıkıyoruz inşallah. Tren 20:15 te ama ondan önce gideceğiz çünkü yapılacak başka işlerimiz var dışarda. Sabahtan beri valiz hazırlıyorum. Nasıl götüreceğiz bilmiyorum ama ben valiz hazırlarken bütün evi valize sığdırmaya çalışıyorum :60::60::60: Şimdi minik kızın kıyafetlerini ütüleyeceğim. Daha bi sürü işim var. İnşallah yetiştireceğim

Kızlar bu akşam yola çıkıyoruz inşallah. Tren 20:15 te ama ondan önce gideceğiz çünkü yapılacak başka işlerimiz var dışarda. Sabahtan beri valiz hazırlıyorum. Nasıl götüreceğiz bilmiyorum ama ben valiz hazırlarken bütün evi valize sığdırmaya çalışıyorum :60::60::60: Şimdi minik kızın kıyafetlerini ütüleyeceğim. Daha bi sürü işim var. İnşallah yetiştireceğim

kolay gelsin kaptişimmmmmmm :52:

Back
X