Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

su an artıdayım sanırım
birde sürekli gelemeyebilirim,dolayısıyla 5 msjı tamamlayabilirim. o yüzden...
motivasyonum bozulmasın diyede buraya menülerimi paylasayım diyorum

tatlım 79.4 ile ayrımışsın fazla bi durum yok 5 mesaj yazsn bile hırsın güzel kurbana kdar 10 kilo vermen için listeye girmelisin bence :44:

Merhaba kızlarrr,

Birazdan çıkıyoruz biz, bebek ziyaretine gidicez.. Bir gelip bakayım dedim

Emrivaki yapmış ama güzel kurtulmuşsun :34:

aynen canım çok güze yırttım :52:

merhanba kızlar

dünkü menum

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmış yumurta
domates salatalık maydonoz
2 zeytin bir dilim peynir

ara
8 tane beyaz leblebi
öğle 14.30
yağsız sütle nesfit

akşam 19.00
2 kase yeşil mercimek çorbası

2 litre su

burcugnc

14.08. 15 mesaj
15.08 13 mesaj

akashba
14.08. 7 mesaj
15.08 5 mesaj

elifimsuyum
14.08. 5 mesaj
15.08. 0 mesaj

kızlar mesaj sayıları bunlar baska kimse göndermedi ve artık toparlanmamız gerekiyor bence ben dahil olmak üzere iyice boşladık buraları arkadaşlar

iyiyim canım sen nasılsın?

Biraz kilo vereyim,takıma artı girmek istemiyorum.
Hala yogunlugum sürüyor, bi kaç haftalıgına ist. a gitme ihtimalim var.

işlerimi halledince dönecegim inş. :1:

biriyle evlenince ailesiylede evleniyorsun malesef :50:

inş. ilerde sorun olmaz.. siz anlasında...

evet canım sanıyorsun ki sadece onunla evleniyosun ama ne yazikki öyle değil tüm aileyle evleniyosun bişey söylediğin zamanda senden kötüsü yok onların istediği gibi susu pus oturup birde isteklerini yaparsan çok güzel gelinsin demek

merhanba kızlar

dünkü menum

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmış yumurta

ara
8 tane beyaz leblebi
öğle 14.30
yağsız sütle nesfit

akşam 19.00

2 litre su

afiyet olsun cnm harika

burcugnc

14.08. 15 mesaj
15.08 13 mesaj

akashba
14.08. 7 mesaj
15.08 5 mesaj

elifimsuyum
14.08. 5 mesaj
15.08. 0 mesaj

kızlar mesaj sayıları bunlar baska kimse göndermedi ve artık toparlanmamız gerekiyor bence ben dahil olmak üzere iyice boşladık buraları arkadaşlar

ellerine sağlık canım bencde artık toparlanmalıyız

sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
salatalık
biber
yarım kk peynir
5 zeytin
şekersiz çay

öğle(15:00)
patlıcan salatası
1 büyük bardak ayran

ara(17:00)
1 sade türk kahvesi
yarım avuç kuru üzüm

akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

3.5 litre su
spor yok

Selam kızlar arada bir gelmeye çalışıyorum ama cepten girmek zor oluyor sayfalar zor açılıyor sanırım durumlar kötü :(

Selam kızlar arada bir gelmeye çalışıyorum ama cepten girmek zor oluyor sayfalar zor açılıyor sanırım durumlar kötü :(

aynen kaptişim geen giden yok özlem izne ayrılmak istedi yoğunmuş haksızlık oluyormuş melek dönmek istiyor ama listeye girmek istemiyor 5 mesajı dolduramam diye korkuyo filan başka bir gelişme yok yeni kişiler çağırsam diorum ama izinden döneceklerde çok napsam bilemedim. :50:

Merhaba kizlar dunden beri cok hastayim dunacile gittim serum taktilar o yuzden giremedim hic ucuncu olmusuz cok sevindim

Gribal bir durum bogazim agriyor bugun biraz daha iyiyim ama kizdan firsat bulupta dinlenemiyorum
geçmiş olsun canım
kızlar bugün saçam bi gündü gencay ın kuzeninin doğum günü vardı zorla oraya götürüdüm azcık pasta filan yedim doğrudur cıss ama duramadım ama sıkıldım çok bunadım şu an sratımı görseniz 1 karış yerlerde o kadar işgüzar 2 yüzlü insanlar var ki tiksindim gencay ın akrabalarından off offf dertliyim onu geçtim burnum kocaman şişti sanırım hasta ocam vücudum davul gibi hiç iyi değilim yani :14:
evlenmeden önce bu kadar samimi olmak da iyi olmayabiliyor canım. çabuk laçkalaşıyor ilişkiler. aradaki mesafeyi korumak lazım
Kızlar merhaba,

Eve yeni geldik, sabahtan da giremedim kusura bakmayınn. Bugün kalkar kalkmaz çıktık evden, denize nazır kahvaltımızı ettik, yürüdük bol bol.. Sonra da misafirliğe gittik.

Menüm:

Sabah - Öğlen
2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, bir kaç çeşit peynir, haşlanmış yumurta, 1 fincan süte nescafe

Akşam yemeğine kadar arada 1 kutu ayran içtim, sonra 5-6 badem attım ağzıma acıkınca

Akşam
Mercimek çorbası, zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt, salata

3lt su, 1 bardak yeşil çay, 2 sade soda
sefanız olsun :) afiyet olsun
merhanba kızlar

dünkü menum

sabah 10.00
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmış yumurta

ara
8 tane beyaz leblebi
öğle 14.30
yağsız sütle nesfit

akşam 19.00

2 litre su
güzel menü canım. şu nesfite ben de geri dönmek istıyorum .
burcugnc

14.08. 15 mesaj
15.08 13 mesaj

akashba
14.08. 7 mesaj
15.08 5 mesaj

elifimsuyum
14.08. 5 mesaj
15.08. 0 mesaj

gönderiyorum hemen ben de :30:
sabah(11:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tam bugday
domates
salatalık
biber
yarım kk peynir
5 zeytin
şekersiz çay

öğle(15:00)
patlıcan salatası
1 büyük bardak ayran

ara(17:00)
1 sade türk kahvesi
yarım avuç kuru üzüm

akşam(18:15)
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt

3.5 litre su
spor yok
güzel menü
günaydın kızlar sağlıklı bir gün geçirmeniz dilegiyle :54:
günaydın burcucum

merhaba kızlar. dünyorucu bi gündü eşim çalışıyordu evde oğlanla temizlik yaptık. bir süredir taşınacağım diye ayrıntılı temizlik yapmıyordum ve görünüşe göre taşınma işi ertelendi. ben de dedim daha fazla pasaklı pasaklı oturmayayım. dolabı kanepeleri falan kendim çektim çok yorucuydu.

perdeler yıkanacak ama asacak adam çalışınca yıkayamadım.

bu sabah da feci karın ağrısı ile uyandım. regl olmuşum. birkaç gün erken geldi. çok ağrım var şuan . pzt yoğun da oluyoruz bakalım gün nasıl bitecek

merhaba kızlar. dünyorucu bi gündü eşim çalışıyordu evde oğlanla temizlik yaptık. bir süredir taşınacağım diye ayrıntılı temizlik yapmıyordum ve görünüşe göre taşınma işi ertelendi. ben de dedim daha fazla pasaklı pasaklı oturmayayım. dolabı kanepeleri falan kendim çektim çok yorucuydu.

perdeler yıkanacak ama asacak adam çalışınca yıkayamadım.

bu sabah da feci karın ağrısı ile uyandım. regl olmuşum. birkaç gün erken geldi. çok ağrım var şuan . pzt yoğun da oluyoruz bakalım gün nasıl bitecek

o zaman cumaya hafiflersin demek ki cumada şişkinliğin varmış kuzucum :52:

pazar menüm

sabah(9.00)
bir poğça
1 bardak çay

öğle yok malesef temizlik yaparken öğün atladım

akşam( 18.00)
1 tabak ton balıklı makarna
salata

akşam(19.00)
1 maden suyu

akşam(20.30)
1 az şekerli türk kahvesi

suyu ölçülü içemedim
oğlanı parka götürdüm ve temizlik yaptım. spordan sayılırsa.

azcık karbonhidratlı bir gün oldu. ama ben silkelendim. bu günden itibaren tam gaz devam. o +500 çok moralımı bozmuştu. motıvasyonum düştü. hatta izne çıkmayı bile düşündüm. hala da motıvasyonum yerimde değil ama bi şekilde toparlanmam lazım.

kaptan gelsin tatlım bi ozaman hafta içi gelcek konuşursunuz yine
tmm canım. Olmazsa bu hafta degilde bir dahaki hafta girerim.Bu hafta bakarım, 5 msj atabiliyorsam,haftaya listede olurum..
evet canım sanıyorsun ki sadece onunla evleniyosun ama ne yazikki öyle değil tüm aileyle evleniyosun bişey söylediğin zamanda senden kötüsü yok onların istediği gibi susu pus oturup birde isteklerini yaparsan çok güzel gelinsin demek
ya normalde cok sıkıntım yok eşimin ailesiyle ama patavatsızlar işte...
günaydın kızlar sağlıklı bir gün geçirmeniz dilegiyle :54:
günaydın burcum :16:

Ebrucum nasılsın?

Back
X