Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar...

Çook sıkıcı bir gün geçiriyorum, bir sürü iş var ama yapasım yok. Saat 6 olsa a bir an önce eve gitsemm:1:

ne iş yapıyorsun canım? ben de çıkıyorum şimdi kızlar yarın görüşürüz artık. umarım sabah geldiğimde geçmiş sayfalarca birikmiş olur. kaptan ne zaman geliyor acaba bugun mu çıkacaklardı yola?

$erkanlar-mobilya-4327581472.webp$erkanlar-mobilya-4433288704.webp$erkanlar-mobilya-19195547903.webp

kızlar almayı düşündüğüm mobilyalar sizce nasıl hala karar vermiş değilim. bu arada koltuk rengi o kadar açık değil bi ton daha koyu :50:

http://www.sualar.com.tr/admin/resimler/erkanlar-mobilya-1258304911.jpg ama bu yatak odasında aklım kaldı özellikle tuvalet masasında açılıo arkası dolap filan bilmiyorum ya :(

Son düzenleme:
sabah(11:00)
2 yumurtadan 1 tatlı kaşığı tereyağ ile yumurta
domates
salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
2 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmeği
2 tatlı kaşığı vişne reçeli
:17:

ara(13:00)
4 parça kavun

öğle(15:00)
4 parça nugget
1 kaseden az yoğurt

ara(17:00)
10 fındık

akşam(19:30)
1 gögüs ızgara
salata
yarım dilim ekmek

:42::42:

ne iş yapıyorsun canım? ben de çıkıyorum şimdi kızlar yarın görüşürüz artık. umarım sabah geldiğimde geçmiş sayfalarca birikmiş olur. kaptan ne zaman geliyor acaba bugun mu çıkacaklardı yola?

Yazılım danışmayım ben, finans-muhasebe ve bordro konusunda. Pek rastlanan bir meslek değil:1:

Kızlar bu arada ben perşembe sabahı İzmire gidiyorum iş için, cuma akşam dönücem.. Acaba 1 gün önce tartılıp kilo mu bildirsem olur mu:44:? Orada tartı bulamayabilirim..

Eki Görüntüle 782030 Eki Görüntüle 782032 Eki Görüntüle 782034

kızlar almayı düşündüğüm mobilyalar sizce nasıl hala karar vermiş değilim. bu arada koltuk rengi o kadar açık değil bi ton daha koyu :50:

http://www.sualar.com.tr/admin/resimler/erkanlar-mobilya-1258304911.jpg ama bu yatak odasında aklım kaldı özellikle tuvalet masasında açılıo arkası dolap filan bilmiyorum ya :(

Canım çok güzel mobilyalar seçmişsin.:34: Ama bence yatak odası ve yemek takımını aynı alma.. Sıkılabilirsin çünkü, yine de sen bilirsin

Yazılım danışmayım ben, finans-muhasebe ve bordro konusunda. Pek rastlanan bir meslek değil:1:

Kızlar bu arada ben perşembe sabahı İzmire gidiyorum iş için, cuma akşam dönücem.. Acaba 1 gün önce tartılıp kilo mu bildirsem olur mu:44:? Orada tartı bulamayabilirim..

olur tatlım perşembe sabahtan bildir 200 300 gr filan fazla çıkarsın ama napalım artık :51:

Canım çok güzel mobilyalar seçmişsin.:34: Ama bence yatak odası ve yemek takımını aynı alma.. Sıkılabilirsin çünkü, yine de sen bilirsin

canım aslında yatak odasını full beyaz alasım var sanırımda yatak odası beyaz olcak :)

Son düzenleme:
olur tatlım perşembe sabahtan bildir 200 300 gr filan fazla çıkarsın ama napalım artık :51:

canım aslında yatak odasını full beyaz alasım var sanırımda yatak odası beyaz olcak :)

Ben de mobilyalarımı beyaz ağırlıklı aldım. Güzel ama temiz tutması gerçekten zor.. Yine de değer bence :) Sadece beyaz deriler zamanla sararır mı diye üzülüyorum ama şimdilik bir şey yok.

Sabah
Tam tahilli ekmek arası beyaz peynirli tost, 1 bardak süt

Öğlen
Domates çorbası, 4-5dilim patatesli yemek (tabldot usulu menu cıkıyor gittiğim yerde. Domates corbası, patates yemeği, mücver ve su böreği vardı, akşama kadar acıkmamak için mecburen yedim)

Akşam
1 yumurtalı omlet, az zeytinyağlı yesil salata, 1,5dilim tam tahıllı ekmek, ayran

Bir avuç üzüm yedim.

3lt su, 2 bardak yeşil çay, 1 sade soda, 2fincan sade filtre kahve.

Son düzenleme:
Ben de mobilyalarımı beyaz ağırlıklı aldım. Güzel ama temiz tutması gerçekten zor.. Yine de değer bence :) Sadece beyaz deriler zamanla sararır mı diye üzülüyorum ama şimdilik bir şey yok.

şu an tam kararımı verdim canım yatak odam full beyaz yemek ve oturma grubu resimlerdeki gibi olacak son kararım bu dahada konuştrmuolar artık kararım değişir diye :52:

Sabah

Öğlen
Domates çorbası, 4-5dilim patatesli yemek (tabldot usulu menu cıkıyor gittiğim yerde. Domates corbası, patates yemeği, mücver ve su böreği vardı, akşama kadar acıkmamak için mecburen yedim)

Akşam
1 yumurtalı omlet, az zeytinyağlı yesil salata, 1,5dilim tam tahıllı ekmek, ayran

Bir avuç üzüm yedim.

mücver yemediğin için patatesleri affedelim canım :52: afiyet olsun :54:

Eki Görüntüle 782030 Eki Görüntüle 782032 Eki Görüntüle 782034

çok güzeller canım. beyaz olan daha klasik bir model. benim mobilyalarım koyu renk koltuklarım açık renk. tam tersi olmalıymış aslında yanlış yapmışım. ben açık renk mobilyadan yanayım. bir de koltuklarımın kenarları siyah deri. inanılmaz tozlanıyor. deli oluyorum. şimdiki aklım olsaydı deri kenarlı almazdım. tamamen kumaş alırdım. hele şu country tarzına bayılıyorum
sabah(11:00)
2 yumurtadan 1 tatlı kaşığı tereyağ ile yumurta
domates
salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
2 dilim zeytinyağlı tam bugday ekmeği
2 tatlı kaşığı vişne reçeli
:17:

ara(13:00)
4 parça kavun

öğle(15:00)
4 parça nugget
1 kaseden az yoğurt

ara(17:00)
10 fındık

akşam(19:30)
1 gögüs ızgara
salata
yarım dilim ekmek

:42::42:
kavun ve reçel dışında güzel canım onlarda görmezden gelinebilir

ben de muhasebeciyim. insan kaynakları da denilebilir. bordro,ssk ,puantaj takibi falan..
evet katılıyorum. benimkiler aynı seri . tam sıkılmadım daha ama sıkılmam yakındır :1:
Sabah

Öğlen

Akşam

Bir avuç üzüm yedim.

patates olmasaymış iyiymiş tabi ama yapcak bişey yok afiyet olsun

şu an tam kararımı verdim canım yatak odam full beyaz yemek ve oturma grubu resimlerdeki gibi olacak son kararım bu dahada konuştrmuolar artık kararım değişir diye :52:

o linkteki beyaz yatak odasını mı alacaksın? hayırlı olsun canım . bizde erken almıştık mobilyaları. düğün olduğunda borcun üçte ikisi bitmişti.

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah(7.45)
bir dilim esmer ekmek
domates
salatalık
çok az tereyağ
1 bardak çay

öğle(12.30)
1 porsiyon tavuk döner
yanındaki domatesler
1 yemek kaşığı kadar pilav

akşam(18.30)
2 lahmacun
1 ayran
biraz salata, söğüş

su:2,5 lt
yürüryüş: sabah oğlumu götürürken 15 dk
akşam yemekten sonra yarım saat kadar

çok güzeller canım. beyaz olan daha klasik bir model. benim mobilyalarım koyu renk koltuklarım açık renk. tam tersi olmalıymış aslında yanlış yapmışım. ben açık renk mobilyadan yanayım. bir de koltuklarımın kenarları siyah deri. inanılmaz tozlanıyor. deli oluyorum. şimdiki aklım olsaydı deri kenarlı almazdım. tamamen kumaş alırdım. hele şu country tarzına bayılıyorum

kavun ve reçel dışında güzel canım onlarda görmezden gelinebilir

ben de muhasebeciyim. insan kaynakları da denilebilir. bordro,ssk ,puantaj takibi falan..

evet katılıyorum. benimkiler aynı seri . tam sıkılmadım daha ama sıkılmam yakındır :1:

patates olmasaymış iyiymiş tabi ama yapcak bişey yok afiyet olsun

o linkteki beyaz yatak odasını mı alacaksın? hayırlı olsun canım . bizde erken almıştık mobilyaları. düğün olduğunda borcun üçte ikisi bitmişti.

evet canım linkteki beyaz yatak odasını alcam gözüm kalmıştı almasam içime dert olrdu herhalde yemek odası ve oturma grubu aynı resimlerdeki olcaak sanırım :52:

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah(7.45)
bir dilim esmer ekmek
domates
salatalık
çok az tereyağ
1 bardak çay

öğle(12.30)
1 porsiyon tavuk döner
yanındaki domatesler
1 yemek kaşığı kadar pilav

akşam(18.30)
2 lahmacun
1 ayran
biraz salata, söğüş

su:2,5 lt
yürüryüş: sabah oğlumu götürürken 15 dk
akşam yemekten sonra yarım saat kadar
pilav hiç olmasa lahmacunda 1 tane olsa çok güze menüymüş canım :51:

Bence çok güzeller şimdiden hayırlı olsun, allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah.

mücver yemediğin için patatesleri affedelim canım :52: afiyet olsun :54:

Çok da severim aslında mücveri ama yemedim, bi de çok yağlı duruyordu :1:

Son düzenleme:
Bence çok güzeller şimdiden hayırlı olsun, allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah.

Çok da severim aslında mücveri ama yemedim, bi de çok yağlı duruyordu :1:

sağol tatım annem mücveri fırında yapıo nası oluo bilmiorum ama yapıo kadın ya :52:

Back
X