sağol tatlım iyi gecelersabah tekrar tartılcak mısın canım sen
Selam kizlar, az once istanbula indim, eve dogru yoldayim.
Canim tarti olmadigi icin tartilamadimm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol tatlım iyi gecelersabah tekrar tartılcak mısın canım sen
Saatlerini de yaz demissin canim, gordum.
Bugunku menum
7.30 peynir, domates, salatalik, haslanmis yumurta, 2dilim kepek ekmegi ve ihlamur
12.00 ezogellin, az etli turlu, 3yk bulgur pilavi
2erik, 1 avuc kavrulmamis findik
Aksam yemegim olmadi pek, havaalaninda yemek zorundaydim saat 7de kepek ekmekli tavuklu sandvic yedim, dardanelin ucgen olanlarindan
su 2lt, eve gidince icerim dahaa
elifimsuyum-- 1 top dondurma,1 kase makarnatuba--- baklava,dondurma,çikolata,börek,tiramisu
seyyah----gofret
burcugncy ---- 4 dilim baklava reçel
özlem --- bisküvi,keşkül,baklava
dark_night------ yarım tabak mantı
disakkarit----- çikolata,dondurma,börek
vasthanerada----- dondurma
kaptan bunlar arefe günden itibaren olan kaçamaklar cezalar sende olanlara verirsin artık banada ver ben memlekette de yaparım![]()
SelamlarNasılsınız?
Kaçamkalara bak, agzım sulandı![]()
afiyet olsun bence güzelSaatlerini de yaz demissin canim, gordum.
Bugunku menum
7.30 peynir, domates, salatalik, haslanmis yumurta, 2dilim kepek ekmegi ve ihlamur
12.00 ezogellin, az etli turlu, 3yk bulgur pilavi
2erik, 1 avuc kavrulmamis findik
Aksam yemegim olmadi pek, havaalaninda yemek zorundaydim saat 7de kepek ekmekli tavuklu sandvic yedim, dardanelin ucgen olanlarindan
su 2lt, eve gidince icerim dahaa
günaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menüm şöyle
sabah(7.45)
yarım gözleme (bunun için ceza istıyorum)
peynir, domtes, çay
öğle(12.00)
1 tabak nohut . ekmek yok. gözlemden sonra ekmek yemeğe utandım
ara(15.00)
1 fincan nescafe . sütlü-şekersiz
akşam(18.00)
1 servis kaşığı kıymalı menemen
peynir
domates
1 dilim ekmek(menemenı ekmeksiz yıyemedim malesef
sonra parka gittik
parktakı aletlerle biraz spor yaptım
bir avuç çekirdek yedim
gün içinde oldukça falza yürüdüm ama suyu ölçülü içemedim 2,5 lt olmuştur inşallah
parkdaki kafede bir türk kahvesi içtim (saati 21.00 di sanırım)
iyiyz melegim sen nasılsın gel artık ya özledim seni
Selam kızlar. Takım çok ama çok kötü durumda. Biran önce toparlanıp kendimize gelelim lütfen. Yeni üye çağırmamız lazım. Ben olayım olmayayım katılmak isteyenler topiği için hepinize yetki veriyorum. Kimi görürseniz çağırın. Biran önce kalabalıklaşalım yeniden. Her şeye yeniden başlıyorum bugünden itibaren. Bütün cezalar iptal. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugünden itibaren başlıyoruz yeniden. Yoksa kendimizi zor toparlayacağız. Allahtan bu haftaki ortalamamız % 0,30 un üstünde yoksa sarı kart yiyecektik. Haftaya listede 4 kişi var ben ve burcu listeye giremiyoruz. Yeni gelecek olanlarında deneme süresi olacak. Listede olanlardan büyük özveri bekliyorum.
Çağır canım. Bizim durumumuzda çok kötü. Kim denk gelirse artık. Onlara çok hak tanıdık daha önce. Hep onları bekleyecek değiliz. Ben bakıyorum ama hep çağırılmış oluyor. Ne kadar çok olursak o kadar iyi. Bu arada sen tam olarak ne zaman gidiyorsun memlekete? Bu arada memleket nereydi senin?kaptiş ben çağırcaktım ama 12. takım 2 kişiymiş onlar topiğe yazmışlar kan kaybediyoruz bize gelin filan denk geldikçe çağırayım mı?
Çağır canım. Bizim durumumuzda çok kötü. Kim denk gelirse artık. Onlara çok hak tanıdık daha önce. Hep onları bekleyecek değiliz. Ben bakıyorum ama hep çağırılmış oluyor. Ne kadar çok olursak o kadar iyi. Bu arada sen tam olarak ne zaman gidiyorsun memlekete? Bu arada memleket nereydi senin?
şimdi bilet bakmaya gitcem kaptiş salı gece yada çarşamba sabah gitcem ordu ünyeye gitcez kaptancım noldu neden sordun?
Öylesine sordum canım merak ettim sadece. Ben gittim memleketine. Çok güzel yerler. Ünye, fatsa vs bütün kıyı karadeniz süper.![]()
ayyy bende gideyim de gezcem ya salı geceye ayırttım bilet bakalım gidiyorumama burdan uzak kalcam keşke net olsaydı orda
![]()
Sen diyetine dikkat et canım gerisini düşünme. Keşke net olsaydı daha güzel olurdu. Ama takma keyfini çıkart tatilin. Ne zaman döneceksin? Bu arada bende eylül 2 de işe başlamayı düşünüyorum ama tam karar vermedim. :44:
şu an tam net değil ama en geç 5 inde dönmemiz lazım 8 inde kuzenimin düğünü var burda