Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım alt alta yazarsan daha güzel olur protein ağırıklı güzel bi menü:nazar: sadece bulguru cumaya yakın yeme şişkinlik yapar cnm

bravo tatlım :46:

bnmde koltuk altı kararma için önerdiler cnm da nerde kaça yaptırıosun acaba yada benm için koltuk altını kaça yaptıklarını öğrenir misin :ssz:

Canım dakikası 1.25 liraya yaptırıyorum iğneli epilasyonu. Güzel azaltıyor aslında ama tabi biraz yara oluyor. Bir de koltuk altı en çok acıyan bölge diye duymuştum. Sen hiç lazer e gittin mi? Tüylerin kalın ve siyahsa lazer daha çabuk sonuç verebilir belki. Ben de bacaklarım için lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum çünkü iğneli biraz ağrılı bir de uzun sürüyor. Ama işte lazer de zararlı mı değil mi emin olamıyorum. Araştırdım çok ama herkes ayrı bir şey söylüyor :( Tavsiye edilen güzel bir yer bulursam lazer e gitmeyi düşünüyorum ben de. Neyse çok konuştum:) Kısaca fiyatı tüy yoğunluğuna göre değişir. Çünkü dakikaya göre ödüyorsun parayı. Genelde fiyatlar 1 lira ile 2 lira arasında olsa gerek.

Kaptanim ve takım arkadaşlarım menumu yarın yazarak başlayacak olduğumu söyleyeyim.

Birde ben spora çok düşkünüm. Fakat su icmeyi hem sevmiyorum hemde unutuyorum arada bi hatırlatmasıni yaparsanız çok sevinirim. :16:

kenafir kötü gözlü demek kaptiş işte kıskanarak bakan :52: öğlen yediğim nohut çok şişrdi kaptiş ya canım bişi istemedi salata yoğurt bile zorla yedim :52:

İlginç bir kelimeymiş. İnşallah umduğun gibi olmaz düğün. Nohut konusunda haklısın Allahtan cuma öncesi yememişsin. O zaman güzel olmuş akşamın.

Davet edildim burdayım bende artık. Kurallarını öğrenebilirmiyim yeni takımımın :)
Hoş geldin canım hemen kurallarımızı paylaşayım seninle.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Selam kızlar,

Bugün gelemedim pek, kayınvalidem bizde de, onu gezdirdik. Kaçıp kaçıp gireceğimmm :51:
Kaçıp kaçıp gel Seda cım çünkü burdan ne kadar uzak olursan diyet işi o kadar çok sekteye uğruyor. Birde malum 5 mesaj kuralı var. Lütfen ihmal etmeyelim. Yoksa takımın motivasyonu taban yapıyor. :34:

Ben 66dan 49a düştüm. Şuan 55 kiloyum 46 yada 45e düşmek istiyorum 9 10 kilo kadar fazlam var. Azimliyim kural çiğnemek bana göre değil.

23 olucam eylül de. 2 yıl halkla ilişkiler ve Tanıtım bitirdim. Son sınıf açık öğretim öğrencisiyim. 1.55 boyum kısa. Çizelge hazirlayayim daha iyi olur heralde:34:
Keşke bu kadar bırakmasaymışsın kendini. 10 kilo senin gibi zayıflayabilen birisi için çok fazla. Sanırım fazlasıyla abartmışsın yemeyi. Bu arada bende kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane dünya tatlısı kızım var. Bir tanesi henüz 4,5 aylık. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Büyük bir ihtimal eylül başında işe başlayacağım yeniden. Daha önce 85 kilodan 61,8 kiloya kadar indim burda sonrasında hamile kalıp yeniden 83 kiloya çıktım. Kilolarımın büyük çoğunluğunu attım çok az bir fazlalığım kaldı. Onu da burda hep birlikte kısa bir zamanda vereceğime inanıyorum.

Merhaba Büşracığım. Buse ben. 23 yaşındayım. Ankarada edebiyat okuyorum. Hoş geldin:) (((gerçi ben de yeniyim daha :))
Buse' cim sende hoş geldin canım. Yukarda tanıttım kendimi. Aynını yeniden yazmayayım :9:

11.30 1 yumurta (haşlama) biraz peynir, birkaç zeytin ve yeşillik

15.00 4 kaşık kadar bulgur pilavı ızgara dana kuşbaşı salata

ara öğün: 1 kase yoğurt
19.00 salata 6 parça et ( öğlenden o kadar kalmıştı :) bir porsiyon meyve
Menün gayet güzel görünüyor. Burcu nun da söylediği gibi bulgur pilavını cumaya yakın yeme sakın. Şişkinlik yapıyor tartıda fazla sonuç görüyorsun. Su miktarını yazmamışsın?

Bu arada kızlar bugün istediğim gibi egzersiz yapabildim. Yaklaşık 1 saat 15dk falan yürüdüm öğleden sonra. Koşa koşa gelip kendimi banyoya attım:) Birazdan da 15dk filan popo, bacak çalışmayı düşünüyorum ( pilates egzersizleriyle)
Maşallah spor harika olmuş. :nazar::46:

Geçenlerde favorilerime iğneli epilasyon yaptırdım, yüzüm gözüm açıldı resmen kızlar :) Şimdi de ufak ufak diyet ve spor düzenli hale gelmeye başladı. Böyle kendime yatırım yapınca bakınca yani çok mutlu oluyorum, resmen daha iyi hissediyorum....:))
Bugün bende netten araştırdım. Çenemin altında bir iki tane uzun tüy vardı. Ben oynaya oynaya önce elimle kopardım. Sonra cımbızla çektim felan derken şuan 10 a yaklaştı sayısı. Ve beni iyice rahatsız etmeye başladı. Az olduğu için iğneli epilasyon düşünüyorum ama oda iz bırakacak korkusu yaratıyor bende. Sen memnun musun?

Kaptanim ve takım arkadaşlarım menumu yarın yazarak başlayacak olduğumu söyleyeyim.

Birde ben spora çok düşkünüm. Fakat su icmeyi hem sevmiyorum hemde unutuyorum arada bi hatırlatmasıni yaparsanız çok sevinirim. :16:
Tamam canım. Merak etme sen. Su ve spor bizim takım için oldukça önemli. Zamanla daha iyi göreceksin. :34:

Gunaydin kizlar

Baslangic 89
Gecen hafta 81.6
Bu hafta 80.5
Fark 1.1 kg

Aslinda o sacma kacamaklarida yapmasaydim bu hafta 79 kusurleri gorebilirdim neyse bunuda sukur

Canım tebrik ederim, güzel kilo veriyorsun maşallah

arkaqdaşlar herkese selamlar.eşimin rahatsızlığı nedeniyle birsüredir şehirdışındaydım. giremedim sabah akşam doktor tetkik uğraştık. geçmişi hiç okuyamadım beni uyardıysanız haberim bile yok. okumayı isterdim ancak zamanım yok. bu hafta sizi eksiye düşürmemek için kilomu bildireyim dedim. kilom aynı herkese selamlar. 1 ay kadar daha bu devam edecek takkımdan ayrılmam en doğrusu olacak .teşekkürler.alırsanız 1 ay sonra gelirim :52::52::52:

canim geçmiş olsunnn

Kızlar epeydir giremiyorum takımdan
atılsam yeridir. Takımdan kopmak da istemiyorum. şu sıralar herşey karışık ailemden birinin sağlık problemi çok etkiliyor. Işten de ayrıldım gibi. Önümüzdeki hafta başka bir yerde başlayacağım. Aslında buna iş diyemeyiz. Bir organizasyon. Neyse işte böyle durumum. Kilom aynı 69.4

Size de gçok geçmiş olsun canımm

Selam kızlar. Takım çok ama çok kötü durumda. Biran önce toparlanıp kendimize gelelim lütfen. Yeni üye çağırmamız lazım. Ben olayım olmayayım katılmak isteyenler topiği için hepinize yetki veriyorum. Kimi görürseniz çağırın. Biran önce kalabalıklaşalım yeniden. Her şeye yeniden başlıyorum bugünden itibaren. Bütün cezalar iptal. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugünden itibaren başlıyoruz yeniden. Yoksa kendimizi zor toparlayacağız. Allahtan bu haftaki ortalamamız % 0,30 un üstünde yoksa sarı kart yiyecektik. Haftaya listede 4 kişi var ben ve burcu listeye giremiyoruz. Yeni gelecek olanlarında deneme süresi olacak. Listede olanlardan büyük özveri bekliyorum.

Hoşgeldin ebrucumm.

Haklısın canım, inşallah düzelir durumm:50:

sabah(11:30)
2 yumurtadan peynirli omlet
domates
biber
6 zeytin
2 dilim tam bugday
şekersiz çay

öğle(15:30)
1 porsiyon nohut yemeği
salata
1 dilim tam bugday

akşam(19:00)
1 kase yoğurt
salata

3.3 litre su
1 sade türk kahvesi

Afiyet olsun canımmm

Davet edildim burdayım bende artık. Kurallarını öğrenebilirmiyim yeni takımımın :)

Hoşgeldin canım hayırlısı olsunnn

11.30 1 yumurta (haşlama) biraz peynir, birkaç zeytin ve yeşillik

15.00 4 kaşık kadar bulgur pilavı ızgara dana kuşbaşı salata

ara öğün: 1 kase yoğurt
19.00 salata 6 parça et ( öğlenden o kadar kalmıştı :) bir porsiyon meyve

Afiyet olsun canımmm

Bu arada kızlar bugün istediğim gibi egzersiz yapabildim. Yaklaşık 1 saat 15dk falan yürüdüm öğleden sonra. Koşa koşa gelip kendimi banyoya attım:) Birazdan da 15dk filan popo, bacak çalışmayı düşünüyorum ( pilates egzersizleriyle)

Tebrik ederim canımmm

Geçenlerde favorilerime iğneli epilasyon yaptırdım, yüzüm gözüm açıldı resmen kızlar :) Şimdi de ufak ufak diyet ve spor düzenli hale gelmeye başladı. Böyle kendime yatırım yapınca bakınca yani çok mutlu oluyorum, resmen daha iyi hissediyorum....:))

kesinlikle canım, sen kendine değer vereceksin bakacaksın ki mutlu olasın..

Buse' cim sende hoş geldin canım. Yukarda tanıttım kendimi. Aynını yeniden yazmayayım :9:[/I][/B][/COLOR]

Menün gayet güzel görünüyor. Burcu nun da söylediği gibi bulgur pilavını cumaya yakın yeme sakın. Şişkinlik yapıyor tartıda fazla sonuç görüyorsun. Su miktarını yazmamışsın?
[/I][/B][/COLOR]

Maşallah spor harika olmuş. :nazar::46:

Bugün bende netten araştırdım. Çenemin altında bir iki tane uzun tüy vardı. Ben oynaya oynaya önce elimle kopardım. Sonra cımbızla çektim felan derken şuan 10 a yaklaştı sayısı. Ve beni iyice rahatsız etmeye başladı. Az olduğu için iğneli epilasyon düşünüyorum ama oda iz bırakacak korkusu yaratıyor bende. Sen memnun musun?

Öncelikle hoş bulduk :) Bulgur olayına mutlaka dikkat edeceğim. Zira motivasyon açısından tartıdaki rakamlar epeyce önemli :) Su miktarını eklemeyi unutmuşum, tam sayamadım ama yaklaşık 1,5 litredir şu anda yatana kadar muhtemelen 2litreyi biraz geçebilir. Spora gelince gerçekten harika hissettiriyor. Az önce pilates yapıp geldim biraz acı var tabi ama sporsuz yakılmıyor yağlar, artık hepimiz bunu biliyoruz maalesef :) Ben iğneli epilasyondan memnunum ama küçük beyaz izler kalabiliyor. Ama azsa lazerden daha iyi bir alternatif bence :) Bu arada ufaktan kaçıyorum ben. Bütün cicişlere iyi geceler:)

Afiyet olsun canımmm

Tebrik ederim canımmm

kesinlikle canım, sen kendine değer vereceksin bakacaksın ki mutlu olasın..[/QUOTE]

Sağol ciciş, et olmasın yağ olmasın sağlık olsun umarım yediklerimiz :))) Bu arada sana da iyi gezmeler, iyi eğlenceler :)

Kaçıp kaçıp gel Seda cım çünkü burdan ne kadar uzak olursan diyet işi o kadar çok sekteye uğruyor. Birde malum 5 mesaj kuralı var. Lütfen ihmal etmeyelim. Yoksa takımın motivasyonu taban yapıyor. :34:

Haklısın canım paylaşım yapmayacaksak, birbirimize destek olmayacaksak burada olmanın ne anlamı var zaten?

Öncelikle hoş bulduk :) Bulgur olayına mutlaka dikkat edeceğim. Zira motivasyon açısından tartıdaki rakamlar epeyce önemli :) Su miktarını eklemeyi unutmuşum, tam sayamadım ama yaklaşık 1,5 litredir şu anda yatana kadar muhtemelen 2litreyi biraz geçebilir. Spora gelince gerçekten harika hissettiriyor. Az önce pilates yapıp geldim biraz acı var tabi ama sporsuz yakılmıyor yağlar, artık hepimiz bunu biliyoruz maalesef :) Ben iğneli epilasyondan memnunum ama küçük beyaz izler kalabiliyor. Ama azsa lazerden daha iyi bir alternatif bence :) Bu arada ufaktan kaçıyorum ben. Bütün cicişlere iyi geceler:)
Sürekli cımbızla almaya kalksam eminim ki daha da çok artacak. Lazer epilasyon istemiyorum çünkü yüz çok hassas bir bölge. Herkese güven olmaz. Sir ağda yaptırmaya kalksam sürekli bir çözüm değil. En mantıklısı iğneli geliyor ama sanırım daha da çok araştırmam lazım. Teşekkürler cevabın için. İyi geceler :16:

Kızlar bugünlük benden de bu kadar. Minik prenses artık beni daha çok yormaya başladı. Tatil dönüşü temizlik derken oldukça yoruldum bugün. Yarın görüşmek üzere. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı tatlı rüyalar :16:

Bugünkü menüm

Sabah - Öğlen (11:30'de)

Peynir, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği,

Ara (15:00'te)
1 armut, 1 avuç siyah üzüm, 1 kutu süt

Akşam (19:00)
Az yağla kızarmış balık (üstünü de yemedim), salatalık, 1,5 dilim çavdar ekmeği

2,5 lt su, 1 sade soda, 1 sade türk kahvesi

Birazdan da yeşil çay içeceğimm

Hoş geldin canım hemen kurallarımızı paylaşayım seninle.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Keşke bu kadar bırakmasaymışsın kendini. 10 kilo senin gibi zayıflayabilen birisi için çok fazla. Sanırım fazlasıyla abartmışsın yemeyi. Bu arada bende kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Takım kaptanıyım. Konya da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane dünya tatlısı kızım var. Bir tanesi henüz 4,5 aylık. Çalışıyorum ama şuan raporluyum. Büyük bir ihtimal eylül başında işe başlayacağım yeniden. Daha önce 85 kilodan 61,8 kiloya kadar indim burda sonrasında hamile kalıp yeniden 83 kiloya çıktım. Kilolarımın büyük çoğunluğunu attım çok az bir fazlalığım kaldı. Onu da burda hep

Okudum anladım kabul ediyorum.

Canım dakikası 1.25 liraya yaptırıyorum iğneli epilasyonu. Güzel azaltıyor aslında ama tabi biraz yara oluyor. Bir de koltuk altı en çok acıyan bölge diye duymuştum. Sen hiç lazer e gittin mi? Tüylerin kalın ve siyahsa lazer daha çabuk sonuç verebilir belki. Ben de bacaklarım için lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum çünkü iğneli biraz ağrılı bir de uzun sürüyor. Ama işte lazer de zararlı mı değil mi emin olamıyorum. Araştırdım çok ama herkes ayrı bir şey söylüyor :( Tavsiye edilen güzel bir yer bulursam lazer e gitmeyi düşünüyorum ben de. Neyse çok konuştum:) Kısaca fiyatı tüy yoğunluğuna göre değişir. Çünkü dakikaya göre ödüyorsun parayı. Genelde fiyatlar 1 lira ile 2 lira arasında olsa gerek.

canım az ama kıl kökü iltihaplanması varmış bu nedenle özellikle iğneli dedi bide lazer bilmiyorum sonuçta radyasyon ve iyi yerler biraz tuzlu zaten 4 yıldır ağdaya gidiyorum hem koltuk altı hem bikini bu nedenle az ve ince itihaplanmam geçmezsde ilaçla sanırım bnde gideceğim :50:

İlginç bir kelimeymiş. İnşallah umduğun gibi olmaz düğün. Nohut konusunda haklısın Allahtan cuma öncesi yememişsin. O zaman güzel olmuş akşamın.

nohut ve cuma öncesi asla olmaz bn o hatayı bi kere yaptım kaptişşş bi daha asla :52:

Kızlar bugünlük benden de bu kadar. Minik prenses artık beni daha çok yormaya başladı. Tatil dönüşü temizlik derken oldukça yoruldum bugün. Yarın görüşmek üzere. Öpüyorum hepinizi. İyi geceler tatlı tatlı rüyalar :16:

görüşürüz kaptişimmm :54::3:

Bugünkü menüm

tatlım balığı yagda kızartma yerine ızgara her zaman daha iyidir ben büyük balıkları hep öle yapıyorum ızgara dediğimde eskilerin ocak tost makineleri alimunyum folyo serip yapıyorum mis oluyor ama harika bi menü yarın ishal olabilirsin hem süt hem armut dikkat et :52:

kızlar herkes kaçmış bende kaçarım yavaştan yarın yokum tüm gün gencayla buluşcaz sabahtab akşama kadar felekten bi gün çalcaz izindeyim diye diyetimi aksatmıcam merak etmeyinnn :52: öptüm hepinizi iyi gecelerrrr :54:

Bugünkü menüm

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. Spor göremedim ama?
kızlar herkes kaçmış bende kaçarım yavaştan yarın yokum tüm gün gencayla buluşcaz sabahtab akşama kadar felekten bi gün çalcaz izindeyim diye diyetimi aksatmıcam merak etmeyinnn :52: öptüm hepinizi iyi gecelerrrr :54:

İyi eğlenceler Burcu cum :16:

Back
X