• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim çıkmam lazım geç kaldım listeyi ekledim paylaşıma bir sorun olursa ilgilenirsen çok sevinirim teşekkürlerr

Hoş geldin canım. Sana da kurallarımızı yazıyorum eğer kabul edersen okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

yapabilirim kuralları kabuul ediyorum kaptanım:)

yapabilirim kuralları kabuul ediyorum kaptanım:)

O zaman aramıza yeniden hoş geldin canım. Ben kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Konya' da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane prensesim var. Son kilocuklarımın sahibi minik prensesim henüz 4,5 aylık. :9:

Başlangıç kilonu hedef kilonu ve boyunu yazarsan not almam gerekecek. :34:

Kızlar benim minik prenses uyandı onunla ilgilenmem lazım. Ara ara gelirim. Öpüyorum şimdilik hepinizi :16:

O zaman aramıza yeniden hoş geldin canım. Ben kendimi tanıtayım hemen. İsmim Ebru. Konya' da yaşıyorum. 31 yaşındayım. İki tane prensesim var. Son kilocuklarımın sahibi minik prensesim henüz 4,5 aylık. :9:

Başlangıç kilonu hedef kilonu ve boyunu yazarsan not almam gerekecek. :34:

hoşbulduk memnun oldum çokçok öpüyorum küçük kızını:)
başlangıç kilom:98
hedef kilom:80
boy:165

[ı]çaktırma canım belki daha fazla aldım da bilmiyorum ne kadar aldığımı :9:eee izmir' e senede bir ancak gidiyoruz olsun artık o kadar :34: Ama azme bak sadece 200 gr fazlalığım var. Maşallah bana :nazar:
[/ı]

[ı]gel canım gel. Alırız tabii ki aramıza. Sana kuralları yazayım hemen. Eğer senin içinde uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

[/ı]
[sıze=3][/sıze]
[ı]13.takım kurallarımız[/ı]
[sıze=3][/sıze]
[ı]
1) her cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. Istediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

8 ) kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi [/ı]
[ı]alışveriş[/ı][ı]inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. Madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor. [/ı]

[ı]inşallah canım eğer böyle kararlı gidersen zaten kısa zamanda hedefe ulaşacağına inanıyorum. :16:[/ı]
[ı]ne demek canım rica ederim. [/ı]:16:

inşallah kaptan...:16:

Çaktırma canım belki daha fazla aldım da bilmiyorum ne kadar aldığımı :9:Eee İzmir' e senede bir ancak gidiyoruz olsun artık o kadar :34: Ama azme bak sadece 200 gr fazlalığım var. Maşallah bana :nazar:

Gel canım gel. Alırız tabii ki aramıza. Sana kuralları yazayım hemen. Eğer senin içinde uygunsa okudum kabul ediyorum diye geri bildirim yapman lazım.

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasılyüreklendirdiğimizdir. kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdakikişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

İnşallah canım eğer böyle kararlı gidersen zaten kısa zamanda hedefe ulaşacağına inanıyorum. :16:
Ne demek canım rica ederim. :16:
Kabul ediyorum..
Yalnız kaptancigim ben bi hafta müsaade istiyorum ...
Evde olmayacağım icin cok paylaşım yapamam heralde
Bi hafta sonra burdayim ins

kendimi tanıtayım ....
ismim nur
27 yasında ,1 efe, 1 de tatlı cadısı olan anneyim...
2009 da evlenirken 55...
2010 da 3 ay sonra yani hamile kaldığımda 59...
2010 da 9 ay sonra doguma girerken 83...
Doğumdan sonra 78... 2 kilocuk verebildim daha sonra....
Oğlum 8 aylıkken 72 ye düştüm birden.... Veee 11 aylikti 2011 de tekrar hamileyim ....:)
9 ay sonra kızım doğduğunda 93....
Doğumdan çıktığımda 86... 1 hafta sonra 82.... Cabalarimla şimdiki kilomdayim... 70 kiloyum(tartımın pili bitmiş,hemen temin etmeliyim)
Kızım 14 aylık ...emziriyorum henüz

***4. TAKIM 324.ETAP***
topraks : (67,4/66,7/0,7/%1,04 )
zeynep_canan :( 55,6/54,6 /1 /%1,80 )

gogo2405 :( 67,9/ 67.9/ 0/0 ) kilosu sabit
RrapunzelL :(74/73.8 /0.2 / 0.26)

nurork
:
(64,1/63,9/0,2 /%0,31 )
gizemli_1105 :(97,1/ / / )
bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (62,3/63,8 /-1,5 /%-2,41 )
yellowmelon : (65,8/65,2 /0,6 /%0,91 )

4.TAKIM ORTALAMASI %0,24

kendimi tanıtayım ....
ismim nur
27 yasında ,1 efe, 1 de tatlı cadısı olan anneyim...
2009 da evlenirken 55...
2010 da 3 ay sonra yani hamile kaldığımda 59...
2010 da 9 ay sonra doguma girerken 83...
Doğumdan sonra 78... 2 kilocuk verebildim daha sonra....
Oğlum 8 aylıkken 72 ye düştüm birden.... Veee 11 aylikti 2011 de tekrar hamileyim ....:)
9 ay sonra kızım doğduğunda 93....
Doğumdan çıktığımda 86... 1 hafta sonra 82.... Cabalarimla şimdiki kilomdayim... 70 kiloyum(tartımın pili bitmiş,hemen temin etmeliyim)
Kızım 14 aylık ...emziriyorum henüz

Hosgeldin canim kararli gidersen verirsin kilolarini bende evlendigimde 60 kiloydum hamilekaldigimda 70 kilo doguma gittigimde 105 kilo dogumdan cikinca 98 kilo bir hafta sonra 96 sonra 1 yilda 89 anca dusebildim sonra kafaya koydum ve kilo vermeliyim artik dedim internette arastirirken kadinlar kulubuyle tanistim sonra sevgili kaptanimiz ebrucugumbeni takima cagirdi 15 temmuz itibariyle burdaydim ve tam 1,5 ayda arkadaslarimin guzel destekleriyle 9.2 kg verdim

Hosgeldin canim kararli gidersen verirsin kilolarini bende evlendigimde 60 kiloydum hamilekaldigimda 70 kilo doguma gittigimde 105 kilo dogumdan cikinca 98 kilo bir hafta sonra 96 sonra 1 yilda 89 anca dusebildim sonra kafaya koydum ve kilo vermeliyim artik dedim internette arastirirken kadinlar kulubuyle tanistim sonra sevgili kaptanimiz ebrucugumbeni takima cagirdi 15 temmuz itibariyle burdaydim ve tam 1,5 ayda arkadaslarimin guzel destekleriyle 9.2 kg verdim
:nazar: Maşallah canım sana ya supersin...
daha da cok verirsin ins....
benim hedefim ilk önce 58...
azimli,istikrarlı birilerini,arkadas olarak görmek cok iyi geliyor bana...
motivasyon oluyor
bende sizlerle zayıflayacağım ins

OOO super kılo vermıssın masallah :nazar: ne guzel inş. bende boyle zayıflarımm arkadaslarla bırbırımıze destek olursak inş. hedefe ulaşırız :40:

***4. TAKIM 324.ETAP***
topraks : (67,4/66,7/0,7/%1,04 )
zeynep_canan :( 55,6/54,6 /1 /%1,80 )

gogo2405 :( 67,9/ 67.9/ 0/0 ) kilosu sabit
RrapunzelL :(74/73.8 /0.2 / 0.26)

nurork
:
(64,1/63,9/0,2 /%0,31 )
gizemli_1105 :(97,1/ / / )
bildirimde bulunmadı
cimcimesude: (62,3/63,8 /-1,5 /%-2,41 )
yellowmelon : (65,8/65,2 /0,6 /%0,91 )

4.TAKIM ORTALAMASI %0,24

Tatlım sadece rapunzelin ortalaması 0,27 ye yuvarlanacak onun haricinde liste ve sonuç doğru. Tebrik ederim kilo veren herkesi.

:nazar: Maşallah canım sana ya supersin...
daha da cok verirsin ins....
benim hedefim ilk önce 58...
azimli,istikrarlı birilerini,arkadas olarak görmek cok iyi geliyor bana...
motivasyon oluyor
bende sizlerle zayıflayacağım ins

Kafaya koyman ve disiplinli olman yeterli bende sayisiz pazartesileri basladim rejime aksama bitti tabi ama beni en son gaza getiren olay kiyafetlerim ve eski fotograflarim oldu daha bir cocuk yaptim ve 40 yasinda gozukuyordum kafami topladim ve yapamazsin diyen herkese kasim 15 de gorusuruz dedim simdi 10 kilo verdigimi goren yapamazsin diyenler cok azimlisin masallah sen verirsin kilolarinin hepsini diyorlar:-)

Kafaya koyman ve disiplinli olman yeterli bende sayisiz pazartesileri basladim rejime aksama bitti tabi ama beni en son gaza getiren olay kiyafetlerim ve eski fotograflarim oldu daha bir cocuk yaptim ve 40 yasinda gozukuyordum kafami topladim ve yapamazsin diyen herkese kasim 15 de gorusuruz dedim simdi 10 kilo verdigimi goren yapamazsin diyenler cok azimlisin masallah sen verirsin kilolarinin hepsini diyorlar:-)
Kesinlikle haklisin..kilo insanı daha yaşlı gösteriyor ...
En güzel zamanlarım belki..
İstediklerimi giyemedikten sonra bi yere gitmek bile zulüm oluyor...
Canım sen emziriyor musun
Bi de spor olarak ne yaptın ..
Aaaah o ağzı olup, konuşanlar yok mu:) bi yandanda iyi ki varlar ... Sinir bozuyorlar. .. Bu da azmimizi kirbacliyor :)))

Kesinlikle haklisin..kilo insanı daha yaşlı gösteriyor ...
En güzel zamanlarım belki..
İstediklerimi giyemedikten sonra bi yere gitmek bile zulüm oluyor...
Canım sen emziriyor musun
Bi de spor olarak ne yaptın ..
Aaaah o ağzı olup, konuşanlar yok mu:) bi yandanda iyi ki varlar ... Sinir bozuyorlar. .. Bu da azmimizi kirbacliyor :)))

Beni onlar daha cok gaza getirdi zaten canim yapamazsin diyenler...canim benim kiz 8 aylikdi birakti emmeyi o yedi kiloyudu emzirirken verdim zaten ....canim ben spor olarak hergun 30 dakika leslie yapiyorum internetten egzersiz programi .....bazende 1 saat yuruyus yaptim ama en onemlisi burda neyi yiyip neyi yememem gerektigini ogrendim burcu aysegul ebru ve diger arkadaslarim bana cok yardimci oldu mesela beben sehriye corbasini corba oldugu icin basite alip kilo aldirmazdiye dusunuyordum ayrica pirinc iki kasik yendiginde ne olucak derdim patates haslama bile olsa yenmemeliymis mesela benbunu bilmiyordum burda ogrendim protein agirlikli beslenmeye calisiyorum light urunler tuketmemeye yada az tuketmeye calisiyorum

Beni onlar daha cok gaza getirdi zaten canim yapamazsin diyenler...canim benim kiz 8 aylikdi birakti emmeyi o yedi kiloyudu emzirirken verdim zaten ....canim ben spor olarak hergun 30 dakika leslie yapiyorum internetten egzersiz programi .....bazende 1 saat yuruyus yaptim ama en onemlisi burda neyi yiyip neyi yememem gerektigini ogrendim burcu aysegul ebru ve diger arkadaslarim bana cok yardimci oldu mesela beben sehriye corbasini corba oldugu icin basite alip kilo aldirmazdiye dusunuyordum ayrica pirinc iki kasik yendiginde ne olucak derdim patates haslama bile olsa yenmemeliymis mesela benbunu bilmiyordum burda ogrendim protein agirlikli beslenmeye calisiyorum light urunler tuketmemeye yada az tuketmeye calisiyorum

cnm leslie programı dıyosun ya nasıl acabılırız:26:

***13. TAKIM 324. ETAP ***

akashha (80.7/80.1/0.6/%0.74)
elifimsuyum (80.5/79.8/0.7/%0.87)
mavera87 (66.7/66.2/0.5/%0.75)
seyyah2806 (60.3///%)
Bildirimde bulunmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

***13. TAKIM 324. ETAP ***

akashha (80.7/80.1/0.6/%0.74)
elifimsuyum (80.5/79.8/0.7/%0.87)
mavera87 (66.7/66.2/0.5/%0.75)
seyyah2806 (60.3///%)
Bildirimde bulunmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.59

kaptan ya ben yenı katıldıgım içinmi yokum burda anlamadım :1:

Back
X