- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Zeynep' cim yarın okul var dimi? İlköğretimlere?günaydın herkeseeeeee
törene yaptık geldim
ne haber kızlar
Yuh artık bunun için mi dönmeyeceksin tam dayaklıksın Melek. Emin ol kaptan olunca çok daha çabuk vereceksin kiloları. Sırf kaptanım beni örnek alıyorlar diye acaip kasıyorsun zaten. Bence yanlış düşünüyorsun. Dön biran önce. Ben zaten buralarda olurum gerekli desteği veririm. Burcu buralarda Buse geldi. Zaten haftaya yeni bir sistem getireceğim takıma. Her üye bir hafta listeyi hazırlayıp paylaşacak. Böylelikle takımdaki herkes listeden anlar duruma gelecek. Paylaşımı da merak etme hallediliyor bir şekilde. Bak ben geldiğimde sen burdaydın. Ben mezun oldum üzerine çocuk doğurup geldim yine mezun olacağım sense verdiğin bütün kiloları aldın. Biran önce başla lütfen. Zayıf olmanın keyfini yaşadın yeniden yaşa.
hoşbulduk ceren, günaydın...
evet eski üyeyim ama dönersem Ebru kaptanlıgı bana yapıstıracak.
o yüzden dönmeyecegim takıma![]()
Bak yaaa pilava yemiş. Zaten geçen haftadan mimlisin hani kaçamak yapmayacaksın.bugünkü menüm :
sabah 08.30: 1 kk peynir
yumurta
5 zeytin
1 bardak çay
ara 11.00 : 1 mandalina 3 tane töngel (muşmula )
öğle 14.00 : sandviç
akşam 17.50 : 3 kaşık kuru fasulye 3 kaşık pilav
5 kaşık yoğurt
su içiyorum hala
pilav yemeseydim güzel olucaktı aslında ama herkes kuru fasulye pilav yiyince canım çok çekti
o yüzden yatmadan önce spor yapıcam ceza olarak
zaten geç yatarım büyük ihtimal yetiştirmem gereken testler var yarın kontrol edilcek![]()

Tebrikler Canan' cım bugün menünü çok beğendim. Sucukları yazmayı unutmuşum şimdi ekliyorum. Ama yine de beğendim. Afiyet olsun. Bide üzerine yürüyebilirsen eğer süper olur.selam !!!!!!!!!!!!!!!
yıkılmadım ayaktayım
kilolarımla başbaşayım
Çıtırlara,mıtırlara ve de sıskalara inat buradayım:)))))))))))))))))
bu günkü menüm
sabah 07.30
1 yum haşlama,6 7 zeytin,3 kuru kaayısı 2 ceviz,biraz peynir
öğlen:13.00
yemek yapamadım.kocam kahvaltı hazırlamış geldiimde 6 7 zeytin,peynir,5 çatal sucuk(cok açtım maalesef yine yedim şu sucuğu)
17.00
1/4 nar
akşam18.30
6 kaşık pırasa kereviz yemeği,4 kaşık(dolu dolubulgur pilavı),yoğurt
su 2 litre olacak yatana kadar
irazdan yeşilçay içeceğim
belki 2 saat tempolu yürüdüm.

Evet canım evde hazırda dünden kalan kısır vardı kızıma da makarna pişirdim onlardan yiyemeyeceğim için pratik olarak salata yaptım hemen kendime. Sadece salata yedim ama soğanlar midemi ağrıttı. Salatanın tarifini vereyim hemenakşam sadece yoğurt salatası mı yedino nasıl oluyor bu arada????
1 tane domates, 1 tane salatalık, 1 orta boy soğan, 1 tane biber bunların hepsini çoban salata şeklinde doğruyorum. Üzerine yaklaşık 4 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum. Tuzunu atıp yiyorum. Birde taze nane varsa çok yakışıyor bu salataya. Tavsiye ederim. Benim babaanne salatam bu. Bizden başka yapanı da görmedim şimdiye kadar sanırım çok bilinmiyor.
Son düzenleme: