:)ben de...canan paylastigin kirmizi yazili texti okudum, paylasim icin sagol ben cok begendim
Sadece sprounu ve suyunu begendım canım . Menun hıc olmamıs malesef

:18::18::18:veririm umarım.yoksa bi sen bir de nihalden cok korkuyorum:18:[COLOR=#ee82ee [COLOR=#ee82ee]Daha ilk günden dağıttın Canan. Şimdi ben seni napayımKesin 1,1 kilo vermenin rahatlığıyla yedin ama unutma artık listedesin ve haftaya kilo veremezsen gör benden çekeceklerini. Bu son kaçamağın olsun.
[/COLOR]
Birde diyordun ki ben rakipleri yazdığımda netten ne ceza verilebilir ki al sana çok yaratıcı bir ceza. Tebrik ederim seni. Bu yazıyı daha önce okumuştum. Tekrar okumak iyi geldi. Çünkü mezuniyetimden sonra bende yazacağım inşallah başarı hikayemi.
[]
valla rahatladın diyosun ama heer lokmada aklımda sen vardın.ulen bunları da yedik bir de fırça yiyecez diye.buraya yazıcam diye korkudan ne yiyeceksem yarısını anca yiyebiliyorum.ama şimdilik bu kadar toparlayabildim

canım benım su an hala guluyorum yazını okudum,demek rakibiz hagörürsün sen onumuzdeki cuma
cezan kabulüm
bıraz once okudum ve bizimle bu yazıyı paylastıgın ıcın cok mutlu oldum,dedıgın gıbı hergun okunup feyz alınması gereken bır yazı.
her gun okuyacagım![]()
rakibiz canım.

o yazıyı ben kaydettim bilgisayarıma sık sık okuyorum.sana ve arkadaşlara faydası olur diye düşündüm.
sabah ve akşam okudun mu bakalım????????????????