Buse' cim doğru düşünüp doğru karar vermişsin. Yazıyı daha önce okumuştum o nedenle yeniden okuma gereği duymadım. Ama Nur' unda söylediği gibi o kişinin kilosu oldukça yüksek. Ve düşünsene o kiloya çıkabilmek için nasıl yemek yediğini. Senin kilon şuan çok az. Sen onun gibi kilo veremezsin. Moralini bozmak gibi olmasın ama bu şekilde kilo veremez sadece kilonun korursun. Ama senin önce kilo vermen lazım. Yani her istediğinden yiyemezsin.
Çok almışsın Burcu' cum bunun sebebi korumaya geçmeden birden normal hayata dönmen oldu. Önce biraz kilonu korumayı öğrenmelisin. En kısa zamanda düzelt lütfen menülerini.
Ben burdan temelli gidemek zaten Nihal' cim. Yine buralarda olurum ama şuanki kadar aktif olamam. Ayrıca diğer sosyal medya ortamlarında da görüşüyoruz. Bende burda kazandığım arkadaşlıklara çok değer veriyorum çünkü insanların birbirlerinden hiç bir çıkarı yok. Tamamen menfaatsiz bir ortam.
Tam dayaklıksın Tuba. Çok kızdım bu yediklerine. İnşallah cumaya kilo vermiş olursun.
Olmamış Canan kaçamaklar olmamış
Eşim bişey demedi ama üzüldü oda. Hala etkisi üzerimde. İnşallah unuturum biran önce.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Teşekkürler canım. Baktırmadım ama bileğimin durumu kötü gerçekten. Bandajlamam lazım ama olmuyor. Tamda sağ bilek olunca çok zor. Geçer ama biraz uzun sürecek sanırım.
gendimeli yoğurt ne canım hiç duymadım :44:
Bayırılırım ıspanağa ama uzun süredir yapmadım. En kısa zamanda bende yapacağım. Umarım güzel geçmiştir konser.
Buse' cim moralini bozmak gibi olmasın ama bu menüyle kilo veremezsin. Yememen gereken yiyeceklerden diyet boyunca yememen lazım. Bu menü çok fazla olmuş sana. Demedi deme.
Tatlım biz zaten senin menülere yorumlarımızı yapıyoruz. Eğer dinlersen bizim uyarılarımızı sende bizim gibi kilo verebilirsin.
Burcu burda kalp kırman lazım. Karşıdaki insan seni anlayamıyorsa kendini bir şekilde ona anlatman lazım. Gencay haksızsa kız hakkında Gencay a karşı çıkman lazım, ama eğer Gencay haklıysa kızla görüşmemen lazım. Benim düşüncem bu. Senin fikirlerin önemli olan. Objektif olan sensin.
Aynen canım yaaa çok dengesiz insan var. Bu bana büyük bir ders oldu. Bir daha bulaşmam böyle dengesizlere.
Aynen Canan' cım. Birde söylemek istemedim olay kapalı açık meselesine dönmesin diye ama başörtülü bir kadındı. :26:![]()
gencay ı haksız göremiyorum ebrucum sonuçta beni korumaya çalışıyor kızın o kadar yanlışı var ki aslında ama işte yılların hatrıd var bilmiyorum yani çünkü kzın yaptıklarını anlatsam sana gerçekten dersin ki uzak durmalısın ama uzak da duruyorum facemide dondurdum ama kız evi arıyo açmasan ısrarla arıyor bilmiyorum yani nolcak sadıcım olcakmış hayal kuruyo gencay olmasın diyo filan arada kaldım yine yani özelden yazayım sana naptığını