- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
Bu hafta kaçamaksız geçerse süper bir şekilde düzelir canım![]()
Ay insallah ya, bu hafta 700 gr gitse en az...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta kaçamaksız geçerse süper bir şekilde düzelir canım![]()
Kaçamaksız bir hafta geçirirse kesin gider canım:13:Ay insallah ya, bu hafta 700 gr gitse en az...
hihihiBüyüksün abla:)))) bayıldım buna
Kızlar bakarmisiniz listemize.cok zamanim yok işe donucem![]()
Ooh süper. Ben suluk kullanıyorum canım tıkamadan, hızlıca su içebiliyorum böylece sen de deneyebilirsinohhh evımı supurdum toz aldım yemegımı yedım..
bu hafta gunde 3 lt su ıcıcem bundan sonra cunku az kılo vermemın sebebı bu da olabılır :26:
Ooh süper. Ben suluk kullanıyorum canım tıkamadan, hızlıca su içebiliyorum böylece sen de deneyebilirsin
Ben her yemekten, her ara öğünden önce yarım litre içiyorum. Gün sonunda 3 litre oluyor canım şişe de çok mantıklı. Ama suluk gibi pitet vs. bir şey olunca çok rahat ve hızlı içiliyor canım tavsiye ederimbende soyle yaptım canım 1 lt su sısesıni sabah öglen aksam içme zorunlulugu koydum kendıme bide boyle denıyım olucak mı :26: ama senın fıkırde guzel olmasa bunu denerımahhh su ah
![]()
Listeniz doğru canım. Tebrik ederim kilo veren herkesi![]()
kızlar herkese selam
gelinimize söylemiştim haber versin diye
saolsun vermiş
hastaneden bugün çıktık
allaha şükür
kızımın kan değerleri çok düşük olduğu için yatırmışlardı
hemoglobinimiz 12 ye geldi çok şükür
yattığımızda 8 di
birde bizde kan uyuşmazlığı olduğu için hemoglobini çok önemsiyorlar doktorlar
ben platesımı yapıp donucem gerı![]()
:118:
Canim ne zmandir yapiyosun fayda goruyomusun? Kilo vermene yardimci oluyor mu?
Ne kadar soru sordum ya:)
Niye kimse cevap vermiyor ;(
Kaptanımızın cevap vermesi gerekiyor sanırım :44:Kızlar gruba katılma şansımız varmı ?bnde katılmak istiyorum ...