Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya niye kimse benim fotograflarıma yorum yapmadı??? Yaptı da benmi kacırdum?? Ne zorluklarla yıklemiştim halbıki![]()
günaydın kızlar hepinizi tebrik ediyorum az da olsa vermişsiniz buseeee yine nerelere gidiosun yaaaaaa çbuk gellll![]()
Kızlar ya niye kimse benim fotograflarıma yorum yapmadı??? Yaptı da benmi kacırdum?? Ne zorluklarla yıklemiştim halbıki![]()
noldu kuzumMoralim sifiiiiiiiiiiiiir![]()
buralarday yine kuzuuum :))
noldu kuzum
arada gel yaaaaa![]()
kaptancim halen karnim, bacaklarimin üst kismi ve popom belirgin. vakit buldugumda 73kg'ken cekildigim fotograftaki giysileri giyip tekrar cekilir ikisini eklerim. benimde bir karsilastirmaya ihtiyacim var zaten
bu arada listeye ne zaman alirinirim kaptancim
öncelikle harika kilo vermissin tebrik ederim canim.
sekeri akiyorsa belki bende yaparim bigüntuvalet konusunda katiliyorum, sknti olunca bende yiyorum
yinemi gidiyorsunyinede dikkat et canim geldiginde vermesende kilo almis olma en azindan.
yeni eviniz esyalarniz hayirli olsun. annenin cikolatayla doldurdugu arabayi görmezden gel
benim hayalimde burger manti filan bile canlaninca, düsünme bunlari diyorum baksa bisey düsünmeye calisiyorum, hani sanki görüntüsü aklima gelince kilo alacakmisim gibi korkuyorum resmen
canim eskiden baskalariydi simdi sensin benim birebir rakibim, dayanismali rakip tabiki
aslinda benim 1 kg degildi cünkü veremiyordum okadar. insallah haftaya diyelim canim.
hosgeldin canim, nasilsin?
görüdügüm kadariyla kilo almissin, dikkat et yazik etme verdigin kilolara
![]()
Doğru ben sürekli aynı şeyi yapıyorum ve sinüzit - migren gibi hastalıklardan çok da korkarım ama çözüm de yok doğru düzgünAman dikkat et kendine hasta olma sakın. Birde kış aylarında dışarı çıkmadan mümkünse yıkamayın saçlarınız. Ne kadar kurutursanız kurutun sinüzitlerinize zararı var.
hihih anladım zatenama öyle bebeem sürekli yürüdüm
.bezelye aradım her yerde ama bulamadım
cok severim geçen hafta bulmuştum
![]()
Benim yüzün zayıf hatlı baya nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle yani. Facebook'taki fotoğralarımın çoğu 75 - 85 kilo arası...Venüs' cüm yaa bişey merak ettim. Sormadan edemeyeceğim. Facebook ta fotoğraflarını görüyorum arada bir. Orda ki fotoğraflarda hiç kilonu göstermiyorsun. Yeni fotoğrafın mı onlar yoksa eski fotoğrafların mı? Bide senin bi x aşkın vardı noldu o?:26:
Ben daha önce 2 sene yurtdışı eğitim firmasında çalıştım. Öyle olsa değil öyle aslında ya:26:ucuzmu, ben görmedim keske öyle olsa![]()