Geçmiş olsun..Kaptancım beni yok yazmayın. Çok kötü hasta oldum. İnan bu mesajı bile zor yazıyorum kemiklerimi iğne batıyor sanki. Dİyete devam :) Kilo veriyorum sıkıntı yok. Menülerimi yarın işe gidince teker teker yazcam. Sizleri seviyorumm unutmayın beniii
Güzel menü. Etiform ne kadar miktar ?sabah
08.00
eti form kepekli
ıkı bardak sekersiz cay
ara
11.00
bir mandalin
öğle
12.45
bir porsiyon ıspanak kavurma
3 kasık yogurt
bir dilim kepek ekmek
ara
15.30
yarım portakal
bir bardak sekersiz çay
aksam
18.30
balık ızgara
bol marul salata
yarım dılım tam bugday
Kolay gelsin.kızlar ben cıkıyorumm bı dus alıp evı toparlayıp işe gıdıcem akşam gorusuruz ammmannn kacamak yapmayın ben yapmıycammmByyy
![]()
Canım regl duzene girerse kilonu rahatlikla verirsin..detayli bir tetkik yaptirsan saglik bu ...Ebrucum gıttım ama bence hormonlardab kaynaylanıyor bende lıken planus dıye bır cılt hastalıgı var zararsız ama kasıntı oluyor bıde lekeler neyse bunda yaklasık 1 yıl once bunun gecmesı ıcın bır ıgne vurmustu doktor ve bu ıgne hormon bozuklugu yapabılıyormus ve bende bunun sebep oldugınu dısunuyorum belkıde kolestrolumde bu yuzdendır offf![]()
Su harici güzel. .dunku menum
sabah: (08:00)
tavada 2 yumurta
2 dilim ke ekmek
kk peynir
sekersiz cay
oglen: (11:30)
2 dolim kepekli ekmekle tost
(
aksam
1 Biber dolmasi pirinci az bilguru cok
yogurt
1 yesil elma
1 lt su
aksama kadar ayaktayim kizlar spor gibi valla :)
Güzel menü balık kizartma olmasa daha iyi olurdu.selam
menüm:
sabah 08.00
1 kk peynir
biraz marul,maydonoz
4 zeytin
ara 09.30
1 aktivia
öğle 12.00
kahvaltıya davetliydim
1 küçük haşlanmış patates
2 civarı yumurta-dilimlenmişti
6 zeytin
1 kk peynir
2 dilim domates
akşam 18.00
balık -adını unuttum ama yağda kızarmıştı
salata
ara 22.00
2 -3 ceviz
su 2 litre
Hemen bakıyorum.arkadaslar resımler yuklendı.bilginiz olsun . ''eskisi ve yenisi '' aldlı albumume bakabıırsınız.
herkese ıyı geceler dılıyorum.
yarın bugünden daha guzel olsun...
Kızlar ben menülerimi artık diyetkolikten link olarak paylaşacağım. Orada hem yağ şeker vs. oranları hem kalorisi ile görünüyor menülerim. Yarından itibaren paylaşıyorum. Şimdi yatmaya gidiyorum, hepinizi öptüüüm![]()
Nasıl paylasacaksin anlamadim ki oradan mi bakacagiz dermisim...:) tammam merakla bekliyoruz...