- 5 Nisan 2012
- 1.391
- 124
- 113
işte biz basbagırıyoruz dimi şekercim hergün tartılmayın çünkü yarın ödem toplayıp fazla çıkmayacagını bilmiyorsun mesela dimi o yüzden ya 2 gün belirle kendine ben genelde haftasonu çok yediğim için pazartesi tartılırdım bide cuma ve şaşırdıgım zamanlar olurdu sen dikkat et tartı süprizi sana cuma yapsın ki kasların şişiyodur filan bunlar normal şeyelr hergün kilo verilse zaten dünyada şişman kalmazdı
canım benim ama hergün tartılıp bunları kafana takarsan olmaz ki, bazen bazı şeyleri unutursun o anda gerçekleştiğini görürsün sana tavsiyem cumaya kadar tartılma ve stres yapmayı bırak ben niye kilo veremiyorum diye....sonuçta maşallah cok iyi gidiyorsun spor düzenin var daha ne olsun canım
iyi de kızlar bende zaten ortada bir gariplik olduğunu düşündüğüm için son zamanlarda her gün tartılıyorum. ben kendimi biliyorum 3 gün sonucunda dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen bu kadar az gitmesi normal değil. takıldım sanırım ve ne yapabileceğimi düşünüyorum. farklılık yapmayı düşünüyorum. her gün tavuk, et falan yiyorum; bu hafta sebzeyle mi beslensem acaba diye düşündüm. :44: bi de burcu kas şişkinliğini bende düşündüm ama cumaya kadar hep spor yapacağım için bu şişkinlik hep mi olacak? :44: ya da geçmiş haftalarda niye şişmiyordu bu kaslar spor yaptığımda?