- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
:26:
Sadece 16:30 da hamburger menü
Bi sekersiz cay
Bir sütlü kahve...
Edacım canın mı istedii.. Bugün düzensiz olmuşş..Açıkmadın mı senn?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26:
Sadece 16:30 da hamburger menü
Bi sekersiz cay
Bir sütlü kahve...
Edacım canın mı istedii.. Bugün düzensiz olmuşş..Açıkmadın mı senn?
Gec kalktım dışarı çıkmam gerekti koştururken o saat oldu..arkadasım vardı fazla düşünmeden aldım..bugün bu yemek fazlasıyla yeter bana((
Öğle 14:00
Iki dilim kepekli ekmek
3-4 çatal katı pekmez
3-4 çatal bal
Kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
1.5 filim beyaz peynir
5 zeytin
Akşam 19:30
1/2 patlıcan yemeği
3 yk mercimek çorbası
Bir tabaktan az pilav
45 dakika hızlı tempoda yürüyüş
2.5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar benim adım gülsüm bende takıma girmek istiyorum 67 kiloyum 1.60 boyundayım ve 22 yaşındayım hedef kilom 60 eğer iyi giderse 55 de olabilir![]()
merhaba kızlar benim adım gülsüm bende takıma girmek istiyorum 67 kiloyum 1.60 boyundayım ve 22 yaşındayım hedef kilom 60 eğer iyi giderse 55 de olabilir![]()
selam bende sürekli diyet yapanlardanım,, benide gruba alırmısınız....1,80 boyundayım şuan alarmlarçalıyor bende95 kilo oldum 10 kilo vermem lazım öncelikle... bir süredir başlamaya çalışıyorum diyete,,yeni yeni bünye kabul etmeye başladı bende sizinle iletişim halinde diyet yaparsam daha azimli olurum diye düşündüm....
![]()
Benim adım gülsüm 22 yaşındayım evliyim bitanede 23 aylık kübranur adında bi kıZım var 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam bende sürekli diyet yapanlardanım,, benide gruba alırmısınız....1,80 boyundayım şuan alarmlarçalıyor bende95 kilo oldum 10 kilo vermem lazım öncelikle... bir süredir başlamaya çalışıyorum diyete,,yeni yeni bünye kabul etmeye başladı bende sizinle iletişim halinde diyet yaparsam daha azimli olurum diye düşündüm....
![]()