Bende merak ettim menulerini)
Ortalama kac kilo veriyordun haftada?
Ben kac defa tartildigimi yazmasam daha iyi olur cnm.)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Söyle soyliyim o zaman sabah bir kibrit kutusunun yarisi peynir bir d. Ekmek yada daha az ki genellikle daha az oluyordu 3 4 dl. Salatalik 2 3 dl. Domates arada hic bisey yada 2 kayisi falan ogle ya 1 kase yogurt pulbiberli yada yarim kase corba aksamda ya bi meyve yada 2 3 yemek kasigi yemek hepsi genelde boyleydi haftalik kilo vermen yavasliyor bir sure sonra bence bunu baz alma ama benim yaptigimi sakin yapmayin bu biraz bunyeyle alakali kendinizi tanimaniz onemli mesela basim hic donmedi
Rahatsizlik yasamadim hatta su oranim bile gayet normal cikti ama bende boyle yapmadan kilo veremiyorum cok diyetisyenede gittim olmadi benim arkadasim benim gibi yapmayi denedi ve bayildi acliktan yani burada onemli olan kendinizi tanimaniz bir sure sonra yavasliyor kilo vermen bi haftada sadece 300 gr bile verdigim oldu ama verdim onemli olan buydu
Günaydın kızlartakıma yeni gelenler var. kernaz (nazike idi sanırım adı), eflinam, ecem, hoşgeldiniz kızlar.
ben bir süredir gelemedim buralara. gelip şöyle bir bakıp kaçtım günlerdir ama bugün tam anlamıyla düzenimi tutturdum eskisi gibi. bu arada ben özlem 3.5 aya yakın bir zamandır bu takımdayım. yaşım 20, öğrenciyim.
![]()
hosbuldum ozlem cim :)) sende bendensin yani bende ogrenciyim :))