Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutmuşum 1 mil leslie yaptım ve 100 tane de yanlara eğilme:)bugünkü menüm
sabah 7 buçukda
2 dilim çavdar ekmeği
kk kadar peynir 4 zeytin
domates çarliston biber
kıvırcık
11 de
bi kase meyveli yulaf ezmesi
1 bardak süt
15 de
bir kase yoğurda 3 incir doğradım
bir çay kaşığıda toz tarçın katıp yedim
akşam 18 30 da
iki tabak yeşil mercimek yemeği
yarım dilim çavdar
bol kıvırcık
unu da unuttumunutmuşum 1 mil leslie yaptım ve 100 tane de yanlara eğilme:)
8.30
Tereyağlı 1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
Yarım dilim tbmm ekmegi
Ihlamur
9:30 yeşil çay
10:30 şekersiz çay
12:30 1 kase çorba
Salata
3 kaşık türlü
15:30
1 tereyağlı yumurta daha :)
Yarım dilim tb ekmegi
1diyet bisküvi
19:30 5 kaşık kıymalı bulgur pilavı
Zeytinyağlı nar ekşili kuru sogan :)
2 lt su..20 dk yürüyüş..bol ev işi :)
Biraz daha yürüyebilirsem yazarım inş.[/Q
FENE DEĞİL KUZUM BÖYLE DEVAM ET
ben yeniyim bu gurupta dün bir bugün iki:) İstanbul pendik de oturuyorum evliyim biri 6 diğeri 3 aylık 2 kuzum var ikiside paşa:) emzirme döneminde ki fazladan kalori yakmayı fırsat bilip dikkat ederek kilo vermek istiyorum 87 yim hedef 66 niye 66 derseniz gelinlikle 66 idim eğer 66 ya düşersem kocacımla iddaya girdik sanki nişanlıymışız gibi mağazalara gelinlik denemeye gidecez![]()
Bi ben bilmiyorum bu leslieyi sanırım :)unu da unuttum
3 litrede suu
8.30
Tereyağlı 1 yumurta
4 zeytin
Yarım domates
Yarım dilim tbmm ekmegi
Ihlamur
9:30 yeşil çay
10:30 şekersiz çay
12:30 1 kase çorba
Salata
3 kaşık türlü
15:30
1 tereyağlı yumurta daha :)
Yarım dilim tb ekmegi
1diyet bisküvi
19:30 5 kaşık kıymalı bulgur pilavı
Zeytinyağlı nar ekşili kuru sogan :)
2 lt su..20 dk yürüyüş..bol ev işi :)
Biraz daha yürüyebilirsem yazarım inş.
Geçmişe bakamadım. Menümü yazıp kaçacağım. Ama ilerleyen saatlerde hem menülere yorum yapacağım hem de geçmişi okuyacağım. Ecem menüne bayıldım. Süper bir menü olmuş. Eskilere göre1 ölçek protein derken? Yapay her şeyden uzak dur lütfen. Büyük ihtimal spor salonunda önerdiler diye tahmin ediyorum ama tavsiyem içme.
Menüm
Sabah: 09:00
1,5 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Yeşillik
Öğle 12:00
1 kepçe Anadolu çorba (kesme çorba gibi bişeydi) Hastane menüsünde Anadolu çorba yazıyordu.
2 tane kadın budu köfte, azıcık patates püresi
Akşam 19:00
1,5 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
Bol salata
2 lt su, bugün bol bol yürüdüm spor yerine geçmiştir ama birazdan yine yürümeyi düşünüyorum.
Uzun zamandır yazdığım ilk menü. Kaçamaksız bir gün. Kocaman tebrik ediyorum kendimi. Umarım hepinize örnek bir kaptan olabilirim yeniden.
bugünkü menüm
sabah 7 buçukda
2 dilim çavdar ekmeği
kk kadar peynir 4 zeytin
domates çarliston biber
kıvırcık
11 de
bi kase meyveli yulaf ezmesi
1 bardak süt
15 de
bir kase yoğurda 3 incir doğradım
bir çay kaşığıda toz tarçın katıp yedim
akşam 18 30 da
iki tabak yeşil mercimek yemeği
yarım dilim çavdar
bol kıvırcık
1 yumurtada olsa tereyaglı olmasaymıs daha iyi olurdu canım bana kalırsa :) veee 5 kasık kıymalı bulgurr, bulgur sisirir ama yarın tartılma umarım sogan salatasının suyuna ekmek banmamıssındır hahahahah :) genel olarak güzel menü :) birde corban ne corbasıydı
Dogal yagları az ölçüde tüketmemizin faydalı oldugunu okumuştum..akşam listemde hiiç ekmek yok :) gribim çorbanın tadını alamadım yemekhaneden yedim öglen :))
Haklısın normal sartlarda bende yemeklerimde katı yag kullanacaksam kesinlikle tereyag kullanırım hatta hic margarin almadım daha, ben diyetteyken yagda yumurta yerine haslama tercih ediyorum o nedenle yazdım :)
Hosgeldin tuba' cım.ah ahhh sen yine iyisin cnm.ben 67,5la ayrilmistim.83le dondum geri.Ve kilo vermem cok cok agirlasti.Selam kızlar
Ben geri geldim, durumummyiç iyi değil, galiba bu halde listeye giremem, ama izin öncesi kiloma da nasıl dönücem bilmiyorumsizi cok ozledim. Su kiloları bir versem de girsem takıma diye diye kilo vermek yerine aldım
izne ayrılırken 64 civarıydım, simdi 69 oldum. Ne yapıcaz motivasyonum gitti tamamen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy çok fenayım. Şifayı kaptım sonunca. Bademciklerim çok kötü. Nefes alırken bile boğazım acıyor.