Ben bugdaylı denemedim nohut vardı benimkinde 2 tanede salatalık rendeliyordum
yanlış hatırlıo olabilrim canım var nette zaten ben yapmıştım 2 gün ama farketmemişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugdaylı denemedim nohut vardı benimkinde 2 tanede salatalık rendeliyordum
yanlış hatırlıo olabilrim canım var nette zaten ben yapmıştım 2 gün ama farketmemişti![]()
Canım eğer çocuğun ateşi varsa soğuk uygulama yaparak ve ateş düşürücü şurup vererek mutlaka ateşini düşürmelisin. Ancak antibiyotik kesinlikle doktor yazmadıkça verme. soğuk algınlıklarının çoğu viraldir antibiyotik işe yaramaz. Doktor muayene edince karar verir buna da.Cnm ya rahatsizlik ne boyuta ulastigi zaman ilac vermeliyiz.doktora basvurmaliyiz.
Etrafimdaki herkes ufacik bir burun akintisinda,ates biraz ciktiginda hemen ilaca sarılıyorlar.
Vermedim zaten oksuruk surubunu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr bebisi olan arkadaslar var aranizda.kizim 2.5 yasinda oksuruyor ve burnu akiyor.s.ocagindaki dr oksuruk surubu ver dedi.
Ya kimi dr.lar oksuruk surubu onermiyor siz neler yapiyorsunuz?
Canım eğer çocuğun ateşi varsa soğuk uygulama yaparak ve ateş düşürücü şurup vererek mutlaka ateşini düşürmelisin. Ancak antibiyotik kesinlikle doktor yazmadıkça verme. soğuk algınlıklarının çoğu viraldir antibiyotik işe yaramaz. Doktor muayene edince karar verir buna da.
Geçmiş olsun canım :)
Özlem geç oldu canım ama öksürük şurubu verme kızına. Hiç bir faydası yok aksine zararı var. Bol bol açık havaya çıkart. Burnunu sürekli açık tut. Daha başka doğal yöntemler araştır. Ama ilaç verme. (Öksürük ilacı)
Insallah cnm.gecen sene bende iyi gidiyordum.
Supersin cnm.. Baslangicta kac kiloydun?
Bende bir zamanlar 47 kiloydum.hic aklima gelmezdi bir gun 80li kilolara gelecegim.simdi hayal gibi geliyor o kilo.:-/
Aaa bak onu arastiriyim bir, nasil oluyormuş tabi ki en iyisi dogal kas yapmak.
Bi tanidigimiz demisti ki; tadi guzel olan hersey esasinda bedenimiz icin zehirdir. Aklima hep bunu getirmeye calisiyorum :)
Uuuu duyda inanmaaa sen ve kacamak :) gerci o kurdugunuz sofralarda bende olsam ohoooo kacamaklar alir basini gider :))
Sen yaparsin zaten iki cocuklu olduguna kimse inanmaz hep genc hem citir
busecimmm sanada selamlar yeniden bulustuk desene :)
Akşamki lahmacunlar fazla kaçmadıysa iyi görünüyor menün her ne kadar lahmacunu akşam tercih etmesek de
Dondurma olmamış armut gündüz olsa daha iyi olurmuş
Bende 55 kiloyla daha önce ayrılmıştım 64 olup geri geldimm tebrik ederim Busecim kilonu iyi korumuşsun
Günaydın kuzucumm 💗iyi dersler diliyorum kaçamak konusunda bende batırdım kötü hissediyorum çok
Günaydın Özlemcim nasıl gidiyor😊
Selam kızlarÖyle damdan düşer gibi daldım mesajı görünce. Çok vaktim yok geçmişi yine okuyamadım. Yeni geldim eve öldüm yorgunluktan. İşin kötüsü açlıktan gebermek üzereyim. Bugün akşam dışardaydım akşam yemeğinde menüyü bozdum ama arkasından düğüne gittik. Hepsini oynayarak yaktığıma inanıyorum
Şimdilik kaçıyorum. Uzanacağım biraz. Yarın burda şivlilik diye bir gün var. Çocuklar sabahın köründe çikolata, şeker toplamaya gelecekler. Güya yarın tatildi. Akşama kadar çocuklara çikolata dağıtacağım
Yarın gelmeye çalışırım. İyi geceler herkese kocaman öpücükler
![]()
Biraz kacamkli bir menu olms canimKızlar selam çok yoğun ve hastaydım (boynum ve sağ omzum tutuldu) şimdi bildiriyorum menümü
sabah: 9:45
2 bardak su
10 lu bitki çayı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ezine peynir
1 haşlanmış yumurta
çoban salata
3 dilim hindi salam
ara: 13:00
3 tane mısır patlağı
öğlen: 14:20
fırında köfteli türlü
ayran
ara: 17:30
kızlarrr diyete başladığımdan beri hayalim olan bravodan mozaik ve sakızlı dondurmamı yedim tavsiye ederimmödül :)
akşam 20:00
kıymalı çalı fasulye
kuru cacık
spor yok denilcek gibi
15 yarım mekik
hastayım ve yağmur dan dolayı 1 haftadır yürüyemiyorum 3 güne kadar başlarım yine
Biraz kacamkli bir menu olms canim
Evet tatlım kocişimle izinliyiz biz salı günleri gezmece derken biraz kaçıo en sağlıklısı bu kadar oldu
Hastalığımda bitsin nonstop devammm
Bende gencayla bulusunca ole oluyo ole bi yiyorumki s3ni evde ac mi birakiolar dio![]()
Aynen cnm uyarın için saol bugünden itibaren kendime geliyorummolmamış bu menü beste sirkelen ve kendine gel![]()
Memnun oldum tatlımmBnde zyıflarken ayran detoksu ypmıstım fakat boylesini degil bndeki ise yaramıstı bakalım seninki nasıl sonuc verecek ona gore yprım bende
Gecmis olsun :)
Uuuuı suyunu kıskandım canım gayet güzel olmus :) afiyet olsun burcucum :)
Ahh o cok minicik kek yok muu :))
Bence kötü degil, gayet iyi afiyet olsun :)
Cok tesekkurler canım :)
Tesekkur ederim :))
Hosbuldum Beste cim bende Ecem :)
eveeet :) kilo almasak iyiydi :))
sag ol cnm. ben pek koruyamadim aslinda. korumak vermekten zor :/ cunku ben dikkat etmiyorum diyet bitince. ama ders oldu bu defa dikkat edicem sonrasinda :))