- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Günaydın canım. Tebrik ederim verdiğin kilo için ama seninde farkında olduğun gibi yüksek kilolarda daha çok kilo vermek lazım. Daha az vermende motivasyon eksikliği yaşamış olmayasın? Her gün gelmişsin ama sadece menü yazıp gitmişsin. Takımla biraz daha vakit geçirirsen haftaya daha iyi kilo vereceğine inanıyorum.Günaydın
Geçen hafta 95.9
Bu hafta 95.2
Fark 700gr
Yüzde 0.72
Kilo vermem azaldı artık eskiden daha çok veriyordum(
Tebrikler canım. Az ya da çok önemli olan vermek. Haftaya cumaya senden daha iyi bir sonuç bekliyoruz.günaydın arkadaşlar
pazartesi 87.600
cuma 87.200
sanırım enim için haftaya cuma daha önemli çünkü bi hafta tam dolacak
e o zaman daha dikkatli olmam lazım
Harika bir sonuç. Tebrikler. Maşallah aşağı yukarı her hafta yaklaşık bu kadar veriyorsun. Sakın bırakma kendini süper gidiyor çünkü.Geçen hafta 73.900
Bu hafta 72.600
Fark 1.300
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Almamış olman güzel canım. Haftaya daha güzel bir sonuçla bekliyoruz seni deListeye giremiyorum ama bildirim yapayım bende :)
Ayın 11 inde son bildirimimi yapmıştım 82
Bugün 81.400
Diyet ve spor yapamamıştım dün iftardada çok kaçırdım bu sonuç benim için çok iyi :) haftaya 79 u görecegime inanıyorum :))

Günaydın Beste' cim sonuç gerçekten çok kötü. Neden böyle oldun? Biran önce kendini toparlaman lazım. Bunun için bir çare bulalım birlikte. İstersen eğer takım içi liste hazırlayayım bu hafta. Gerçek listeyle takım içi listesi yarışsın. Böylelikle motivasyonumuz artmış olur. Hem gerçek listeye girememiş olanlarda mutlu olurGünaydın kızlarr
Kilo bildirimimi yapayım aslında tam bir hayal kırıklığı
65 olmuşum en eski kiloma geri döndüm 8. Takımda verdiğim kiloların hepsini aldım iradesizliğin bu kadarı pes cok kızıyorum kendime

Az olmuş yine ama hiç yoktan iyidir. Tebrikler canım. Sen ne düşünüyorsun Özlem bu konuda. Bir yerlerde bir şeyler yanlış gidiyor ama ne?Gecen hafta: 79.7
Bu hafta: 79.4
Fark: 300gr
Υüzde: 0.376
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni izinli yazıyorum canım bu hafta. Dönmek istediğin zaman biliyorsun ki + kiloda olmaman lazım. İzin süresince kilo almamaya çalış. Hatta yapabiliyorsan kilo ver. Ayrıca 6 ayı geçerse izin süresi diskalifiye oluyorsun haberin olsun.Gecen hafta:62.9
Bu hafta:62.7
Fark:200 gr
Ben izne ayrilmak istiyorum kizlar.gercekten artik hic zamn ayiramiyorum çünkü.bi sure izne ayrilayim sobra tekrar araniza donmek iatiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer birşeyler yeyip içmediysen tekrar tartıl canım. Yanlış hatırlamıyorsam nöbetten çıktım demiştin dimi? Eğer gece boyu ayaktaysan yani uyumadıysan doğal olaArkadaslar öncelikle hepinizden çok özür diliyorum bildirimim için. Bu hafta listeme tam uymuştum aslında ama geçen hafta yaptığım iki kaçamağın acısı bu hafta çıktı galiba ya da ödemim var bilemiyorum gerçekten sebebini![]()
Geçen hafta: 74.4 kg
Bu hafta: 74.7 kg
Fark: - 300 gr
Yüzde: -0.40 :26:

Kızlar günaydın, bu hafta hastalıkla boğuştuğum için ne yediğime dikkat edebildim ne de spor yapabildim. Kilom sabit neyseki almamışım.
Geçen hafta 83 kilo
Bu hafta 83 kilo
Fark 0
Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Tatlım geçmiş olsun öncelikle. Kilo almaman sevindirici ama verememen de hem senin için hem takım için kötü bir durum. Senden haftaya daha iyi bir performans bekliyorum. Çünkü takım kurallarına göre belirli bir süre kilo veremeyen üyelerin diskalifiye olması gerekiyor. Bunu göz önünde bulundur lütfen.