Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menücum

Sabah(10:00) 1/2 salatalık
1/2 kase yoğurt
1 kk peynir
1 ceri domates

Akşam(18:00) 3 çöp şiş ciğer
Salata
Ayran

2 lt şu
1 fincan yeşil çay
Yarım saat bisiklet

Selam menüm

Sabah
1fincan tarçınlı yeşil çay
1dilim ekmek
Menemen
Otlu peynir
5 zeytin

Öğle

Tavuk salata

Akşam
3 biber dolma
1 kase ıspanaklı yoğurt salatası

2 saat spor (1 buçuk saat yürüyüş
Yarım saat egzersiz )

1,5 Lt su

günaydın canlar
ya dün giremedim kızlar hiç taşınmayı düşünüyoruz ev armaya falan çıktık. ve kahvaltı hariç diyetime hiç uyamadım:17: su bile 4 bardak anca içtim:50:.aslında edaya mesaj atıp durumumu bildirecektim ama şarj bitti vs kaldı öyle. bugün erken kalktım hiç bi aksama kaçamak olmaz inş

Gunaydin kizlar;)

günaydın canlar
ya dün giremedim kızlar hiç taşınmayı düşünüyoruz ev armaya falan çıktık. ve kahvaltı hariç diyetime hiç uyamadım:17: su bile 4 bardak anca içtim:50:.aslında edaya mesaj atıp durumumu bildirecektim ama şarj bitti vs kaldı öyle. bugün erken kalktım hiç bi aksama kaçamak olmaz inş
Kolay gelsin cnm..
Bugun dikkat etmen lazim beslenmene..;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Selam hanımlaarrrr
Dersteyim yazarım yine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın beybiler bugün hepimiz için güzel bir gün olsun :16: dün yine dengem şaştı o yüzden o menüyü hafızamdan siliyorum ve bugün kaldığım yerden devam ediyorummm o lala :36:

Kahvaltı yapanadım bugun ya, öğlen yemegini bekliuorum cok acıktım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım biraz keyif yapım sonraaz tarih bakıp dershaneye sınava gidicem kaçamaksız birgün inş. cumadan beri hergün bi kaçamak yapıyorum yalan yok :50:

Merhaba kizlar gunlerdir menu bildiremiyorum cok yogundum 2 gundur uykusuzum kacamaklarim oldu bu surecte borekler pideler ama az yedim bugun ayran detoksu yapicam dun kuru fasulye nohut hasladim ayran la karistirdim icine dereotu kuru nane aci pul biber koydum bakalim :(

Merhaba kizlar gunlerdir menu bildiremiyorum cok yogundum 2 gundur uykusuzum kacamaklarim oldu bu surecte borekler pideler ama az yedim bugun ayran detoksu yapicam dun kuru fasulye nohut hasladim ayran la karistirdim icine dereotu kuru nane aci pul biber koydum bakalim :(

esracım dikkat et listedesin

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım biraz keyif yapım sonraaz tarih bakıp dershaneye sınava gidicem kaçamaksız birgün inş. cumadan beri hergün bi kaçamak yapıyorum yalan yok :50:

al benden de o kadar canım ama dün sondu bugün yeni bir gün sınavında başarılar :)

Evet burcu biliyorum azimliyim ama cuma yine vermis olurum kilo inşallah :)

hadi inş. kuzucumm

al benden de o kadar canım ama dün sondu bugün yeni bir gün sınavında başarılar :)

sağol bestecim asılmalıyız ben bir kilo vermek istiyorum bu hafta inş. olur şu 4 gün sıkı sarılırsam veririm diye düşünüyorum

hadi inş. kuzucumm

sağol bestecim asılmalıyız ben bir kilo vermek istiyorum bu hafta inş. olur şu 4 gün sıkı sarılırsam veririm diye düşünüyorum

kesinlikle asılmalıyız cnm artık zaman da kalmadı yaz kapıda :))) sıcak havalarda kilolu olmak istemiyorumm...iniş hedeflerimize ulaşacağız:52:

Kesinlikle ben de bu hafta 81 i görmek istiyorum. Allahımm inşallahhhh. Kızlar çevremdekiler kilo verdiğimi farketmeye başladı. ☺️☺️

Selam kızlar :3: Birkaç gündür hem yoğundum hem de şehir dışındaydım o yüzden gelemedim pek :/
Tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler günü kutlu olsun :16:

Back
X