- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu bide link falan atsanda direk indirsem saçma sapan seylerle ugraşıyorum part part falan iyice sinirlendimcanım leslie nin fat burning 5 mil var onu indir yararını görceksin 1 saat ama 8.5 km yürümüş kadar kalori yakıyorsun ve senin kilonda biri için çok yararlı bi video daha sonra sana video önercem![]()
burcu bide link falan atsanda direk indirsem saçma sapan seylerle ugraşıyorum part part falan iyice sinirlendim
burcu bide link falan atsanda direk indirsem saçma sapan seylerle ugraşıyorum part part falan iyice sinirlendim
Canım ben cizelgemi bugün gördüm görünür degilmiş meger sizinkileride yeni gördüm:) bi el atıcam inş arkadasım :))Edacım demıişmiydim kilo cetvelinde kilon fazla gözüküyor canım..
Sagol canımhttps://i1.ytimg.com/vi_webp/ZkMCetgP6oY/mqdefault.webp
cnım o video kaldırılmış ama buda güzel
ama diğeri part part çıkıyo istersen indr
Ağzım dilim yandı canım. Ben 300 gr hedef koyabilirmiyim. Yani 80.5 olmayı planlıyorum...
Oooo benim koçum çok istikrarlı, dirayetli. Beni yola sokacağına eminimm..
Benim hedefimde 600 gr olsun tam 78 bçuk olsun barii
merhaba kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 haş yumurta
1 dilim beyaz peynir
domates salatalık bol yeşillik
5 zeytin
ara incir
öğle yumurtalı peynirli salata
akşam
pastırma 100 gr çemensiz salata
3 litre su 2 yeşil çay
Kizlarr sahilde 40 dakikalik yuruyusum an itibariyle bitmis bulunmakta.amaaa simdilik birazdan devam edecem insallah..![]()
Kizlarr sahilde 40 dakikalik yuruyusum an itibariyle bitmis bulunmakta.amaaa simdilik birazdan devam edecem insallah..![]()
Özlem harikasın :)) bende yemek hazırlıyorum..akşam sevdiğim bi dizi var ya onu izlerken yada ondan sonra yürücem inş..ve buara pilatesi çok ihmal ettim vucudum sanki bi gevsedi en azından mekik çekicem inş..gelişmeleri haber veririm:)Kizlarr sahilde 40 dakikalik yuruyusum an itibariyle bitmis bulunmakta.amaaa simdilik birazdan devam edecem insallah..![]()
Eskisi kadar cikamiyorum sahile bende sicaklar geldi,birde park olayi var simdi kucuk hanimin.Hayranım senin şu sahilde yürüme işine. Ahhh ahhh neden Konya' da yaşıyorum kiiiiiiiiiiiBen deniz istiyorum amaaaaaaa
![]()
Burcum cizelgeyi değiştiriyorum format onaylanmadı diyo....oysa ki tarif edilen yeri kopyalıyorumhttps://i1.ytimg.com/vi_webp/ZkMCetgP6oY/mqdefault.webp
cnım o video kaldırılmış ama buda güzel
ama diğeri part part çıkıyo istersen indr
eneeem noldu ki şimdi oraya kopyaladım kabul etmedi burdan çıktıBurcum cizelgeyi değiştiriyorum format onaylanmadı diyo....oysa ki tarif edilen yeri kopyalıyorum![]()
Aynen bu şekilde..yanlış nerde..?