Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vee 30 dakikalik 201 calorilik yuruyusum minnosum uyandigi icin son bulmustur.
Birazdan devam edecektir..
Ekranlarinizin basindan sakin ayrilmayin..;):)

Günaydın saat 12.00 de tv8 de seyda coskun cıkacak kızlar. Bırazdan gelip dünkğ menümü ve dünkü mesajları yazıcam.

Günaydın saat 12.00 de tv8 de seyda coskun cıkacak kızlar. Bırazdan gelip dünkğ menümü ve dünkü mesajları yazıcam.

Hepinize günaydın canlar. Pazar kahvaltısını kazasız atlatmış bulunuyorum :-) herkes yerken yiyormuş gibi yapmak salatalık kemirmek hiç hoş olmuyor. :-P

Dünkü Menüm

Sabah 10.00
5 yeşil biberli, 2 yumurtalı kavurma
1 dilim köy ekmeği

Öğle 16:00
5 parçalı tavuklu, soğan kavurması

Akşam 19.30
2 kaşık pirinç pilavı
(misafirlikteydim, zorla hatır için yedim. Küsüyordu ev sahibi.)

Yürüyüş: 75 dakika
su 1.5 litre

Canimcim öyle koç falan diilim ama birbirimize yardımcı olacağız tabiyki de. diğer arkadaşlarla da iletişimi koparmiycaz tabi. Ben senden bu hafta öncelikle kesinlikle kaçamak istemiyorum. Bir hafta dene. Kaçamak yapmamanın etkisini gorceksin. Hedefin 500 gr ama daha da fazlasını yapabilirsin. İş istemekte bitiyor. Ben kilo veremem deme hergün ne güzel kilo veriyorum diye aynada kendini seyret. Emin ol psikolojik olarak çok etkiliyor. Olumlu düşün olumlu olsun.

Canım bugün itibariyle kaçamaklara sonnn.. Söz veriyorum sana...Bu hafta hiç kaçamaksız olacak.

Hayalimdeki bel :)
by HTC using Tapatalk

Eklentiler

• $telerik_edited_image.webp
    $telerik_edited_image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 24
Dünkü Menüm

Sabah 10.00
5 yeşil biberli, 2 yumurtalı kavurma
1 dilim köy ekmeği

Öğle 16:00
5 parçalı tavuklu, soğan kavurması

Akşam 19.30
2 kaşık pirinç pilavı
(misafirlikteydim, zorla hatır için yedim. Küsüyordu ev sahibi.)

Yürüyüş: 75 dakika
su 1.5 litre

Pirinc pilavı az olduğu için göz yumulabilir Menun güzel olmus

31 Mayıs 2014 Cumartesi Günü toplam yazılan mesaj sayısı 64

Hanımlar Bilginize....
Eline saglik Gonul
Ebru her uyenin ayri ayri mesaj sayilarini istemisti sanirim.
Sen nasil saydin cnm?

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar :16:

Cumadan beri benim ufak prenses hasta. Boğazı iltihaplanmış. Ateşini düşüremedim bir türlü. Şimdi daha iyi allaha şükür ama yutkunamıyor ve hiç bir şey yemiyor. :14:

Kahvaltı bugün geç saate geldi. Kahvaltımı yapıp dönerim :3:

Eline saglik Gonul
Ebru her uyenin ayri ayri mesaj sayilarini istemisti sanirim.
Sen nasil saydin cnm?

Kilo veremeyen yani kilosu sabit olan kelebekcim ve Özlem ikinizin cezası ise günlük mesajları sayıp bana mesaj atmak. Her günün sonunda bütün üyelerin mesajlarını sayacaksınız. Artık günleri aranızda paylaşırsınız.

Günlük mesajlar demiş ya canım, bütün üyelerin toplam mesajı yani. Eneemmm senin dediğin gibi olsa, ceza değil işkence olurdu. Ben Dünün mesajlarını saydım. Toplam 64 tane idi.

Back
X