- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Gelelim benim cezamı uygulamaya. İki gündür menülerim eskiye göre daha iyi ama bugün akşam berbat ettim. Sizlere kötü örnek olmak istemiyorum ama demiştim yaa ne olursa olsun yazacağım menümü diye. Siz sakın beni örnek almayın.
Dünkü menüm
Kahvaltı 11:00
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Bolca domates salatalık
Öğle 15:00
1 kase tarhana çorbası
Akşam 20:30
Menemen
Tam buğday ekmeği (İkisinin miktarı da normalden fazlaydı.)
Arada birazcık balık ve çubuk kraker yedim. Suyu saymadım ama çok az içtim. Spor ise yapmadım.
Bugünün menüsü
Kahvaltı (11:00)
5-6 yuvarlak dilim sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
2 tane yeşil zeytin
Bol miktarda domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle Yok
Ara (16:00) yarım muz
Akşam (20:00)
7 tane küçük köfte
Domates
Patates kızartması ve 1 bardak kola
Suyu yine saymadım ama yine çok az. Spor yapmadım ama temizlik spor yerine geçerse bol temizlik yaptım.
Gelelim kendi kendimin menü yorumuna iki günün menüsü de oldukça kötü. Sabahları iyi başlayıp akşamları abartıyorum. Nedeni ise öğle yemeklerini geçiştirmem. Doğal olarak akşama kadar kan şekerim düşüyor ve akşam açlıktan gözüm hiç bir şeyi görmüyor. Ayrıca akşam öğünlerim çok geç oluyor. Bundan sonra en geç 18:00 de bitireceğim yemek işini. Nihayet cezamı yerine getirdim. İnşallah yarın ki menüm çok daha güzel olacak.
Dünkü menüm
Kahvaltı 11:00
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Bolca domates salatalık
Öğle 15:00
1 kase tarhana çorbası
Akşam 20:30
Menemen
Tam buğday ekmeği (İkisinin miktarı da normalden fazlaydı.)
Arada birazcık balık ve çubuk kraker yedim. Suyu saymadım ama çok az içtim. Spor ise yapmadım.
Bugünün menüsü
Kahvaltı (11:00)
5-6 yuvarlak dilim sucuk
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
2 tane yeşil zeytin
Bol miktarda domates salatalık
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle Yok
Ara (16:00) yarım muz
Akşam (20:00)
7 tane küçük köfte
Domates
Patates kızartması ve 1 bardak kola
Suyu yine saymadım ama yine çok az. Spor yapmadım ama temizlik spor yerine geçerse bol temizlik yaptım.
Gelelim kendi kendimin menü yorumuna iki günün menüsü de oldukça kötü. Sabahları iyi başlayıp akşamları abartıyorum. Nedeni ise öğle yemeklerini geçiştirmem. Doğal olarak akşama kadar kan şekerim düşüyor ve akşam açlıktan gözüm hiç bir şeyi görmüyor. Ayrıca akşam öğünlerim çok geç oluyor. Bundan sonra en geç 18:00 de bitireceğim yemek işini. Nihayet cezamı yerine getirdim. İnşallah yarın ki menüm çok daha güzel olacak.